Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Isabel, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #26
    Mijn date van denk 1,5 jaar geleden stond nog in mijn geheugen gegrifd, met deze Aziatsche bloem en elegante vrouw Isabel genaamd. Ik vond het weer eens tijd om met haar te gaan genieten en besloot dus afgelopen week even te bellen met Evelyn de gastvrouw om kamer 5 met de grote jacuzzi voor ons 2 te reserveren. Ja ik en Isabel natuurlijk he, niet met Evelyn voordat jullie mannen verkeerde dingen gaan denken, deugnieten!

    Alles weer netjes geregeld en daar kwam Isabel al met de handdoeken en een frisje en liet ze de jacuzzi vollopen met de nodige schuim. Op het 2-zitsbankje spraken wij elkaar even, hoe de corona tijd onze levens even hadden stilgezet en veranderd en dat er nu gelukkig weer een vrijere en betere wereld is nu alle vaccinaties effect beginnen te krijgen. Ik heb naar na de meer dan uitstekende 2 uur durende date ook een fooi gegeven om haar te helpen vanwege die corona lockdown waarin toch veel geldgemis was voor vele dames van plezier.

    Het gesprek ging langzaam over in een sensuele tease en voorspel waarbij Isabel iniatief toonde en met haar pretoogjes mij uitdaagde en haar lippen de mijne zochten en ook over mijn lichaam gingen. Ik voelde een rilling door mijn lichaam gaan, dit is waar ik zo van kan genieten. De aandacht van een mooie sensuele vrouw, haar aanrakingen, haar lippen en zachte huid. Het bad was inmiddels volgelopen en we ontdeden ons van ons laatste kledingstukken en klommen het grote ronde bad in waarin het warme water en schuim onze lichamen nog verder opwarmden. Het minnespel ging nu in het heerlijke warme water verder waarbij Isabel zich om mijn vermoeide lichaam kronkelde en haar intensies duidelijker werden en haar aktie ook. Nou daar wist de oude Yank wel raad mee, dus ik ging even mijn best doen om haar te verwennen wat volgens mij ook uitstekende lukte. Op het bed hebben wij nog lekker gevreeen en ondeugende handelingen verricht waarbij op het einde een orgasme natuurlijk niet kon uitblijven Ik zou later met een grote glimlach mijn bolide de Soesterweg uit cruisen op weg naar huis waar ik nog een tijdje nagenoten heb van deze intense date met Isabel

    Comment


    • #27
      Een afspraak gemaakt met Isabel na het lezen van al die goede recensies en daar is zeker niks van gelogen Isabel is echt een Aziatische beauty met perfect stak figuurtje en als de verplichtingen achter de rug zijn en feest kan beginnen Isabel is geweldig in bed één groot feest met dat strakke lichaam lekker vlotte babbel.
      Zij doet echt haar best om jouw te verwennen zeker voor herhaling vatbaar.
      Isabel bedankt ga snel weer een afspraak maken.

      Comment


      • #28
        Ik ben vanavond weer bij Isabel op bezoek geweest. Ik heb haar eerder al een aantal keer bezocht en dit zal ook zeker niet mijn laatste bezoek zijn. Om te beginnen is ze een prachtig mooie dame en de seks met haar is geweldig. Ze voelt je heel goed aan (althans, mij in ieder geval wel ). Maar het allerleukste is dat ze zo'n ontzettend lief, hartelijk en ontwapenend karakter heeft. Dat is de voornaamste reden om vaak terug te komen. Het voelt bij haar na zelfs 3 of 4 bezoekjes alsof je bij een hele goede vriendin met benefits komt die je al jaren kent. Ik ben er heel blij mee dat ik haar ken; niet alleen als dvp, maar vooral gewoon als mens, de leuke persoon die ze is.

        Comment


        • #29
          Enige tijd geleden een geil half uurtje met Isabel gehad, kende haar nog het vorige privéhuis waar ze gewerkt heeft. Isabel is een sexy vrouw met een lekker lichaam en Aziatische Look. Ze is ook gezellig in de omgang en kan een leuk gesprek met haar voeren.
          zeker voor herhaling vatbaar!

          Comment


          • #30
            Wat een heerlijke vrouw is Isabel. Slank, lief, mooi en ontzettend lekker in haar manier van vrijen. En dat Aziatische heeft iets speciaals en mysterieus op een fijne manier. Haar tongzoenen voel en beleef ik nog, haar strelingen ook en haar zwoele blik. Ik heb echt intens genoten van haar aanwezigheid en manier van liefde bedrijven. Zonder in de ordinaire details in te gaan kan ik zeggen dat Isabel een klasse vrouw is die de kunst van het verleiden en beminnen op het hoogste niveau beleeft!

            Comment


            • #31
              Pas was ik bij Isabel op bezoek. Vooraf een afspraak gemaakt, allemaal prima geregeld. Toch altijd even spannend, ook al ben ik vaker bij haar geweest. Maar Isabel weet me altijd gerust te stellen, en we hebben dan ook een leuke klik. Tussen al het geweld van die jonge meiden is Isabel een extra prettige dame voor mij. Haar leeftijd past goed bij de mijne, en dat vind ik toch wat gepaster dan het bed in duiken met een 20 jarige terwijl ik zelf nog 50 ga worden dit jaar :-)
              Een uurtje met Isabel is altijd heerlijk. Haar looks, gezelligheid, inzet, rustige start, allemaal super! Snel maar weer eens afspreken met deze topper !

              Comment


              • #32
                wie een date met isabel weet te scoren scoort de date van zijn leven
                in één zin je bent en blijft super isabel ***seks met jou is heel erg lekker ***
                hygiene is super opfrisbeurt en lysterine en ze ziet er sexy en verzorgd uit en pijpend weergaloos
                om en om boven tot ik cd in haar leegspoot en tot na haar vakantie waarna ik nu al naar uit kijkt

                Comment


                • #33
                  Op weg naar mijn werk op dinsdagochtend een verzetje bij House of Dreams gezocht, voor een afspraak met Isabel. Na alle enthousiaste recensies over haar wilde ik zelf overtuigd raken van haar kwaliteiten: superlekkere sex, spontaniteit, oprechte aandacht voor de ander, gezellige babbel. Bij de eerste blik op haar, toen ze de kamer binnenkwam, was ik al verkocht: wat een heerlijke, leuke, lieve verschijning. Niets gespeeld, nep, of een vermoeide blik ("moet ik weer"...), één en al glimlach en lust in haar ogen. Isabel, wat ben je een fantastisch leuke, sexy vrouw. Het uurtje vloog voorbij, we lachten, hadden heerlijke sex, ik verbaasde me over je lenigheid en we spraken over onszelf. Ik lees dat je nu op vakantie bent, hopelijk geniet je en kom je goed uitgerust terug. Ik kan niet wachten je weer te zien en van je te genieten!

                  Comment


                  • #34
                    Mijn vroege weekendwip al gehad zodat ik thuis nu Ajax - FC Utrecht kan kijken. Wat een heerlijke vrouw is die Isabel toch, en ook grappig en lief, maar vooral sensueel en passioneerd. Heerlijke vrijpartij waar de energie en vonken vanaf vlogen, ik kan er weer een regenachtige herfst zondag tegen, nu nog even Utreg laten winnen van de neuzen en mijn dag is helemaal goed!

                    Comment


                    • #35
                      Eindelijk weer eens bij Isabel geweest ,wat een ongelooflijk fijne dame is dit alle tijd voor het opwarmen en vermaak , zij weet wat een beetje man nodig heeft en de sex spat er van af , jammer dat ze maar 3 dagen in de week aanwezig is

                      Comment


                      • #36
                        Ik als Asian liefhebber had haar gevonden tijdje terug en nu 2 maal bij Isabel geweest en dat is echt leuk en super met haar. Ze is heel mooi slank en vrouwelijk, en zacht en teder en lief. En ook lekker tongzoenend elkaar opwarmen en dan lekker genieten van elkaar met sex. Hele fijne dame en ook goodlooking hoor.

                        Comment


                        • #37
                          Mooi: klopt en dat is fijn. Maar lief en meedenkend met je ervaring en fantasie: in 1 woord: geweldig!

                          Comment


                          • #38
                            Hoi Isabel,
                            Wat een heerlijke date. Je bent een knappe gezellige dame met ook nog eens heerlijke seks. Ik heb genoten 😘

                            Comment


                            • #39
                              Een tijdje geleden bij Isabel geweest. Wat een fantastische vrouw is dit. Heerlijke sex en ze geniet er ook zelf van. En na de sex kan je ook een goed gesprek met haar voeren. Maar daarvoor ge ik er niet naartoe natuurlijk. Ik ben een uur geweest en de tijd vloog voorbij. Kom er zeker binnenkort weer op bezoek. Een echte vakvrouw.

                              Comment


                              • #40

                                Isabel is een knappe goede verzorgde Asian schoonheid prachtig strak figuurtje.
                                Ik was in de buurt van HvD en gelukkig was Isabel er en ik hoefden ik niet lang te wachten tot zij vrij was dan is de keuze snel gemaakt.
                                Want Isabel heeft een super mooi pakket tongzoenenbeffen en pijpen PZC voor 50 euro dat is gewoon een super pakket.
                                En hoe zij je aankijkt terwijl zij jouw het pijpen is en haar positie verandert in 69is één groot feest deze prachtige schoonheid is professioneel gezellig met een vlotte babbel één uurtje met Isabel is altijd te kort Je zult er zeker geen spijt van krijgen

                                Comment


                                • #41
                                  We mogen weer! en ik heb direct gereserveerd en kwam zo bij Isabel uit bij House of Dreams in Amersfoort. A heaven at earth! Wat heb ik genoten van deze lieve mooie vrouw. Een vrijpartij van hoog niveau, een 10 met een griffel! Wie weet ook omdat het een saaie moeilijke tijd was (is). Haar lippen voel ik nog, haar aanrakingen verder en haar slanke body ook. Ik ben weer even gereset kan ik zeggen!

                                  Comment


                                  • #42
                                    De hele lockdown bleef Isabel in mijn hoofd zitten de heerlijke sex de heerlijke strakke flamoes het plagende voorspel waarin ik mij moest inhouden om niet te vroeg te komen. Passievol zoenen alsof ik in het begin van een relatie zit. Wat een parel ben je heerlijk glibberen met olie en mij volledig in extase brengend. Het volmaakte hoogte punt en ik overdrijf niet als ik zeg in de strakste flamoes welke ik mij kan herinneren. Heerlijk napraten over de dagelijkse zaken, het uur was te kort.

                                    Met deze herinneringen in mijn gedachten vandaag weer een afspraak gemaakt met deze mooie parel. En wat er vandaag is gebeurd houd ik voor mezelf .

                                    Comment


                                    • #43
                                      Ik ben weer eens bij dit Aziatische toppertje geweest en het voelde als een soort van thuis komen, zo vertrouwd en lekker. Isabel is petit, super slank en zeer sensueel en weet mij op geraffineerde wijze stap voor stap helemaal gek te maken van genot. Subtiel bouwt ze de passie op totdat je hongerig wordt en meer wil waarin zij dan ook meegaat. Haar lippen en tong voel ik nu nog steeds, zo lekker en met veel gevoel verwent ze me daar mee, zodat ik het nu nog in detail herinner!

                                      Comment


                                      • #44
                                        Afgelopen weekend bij Isabel langs geweest. Voor mij een nieuwe ervarinf met een aziatische vrouw. Een klein beetje zenuwachtig maar wat een leuke en lieve vrouw! Het voelde heel erg vertrouwd bij Isabel. Ik heb erg van haar genoten. Wat een mooi dun lichaam heeft ze. Hopelijk kan ik volgende keer wat langer van je genieten. Bedankt voor de fijne 30 minuten

                                        Comment


                                        • #45
                                          Wat een prachtige foto’s en nog een hele leuke vrouw ook 👍👍👍

                                          Comment


                                          • #46
                                            Eindelijk een keertje bij deze heerlijke dame langsgeweest. Was een fijn uur om haar gezelschap te mogen verkeren
                                            Het is een leuke slanke gezellige dame die ook fijn kan communiceren en gevoel heeft voor humor.
                                            Het samenzijn was heerlijk en het uur vloog voorbij, dus nog even haasten om het af te maken.

                                            Comment


                                            • #47
                                              Vandaag een heerlijke date met deze mooie oosterse parel gehad. Bij binnenkomst in de kamer gelijk een heerlijke tongzoen hiermee was het ijs gelijk gebroken. Voor we gingen wassen nog even heerlijk staan zoenen. Wat een heerlijk zacht huidje het lijkt of de tijd heeft stilgestaan voor jou Isabel 😘 . Na het wassen heerlijk op bed beland en daarna heftig verder zoenen en elkaar heerlijk verwennen, ik moest het hoogtepunt steeds uitstellen. Je gaf me het gevoel dat je er zelf veel plezier aan beleefde ☺️. Heerlijk mijn jonge heer verwent met je tong. Je kwam bovenop zitten en ging heel plagerig sliden . De situatie werd onhoudbaar snel een rubber erom. Dit intieme gedeelte kan jij als de beste elke beweging voelde ik en moest goed mijn best doen om het langer te laten duren. Ik kon dit niet echt lang volhouden en kwam trillend klaar. Heerlijk 🥰. Daarna nog even nagepraat en met een vette glimlach weer naar huis. Tot de volgende keer en denk over een trio met Esmee na😉.

                                              Comment


                                              • #48
                                                Vandaag na een tijd weer eens bij Isabel geweest. Ben al vaker geweest en we kennen elkaar inmiddels redelijk.
                                                Ik heb een wederom een heerlijk uur gehad. Ik had ook niet anders verwacht met Isabel, maar toch waard om hier weer even te vermelden. Isabel is een schat en ik hoop nog vaak terug te komen.

                                                Comment


                                                • #49
                                                  afgelopen maandag bij deze fantastische dame geweest.
                                                  een heerlijk uurtje gehad!, er was meteen een klik en het was fantastisch!
                                                  en word vooraf en tijdens het samenzijn gevraagd en rekening gehouden met je wensen.
                                                  voldaan en met een goed gevoel naar huis gegaan.
                                                  Bij deze dame kom ik zeker weer eens terug.

                                                  Comment


                                                  • #50
                                                    Afgelopen week een date met Debby... ik moest behoorlijk lang wachten toen bleek dat Debby al naar huis was.... kan gebeuren.. isabel stelde zich voor en een half uurtje met deze mooie dame doorgebracht... 1 woord... heerlijk!

                                                    Details mag je zelf gaan beleven...
                                                    Isabel ik zie je snel weer.

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X