Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kinkygirl Jasmin, Amsterdam, Ruysdaelkade 135L

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kinkygirl Jasmin, Amsterdam, Ruysdaelkade 135L

    Naam: Jasmin
    Leeftijd: 20-25
    Uiterlijk: Oost-Europees
    Kleur haar: Bruin
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: C
    Siliconen: Ja
    Piercing: Ja
    Tattoo's: Ja

    https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-o...9112567-jasmin

    Nou ik ben bij haar geweest, en ze heet nu gewoon Jasmin, wat ook op haar zwarte naambordje op het raam staat. Prachtige verschijning, bij het raam geen contact met de straat maar diep verzonken in haar telefoon. Ze had nu 2 lange vlechten en een witte stoffen broek en soort witte top erop aan wat haar zongebruinde huid nog beter accentueerde. Haar volle Angelie Jolie lippen, knappe gezicht met prachtige ogen en iets arrogante uitstraling maakte haar tot een vamp achter het raam. Helaas inderdaad klein kamertje beneden

    Jasmin is verder vriendelijk maar ook beetje afwezig als ze met haar telefoon bezig is. Maar haar beauty, body en uitstraling zijn adembenemend, maar ze is zich daar ook bewust van. Ik heb toch een leuk spel gespeeld waarbij ze erotiserend te werk ging, met haar lippen spelend met mijn tepels, en ook zo van dichtbij met die prachtige ogen mij aankijken hoe ik reageerde, en zo maakte ze daar een leuk spel van van. Haar beffen was heerlijk, ze is fris en schoon en geschoren en ze ging boven op mij zitten zodat ik omhoog keek naar dat fantastisch lichaam met prachtige C cup borsten en Jasmin zocht ook oogcontact met mij tijdens het beffen, direct of via de spiegel. Ook speelde ze met haar nagels afwisselend met mijn tepels, uitermate opwindend!

    En fisting ging ze proberen en ik was strak, maar ze bouwde het goed en rustig op, ook met strelingen en met 1 hand mijn tepels beroeren en ook oogcontact en subtiele geile opmerkingen in het Engels. Al met al een dame met potentie voor een erotisch SM of kinky spel met modellen uiterlijk, die als ze zich er verder in ontwikkeld weleens een nieuwe kinky ster kan worden ook als ze een grotere kamer boven zou krijgen. Als ze open staat voor ontwikkeling in het spel en ook service naar klant en interesse in de klant naar een hoger level brengt dan wordt het een ster. Ik ga haar zeker nog een keer bezoeken
    Last edited by Citygirl.nl; 22-02-2021, 09:46.

  • #2
    Bloedmooie lange kinky uitziende dame van begin 20 tot midden 20 schat ik. Aantal tatoo's die ik niet storend vond, eerder stoer. Knap gezicht en volle lippen ze deed me even aan Tombraider A. Jolie denken. Zongebruinde huid, mooie C-cup en een topbody, oftewel toplooks. Herkenbaar aan zwarte naambordje in haar raam. Kan soms met andere (vriendinnen) in het raam staan te praten. Heeft nu nog kleine kamer beneden, maar al aardig wat toys en ze is de kinky scene nog aan het leren, ook via de andere kinkygirls in het pand zoals Stella, Julia, Mrs. Denise, Mrs. Jennie etc. Jasmin geeft zelf gelukkig de voorkeur aan een erotisch kinky spel.

    Ik ben nu paar keer bij haar geweest en ik zie langzaam progressie. Ze kan soms even afwezig lijken omdat haar telefoon wel soms nog wat voorrang krijgt, maar daar zie ik ook verbetering in. Ze zoekt steeds meer oogcontact tijdens het spel als je je durft open te stellen en te tonen aan haar. Fisting vindt ze opwindend en ze heeft een prima techniek en ook het tepelspel met tong, tanden, vingers, nagels of radarwiel, tepelklemmen weet ze al opwindend te spelen. Haar beffen is een traktatie en ook met de strap on kan ze aardig op weg. Binnenkort is ze op vakantie, en als ze terugkomt als Stella (Bulg.) ook weer terug is van vakantie staat een lesbi kinky trio op de grote prachtige kamer van Stella op mijn wishlist. Jasmin heeft de looks en skills om een goede kinkygirl of soft Meesteres te worden als ze zich echt wil ontwikkelen en de klant centraal zet en ook plezier in het spelletje wil krijgen en geven.

    Comment


    • #3
      Leuk dat Jasmin nu ook terug is in Nederland, ze ontving mij vlakbij de Geleenstraat waar ze normaal werk. En ik vond haar wat opener en relaxter dan dat als ze achter het raam stond. Wat is het toch een knappe slanke meid, je kan je ogen niet van haar afhouden en we deden dit keer een relaxt soft erotisch spel met wat SM games. Haar strelen, teasen en zijn mij maar ook venijnig tepelspel waarbij ze je met een gemene lach die in de ogen aankijkt op te kijken wat je kan hebben. Haar tanden en tong gebruikte ze ook goed.

      Ook nog een geweldige blowjob gehad en op mijn verzoek had ze wat spannende rode lingerie aan, maar ze heeft ook kinky fetish kleding. Ook anaal wist ze raad met mij, eerst rustig opbouwend en later in het spel een goede en vooral diepe fist bij mij waarbij ze kenbaar veel plezier zelf ook aan beleeft, dat zie je duidelijk in haar knappe gezicht qua uitdrukkingen. En ze staat ook online hier https://www.smdome.com/kinkygirl-jas...t-in-den-haag/

      Comment


      • #4
        Jasmin deed Nederland aan zag ik op kinky.nl, dus snel een bezoekje gepland.

        Ze is nog steeds erg mooi en we hebben een leuk kinky spel gedaan.

        Tegenvaller was wel dat ik had gevraagd of ze de nodige toys had, waarop ze zegt 'ja' en bij aankomst bleek dat niet zo te zijn.

        Sommige toys neem ik (altijd) zelf mee, want dat is fris.
        Uiteindelijk zelf dus moeten improviseren, dat is dan een beetje jammer aangezien je wel het volle tarief betaald.

        Door de avondklok had ik 3 kwartier en geen uur genomen, dus € 150, = betaald.
        Uiteindelijk na 30 min weer klaar, niet omdat ze me had weggewerkt ofzo.
        Maar het zou leuk zijn als ze een beetje rekening houdt met de tijd en nog zelf wat leuks bedacht had om te doen in dat kwartier, i.p.v. sturen op klaarkomen.

        Haar kinkyprofiel is niet meer actief, geen idee waarom.
        Maar op kinkydevils staat ze nog wel.

        https://www.kinkydevils.nl/kinkygirl...kygirl-jasmin/

        Comment


        • #5
          Ja ze doet tegenwoordig meer sm en kink games, pas nog bij haar geweest, blijft mooie frisse knappe meid met mooi gezicht, lippen en body en als ze een goede bui heeft kan ze een gevarieerd goed spel spelen. Vooral met erotische elementen als haar verwennen (beffen, borsten likken) en teasen vind ik haar zeer opwindend, je mist soms alleen net ff dat echte vuur en passie wat een July, Miruna etc wel hebben. Net ff die meer interesse in je en in het spel, dat zou haar dan een topper maken, weet alleen niet of dat er in zit bij Jasmin.

          Toch blijf ik voor haar terug komen ook nu omdat de keuze natuurlijk minder groot is door de lockdown. En ze heeft nu ook meer speeltjes en toys en kleding voor de SM en fetishliefhebbers

          Comment


          • #6
            Ik heb haar vandaag bezocht. Ze is wel vriendelijker dan bij het raam. Kwam voor de gewone seks, dat was prima. Maar ging naar mijn smaak toch iets te snel, dat ze dan wil afronden. En nadat ik was gekomen was ze helemaal met zichzelf bezig met de telefoon. 100 euro betaald, maar eigenlijk ietsjes langer dan de 50 euro standaardservice gekregen.

            Comment


            • #7
              Recent had ik een lange en fantastische sessie met Stella. We hadden eerder wel eens een trio gedaan met Jasmin, maar dat was alweer een hele tijd geleden. Stella vond het tijd dat we dat weer eens deden, en wie ben ik dan om nee te zeggen? Het werd een fijn uurtje! Jasmin zat goed in het spel. Ik vond echt dat zij anders, geconcentreerder, geiler speelde dan ik me herinnerde. Zodanig lekker dat ik de volgende dag nog ben terug gegaan voor een één op één sessie. Haar kamer is wat kleiner, beneden , maar dat mocht de pret niet drukken. Jasmin heeft een fantastisch lijf. Ze kijkt graag en veel naar zichzelf in de spiegel waar ze ook geil van wordt (net als Stella). Ze fist heerlijk met veel gevoel, zacht, harder, varieert echt goed. Ze praat lekker. Kortom een heel plezierige hernieuwde kennismaking. Voorheen was ze nog wel eens afwezig of bezig op haar telefoon, dit was nu echt anders!

              Comment


              • #8
                Dank Paulus2 ! heb haar direct gisteren bezocht. Mooie superslanke meid, mooi figuur, knap gezicht. Ze is wat introvert, maar ik vond haar wel vriendelijk. Ondanks het kleine kamertje beneden heb ik een leuk kinky spel gespeeld waarbij Jasmin mij erotisch aftastte en steeds een stapje verder ging van tepels gebruiken en misbruiken tot een behoorlijk heftig en goed anaalspel bij mij. En ze heeft mooie slanke benen om te aanbidden en ze doet ook tijdens het spel goed mee via interactie van de zijspiegel naast het bed. Een kinky dame waar muziek in zit!

                Comment


                • #9
                  Nu weer een sessie met haar gedaan, ze wacht nog op een grote SM kamer , maar als ze je beter kent en klik met je heeft weet ze steeds meer met inlevingsvermogen en passie en ook met gebruik van haar fantastische looks en lichaam ook via de spiegel een opwindend kinky spel te spelen ook met erotische dingen als je dat natuurlijk vantevoren duidelijk hebt aangegeven. Ze heeft een voorkeur voor fisting spel en als het lukt diep, maar ook tepel spel of haar lichaam adoreren, en dat laatste is niet moeilijk met zo'n perfect afgetraind slank lichaam en zon getinte huid met Angelie Jolie gezicht En ze ontvangt vooral in de avond maar ook regelmatig in de middag als haar zwarte naambordje in haar venster hangt en ook trio's met Miruna, Stella, July op grote kamer boven bespreekbaar

                  Comment


                  • #10
                    Ik heb het ook eens gedaan. Vond haar looks al interessant, en nu ook vaker bezet dus ook eens gewacht en ben er geweest, ok die kleine kamers daar is wel wat minder, maar Jasmin is een knappe meid, ietwat stil maar wel zeer schoon en vriendelijk en een leuk kinky soft sm spel gespeeld, met strap on, teasing, fisting, beffen, tepelspel en ok licht verbaal spel met soort adoratie van haar mooie lichaam met enkele tatoos.

                    Comment


                    • #11
                      Vorige week bij Jasmin geweest op het adres waar ze privé ontvangt, dichtbij de Geleenstraat. Ze kwam net uit de douche en zag er heerlijk uit met alleen een handdoek om… kamer van handeling is niet ruim. Ook hier mis ik een beetje de kinky sfeer die er toch bij hoort. Jasmin blijft natuurlijk heerlijk, mooi gezicht en heerlijk getrained lijf. Ze werd eerst weer ouderwets afgeleid door haar telefoon, maar ik ken haar nu goed genoeg om te zeggen dat ze die ff weg moet leggen. Ze heeft vooral een heerlijk anaalspel met me gespeeld want hoe zij me fist met heel veel gevoel en heel goed oogcontact is fantastisch. Daarna hebben we nog wat little schoolgirl roleplay gedaan want ze ligt daar eigenlijk in een roze meisjeskamer, compleet met teddybeer. Ze lag lekker op haar bedje, te spelen met zichzelf, borsten en tepels strelend, vingeren, met vibrator, vingers in haar kutje terwijl ik toekeek en me aftrok. Heel geil en zo elkaar aankijkend kwam ik klaar. Lekker allemaal en beetje spannend door nieuwe locatie maar geef mij maar de vertrouwde kinky/SM kamers

                      Comment


                      • #12
                        Vandaag bij Kinky girl Jasmin geweest.
                        Heerlijke soft sm met erotische twist.
                        En na de sessie nog lekker chillen en kletsen.
                        Ze neemt echt de tijd voor je
                        inderdaad ff appen en het komt goed

                        Comment


                        • #13
                          Onlangs een afspraak gemaakt via WA voor privé ontvangst, afspraak ook nog bevestigd dus de andere morgen op pad naar den haag. In de straat aangekomen geappt maar geen reactie geprobeerd te bellen maar geen gehoor. Op geen enkele manier contact te krijgen dus rechtsomkeert maar weer naar huis. In de loop van de dag kwam ze online op de app maar geen enkele reactie van haar kant van sorry of iets. Nu ik weet hoe ze in elkaar steekt ben ik achteraf blij dat ze er niet was. Geef mijn euro's veel liever uit aan Stella of Cindy die vallen nooit tegen En voelen feilloos aan wat je nodig hebt in het spel.

                          Comment


                          • #14
                            Onlangs bij haar geweest, al vind ik die straat en mannen die er lopen vreselijk. Jasmin zag er weer fantastisch uit, heeft een topbody, goed fitness schema met strakke slanke benen en billen, en mooie borsten, knap gezicht en volle lippen. Ik vind haar nog steeds de jongere versie van Angelina Jolie. Geil opwindend teasingspel op bed, ze heeft daar een ruimere kamer met groter bed. En ook een spel met mij zitten op een stoel terwijl ze om mij heenloopt, streekt, tepels onder handen neemt, pijpt en ik haar mooie lichaam adoreer met mijn handen en lippen, en mij zelf ook aftrek. Op bed later meer kinky en uiteindelijk een geile fist bij mij nadat ik haar eerst nog gebeft heb terwijl ze boven op mij zat en met haar nagels mijn tepels bewerkte. Ja Jasmin is een dame die de moeite is om naar die achenebbis straat te rijden

                            Comment


                            • #15
                              Meerdere berichten hier verwijderd, laat het volgende bericht aub een recensie zijn of een bericht met haar correcte nieuwe werkadres.

                              Comment


                              • #16
                                Zag haar weer net, RDK 135L.

                                Comment

                                Working...
                                X