Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kinkygirl Miruna, Den Haag, Hunsestraat 51 kamer 05

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #76
  Dat is ze zeker! Heerlijke meerdere uren durende sessie met haar gehad en bijgebabbeld. De synergie was ook weer geweldig. Miruna blijft mijn nummer 1 en durf nu ook te zeggen nr 1 allertijden van de honderden of meer dames die ik in ruim 30 jaar bezocht heb. Magic kink erotic woman with intelligence😉

  Comment


  • #77
   Thank you! You are always so kind and respectfull and lovely too play with. Also the way you write by me but also other girls. Some men can learn from you. Like for example the writer with nickname Gunther F at girlreview forum🙄

   Kisses, Miruna🥰

   Comment


   • #78
    Sommigen op dat forum fantaseren teveel, zeker de Vlamingen...

    Comment


    • #79
     Volgende week heb ik weer een afspraak met haar, in een spannend trio met een andere meesteres uit een ander huis in de straat. Een Roemeens feestje.

     Comment


     • #80
      Originally posted by Sana View Post
      Volgende week heb ik weer een afspraak met haar, in een spannend trio met een andere meesteres uit een ander huis in de straat. Een Roemeens feestje.
      Mag je in dit grote hoekpand andere meesteressen meebrengen, behalve ooit hun eigen pand no.74/76. Volgens de huisregels is dit niet toegestaan!

      Comment


      • #81
       https://www.kinkydevils.nl/kinkygirl...kygirl-miruna/

       weer een geweldige tijd met haar gehad en juist omdat je in meerdere uren veel kan doen en Miruna ook zelf haar eigen flow volgt en ook weet te verrassen maar ik me ook altijd erg op mijn gemak bij haar voel, is het alsof alles heel natuurlijk gaat en daarom ook altijd fijn is. Zij heeft die energie en een positieve professionaliteit en intelligentie waardoor ze je kan lezen en weet wat ze kan doen en wat ze zelf wil doen of laten doen. Nu licht iets meer mindplay en dat is spannend omdat ik dat niet heel veel meer tegen kom en het geeft een extra spanning. Je wordt tot nadenken en open communiceren gezet, waardoor een spel, handelingen een xtra lading krijgen.

       En het zet je buiten de sessie om tot nadenken. En zo gaan we dus een nieuwe fase in qua spel, energie, beleving en onderlinge verhouding. Ik merk dat ik ook elders net ff voor die paar betere dames waar ik ook persoonlijk een goede en of goede spelklik mee heb dan voor de langere sessies ga en tussendoor de kortere sessies bij een geile bui oversla en dan thuis blijf of iets anders ga doen als ik een geile bui heb, omdat ik voor die extra kwaliteit en beleving ga in een langere sessie met een topdame, waarbij op dit moment (en al enige tijd) Miruna op eenzame hoogte staat, maar dat zat al vanaf dag 1 in de pijplijn omdat we beide een gevoel hadden dat we elkaar al tijden kenden en er duidelijk buiten het spel om ook een persoonlijke connectie was. En daarom nooit echt fantasieen voorgesteld maar elkaar vertrouwend altijd op dat moment de flow gevolgd. Nu pas gaan we meer naar wat is er nog meer mogelijk en waar zitten elkaar triggers qua spel mbt tot elkaar. Want iedere klant is natuurlijk voor de dame in kwestie ook weer een ander persoon qua spel, klik en triggers.

       Rutte zou zeggen, GAAF! is dit haha, maar dat is het zeker
       Last edited by frankkinky; 6 days ago.

       Comment


       • #82
        Originally posted by Up en Open Legs View Post

        Mag je in dit grote hoekpand andere meesteressen meebrengen, behalve ooit hun eigen pand no.74/76. Volgens de huisregels is dit niet toegestaan!
        1. wie weet gaat ie naar het andere pand van die andere Mrs?
        2. dan nog, als klant en Mrs het ergens regelen, dan is het toch prima?
        3. ik heb wel vaker gehoord dat dat wel mag en er wel bepaalde regels voor zijn, ze weten heus zelf wel wat ze mogen doen en wat kan en niet kan, nietwaar?

        Comment


        • #83
         Wie kan me met Miruna in contact brengen? Ik kom zelf van te ver om willekeurig te proberen. Als ik het allemaal lees kan ik niet anders dan haar eens bezoeken 😏.

         Comment


         • #84
          Wie kan me met Miruna in contact brengen? Ik kom zelf van te ver om willekeurig te proberen. Als ik het allemaal lees kan ik niet anders dan haar eens bezoeken 😏.

          Comment


          • #85
           Originally posted by Filmfreak666 View Post
           Wie kan me met Miruna in contact brengen? Ik kom zelf van te ver om willekeurig te proberen. Als ik het allemaal lees kan ik niet anders dan haar eens bezoeken 😏.
           https://www.kinkydevils.nl/kinkygirl-miruna/

           Comment


           • #86
            Vandaag een heerlijk trio meegemaakt. Samen met Mrs. Andreea van Hunsestraat 37 ben ik op bezoek gegaan bij Miruna. Het was geweldig. Later volgt nog wel een uitgebreider verhaal.

            Comment


            • #87
             We hadden in de middag afgesproken. Eerst ben ik bij Mrs. Andreea gekomen om me te aan te kleden en op te maken. En al een beetje op te warmen. We liepen door een erg rustige straat van nummer 37 naar nummer 51. Ik helemaal als sissy verkleed. Bij binnenkomst een hartelijke ontvangst van Miruna en na de administratieve handelingen konden we naar boven lopen naar de kamer van Miruna, SM 1. Lang geleden had Andreea ook deze kamer, toen ze nog in dat pand werkte. We kwamen vanzelf in een flow. Ik moest op mijn knieën de voorbinddildo’s van de beide dames pijpen en daarna werd ik keihard door hen beide onder handen genomen met de zweep. We gingen een rondje lopen door het huis en gingen met zijn drieën in het raam van Miruna staan om te kijken of er een man was die mee wilde doen. We trokken veel bekijks, maar niemand die durfde. Andere meiden uit het huis kwamen even langs om te kijken en we zagen ook Mrs. Alina in de gang een naakte slaaf met haar zweep bewerken. We maakten een paar mooie foto’s. De twee meesteressen gingen koffie drinken in de keuken en ik werd aan de trap naar boven vastgemaakt en stond te kijk voor alle meiden en hun klanten. Erg opwindend.

             We gingen weer naar boven en daar was het tijd voor een anale verkenning door beide meesteressen. Ik werd met mijn benen omhoog geketend. Kreeg snuiven poppers van Miruna. Ze fisten me allebei afwisselend en hard en diep. Ik kwam al een keer spuitend klaar van de prostaat massage van Andreea. Na wat drinken en een sigaret gingen we een tweede fistronde in en hierbij kwamen ook verschillende formaten dildo’s van pas. Ik kreeg even rust. Op mijn rug liggend kreeg ik vier sounds in en een hele lading kaarsvet op mijn pik en ballen.

             Toen was het tijd voor de volgende verrassing. Ik werd geblinddoekt aan het kruis vastgemaakt en Miruna ging naar beneden. Zij kwam boven met een andere klant die al vaker met ons meegedaan heeft. Andreea kwam bij mij aan het kruis staan en fluisterde me geile dingen in en trok mij af. Miruna en de klant gingen op het bed en zij speelde erotisch met elkaar. Heel geil om zo mee te maken. Andreea maakte me los en ik moest de man pijpen terwijl hij gefist werd door Miruna en ik gefist door Andreea. Op onze knieën mochten we als beloning de kont van Miruna kussen en likken. Daarna moest ik op mijn knieën op de grond toekijken hoe de klant Miruna neukte. Hij stopte, haalde het condoom eraf en trok zich af om een lading sperma in mijn mond te spuiten. Ik moest mijn tong aan de beide meesteressen laten zien en toen mocht ik het door slikken. De man waste zich, kleedde zich weer aan en vertrok.

             Het werd tijd voor het volgende spel. Ik moest mijn jurkje en borsten uit doen. De meesteressen gingen aan de slag met piercings en naalden. Ze zetten allebei twee tepelpiercings en vervolgens twee piercings in mijn eikel en 5 door het vel van mijn pik. Alles met snuiven poppers die door Miruna gegeven werden. Daarna moest ik op mijn buik gaan liggen en maakten zij met naalden hun naam op mijn rug en kont. Doordat ik geblinddoekt was gaf dit een extra dimensie. Ze waren zeer trots op het resultaat en zetten ook nog een aantal bloemen van naalden op mijn rug. Ik moest opstaan en we liepen naar beneden om het aan de andere meiden te laten zien.

             Terug naar boven, de naalden werden er uit gehaald en nog een korte fistronde. De afgesproken tijd zat er op, ik kleedde me weer aan en samen met Andreea ging ik terug naar haar kamer, waar we nog even doorgingen. De dames hadden veel plezier gehad en ik heb een heel bijzonder trio meegemaakt. Absoluut voor herhaling vatbaar.

             Comment

             Working...
             X