Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Olga, Den Haag, Geleenstraat 74 kamer 3

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Olga, Den Haag, Geleenstraat 74 kamer 3

    Naam: Olga
    Leeftijd:
    Uiterlijk:
    Kleur haar:
    Lichaamsbouw:
    Cupmaat:
    Siliconen:
    Piercing:
    Tattoo's:

    Ik dacht dat er al een topic was van Olga, maar kan het niet vinden. Ze is weer terug. Ik ken Olga al jaren en zij is een wat minder opvallend pareltje in de straat. Ze zit vaak ogenschijnlijk wat ongeïnteresseerd in het raam, maar op de kamer is ze heel anders. Ze heeft een iets grotere kamer boven, naast Stella. Minder groot dan de andere SM kamers van Stella, July en Jennie (of is het Jade), maar groot genoeg. Olga oogt bescheiden met haar Aziatische uiterlijk, maar weet wel raad met je. Hoe zij kan fisten is verrukkelijk. Ze is wat mysterieus. Vandaag met Stella afgesproken dat we snel weer eens een trio gaan doen….
    Last edited by Johnboy; 26-09-2022, 22:17.

  • #2
    Ik heb er leuke sex meer gehad, had wel een SM kamer boven maar was ok in voor gewone sex, lekker groot bed, schat haar rond 34 jaar , slank tot normaal postuur en B cup, zwarte haren, en is Bulgaarse. Verder alles safe deed ze, ze had een zwart achtig rokje aan in bijzondere stof, stond leuk

    Comment


    • #3
      Olga kan ook een leuk kinky soft SM en fetish spel spelen met de nodige erotiek. Ze is wel wat stil maar zeker vriendelijk en goede hygiene. En inderdaad mooie kamer met mogelijkheden qua spel en toys en spiegels.

      Comment


      • #4
        Ik kom al jaren bij Qlga ook al op het Zandpad. Olga heeft wat sommigen vroeger op hookers al zeiden "magic hands". Een beetje olie en haar handen zij zeer wel in staat om je naar de zevende hemel te brengen. Topper in fisting, sounding en oliemassage. Olga is een van de weinige meiden die ik ken die je zelfs een van de poppers slap geworden lul klaar kan trekken. Niet onbelangrijk als je zo veel poppers gebruikt zoals ik,
        Gr Taan

        Comment


        • #5
          hoe is die Olga nu eigenlijk in een kinky sm spel met erotiek, hangend op haar kruk komt er weinig energie van haar af stralen en zie ook nergens echt lovende recensies zoals bv bij Miruna, Stella, Andrea in dat pand?

          Comment


          • #6
            Subbie ik ben de laatste tijd niet meer vaak bij haar geweest, maar heb zeker goede sessies met haar gehad! Ze is stil, mysterieus, ervaren, kan goed fisten. Ik zou het gewoon een keertje proberen.

            Comment


            • #7
              Olga is definitief gestopt.
              Webmaster svp topic sluiten

              Comment

              Working...
              X