Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Katja, Rendez Vous Prive, Witteweg 15, Made

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Katja, Rendez Vous Prive, Witteweg 15, Made

    Naam: Katja
    Leeftijd: 26
    Uiterlijk: Noord-Afrikaans
    Kleur haar: Zwart/Bruin
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: D
    Siliconen: Ja
    Tatoeages: Nee

    https://rendezvousprive.nl/nl/katja/138644

    Bij Katja ben ik al twee keer eerder geweest en dat is mij altijd heel goed bevallen.Ik heb heerlijke geile sex met haar gehad. Een keer heb ik het geluk gehad dat ze meerdere malen squirtte. Ze kwam de huiskamer binnen en ik kreeg meteen al een knuffel. Bij binnenkomst in de kamer vlijde ze zich al tongzoenend helemaal tegen mij aan. Ze kleedde mij ook uit. Vervolgens heb ik haar van haar kleding ontdaan en gebeft. Zelf bewerkte ze haar clitoris. Ze kwam hevig klaar. Daarna heeft ze mij al hurkend voor mij terwijl ik op de rand van het bed zat gepijpt. Daarna is ze op mij komen zitten in de reverse houding. Daarbij hebben we gezoend en heb ik haar borsten en billen beroerd. Ze kwam echt gillend klaar.

    Vervolgens op bed in doggy style en prone boned verder gegaan.Ook daar heeft ze liggen gillen. Ze vroeg mij om haar te kussen en dat heb ik uitgebreid gedaan. Heb haar keihard genomen. Vervolgens heb ik haar nog gebeft en ben ik spuitend over haar borsten klaargekomen waarbij het sperma van over haar borsten tot boven haar kutje liep. Je hebt een mooie tekening gemaakt zei ze. Daarna nog getongzoend en gedouched waarna ik haar heb afgedroogd. We konden maar niet van elkaar afblijven en bleven maar tongzoenen. Een hele geslaagde date!!!
    Last edited by Sander SchimmelPenis; 02-04-2022, 10:24.

  • #2

    Had Katja/Hind gezien haar uitstekende recensies en mooie foto's al een tijdje in beeld en vandaag was ik zo gelukkig een date in haar drukke agenda te kunnen bemachtigen. Na ons prettige contact via app en telefoon verwachtte ik dan ook een net zo prettig uur met haar tegemoet te gaan, temeer daar tenslotte het grootste deel van mijn dates goed en positief verlopen. So far so good.

    Maar helaas, het werd een bittere teleurstelling om niet te zeggen een hele grote sof, wellicht wel de grootste uit mijn wandelloopbaan. Nu ik dit schrijf kan ik het bij wijze van spreken nog nauwelijks geloven en bevatten, zo bizar was het...

    Hind had mij opgehaald om naar de kamer te gaan en daar aangekomen merkte ik al direct dat ze zich heel afstandelijk opstelde. Nadat ze gevraagd had wat mijn wensen waren (welke ik haar voor het voor mij belangrijkste deel al geappt had) ging ze bij het zitje zitten zodat er geen fysieke toenadering mogelijk was en begon mij serieus te bevragen over wat ik deed en dergelijke. Ben veelal gewend dat dit spelenderwijs en informeel tijdens de kennismaking en beginnend voorspel gebeurt.
    Ook vroeg ze me of ik met of zonder condoom gepijpt wilde worden. Ik antwoordde dat ik dat zou laten afhangen van hoe de date zich zou ontwikkelen en gaf daarbij als voorbeeld dat als ze lekker met me zou tongzoenen (tot dan toe waren we niet verder gekomen dan enkele minimale gortdroge zoentjes met gesloten lippen) ik waarschijnlijk voor zonder zou gaan kiezen. Waar ik nog een beetje gehoopt had dat deze hint het ijs dan toch zou breken gebeurde het tegenovergestelde. Ze vroeg me om te gaan douchen waarbij ik aangaf dat we dat samen zouden doen. Ook daar bleef haar blik strak en haar gedrag kil en koud, de aanrakingen ervoer ik als klinisch, als een verpleegkundige die een patiënt wast.

    Op bed waren er vervolgens wel enkele aardige momenten toen ze ons een beetje insmeerde met massageolie en met haar prachtige lichaam over mij heen gleed, ze me met condoom pijpte en haar ook even mocht beffen. Mijn kleine grote vriend begon zowaar wat wakker te worden.
    Maar toen ik haar vervolgens vroeg of we zouden gaan tongzoenen waren we weer helemaal terug bij af. Dat was het begin van waar we de rest van het uur ons mee bezig gehouden hebben, haar lange verhaal over haar vak en hoe ze omging met klanten waarmee ze al dan niet een klik had.
    Daarna opnieuw onder de douche en afscheid genomen.

    Mijn mening over dit alles is dat als Hind al vrijwel direct na het begin van de date merkt en voor zichzelf weet dat het niks gaat worden met mij ze beter de date kan afblazen en ergens in het midden de schade met mij kan delen.
    Temeer daar ze voor zichzelf zeer hoge eisen aan de klik met de klant stelt waardoor deze bij een "nee" in haar eigen gedachten al direct kansloos is voor een geslaagde date.

    Zoals nu gebeurd en door Hind geregisseerd is, namelijk het geld opstrijken, vrijwel bij aanvang weten dat het een kansloos uur gaat worden en het uur vervolgens met bijzaken vullen (behoudens 10 minuten zielloze actie) zonder dat door haar zelfs een serieuze poging gedaan wordt om mijn vooraf gecommuniceerde verlangens in vervulling te laten gaan vind ik al te gemakkelijk en niet acceptabel. Vandaar dat deze date voor mij unfair voelt.

    Een ervaring rijker en een illusie armer dus op deze 13e maart!
    Game, set & match lost! No match at all! ;-)
    Nou ja, shit happens, soms heb je gewoon dikke pech.
    Kan de volgende keer bij een geschikte DVP alleen maar beter worden...

    Comment


    • #3
      Ik heb met Katja een uitstekende sexdate gehad, met veel passie. Klik was er duidelijk en sex top. Al ligt Made voor mij niet naast de deur, Katja ga ik zeker nog een x bezoeken!

      Comment


      • #4
        Gezien de mooie recensie ( deels fake bleek later , door Hind zelf geschreven van een en het zelfde EP adress) had ik hoge verwachtingen.
        mijn date begon 20 minuten te laat.
        Eenmaal op de VIP kamer bespraken we mijn wensen ik vroeg om PZC en intiem.
        Tijden het gezamenlijk douchen begon Hind te klagen over niet frisse mannen , en de soms vervelende manier van kennismaken.
        Toen ik tijdens het douchen toe nadering zocht kreeg ik geen contact met haar?
        Ik wil mijzelf niet groter maken als nodig , maar ik ben super schoon en volledig getrimd.
        Eenmaal op bed beland wilde ze mij eerst ( ongevraagd) masseren want zo vertelde ze mij was haar passie en specialiteit.
        De massage stelde echt helemaal niets voor , al met al waren er al dik 20 minuten voorbij !!
        Toen ik haar ging beffen zei ze dat ik het heel voorzichtig moest doen omdat ze erg gevoelig was ( uit betrouwbare bron …dat was ook al weer fake net als haar foto’s.
        uiteindelijk ging ze me pijpen , nog nooit zo slecht en nep meegemaakt!!
        Daarna missionaris toen ik was klaar gekomen, begon ze zichzelf te vingeren …douchen en wegwezen 200 euro lichter voor de slechte date ooit.
        ik hoop dit nooit meer mee te maken.
        Een mindere date doe ik niet erg moeilijk over soms klikt en soms niet, kan aan beide liggen.
        Maar de date met Hind was echt zwaar onder maats .

        Comment


        • #5
          Ik ben het totaal niet eens met de bovenstaande recensie. In de ochtend alles telefonisch door gesproken om misverstanden te voorkomen en dezelfde avond had ik de date. Het was echt top. Foto's kloppen gewoon en ik heb genoten. Herhalingsgevaar is zeer aanwezig 😊

          Comment


          • #6
            Het blijft mensenwerk en een momentopname en klik tussen 2 mensen

            Comment


            • #7

              Lekker010 is fake …heeft maar.1 ( nep positieve recensie ) over Hind 😔

              Comment

              Working...
              X