Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meesteres Dana, Antwerpen, Schippersstraat 21-2

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Meesteres Dana, Antwerpen, Schippersstraat 21-2

    Naam: Meesteres Dana
    Leeftijd: 28-30 jaar
    Uiterlijk: Roemeens
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: Slank
    Lichaamslengte: 1.60m
    Cupmaat: C
    Siliconen: Ja
    Engels sprekend

    Inmiddels na lange tijd weer eens binnen geweest bij Dana en dat is mij zeer goed bevallen. Ze is iets afgevallen waardoor ze nu een zeer sexy en geile zonbank gebruinde slanke body heeft met mooie geile rond C cup? borsten. Ook door ander of minder gebruik van make up vind ik haar gezicht ook knapper en in hoge zwarte laarzen en kinky setje ziet ze er gewoon erg kinky en geil uit. Ook dat mooie strakke ronde kontje is een pareltje.

    Op mijn verzoek speelde ze een geil erotisch kinky spel met afwisseling waar bij ze haar geile body goed gebruikte. Nippleplay met tong, tanden en nagels was een terugkomend iets in de sessie, verder haar op commando beffen en tepels verwennen, masturberen, strelen, kijken en fisting bij mij passeerde de revue😃

    Ik ga zeker nu sneller bij haar terug omdat haar spel en looks verbeterd zijn en we ook zeker een klik hadden wat ook belangrijk is

    Meesteres Dana is dus in voor erotische soft SM tot harde SM en ook voor beginners, kinky spelletjes en sex en heeft vele toys en fetish kleding en werkt momenteel in de dagshift tot 20 uur. Als ze er is is ze herkenbaar aan wit naambordje in haar raam

  • #2
    Onlangs tijdens een bliksembezoekje aan het SKW voor de 2e keer bij deze dame naar binnen gestapt.
    Hoewel mijn directe voorkeur bij Melissa ligt (onder het mom je weet wat je krijgt) kreeg ik steeds meer het gevoel dat ik wat andere dames wil uitproberen op kinky gebied. Met Dana had ik al is ervaring opgedaan tijdens een trio met Selena en dat smaakt naar meer dus toen ik haar zag staan snel naar binnen gegaan. Nu geopteerd voor een uurtje 1 op 1 en ik heb me niet beklaagd. Allereerst trok ze haar rode laarzen aan met die torenhoge hakken, dat wist ze nog en o o wat ziet dat er gelijk geil uit, de toon was gezet.
    Ik ben geen hardcore SM liefhebber (hoewel sommige dames iets in me naar boven brengen, zie topic van Kianna waar ik ook nog iets moet schrijven), de combi kinky met seks bevalt me prima, en Dana begon met de blinddoek bij me aan te brengen en mijn ballen af te binden. Daarna wat tease werk en ik kreeg al snel een knetterharde erectie. Ik hoorde hoe ze het handschoentje aan trok en mijn kont met eerst 1 en daarna meerdere vingers begon te verwennen. Dat doet ze erg vakkundig en hoewel fisten er bij mij niet in zit deed ze erg goed haar best.
    Tussendoor wat pijpwerk waarna de blinddoek af ging en ze vroeg of ik ook nog wilde neuken maar ik had me inmiddels dusdanig ondergedompeld in het kinkywerk dat ze van mij door mocht gaan met teasen en verwennen van mijn prostaat.
    Al snel hield ik het niet meer en kwam klaar waarna ik dacht dat we pas een half uur bezig waren geweest maar nee, ik was reeds een uur binnen, tijd vliegt zullen we maar zeggen.
    Dana staat echt in mijn lijstje nu, de pest is dat er inmiddels een aantal dames staan in dat lijstje en om die allen af te werken moet in ipv maandelijks nu wekelijks naar het SKW en dat trekt mijn salaris niet, even wachten dus maar maar een dikke duim voor Dana, zowel qua seks als persoon.

    Comment


    • #3
      Gekopieerde recensie van mijn bezoek aan Selena aangezien dit een trio was met Dana:

      Vorige week eindelijk weer is in staat om naar het SKW af te zakken.
      Ik had wat geld opgespaard en was in een relaxte bui dus had me voorgenomen om is uitgebreid een goede sessie te beleven indien ik ergens naar binnen zou stappen.
      Je komt aan en je waant je gelijk weer in de snoepwinkel. Ik moet wel zeggen dat ik het een stuk rustiger vond (Zowel dames als wandelaars) dan het in het verleden was maar ik denk dat Corona daar debet aan is. Zowel in de saunaclubs als de wandelgebieden is het een stuk minder dan het vroeger was maar goed, ik ben een ouwe lul en vroeger was alles beter 😉.
      Na een paar rondjes gelopen te hebben zag ik zowel Selena als Dana en hoewel Melissa er ook weer geweldig uit zag toch mijn keuze gemaakt voor Selena.
      Zoals gezegd, ik voelde me relaxed dus geboekt voor een uurtje en na een kwartiertje gevraagd of ze Dana er bij wilde halen, dus die kwam snel aangelopen met haar geile rode laarzen die Selena inmiddels ook aan had gedaan.
      Vastgeboeid op bed en een blinddoek om en de dames begonnen me heerlijk te teasen en af en toe voelde ik de lak van de laarzen op mijn lichaam terwijl ze mijn keiharde lul zachtjes masseerden.
      Onderwijl duwde Selena 3 vingers in mijn kont en masseerde ze mijn prostaat en ik moest me al snel inhouden om niet te komen.
      Ik mocht naar hartenlust de borsten van de dames likken en ze kronkelden over mijn lichaam alsof het een lieve lust was.
      De blinddoek ging af en ik kon de dames diep in hun ogen kijken terwijl ze verder gingen met het teasen over mijn lichaam, ik werd bijkans gek van geilheid.
      Enfin, na een uur trokken ze me naar een hoogtepunt en ik ben zelden zo hard klaargekomen, erg intens hoor. Wederom een geweldige ervaring maar goed, het kost ook wel wat.
      Gelukkig dat ik niet om de hoek woon want anders zou ik een flink probleem krijgen qua financiën maar ik heb me wel voorgenomen om volgende maand weer terug te gaan.

      Comment


      • #4
        Nee ze heeft niets online , maar ze werkt overdag en bijna elke dag . Om haar te bezoeken kan je beter gewoon langst gaan , ze is een kinky dame die graag een praatje doet , maar die jou ook graag verleid .
        zo ben ik vorige week door haar verleid en deze keer leide ze mij niet naar het bed , maar maakte ze mij vrij snel vast aan haar kruis , waar ze mij eerst goed opgeilde om nadien mij stevige zweepslagen te geven met verschillende soorten zwepen .
        ik geniet niet van pijn , maar door verleiding en geilheid , kan ik wel wat pijn verdragen .
        Maar deze keer leef ze zweepslagen geven tot mijn penis helemaal slap werd , maar daar wel een bedoeling bij , zo kon ze mij in een kuisheidsgordel plaatsen , maar het was er eentje met vrij scherpe pinnen aan de binnenkant.
        beeld jullie dat maar eens in ,wanneer je zoiets draagt terwijl zij voor je staat te pronken met haar sexy lichaam .Aauuww .
        Mijn penis groeide vrij snel terug , maar kon niet volledig stijf worden door de pinnen . Hoe geiler ik werd hoe dieper ik de pinnen in mijn penis voelde .
        daar had ze echt plezier dat door mijn eigen geilheid en verlangen mezelf pijnigde . terwijl ze gek maakte met haar erotische verleidings kunsten kon niets anders dan mijn ogen te sluiten om mijn penis niet te hard laten doorprikken met de pinnen , maar kreeg ik wat klappen en ik moest haar blijven aankijken .
        Waar ik tenslotte om smeekte om die kuisheidsgordel uit te doen .
        Wat ze uiteindelijk wel deed en mij liet klaarkomen
        het was een droom die uitkwam ,
        Maar voor ik terug naar buiten ging ,
        Vertelde ze mij dat ze mij er nogeens wil in opsluiten maar dan om nadien ermee in het skw mee rond te lopen , op zich zal dat mee vallen denk ik, maar als er andere dames ervan weten kan dit wel een heel pijnlijke wandeling worden

        Comment


        • #5
          Onlangs weer eindelijk naar het prachtige SKW kunnen gaan, was alweer een tijdje geleden dus in de middag aangekomen, later dan ik gehoopt had (verkeer wordt met de week drukker rond Antwerpen) maar als je de SS in loopt is het altijd weer een feestje. Ik kom nog wel is in Den Haag maar daar is de bezetting redelijk mager en hoewel de tijden in Antwerpen ook ooit beter waren is de bezetting nog altijd prima te noemen, er zit altijd wel wat.
          Ik had Dana al op mijn lijstje staan en ik zag dat ze vrij stond, ze zag er weer om door een ringetje halen uit met haar hoge zwarte laklaarzen en na een rondje stond ze plots met gouden laarzen waarbij ze gemeen naar me lachte, wetende dat ik voor de bijl ga en idd, even later stond ik binnen voor een uurtje verwennerij.

          Ik werd vast gebonden op het bed en geblinddoekt waarna ik haar rond hoorde lopen en ze zich in een ander setje en laarzen hees, erg geil terwijl je daar weerloos ligt. Af en toe streelde ze mijn lul die inmiddels keihard was geworden.
          Opeens begon ze me teasend te pijpen, de blinddoek ging af en ze ging verder met teasen met een handschoentje aan verdween er een vinger in mijn kont en langzaam gingen er steeds meer vingers in mijn kont. Ik kan niet zoveel hebben maar ze bouwde het prima op tot er 4 vingers in zaten en ze begon mijn prostaat te bewerken waardoor ik het steeds moeilijker kreeg om niet te komen.
          Uiteindelijk begon ze me verder te pijpen en kwam ik knallend klaar.
          Fantastisch uurtje en nog even nagebabbeld, Dana komt wat timide over maar ik vind het een prachtdame waar je ook een prima gesprekje mee kunt hebben.

          Ik kom zeker terug en herhalingsgevaar is dus aanwezig.

          Comment


          • #6
            Ff in Belgie geweest en voor Dana gegaan. Is toch 1 van de betere fetish ladies in het SkW qua spel, mogelijkheden, looks en fetish kleding . En ook nog eens intelligent en sympathiek😊

            Comment


            • #7
              Meesteres Dana werkt alle feestdagen gewoon door💪🥳

              Comment

              Working...
              X