Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kinkygirl Jenna, Utrecht

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kinkygirl Jenna, Utrecht

    • Jenna
    • Nederlandse
    • Geboortejaar 1990
    • 1.70m
    • Blond haar
    • Blauw/grijze ogen
    • C-Cup (siliconen)
    • Normaal/volslank postuur
    • Wel tattoo’s en piercings
    https://www.privehuislacloche.nl/kinkygirl-jenna/

    Nieuwsgierig geworden door haar nieuwe foto met strap-on, besloot ik deze Kinkygirl Jenna te bezoeken. En het was een bijzonder lekkere ervaring. Jenna is meer een meid van de gewone erotiek die wel geniet van anaalspelletjes. Dus geen dominante dame. Een hele fijne vrouw waar ook een leuk gesprek mee is te voeren, maar daar kwam ik natuurlijk niet voor.

    Jenna heeft een prachtig lichaam, hele mooie volle billen, lekkere borsten die wat geholpen zijn maar best wel zacht zijn, heel slank en dat lange haar is prachtig. Na het ontdoen van mijn kleding zochten haar lippen al de mijne en raakte we verstrengeld in een lange tongzoen om vervolgens op het bed te ploffen en daarmee rustig verder te gaan. Haar hand vond mijn ondertussen hard geworden pik die ze rustig aftrok. Dat tongzoenen was zo lekker met haar dat ik haast teleurgesteld was toen ze mij ging pijpen haha. Maar de teleurstelling verdween snel en werd vervangen door genot.

    Ze stopte even en pakte wat glijmiddel, en bracht een vinger bij me naar binnen en al snel een tweede. Al vingerend pijpte ze mij verder en verving even later haar vingers met een buttplug, die met wat subtiele pressie naar binnen ging. Ze deed haar slipje uit en ging op mijn gezicht zitten en ik likte haar frisse kutje met plezier terwijl ze afwisselend aftrok en pijpte. Ze bewoog lekker met haar onderlijf en zachtjes kreunde ze. Toen ik zo ongeveer op ontploffen stond stopte ze gelukkig en ging ze op zoek naar haar strap-on.

    Ze nam de buttplug eruit en haar strap-on vloog bijna naar binnen, het ging heerlijk soepel. Ze neukte overheerlijk, en voerde het tempo verder en verder op. Wat een uitzicht op haar borsten die mee trillen bij elke harde stoot en de blik op haar gezicht, ze had er echt plezier in. Ik moest om draaien en van achter werd ook genomen waarbij ze nog een tandje bij zette en de laatste diepe stoten kreunde ik het uit.

    De strap-on ging weer af en ik draaide mij op mijn rug. Ze kwam naast mij liggen en we zoenden hevig, wat al snel overging in Jenna die boven op mij ging zitten en mijn pik in haar warme kutje liet glijden. Wat een heerlijkheid! Het duurde dan ook niet lang totdat ik grommend klaarkwam waarna Jenna mij weer een heerlijke tongzoen gaf.

    Wat een fantastisch uur was dit!

  • #2
    Mijn ervaring is helaas wat minder dan die van Scuderia. Enthousiast door zijn recensie en de foto's een afspraak (via het huis) met haar gemaakt.
    Bij binnenkomst bij de gastvrouw € 140,- voor een uurtje afgerekend; de rest van de wensen zou ik met Jenna bespreken en afrekenen. Ik wilde een combi van anaal, tongzoenen en GFE.
    Anaal was € 100,- extra en tongzoenen € 30,-; dus totaal € 270,- voor 1 uurtje vertier. Maar ik had enorm zin en had zo iets 'vooruit maar voor een keer'.
    Jenna zou de sessie langzaam opbouwen. Ik waste me nog even aan de wastafel en mocht op bed gaan liggen. Het begin was inderdaad lekker; een beetje teasen, met haar vingers over mijn lichaam, af en toe aanzetten met haar nagels en lekker zoenen. Wow echt lekker. Maar na 5 minuten mocht ik me omdraaien en op mijn knieën en Jenna begon mijn gaatje te oliën en met een strapon langzaam te duwen en de boel op aan het rekken. Echt soepel ging het niet en bij de eerste keer helemaal erin zelfs pijnlijk. Dus opnieuw. De flow was weg en je merkte dat ze te geconcentreerd hierop was. In elk geval ging de 2e keer beter en zat ze goed in mij. Na een tijd wilde ik iets anders en was ook wel in de mood aan het komen. Ik draaide me om en Jenna en ik gingen heerlijk zoenen; intussen masseerde ze mijn goede vriend met haar ene hand en bewerkte ze mijn prostaat met haar andere hand, waarna ik snel mijn kruid verloor. En daarmee was de gehele sessie ook ten einde. Nog even wat zitten kletsen, gedoucht en een knuffel bij het afscheid. Wat vond ik positief: leuke Nederlandse dame die echt wel zin in haar vak heeft. Neutraal: ze staat op smdome als kinkygirl, maar daar heb ik twijfels over. Ze vindt analplay erg leuk en zelf ook fijn, maar in mijn beleving is en doet een kinkygirl meer. Negatief: te snel naar anaal en niet de toegezegde opbouw; verder weinig variatie en voor mij dus de € 270,- absoluut niet waard.
    Uiteraard is de ultieme GFE een dans-voor-2 en waarschijnlijk heb ik haar onvoldoende kunnen prikkelen tot de ultieme sessie. De volgende keer kies ik toch weer voor de meer ervaren SM meesteressen.

    Comment


    • #3
      Ze staat met dezelfde foto's ook hier, maar daar is ze ineens 36 ?!? En noemt zichzelf mollig terwijl ze op die foto's hyperslank is?!?

      Verder staat ze op de site van La Cloche ook als Kinkygirl, weer met dezelfde foto's. Als ze CBT leuk vindt ben ik zeker geinteresseerd.

      Comment


      • #4
        op de foto s is ze zeker niet slank

        Comment

        Working...
        X