Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Linx, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287d

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #26
    Heel mooie dame. Ze is heel passievol en super aardig. Heeft ook passie voor kunst en is erg creatief dat zie je ook al een beetje aan de kleding op haar foto's. En die creativiteit weet ze ook goed tijdens onze date te gebruiken. Ze neemt zoveel initiatief dat het heerlijk was om het gewoon te ervaren en over je heen te laten komen. De seks was echt helemaal top. Ik heb genoten van deze lieve, mooie. passievolle dame!
    Dankjewel Lynx.

    Comment


    • #27
      Lynx is echt mijn favo dame nu, wat een geweldige energie. Ze zuigt me letterlijk en figuurlijk haar wereld in vol erotiek, fijne aanrakingen, compassie. Het is leuk dat we elkaar nu ook een beetje leren kennen en ze ook onthouden had wat ik extra lekker vind. De opbouw naar het hoogtepunt toe is perfect, waardoor de climax ook echt een hoogtepunt is. Dank je wel lieve Lynx!

      Comment


      • #28
        Wordt een mooie dag morgen, sex met Lynx en daarna Oranje - Argentinie

        Comment


        • #29
          Een heerlijke meid, laat je lekker genieten en spelen. Samen douchen is een heerlijk begin. Ongelimiteerd zoenen en waar ik erg van hou…. Vingeren. Al een paar keer geweest en zeker een aanrader.

          Comment


          • #30
            Vandaag mijn eerste sexuele ervaring gehad met Lynx. Een prachtige "Petite" Nederlandse dame die mij gelijk op mijn gemak stelde. Gekozen voor haar "Virgin Service" omdat ik onervaren was en graag veel wilde ontdekken. Ze nam het initiatief wat erg fijn was aangezien ik best zenuwachtig was voor de eerste keer. Heerlijk zoenend heeft ze mij langzaam geïntroduceerd waarbij we elkaars lichaam ontdekten, ze mij liet genieten van haar lichaam en ze mij verwende met maar zachte lippen. Daarna over naar de daad. Genoten van verschillende standjes waarbij het tempo langzaam aan begon en steeds opliep. Ze leek er zelf ook echt van te genieten en deed vocaal lekker mee. Uiteindelijk klaargekomen en nog even rustig liggend op het bed verder gezoend.

            Erg genoten van mijn ervaring met Lynx en zeker een aanrader voor iedereen die ook op een ontspannen manier zijn maagdelijkheid wilt verliezen.

            Comment


            • #31
              Het is alweer twee weken geleden dat ik bij Lynx langskwam maar door alle hectiek voor en tijdens de kerstdagen heb ik nu pas tijd voor mijn recensie. Het was een koude vrijdagmiddag en ik wilde het weekend goed beginnen, en hoe kan dat nou beter dan met een bezoek aan La Cloche? Bij binnenkomst viel het me op hoe warm het er was en dat was al een lekkere binnenkomer. Ik liet de gastvrouw weten dat ik een prijs gewonnen had en werd vriendelijk door haar gefeliciteerd. Een paar minuten later kwam Lynx me ophalen, en ze is eigenlijk precies zoals ik me bij haar foto's had voorgesteld. Zoals eerder vermeld heeft ze wel wat tattoos die op de fotos zijn weggehaald maar verder ziet ze er slank en speels uit. Ik heb eerder gemerkt dat iets rijpere meiden (neem dit me alsjeblieft niet kwalijk, hier volgt juist een compliment) vaak wat meer knuffelig zijn dan de meiden van rond mijn leeftijd (25). Met Lynx voelde ik dit ook en ik vond het heerlijk. We hebben ondanks de korte tijd heerlijk gevreeën en ik heb mijn orgasme zelfs nog tot het eind kunnen uitstellen. Vlak voor het halfuur vol was ben ik klaargekomen terwijl ik Lynx lekker hard op zijn hondjes neukte. Misschien dat ik Lynx de volgende keer vertel over mijn voetenfetisj aangezien dat ook bij haar mogelijkheden staat. Ik vind dat toch altijd een beetje spannend om bij een eerste date te vragen, al kijken de meeste dvp's daar denk ik niet van op. Lynx heeft echt plezier in dit werk en ik heb een hele leuke date met haar gehad!

              Comment


              • #32
                Vandaag weer een uur lang stomende seks gehad met Lynx. Ze houdt ervan om stevig aangepakt te worden, maar wel met respect. Daar wordt ze echt ontzettend geil van. Ze is erg verslavend

                Comment


                • #33
                  Wat is dit een leuke intelligente sexy dame en ook nog eens Nederlands met een vrolijke attitude. Lijkt ook zelf te genieten tijdens de sex. Het zoenen, teasen was fantastisch en dan ben ik al een zeer happy man

                  Comment


                  • #34
                    Gisteren een heerlijke date gehad met Lynx. Het was de eerste keer met haar. Wat een passie, wat een energie! Ik voel het nog steeds. Ze weet een prettige ontspannen sfeer te creëren, is open en spontaan. Lief en ook heel sensueel en geil. Maakt contact, is Mooi, naturel en ook in voor een leuk gesprek. Voor herhaling vatbaar!

                    Comment


                    • #35
                      Lynx is wel de buitencategorie,
                      Het was een fantastisch uur, alleen maar sex en over en weer.
                      Puur genieten.
                      Wat een leuke en lekkere vrouw.

                      Comment


                      • #36
                        Lynx is prachtig.

                        Zij weet erotisch te combineren met ongeremde passie.
                        'Danst' bijna om je heen en je mag veel bij haar.
                        En, niet onbelangrijk, communiceert rustig.

                        Xx

                        Comment


                        • #37
                          Intelligentie vind ik ook een sexuele aantrekkingskracht hebben en dat heeft Lynx naast haar vrouwelijkheid ook nog eens. Dan heb je als man het complete plaatje. Wat wil je dan nog meer?

                          Comment


                          • #38
                            Zojuist een girlfriend experience beleefd met de wonderschone Lynx. Direct een klik. Wat een ontzettend leuke jonge vrouw. Ze kan werkelijk fantastisch tongzoenen. Vol passie en overgave hebben we van elkaar genoten. Dit zal ik nooit meer vergeten. Ze heeft er aan mij een vaste klant overgehouden. Hier kan niemand tegenop. Nogmaals bedankt lieve Lynx en hopelijk tot snel.

                            Comment


                            • #39
                              Van de week voor het eerste een keer bij deze mooie dame geweest, Was een beetje op de gok aangezien dit de eerste keer was.
                              Maar het wat een goeie gok! Deze prachtige dame maakt het erg naar je zin en is ook nog eens leuk om mee te praten.
                              Zoals meerdere mensen al hebben gezegd ze is sensueel creatief en maakt er een feestje van; wat een genot!

                              Het is altijd een gok om 2 uurtjes te nemen als je bij een dame komt waar je nog niet eerder bent geweest, maar de tijd vloog voorbij!

                              Comment


                              • #40
                                Vandaag eindelijk weer eens naar Lynx kunnen gaan, je moet er wel op tijd bij zijn met reserveren! Maar een bezoekje aan haar is zeker de moeite waard, vooral met wat extra's (hoewel niet goedkoop). Tongzoenen en PZC doet ze geweldig! Pure sensuele passie en een echt seksbeest. Heerlijk hoe ze het initiatief neemt en je blijft verwennen. Ze is op dit moment mijn persoonlijke favoriet. Hopelijk zit er minder tijd tussen nu en mijn volgende afspraak met haar dan bij mijn vorige

                                Comment


                                • #41
                                  Mijn date met Lynx van vandaag was in één woord sensationeel! Nog nooit heb ik met een dame van plezier zo'n klik gehad waarin we elkaar zo goed aanvoelen. Ze is echt een heerlijke vrouw om mee samen te zijn.
                                  Op haar profielpagina staat overigens dat ze rookt, maar dat doet ze slechts zeer sporadisch. Alle keren dat ik met haar was, rook ze lekker fris en je kunt dan ook heerlijk tongzoenen met haar.

                                  Comment


                                  • #42
                                    Deze week weer een afspraak met Lynx gemaakt. Ik kan niet wachten weer heerlijk met haar te vrijen.

                                    Comment


                                    • #43
                                      Vanmiddag weer bij Lynx geweest; Wat een heerlijk sensuele vrouw. Van begin tot eind was alles er weer; goede klik, geweldige seks, uitdagend en lief tegelijk. En wat een leuk gesprek gehad na de seks. Ik ben weer een dag of 2 in de wolken. Wat een genot dat er dames zoals Lynx zijn! Ik kom zsm weer terug!

                                      Comment


                                      • #44
                                        Lynx vind ik een ontzettend leuke en mooie vrouw. Ze heeft werkelijk mijn hart gestolen. We hebben gisteren dan ook weer intens van elkaar genoten. Bedankt lieve Lynx. Ik kan niet wachten je snel weer te zien.

                                        Comment


                                        • #45
                                          Een paar weken geleden een geweldige date met deze topper gehad..Gekozen voor het pretpakket. Het is het geld waard. De sex was meer dan goed..Vol overgave pijpen in diverse standje geneukt .Ze heeft er echt plezier in dat merk je.Tevens nog een prettig gesprek gehad met deze mooie dame.

                                          Comment


                                          • #46
                                            Lynx is een ongekende traktatie. De ideale ‘play-partner’ zoals ze zelf zegt. Bij LC kom ik voor de seks: die is bij deze godin echt amazing; neem het hele pakket bij dit katje en je zult geen spijt krijgen. Ze legt een passie en enthousiasme in de vrijpartij dat het lijkt of zij degene is die jou heeft uitgekozen.. zalig! Lynx is een persoonlijkheid die je meeneemt in haar seksuele en erotische wereld! Wat een vrouw!
                                            gelukkig mag ik vrijdag weer, can”t wait!

                                            Comment


                                            • #47
                                              Vanmiddag weer bij Lynx geweest; Wat een heerlijk sensuele vrouw. Van begin tot eind was alles er weer; goede klik, geweldige seks, uitdagend en lief tegelijk. En wat een leuk gesprek gehad na de seks. Ik ben weer een dag of 2 in de wolken. Wat een genot dat er dames zoals Lynx zijn! Ik kom zsm weer terug!

                                              Comment


                                              • #48
                                                Net weer een heerlijk halfuurtje gehad bij Lynx. Helaas kon ik niet langer blijven dit keer, maar man man man wat is die Lynx toch een geweldige vrouw en wat maakt ze er een feestje van! Ze had er vandaag weer zin in en was een vrolijk en speels konijntje. Ze ziet zo's date als een kunststukje en ze toont dan ook veel creativiteit. Ze neemt initiatief heeft, geniet zelf ook duidelijke en man man man wat kan je je verukkulluk verwennen, echt niet van deze planeet. Ik kan ook zo genieten van haar sexy strakke lijfje1 Ik tintel nog na en droom vannacht weer van Lynx!

                                                Lynx als je dit leest, het was weer zalig, net als pasen!

                                                Comment


                                                • #49
                                                  Lieve Lynx, we hebben zojuist weer ontzettend van elkaar genoten. Ik hou van jou! Tot volgende week.

                                                  Comment


                                                  • #50
                                                    Deze lynx vorige week voor het eerst bezocht op basis van haar extra’s en recensies. Uitgelegd waar mijn interesses waren en wat ik lekker vind . Ze bekeek mij eens en begonnen met een heerlijke tongzoen en erg volgde nog veel meer. Eerst maar eens on top en daar genoot ze erg van en nog eens wat genots plekken gestimuleerd en zo kon en ze kreunt zo 😇🥰lekkerHet feestje verder gaan met missio wat goed kon ze alles aan en beentjes over de schouder beetje optillen en vrolijk verder met doggy nog eens lekker haar klit verwent en toen maar afgerond 😇
                                                    dan deze week nieuwe ronde met een andere dame we zullen zien 😉😂😲

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X