Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kinkygirl Maya, Antwerpen, Schipperstraat 22-3

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kinkygirl Maya, Antwerpen, Schipperstraat 22-3

    Maya
    Blondine
    Roemeense
    22 jaar
    normaal maar sexy strak figuur
    D-cup
    1.68m
    Engels sprekend

    Pas sinds enkele weken voor het eerst in Antwerpen werkzaam in de dagshift. Weleens in lingerie en laatste tijd in zwarte kinky outfits met kettinkjes en hoge zwarte laarzen. Kan bij het raam wat norsig kijken maar dat is alleen een blik, want het is een zeer vriendelijke en vrolijke dame met intelligentie en zelfverzekerdheid. Haar lichaam is misschien niet direct slank, maar zeker zeer sexy en strak in het vel met mooie volle billen en grote borsten. Zeer mooie ogen en tanden/mond, en in het spel begonnen die ogen ook te fonkelen toen ze het naar haar zin had en ook haar lach is prachtig.

    Maya biedt sex, kinky games, SM en harde SM aan, hingen ook wat speeltjes. Ik ging voor deze 1e verkenningssessie met haar voor erotische kinky date en dat is mij zeer goed bevallen!

    1 van mijn betere ervaringen van de laatste tijd mede omdat we een goede klik hadden en ze goed aanvoelde wat ik geil vond of we communiceerde daar goed over, en ze reageerde goed op haar aanrakingen wat dat met mij deed zodat ze snel zag waarmee ze door kon gaan.

    Zeer opwindende teasing met mijn tepels die werden getest door haar, erotisch spelend met vingers en lippen en tong, tot ook harder met nagels en tanden en later in de sessie ook haar hakken op mijn tepels gevoeld. Haar heerlijke frisse kutje op comando beffen was ook zeer geil waarbij ze ook verschillende poses aannam, van met 1 laars over mij heen gezet steunend op het bed wat een zeer kinky opwindende blik geeft. Maar ook op mijn mond terwijl ik omhoog keek naar die fantastische borsten die ik ook zachtjes kon kneden en ook haar geile trek en glimlach om haar mond kon zien en oogcontact kon hebben tussen door en ook via de zijspiegel nog mee kon genieten terwijl ze ook met haar vingers en nagels mijn tepels bleef zoeken. Ook een geile fisting goed opgebouwd werd uitgevoerd en ik heb tussendoor verlengd qua tijd zo goed vond ik haar en dat moment wilde ik zeker pakken. Een nieuwe kinky topper met goede looks en smaak voor outfits en superhygiene is dus nu neergestreken in het SKW. En voor diverse soorten klanten diverse services bespreekbaar

  • #2
    Mooie meid met mooie lach en ogen, een dame die vrolijkheid uitstraalt en dat doen er steeds minder achter de ramen. Positieve energie is belangrijk. Ze stond er in kinky outfit met mooie lange zwarte hoge laarzen😃, en daar word ik dan weer vrolijk en opgewonden van.

    En Maya speelt leuk en ondeugend met erotiek. Mijn tepels van erotiserend met tong lippen tanden tot nagels. Ook goed anaalspel van speeltjes tot fisting. En beffen was heerlijk🙃

    Comment


    • #3
      Inderdaad zo herken ik haar ook, goed beschreven!

      Blijft een heerlijke kinky dame met goede uitstraling en vooral fijn karakter en positieve energie. Vrolijk en positief gestemd, en dat vind ik ook belangrijk, en ook een intelligente dame. Ondanks dat het voor de dames ook zwarte tijden zijn door de recessie laat Maya niet merken of daardoor haar humeur bederven. En dat merk je dan ook positieve in de sessie met haar. Ze speelt met plezier en ook een opwindende kinky spel met vele erotische elementen als je dat wil. En in die hoge zwarte laarzen is het al een zeer kinky en prettige verschijning bij het raam met die heerlijke lach en twinkeling in haar ogen. En voor de hardere SM liefhebbers verstaat ze haar vak zeer zeker ook, dan is ze een ware Meesteres, dus vergis niet

      Comment


      • #4
        Ik ben gisteren bij kinky Girl Maya binnen geweest , voor persoonlijk een heel aantrekkelijke dame met een lieve glimlach en uitstraling. Maar ik moet wel toegeven dat de reeds geschreven recensies en het filmpje mij overhaalt hebben om naar binnen te gaan bij haar .
        Ze taste eerst mij lichaam af op de erotische aanraking en leesde de reactie van mijn lichaam en vrij snel bond ze mij armen en benen open gespreid vast op het bed , toen zag de de twinkeling in haar ogen , ze genoot ervan de ik machteloos aan haar was overgeleverd en met een lieve stem en met de glimlach ging ze verder met het verkennen van lichaam . Ze zag heel hoe mijn penis reageerde op haar handelingen met olie en om die verder te krijgen , moest ik gaan smeken om verder mijn penis te masseren, ze ging mijn kontje verkennen en dat liet ik graag toe , want kronkelde van genot genot , waardoor ik eerst zachte tikken op mijn penis kreeg , die wel nadien harder werden omdat ik nog niet mocht klaarkomen van haar .
        Maya las en voelde mijn lichaam heel goed aan en dit bij de eerste ontmoeting, zonder dat ik niet veel over mijn wensen tegen haar had verteld.
        En ja , ik denk dat deze dame graag mannen erotisch verleid en bespeelt, maar ook van soft naar het hardere sm spel zal kunnen verleiden zonder dat je echt van bewust bent door haar verleiding kunsten .
        ik heb ernorm genoten van haar en ik denk dat het niet de laatste wasv

        Comment


        • #5
          Topdame, intelligent en veel positieve energie, goedlachs en sexy. Kan zeer gevarieerd spel spelen en ook voor regular sex of combi met kinkygames, SM etc. Ze heeft iets weg van de beroemde Miruna uit Den Haag.

          Comment


          • #6
            weer eens met dit zonnige weer Antwerpen aangedaan, heel rustig met meiden en mannen, maar voor mij genoeg te kiezen aangezien ik er niet vaak kom. Maya is een vrolijke goed uitziende kinky lady met een goede ondeugende uitstraling en spannend oogcontact, ook in combi met haar buurvrouw Claudia, beide in hoge zwarte veterlaarzen een geil kinky erotisch feestje kan ik zeggen​

            Strapon, beffen, teasen, die 2x grote borsten op commando verwennen en ook nog eens gefist worden door beide dames, terwijl mijn tepels ook nog na gloeien, en ik ook een geweldige blowjob kreeg van Claudia terwijl Maya mijn tepels testte. Dit smaakt naar meer! ​ , wil je zeker zijn van een trio, dan kan je Maya via app bereiken en kan zij Claudia regelen

            Comment


            • #7
              Werkt zaterdag haar laatste dag en komt niet meer terug meldde zij.

              Comment

              Working...
              X