Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Isabel, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #51
    Ik kreeg het leuke nieuws dat mijn laatste recensie geloot was voor de recensieprijs. Een gratis half uur. Daar heb ik zelf een half uur bij genomen en uiteraard weer met Isabel.
    Ik ben nu al vaak bij haar geweest en het wordt alleen maar leuker. Ze kent al mijn fijne plekjes en gaat lekker mee in al mijn speciale voorkeuren. Ze had zelfs kousen voor me aangetrokken. Wat een schat!
    Het was weer een heerlijk uurtje, alsof je met je vriendin ligt te seksen. Isabel, je gaat me nog vaak terugzien! Xxx

    Comment


    • #52
      Ik had zin in een date met Isabel. Afspraak gemaakt voor een uur met bad. Hoefde maar €70 bij te betalen na het inleveren van mijn 4e prijs. Na een heerlijke welkom kus in bad beland waar we verder gingen zoenen. Bad was niet echt handig om vol van elkaar te genieten. Al zoenend op bed beland waar we in standje 69 terecht kwamen. Lekker veel olie en Isabel kwam bovenop zitten en begon mij plagerig helemaal gek te maken. Op het hoogte punt kwamen we beide klaar. Lekker gesproken en daarna nog even in bad gezeten. Begon haar lekker te maken maar het het uur was voorbij. Tot de volgende date Isabel.

      Comment


      • #53
        Ik ben eventjes op vakantie lieverds

        X, Isabel

        Comment


        • #54
          Dag lieve mannen,

          Ik ben weer terug van vakantie, dus weer beschikbaar bij House of Dreams, gewoon even op de weekagenda kijken via https://www.privehuishod.nl/weekagenda/ wanneer ik er weer ben, en dan kan je alleen via een telefoontje naar de gastvrouw een afspraak maken, want die kan zien of ik de gewenste datum meer afspraakjes heb staan

          Dikke kus, Isabel

          Comment


          • #55
            Ik zou eigenlijk langsgaan bij Tikie, maar die was er onverwacht niet. Toen stelde Isabel haarzelf voor en ik gokte het erop. Heb echt een lekkere date gehad met haar, een leuke vrouw ook in gesprek. Ze stelde voor in mooie lingerie. Stijlvol. Ze kan lekker zoenen en pijpen deed ze overheerlijk. Haar mooie slanke lijf bovenop mij terwijl ze mij in een heerlijk relaxt tempo naar een hoogtepunt bracht en ik het condoom vol spoot. Toppertje!

            Comment


            • #56
              Vandaag een afspraak met Lieve. Die bleek niet te zijn gekomen. Gelukkig was Isabel vrij en een heerlijk uurtje door gebracht met Isabel.
              Allereerst is zij een van de mooiste vrouwen bij House of Dreams. Slank, mooie borsten, lief koppie.
              De seks is gewoon geweldig. Gekozen voor het pretpakket en aan de slag. Heerlijk langzaam gepijpt, zoenen is prima. Haar heerlijk lang gebeft. Fris. Ik had het idee dat ook zij er van kon genieten. Vervolgens heeft zij mij heerlijk bereden tot het einde.
              kortom een heerlijk uurtje.

              Comment


              • #57
                Isabel is echt een schoonheid om te zien, en een topper om sex mee te hebben. Isabel heeft een heel lekker lichaam mooi slank en verzorgd. Het voorspel was perfect om in de juiste stemming te komen. Vooral het orale gedeelte was top! Wat kan Isabel lekker pijpen. Het liefst zou ik willen klaarkomen maar dat kon ik net voorkomen. Daarna sex in verschillende standjes gedaan. Het was een top date! Ik kan haar zeker aanraden daar krijg je geen spijt van. Isabel zorgt voor een gele en spannende date. Ik ben met een voldaan gevoel naar huis gegaan.
                Bedankt Isabel!

                Comment


                • #58
                  Net lekkere vrijpartij gehad met Isabel die weet hoe het moet. Ervaring, lief en superslank en puur natuur, en kamer met airco dus allemaal goed en mij hete Donald, maar dat kwam dus vooral door Isabel!

                  Haar manier van zoenen, teasen is lekker en ook kan ze heerlijk pijpen en hebben we in 2 standjes lekker geneukt

                  Comment


                  • #59
                    Zo dan, dit is pas een fantastische GFE. ja mannen, een GFE met hoofdletters! dus een Girlfriend Experience, dat geeft Isabel op zeer hoog niveau. Wat een geweldige vrouw is dit, sensueel en speels en ook lekker lijf en puur natuur, en dan met dat Aziatische bloed en komaf maakt het nog net even spannender. Geweldige vrijpartij, opbouwend, teder, lief, maar ook passie en vurig. Haar tongzoenen is een state of art. Haar gezelschap voelt vertrouwd, en ze is prachtig en een leuke sensuele vrouw. Ik kan mij niet voorstellen dat iemand niet bij haar prettig voelt. En iedereen zal genieten, en dan met een hoofdletter G, dus Genieten!

                    Comment


                    • #60
                      Heerlijke vrouw, a real gfe en ook grappig sex samen in een heerlijk slank lijfje. En met ervaring dus topskills. Ben zeer te spreken over haar en zo te lezen ben ik niet de enige hier😂

                      Comment


                      • #61
                        Ik was supergeil deze week. Soms loop je gewoon een huis binnen en kruis je je vingers en hoop je dat er iemand aardig komt opdagen. Een paar meiden stelden zich voor en ik koos uiteindelijk voor een vluggertje (30 minuten) met Isabel. Leuk uitziende petite Aziatische vrouw met een zeer fit en slank lichaam en een mooi stel tieten. Ik was verrast dat ze in de veertig was. Deze dame zorgt echt voor zichzelf. We hebben gezellig bijgepraat en dan kan de pret beginnen. Haar lichaam was super fit en haar tieten waren nog steeds lekker parmantig en helemaal puur uit de natuur. Mijn pik begon al op te staan zonder dat ze hem zelfs maar aanraakte. Pijpen en seks waren geweldig en het duurde niet lang voordat ik klaar was met de zware lading in mij. Dankzij het huis en Isabel ... als je dit leest.

                        Comment


                        • #62
                          Isabelle is gewoon een toppertje , super slank en knap en perfect voor een goed, erg geil en gezellig , een uurtje is zeker niet genoeg een aanrader voor iedereen die van echte goede sex hou en het is altijd een feestje met haar, haar specialiteit is zoenen echt met passie

                          Comment


                          • #63

                            Inmiddels ben ik een paar keer bij Isabel geweest. Ik heb me hier op dit forum speciaal aangemeld om een groot compliment aan Isabel te geven.

                            Om verschillende, uiteenlopende privéredenen, was ik op zoek gegaan. Degene bij wie ik uit zou komen moest dan ook echte alle boxen aantikken voor me. Bij de eerste ontmoeting bleek Isabel direct een schot in de roos voor mij. Alles wat voor mij belangrijk was/is vind ik terug bij deze lieve, aardige, mooie en sexy dame.

                            Dankjewel Isabel, tot snel weer.

                            Comment


                            • #64
                              Isabelle is gewoon een topper, slank en knap maar ook heel gezellig, een half uurtje was niet genoeg ik had langer gewild. Een echte aanrader als je van leuke sex houd



                              Comment


                              • #65
                                Ik ben gisteren na een aantal maanden weer eens bij Isabel geweest. Het was als vanouds heerlijk, vanaf de eerste tot de laatste minuut. Het lijkt wel of Isabel elke keer las je haar bezoekt mooier en liever wordt.
                                Het was een heerlijk uur. Isabel voelt je ontzettend goed aan en doet met alles lekker mee. Sterker nog: ze lijkt er zelf ook erg van te genieten. Een uur is eigenlijk te kort bij haar. De tijd vliegt om. Isabel, als je meeleest: bedankt weer voor het lekkere uur. En tot snel!

                                Comment


                                • #66
                                  Net weer eens bij deze sexy Aziatische dame geweest. Ze is lekker slank en vooral lekker met passie in de sex. Ze zoent lekker en vol, ik waande me even in een erotische droom, en dat is lekker op deze ijskoude natte zondag. Isabel is gewoon een vakvrouw en liefhebster en ziet er ook nog eens heel sexy uit. Ik was herboren na mijn 3 kwartier met haar

                                  Comment


                                  • #67
                                    Afgelopen week heb ik deze bijzondere dame voor het eerst ontmoet en ik heb grote complimenten voor haar. Isabel is puur en mooi. Na de kennismaking in de wachtkamer naar de kamer gegaan en daar al pratend en uitkledend verder kennisgemaakt. Op bed werden de woorden minder maar de aanrakingen des te meer. Heel zacht en teder met haar prachtige handen en haar gladde huid. Dus zacht en teder om te beginnen maar ook stevig en doortastend op plaatsen en momenten waar dat nodig was en verlangd werd. Wat voelt zij je goed aan. Ik heb met haar een heerlijk uur gehad als een uitstekende GFE ervaring, want wederzijds was er verwennerij en een mooi gesprek. Kom ik terug bij Isabel ...? reken maar van wel.

                                    Comment


                                    • #68
                                      Aan het eind van het jaar dit mooie en gezellige privehuis House of Dreams weer bezocht. Een van mijn toppers is Isabel. Zij is een zeer ervaren lieve dame. Het was weer intens genieten. Ze heeft een prachtig lichaam met heerlijke borsten. In overleg is alles mogelijk. Zij kan een en ander heerlijk opbouwen . Haar orale kwaliteiten zijn geweldig. Ik heb er van genoten. Heb haar heerlijk en langdurig gebeft zij genoot er zichtbaar van. Standje 69 is ook perfect met haar. Langzaam naar het hoogtepunt toegewerkt en heerlijke met een paar intieme standjes beëindigd. Cowgirl is wel mijn favoriet. Kan dan heerlijk van haar lichaam genieten en haar strelen.

                                      kortom het was weer genieten.
                                      allemaal een mooie jaarwisseling en een mooi en goed 2023

                                      kom snel terug

                                      Comment


                                      • #69
                                        dag lieve ondeugende mannen! Dank voor alle spannende ontmoetingen en leuke recensies.

                                        Wens jullie alle goeds toe en nog vele ondeugende avontuurtjes!

                                        Dikke kus van mij!

                                        Comment


                                        • #70
                                          Afgelopen maandagavond was ik in een geile bui. Ik had laatst een hele prettige ervaring gehad bij House of Dreams, die mij een verlangen naar meer gaf. Ik keek even op de site. De site geeft je precies de info die je zoekt en kunt makkelijk een dame zoeken die beschikbaar is wanneer jij dat wilt. Ik zocht voor de opvolgende dinsdag en besloot voor Debby te gaan. Ik belde voor een reservering en keek met geile opwachting uit naar de volgende dag.

                                          De volgende kwam ik aan voor mijn date. Echter was er met het boeken helaas wat mis gegaan en was Debby niet beschikbaar. Nu ben ik, in het verleden wel eens, na een teleurstellende voorstelronde maar weer naar gegaan maar op eens werd ik voorgesteld aan Isabel.

                                          Isabel keek me geil aan en iets in haar blik zei me dat we een hele geile tijd konden hebben. Isabel is wat ouder dan de dames die ik meestal kies, dus ik was erg benieuwd hoe deze date zou verlopen.

                                          Voor wat extra's biedt Isabel een pakketje aan waar pijpen zonder condoom is en er er heerlijk gezoend en gebeft wordt. Ik besloot hier voor te gaan.

                                          Ideale heeft een prachtig lichaam en een zachte huid. Hieraan zou je haar niet 42 schatten. Ze nam sensueel het voortouw en geniet echt van wat ze doet. Ze zoent je passievol en krioelt haar zachte, petit lichaam om je heen. Ze pijpt je als de beste dat ik wel op tijd moest aangeven om over te stappen om niet voortijdig te komen. Als ze bovenop je zit gaat ze vakkundig te werk en let ze op welk tempo en welke houding jij het lekkerst vindt.

                                          Ze neemt de tijd, stelt je op je gemak, bouwt je langzaam geil op en laat je even rustig bijkomen naderhand. Ze kuste me bij vertrek nog passievol op de mond.

                                          Ik had niet voor haar gekozen maar wat ben ik blij dat ik haar kreeg.

                                          Isabel bedankt.
                                          Geile groetjes

                                          Comment


                                          • #71
                                            Afgelopen week voor het eerst bij een dvp geweest. Stik zenuwachtig maar toch maar aangebeld. Fijn dat je bij hod zo uit het zicht staat. Isabel was alleen beschikbaar, maar dat maakte niet uit. Wat een mooie en lieve vrouw is dat. Ze stelde me helemaal op mijn gemak en nam het voortouw. Heb gelijk maar een uur gedaan met alle extra’s die ze in een paketje aanbied. Lekker samen in bad geweest waar ze me heerlijk heeft gepijpt. Ik kan je zeggen zo lekker had ik het nog nooit meegemaakt en kwam al bijna gelijk klaar. Gelukkig stopte ze meteen.

                                            daarna op bed verder waar ik heerlijk in doggy klaarkwam. Daarna lekker liggen kletsen en zoenen, strelen. Daarna met de volgende ronde begonnen. Heerlijk tongen en haar gebeft en gevingerd. Daarna heeft ze me gepijpt maar door de tijdsdruk lukte het helaas niet meer.

                                            ze ging nu op vakantie maar daarna zie ze me weer terug.

                                            bedankt voor deze goede ervaring Isabel!

                                            Comment


                                            • #72
                                              Meestal kun je de foto's van dames in dit werk (vooral buiten privehuizen) met een korreltje zout nemen. Bij Isabel is het echter andersom. Isabel is nog mooier dan de foto's op de site doen vermoeden.
                                              Nou kom je natuurlijk niet niet alleen voor het uiterlijk, maar ook voor het actief zijn. Ook daarmee zit het goed. Het beffen was lekker, net zoals het pijpen.
                                              Ook het zoenen etc was goed.
                                              Tot slot klaargekomen met een orgasme uit m'n tenen. Sorry dat het in je haar terecht kwam, Isabel

                                              Comment


                                              • #73
                                                Wat een heerlijke vrouw is Isabel toch, leuk, gezellig, beeldschoon en ongelooflijk lekker. Als er één vrouw bij HOD de kunst beheerst om de spanning op te bouwen dan is het Isabel wel. Dank je wel lieve Isabel, je bent mijn topper!

                                                Comment


                                                • #74
                                                  Voor het eerst een date gehad met Isabel, en wat voor een date! Ik kom alleen als ik teveel spanning in mijn lijf heb zitten die er gewoon even uit moet. En Isabel wist daar uitstekend mee om te gaan. Ondanks het feit dat ik geen "extra pakket" afnam, was het een heerlijke date met uitstekende inzet van Isabel. Dit smaakt zeker naar meer. En de small talk bij de date was uitermate plezierig. Een vervolg komt er zeker.

                                                  Comment


                                                  • #75
                                                    Vandaag na lange tijd weer eens bij Isabel geweest. De laatste tijd kom ik minder vaak in regio Amersfoort, het ligt bijna nooit meer op mijn route. Maar vandaag lukte het, en dus afgesproken met Isabel voor een uurtje. De hernieuwde kennismaking was erg gezellig, want het was toch al wel flink meer dan een jaar geleden.

                                                    Gekozen voor een uur met bad, wat extra fijn is. Beetje klieren met water, en friemelen om de boel schoon te spoelen. Isabel weet met al haar sexyness het badwater nog wat verder op te warmen lijkt het wel, OMG wat een vrouw! Na een tijdje verplaatst naar het bed om daar verder te gaan. Ondertussen kletsen we gezellig, wat de date ook zeer ten goede komt. Ze weet me tot een heerlijk einde te brengen, ook al was ik wat gespannen omdat het toch een tijd geleden was. Eigenlijk is die spanning helemaal nergens voor nodig, want Isabel is gewoon een geweldige, gezellige en mooie vrouw. Maar zo werkt het bij mij nou eenmaal, en daar gaat ze super mee om 😍 De volgende keer moet ik maar wat minder lang wachten. Bedankt lieve Isabel 😘

                                                    Achterhoeker

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X