Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nella, Den Haag, Hunsestraat 51 kamer 6

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nella, Den Haag, Hunsestraat 51 kamer 6

    Nella
    Roemenie
    30 jaar
    D-cup (sil.)
    slank
    zwarte haren
    1.69m
    Tattoo's en piercings
    Engels & Italiaans sprekend


    Op zich leuk uitziende meid, en goed in geven van een blowjob dat moet ik nageven. Alleen te gefocust op geld en dus al snel vragen voor langerblijven en dan merk je dat de sfeer niet ok is, en er niet echt aandacht is bij service en sex geven en dat is jammer want dan is het geen dame voor meerdere bezoeken.

  • #2
    Dat Italiaans zegt niks veel oostblok dames doen zich voor als Italiaans en spreken vaak ook nog de taal.

    Comment


    • #3

      Naam: Nela
      Leeftijd: 30
      Uiterlijk: Roemeens
      Kleur haar: Brunette
      Lichaamsbouw: Slank
      Cupmaat: D
      Siliconen: Ja
      Piercing: Nee
      Tattoo's: Ja

      Had deze dame onlangs al zien staan en qua type wel mijn ding maar twijfelde toch.
      Was nu voor mijn werk in Den Haag in de ochtend dus in de middag een rondje in Den Haag gedaan.
      Ik liep eerst in de Doublet en hoewel dat niet helemaal mijn straat is staan er altijd wel een paar leuke dames (hoewel ik nog steeds met smart wacht op de terug keer van Szylvia op nummer 3 maar ben bang dat die niet meer terug keert) maar nu was het echt een drama, he-le-maal niets waarvan ik ook maar enigszins begon te twijfelen.
      Dan maar naar de Geleen waar ik na 2 rondjes Nela zag verschijnen. Ze had nu een paar zwarte hoge laarzen aan, vind ik altijd erg geil dus na nog een rondje kon ik het niet meer weerstaan dus hop naar het raam en afgesproken voor 100 Euro voor een half uurtje met PZC.
      Ze werkt hier inmiddels een maand of 2 en heeft hiervoor in Eindhoven gestaan maar Den Haag bevalt haar beter.
      Topje ging uit en na mijn wasje kwam ze lekker op me liggen met die heerlijke sili tieten. Het pijpen doet ze goed, lekker geil en ze weet van wanten en na 5 mn vroeg ze om te gaan neuken. Vond ik geen probleem en ze kwam eerst boven op zitten, daar weet ze ook wel van wanten, lijkt wel of ze het heerlijk vindt om als een cowboy te rijden (zal wel haar professionaliteit zijn hoor) en na nog een standje hield ik het niet meer en vroeg haar om het met de hand af te maken.
      Dat deed ze vakkundig en ik kwam spetterend klaar.
      Ik ben in totaal denk ik 25 mn binnen geweest dus het tempo zit er wel goed in bij haar. Ze heeft een kleine kamer beneden die vol hangt met sm spulletjes dus ze zal ook wel wat spelletjes spelen maar dat zal ik niet zo snel doen bij haar, ik heb de indruk dat je voor recht toe recht aan sex beter af bent bij haar.
      Ik weet niet of ik nog snel terug kom, service was goed maar het was wel snel snel maar goed, ik was voldoende aan mijn trekken gekomen dus de druk is er weer even af.

      Comment


      • #4
        Ah is dacht dat het een SM meesteres was , maar ze doet dus ook gewone sex, dan ga ik die eens proberen

        Comment


        • #5
          ik ben bij een Nela geweest, aparte donkerharige dames met wel goede sex maar ook beetje aparte dame, kan het ff niet goed beschrijven waarom.

          Comment


          • #6
            Ja ik vond haar ook beetje apart qua doen en laten.

            Comment


            • #7
              Ja dat is wel een lekker ding qua lichaam, en ik vond Nella best lekker qua sex en geilheid, niets mis mee. Had nog niet in de gaten dat ze nu op het schuine stuk stond, thx!

              Comment


              • #8
                Ik zie haar nu minder, of komt dat omdat ze nu adverteert en drukker bezet is?

                Comment


                • #9
                  Had laatst trio met haar en andere dame op nr 23. Vond het ook een aparte dame. Wel uitdagend maar zou er toch geen tweede keer voor kiezen

                  Comment


                  • #10
                    En kan jecmeer uitleggen wat je goed vond of minder en waarom jij haar apart vond in , in welke zin?

                    Comment


                    • #11
                      fetishsex vind ik best lastig onder woorden te brengen. Het was een nogal lange sessie, begon goed. Zij was als verrassing al op de kamer en ging meteen, voordat ik was uitgekleed, op m’n gezicht zitten en dat was een onverwacht, opwindend en veelbelovend begin. Toen was ze langere tijd weg, daarna speelden de meisjes met elkaar waarbij ik deels moest toekijken en deels mee kon / moest doen. Het gaat uiteindelijk om het gevoel en de interactie. Ze is wat direct in haar communicatie, Engels niet heel goed. Kan ook spannend zijn maar pakte voor mij persoonlijk niet zo goed uit. Ik werd naarmate de sessie vorderde minder geil en da’s uiteindelijk niet het doel. We kwamen niet goed in de flow. Ligt niet helemaal aan haar, ook aan mij, ook aan de andere dame. Soms pakt het goed uit soms minder.

                      Comment


                      • #12
                        Ik had vantevoren tegenstrijdige berichten of Nella gelezen, dus ik had het ff afgewacht, ook destijds haar raam wel voorbij gelopen en getwijfeld. Maar na verschijnen foto's online en wetende dat Nella ook trio's had gedaan met o.a. Stella en Miruna, dacht ik wie weet heeft ze daar ook snel wat van opgestoken dus de gok gewaagd. Dame praat redelijk Engels, en je moet ff door haar pose heen prikken of haar een goed gevoel geven dan is het een allervriendelijkste vrouw met een zeer geil lichaam en in de laarzen en kinky outfit en tattoo's heeft ze een zeer kinky en geile uitstraling. Begonnen voor een uur beneden op haar kamertje, ze stelde nog voor boven grote SM kamer te nemen want die kan voor bijbetaling , als er 1 vrij gehuurd worden, maar dat hoefde van mij niet, want ik wilde eerst zien of wij een spelklik en persoonlijke klik in dit uur zou hebben. Ik gaf aan wat ik leuk vond en toen ze merkte dat ik brandschoon was (douche en spoel altijd uitgebreid vantevoren), begon ze direct uitdagend te spelen met haar lichaam showen, mij te betasten en ook met haar volle lippen op mijn tepels, terwijl ze verder ook haar vingers gebruikte op mijn tepels en over mijn lichaam en pik ging die direct keihard werd.

                        Ik had ook aangegeven niet te veel te praten in een sessie dat kan afleidend werken omdat je dan moet nadenken om te reageren op wat ze zegt en dat werkt niet ontspannend. Nu dat pakte dus heel goed uit!

                        Ik zat op de rand van het bed terwijl Nella voor met ging staan, een perfect strak rond sexy kontje en in die hoge zwarte laklaarzen een genot om te bekijken en te strelen. Ze ging op haar hurken zitten om zo mijn tepels met direct oogcontact verder op te geilen en spuug uitdagend over mijn pik te laten vallen om zo deze nat te maken waarbij ze hem subtiel aftrok of mij dat liet doen. Even later gebood ze mij op bed te liggen en kronkelde ze met haar geile pornolichaam over me heen terwijl ze goed oogcontact direct of via de zijspiegel zocht, en mijn tepels met haar tong en ook haar tanden werden uitgetest. Haar slipje trok ze uit en een geil kutje werd getoond, ze betaste zich zelf boven mijn gezicht en met 1 vinger stimuleerde ze ook de plek tussen mijn ballen en anus. Ik gaf aan dat ik voorlopig nog even geen anaal wilde omdat haar manier van geil teasen en voorspel mij enorm opwond! En zo ging ze door, zeer afwisselend qua teasen ook met tong in mijn hals en oor en afwisselende geile poses boven mij of over mij heen, totdat ze haar kutje aanbood en ik begon via de binnenkant van haar benen en dijen subtiel met veel gevoel haar afwisselende begon te beffen, Nella werd duidelijk nat wat dan nog meer opwindend is want ik vind het geweldig als ik een vrouw zie genieten.

                        Tussendoor soms ff korte breaks want de speelhitte nam toe in het kamertje en dan stak ze ff een sigaretje op (geen stinkende normale), en wel netjes gevraagd aan mij, overigens ook een geil gezicht en dan bleef ze ook doorspelen met haar lichaam aanbieden wat ik mocht kussen of strelen terwijl ze mij ook bleek betasten. Masturberend kijkend naar elkaar, en ook nam ik nog even plaats op de stoel in de kamer voor het bed terwijl zij op het bed zat en met haar grote borsten en kutje speelden met een geile blik in haar ogen terwijl ik mijzelf aftrok. Subtiel zetten ze haar zwarte hakken van haar laklaarzen op mijn tepels, en onder genot van poppers gaf ik aan wat ik kon hebben of drukte mijn borstkas strakker tegen die hakken aan, opwindende gevoel en uitzicht

                        Ik besloot met een uur te verlengen zo goed vond ik het gaan, de chemie was er en Nella speelde zeer uitdagend met precies de energie en intensie die ik opwindend vind. Ik zat duideljk in een flow en besloot dus ook voor dat moment tegaan en dus verlengen met een uur. Daarin werd ik anaal eerst getest met vingers om me daarna weer even een pauze te geven, waarna het teasen door haar bij mij maar ook andersom door ging en weer een heerlijk befbeurt zij boven op met haar nagels nu harder op mijn tepels. Daarna als afsluiting een echte fisting waarbij ze een lange handschoen aantrok en daarover nog een standaard zwart handschoentje, ik ligged op bed en daar ging ze, subtiel opgebouwd en steeds geiler fistend terwijl met 1 hand vrij mijn tepels te grazen name en ook zelfs over mij heen boog tijdens het fisten om mijn tepels met haar mond en tanden te grazen te nemen, en even later gaf ik aan dat ze vol kon gaan en met 1 been op de spiegel geleund kwam ik heftig al aftrekkend klaar. Ja een explosie en had ff tijd nodig met een colaatje om bij te komen. Er was nog wat tijd over dus ik mocht ff relaxt mijzelf wassen en op bed plaatsnemen of even na te strelen en te babbelen.

                        Leuke was dat ze naast me lag en ik niet kon weerstaan om haar geile tepels zachtjes met mijn tong te beroeren wat ze volgens mij zeer plezierig vond want ze werden hard en ik voelde haar lippen op mijn oor en zachtjes mij aanmoedigde om mijn lul weer af te trekken. Tot mijn verbazin was ik schijnbaar zo geil en zo in vorm dat ie al weer zo snel hard werd waardoor Nella mij meer aanmoedigde en mijn tepels half achter mij langs met haar nagels bewerkte en ik weer snel klaar kwam. De 2 uur zaten er precies op met wassen er bij nog iets langer, maar ik wil geen tijd stelen van dames dus ik kleedde mij snel aan terwijl Nella aangaf, doe rustig aan, haha. Maar ja dan wil ik de gentleman zij. En zo ik heb ik dus een echt zeer goede sessie ervaren met Nella die smaakt naar meer. Hopende op een trio met bijvoorbeeld Miruna in de toekomst lijkt mij zeer opwindend, maar ja dat zal de toekomst uitwijzen

                        Comment


                        • #13
                          Ze heeft een geile top pornobody en als je haar beter kent en heel schoon bent kan je zeer goede geile sex met haar hebben, dus laat je als niet kinky man of SM mer afschrikken door haar SM outfit, want ook sexueel weet ze van wanten, die geile lippen van haar voel je dan overal, en ook prachtige tieten en schoon kutje om te neuken en te beffen. Het is een geil sexbeest!

                          Comment


                          • #14
                            ja deze heeft wel wat, iets ordi geils, geil lichaam en tieten, en als ze niet te veel praat in een sessie dan wordt een kinky geile happening met veel geile interacties, met haar volle lippen zuigend op mijn tepels, geile blowjow (ook a naturel mogelijk bij bijbetaling), anaaspel met strap on en fisting, haar beffen terwijl ze geil boven je hangt en je tepels met haar nagels tegelijk aanpakt. Die geile hoge zwarte laarzen. Ook geile sounding kan ze uitvoeren. Weer eens wat anders qua spel en energie, welkome aanvulling in Den Haag op kinky SM gebied hoor.

                            Comment


                            • #15
                              Nella werkt toch door tot half januari😃

                              Comment


                              • #16
                                O bij haar ben ik ook een x geweest, gewone sex uiteraard. Maar werd geen succes, leek een beetje onder invloed en wilde dat ik langer bleef, wat ik dan bij vragen zeker niet doe. Wel lekker kontje en tieten heeft ze.

                                Comment


                                • #17
                                  Nella werkt nu tot ca. 15 februari zoals het er nu uit zien

                                  Comment


                                  • #18
                                    Geile pijp en neukbeurt gehad met tongzoenen en beffen, lekkere tieten, volle lippen en top ass. Ruim half uur goede sex gehad kan niet anders zeggen, ook geil zuigen aan mijn tepels, en ze kroop als een soort krolse kater over mij heen.

                                    Comment


                                    • #19
                                      Je moet Nella in goede doen hebben, dus nuchter en in positieve bui en haar vertellen wat je wel en niet wilt, dan kan je een zeer geile kinky ervaring hebben.

                                      Comment


                                      • #20
                                        Nou dan had ik haar in goede doen🙃 sexy lange benen in zwarte body die ze droeg en high heels bij het raam deden mij besluiten om naar binnen te gaan. En ik heb een meer dan uitstekend en geile 45 a 50 min met haar gehad voor 150. Ze tesst heel geil en weet haar lichaam daarbij goex te gebruiken. Dus ik heb een geile bloejob gehad en haar lichaam mogen verwennen en dat is geen straf.

                                        En haar proeven was ook geil, en ze waste zich daar apart ff voor. Geneukt in 2 standjes. Ik ben blij vertrokken😊

                                        Comment


                                        • #21
                                          Deze is nog van 2 weken terug.
                                          Ik was in een kinky bui en was in de middag voor mijn werk in Den Haag dus dacht laat ik weer is een rondje lopen.
                                          Bezetting was redelijk maar niet om over naar huis te schrijven tot ik einde middag Nella zag staan.
                                          Had al wat gelezen over haar en de foto’s met latex laarzen die ik had gezien konden mijn goedkeuring wel wegdragen maar helaas was ze alweer snel bezet.
                                          Had nog even hoop om Miruna te treffen maar die is helaas never nooit vrij achter het raam en als dat al zo is dan wordt je aan alle kanten ingehaald door rennende medewandelaars dus besloten om eerst maar een hapje te gaan eten om de avondbezetting is te checken.
                                          Die viel me niet mee, ik vind de dag eerlijk gezegd beter dan de avond maar gelukkig kwam na een paar rondje Nella toch vrij dus snel naar binnen en eea besproken wat ik wilde.
                                          Gekozen voor een rustig uurtje spel waarbij ze mij vast bond en ik kreeg een blinddoek om. Ze begon te teasen en tergend langzaam te pijpen waarbij ze haar andere hand gebruikte om mijn kont te verkennen en die een massage te geven.
                                          Vervolgens wisselde ze haar schoenen in voor de laklaarzen en dat geluid horende werd ik nog geiler dan dat ik al was.
                                          Eigenlijk was het niet heel spectaculair maar voor mij meer dan voldoende. Af en toe krioelde ze over mijn lichaam en gaf me zoentjes in mijn nek terwijl ze in mijn oren fluisterde wat ze ging doen met me, erg geil en vervolgens zakte ze weer af om mijn lul verder te teasen.

                                          Ik had trouwens gevraagd aan haar of ze niet te veel wilde zeggen en daar hield ze zich goed aan hoewel ik haar af en toe nog wel een beetje druk vond doen (terwijl ik geblinddoekt lag hoorde ik haar druk bezig met allerlei dingen) maar goed, hinderlijk was het niet.
                                          Uiteindelijk liet ze me na een uur spelen heerlijk klaar komen en was er nog tijd voor een rustig napraatje.
                                          Al met al een uitstekend bezoek en krijg weer zin nu ik dit allemaal schrijf hoewel ik denk ik eerst maar weer is een keertje naar Antwerpen ga, ik heb er nog een paar op mijn lijstje die ik eerst af moet vinken 😊

                                          Comment


                                          • #22
                                            Er zit een stijgende lijn in haar service, denk dat ze ook wel leert van een Miruna en Stella

                                            Comment


                                            • #23
                                              Heeft inmiddels een niet te missen naambord in haar raam staan.

                                              Comment


                                              • #24
                                                Alleen zou ze beter het bord weghalen als ze er niet is.

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Ze is op maandag vrij, vd rest werkt ze iedere dag in principe en bereikbaar via whats app zie https://www.kinkydevils.nl/kinkygirl...nkygirl-nella/

                                                  ik heb haar gebeld, ze zal het bord met haat naam weghalen als ze niet werkt, met dank aan onze gewaardeerde Paulus
                                                  Last edited by frankkinky; 07-02-2023, 22:01.

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X