Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dunia, Casa Cherda, Den Haag, Bezuidenhoutseweg 383

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Dunia, Casa Cherda, Den Haag, Bezuidenhoutseweg 383

    Naam: Dunia
    Leeftijd: 30
    Uiterlijk: Marokkaans
    Kleur haar: Bruin
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: D
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Ja

    https://www.casacherda.nl/

    Vandaag voor Dunia gekozen bij Casa Cherda. Leek me op het eerste gezicht een leuke dame maar helaas bleek achteraf dat ze niet echt geschikt is voor dit werk. Allereerst moest ik douchen en ging zij plassen. Vervolgens begon ze te pijpen en rook ik een sterke alcohollucht en na 3 keer in haar mond gehad te hebben wilde ze stoppen. Vervolgens vroeg ik of ze door kon gaan, en dat deed ze maar vervolgens stopte ze weer na een paar keer in haar mond genomen te hebben. Mijn fout is dat ik niet gelijk naar beneden ben gegaan hier omdat ik hoopte dat het vervolg beter zou zijn.

    Afijn, daarna heb ik een paar verschillende standjes gedaan en constant had ze last van haar been. Ze gaf aan dat ze een plaat in haar been had en daarom moeite had met intiem. Verder bleef er dus niks over. Ik heb toen besloten om naar beneden te gaan en gastheer geeft aan dat ik pech heb omdat ik een halfuur boven ben geweest (waren maar 15 minuten). Maarja ben weer naar buiten gegaan na meerdere malen vragen om compensatie of andere dame, maar dit kon niet tenzij ik opnieuw zou betalen.

    Helaas voor mij laatste keer Casa Cherda en helemaal laatste keer Dunia, ik zou een andere (zittende) beroep zoeken als ik haar was.
Working...
X