Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Claire, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #51
    Vandaag was ik weer een uurtje bij Claire en ik kan héél kort zijn, ik heb weer enórm genoten. En Claire vond het zelf ook leuk, zeker niet minder belangrijk…….

    Comment


    • #52
      Net ff bij Claire geweest en gebruik gemaakt vd black friday aanbieding. Weer top gehad met deze knappe kanjer.sensuality!

      Comment


      • #53
        Eindelijk ook eens bij Claire geweest! Door de vele reviews en de sexy foto's had Claire mijn interesse gewekt. Omdat ze naar mijn idee erg populair is, voor de zekerheid even een afspraak gemaakt.

        Bij een onbekende dame blijft het altijd spannend wie je voor je hebt staan. Hoe ze eruit ziet, hoe haar persoonlijkheid is. Bij Claire zit het wel goed! Een erg knappe halfbloed dame met een erg goed figuur.

        Gekozen voor een uur met bad. Eerst op bed lekker gepijpt, gekozen voor zoenen en beffen extra. Daarna een tweetal standjes gedaan en toen hield ik het niet meer!

        Even lekker samen in bad gegaan, lekker bijkomen. Omdat er nog tijd over was maar voor een tweede keer gegaan en lekker het rubbertje volgespoten.

        Claire bedankt, je bent een leuke meid en ik heb erg van je genoten!

        Comment


        • #54
          Nu eindelijk toch nog de aan Claire beloofde recentie schrijven 😁
          Weer een heerlijk uurtje mogen beleven met deze mooie dame. Heerlijk spontaan en ook nog een lekker lichaam!
          De tijd vliegt helaas veel te snel om en misschien de volgende keer een langere tijd samen met haar boeken.

          Comment


          • #55
            Net bij haar geweest. Grweldig leuk en sexy en een lekkere Gfe met geile randjes qua sex.

            Mooie meid, top uurtje gehad

            Comment


            • #56
              Kom net bij Claire vandaan, had een afspraak met Coco, maar ja dat verdraaide griepvirus heeft de helf van Nederland in bed. Maar met Claire het heel goed en leuk gehad, knappe meid en goede sex, ik ben alsnog zeer happy vertrokken hoor.

              Comment


              • #57
                Door o.a. ziekte ben ik ook een tijdje niet geweest, maar nu kon ik eindelijk weer. Claire was gelukkig nog wel vrij voor een afspraak toen ik belde. Toen ik kwam kreeg ik de SM-kamer toegewezen. Hoewel Claire ook aan SM doet, maakten we geen gebruik van deze faciliteiten. Wel interessant om te zien, maar een beetje onhandig dat het bed uitsteeksels heeft (het deed gelukkig geen pijn ). Claire kwam al snel binnen en ze is inderdaad zeer knap en ze ziet er supersexy uit, zeker in de body die ze aanhad Nog beter dan op de foto's die ze had, zou ik zeggen. Ze heeft heerlijke vormen, vooral haar billen, en is slank De date zelf was prima en we hebben aardig wat gedaan, waarbij ze zelf ook regelmatig het initiatief nam. Ze is erg vriendelijk en stelt je op je gemak, heel professioneel. Maar het was geen GFE zoals bij Coco of Lynx.

                Comment


                • #58
                  Ja de week afgesloten zojuist op vrijdag met de knappe sexy Claire, alles is wel over haar geschreven, en ik kan het beamen. Klasse, stijl, sensualiteit, ondeugendheid en humor, dat krijg ik steeds bij Claire en daar wordt ik dan best behoorlijk vrolijk van Fijn weekend Claire! en tot snel!

                  Comment


                  • #59
                    Vandaag had ik een afspraak met Claire, tevens mijn eerste keer bij LC.

                    Claire is heel mooi, leuk gezicht en een heerlijk lichaam. Vooral haar billen zijn waanzinnig lekker! Ik heb wat extra voor TZ betaald. Ze zoent heel lekker, precies zoals ik het graag heb, lekker rustig en vol gevoel.
                    Pijpen kan ze echt lekker, achteraf spijt gehad dat ik niet voor PZC ben gegaan. Lekker sex gehad, paar posities doorgenomen en daarna heerlijk klaargekomen in pronebone met uitzicht op haar sexy billen. Hierna hebben we over van alles en nog wat gehad, mij ziet ze nog wel eens terug

                    Comment


                    • #60
                      Toen er op het profiel van Claire nog foto’s stonden was Jerommeke niet alleen haar lange benen en haar fraai gevormde billen opgevallen, maar ook het feit dat ze op diverse foto’s was afgebeeld met een zweepje. Aangezien Claire ook te boek staat als kinky girl was Jerommeke zeer geïnteresseerd om deze schone in levende lijve te ontmoeten.
                      Bij binnenkomst van een vriendelijke en stralende Claire wist Jerommeke meteen al dat het een goede keus was. De mogelijkheden met Claire besproken en het spel kon beginnen. Claire hield zich vast aan de constructie die over het bed geplaats is. Ze ging bovenop Jerommeke zijn borst staan en begon allereerst met haar voeten Jerommeke zijn ballen te masseren in afwisselend tempo. Ook Jerommeke zijn pik moest er aan geloven. Claire legde mijn pik plat op mijn buik en ging er bovenop staan. Claire verrichtte al deze handelingen met een glimlach op haar gelaat.
                      Toen begon het volgende hoofdstuk. Claire positioneerde zich zodanig boven Jerommeke zijn gezicht dat zijn neus zich precies tussen haar billen bevond. Vervolgens liet ze zich met haar volle gewicht zakken. Op die manier kon Jerommeke even geen adem halen, maar Jerommeke genoot om zo dicht bij haar billen te zijn. Deze waren nu letterlijk en figuurlijk adembenemend!
                      Claire boog zich voorover om Jerommeke even op adem te laten komen. Vervolgens herhaalde dit zich verscheidene malen.
                      Claire nam nu haar zweepje ter hand en liet het stevig op Jerommeke neerkomen. Langzaam bewoog ze haar zweep richting Jerommeke zijn edele delen. Vol spanning wachtte Jerommeke af. Maar Claire kende geen genade en ook zijn ballen en pik kregen een paar pittige slagen te verduren. Maar Jerommeke had dit graag over om Claire te plezieren.
                      Tot slot werd Jerommeke nog getrakteerd op een prima pijpbeurt en daarna –hoe kan het ook anders- neukte Jerommeke haar in doggy stijl met uitzicht op haar magnifieke billen. Het condoom was dan ook snel gevuld.
                      Jerommeke is zeker van plan om Claire vaker te bezoeken voor een kinky behandeling.

                      Comment


                      • #61
                        Twee weken geleden bij Claire geweest, en bij Rose op de zelfde dag.
                        Beide waren zeker mooi, al was Claire wel de favoriet. Eerst kon ik even douchen, wat ik altijd waardeer, en toen is de fun gestart.
                        De fijne details laat ik er even uit, maar alles was dikke prima. Dame is mooier dan op de foto's dat ze vroeger op de site had.

                        Comment


                        • #62
                          Claire is meestal aardig volgeboekt en dat is niet voor niets. Haar krachtige uitstraling is indrukwekkend, dat schept gelijk een sfeer. Na het doornemen van de wensen werd het een lekker uurtje. Ik kon de sportschool nadien overslaan want er waren genoeg calorieën verbrand. Dank Claire voor een prettig samenzijn. Ik heb genoten!

                          Comment


                          • #63
                            Leuke combi van GFE, soft kinky en erotiek met deze knappe stijlvolle meid, zie ook https://www.smdome.com/nederlandse-k...gt-in-utrecht/

                            dus heerlijk gezoend, geteased, nippleplay, beffen en zij anaal mij verkend met vingers, en dan heb je een leuke mix van alles

                            Comment


                            • #64
                              Ik heb eerste keer gezien Claire echte prinses mooi maar echt mooi en spontaan wat moet ik nog zeggen is toch voldoende!!!

                              Comment


                              • #65
                                Hele leuke sexy en ook soft kinky dame met veel erotische skills. Ze had laarzen bij zich en op mijn verzoek aangedaan, en zo werd het spannend en opwindend met senseule teasing en uitdagen maar ook tepelspel. Zoenend staand maakte ze me al aardig gek en duurde ook niet lang voordat mijn pik keihard was tot groot genoegen van Claire die plagend een paar tikjes er tegen aan gaf. Geile pijpbeurd volgde en ook anaal verkennerij bij mij met 1 en later meerdere vingers onder genot van wat poppers. Ook nog lekker geneukt, dus ik had een lekker uurtje met deze slanke beauty met aparte uitstraling

                                Comment


                                • #66
                                  Claire is nog steeds 1 van mijn favorietjes bij zowel la Cloche als in het algemeen in de prostitutiewereld. Lekker, sensueel, ondeugend maar ook lief en humor. Ik verveel mij geen seconde bij Claire.

                                  Comment


                                  • #67
                                    Wat moet ik nog over deze klasse beauty schrijven? Alles is hier wel gezegd. Gisteren weer een toptijd met haar gehad🙌

                                    Comment


                                    • #68
                                      Een paar weken geleden had ik Claire al eens kort gezien toen ik een andere afspraak had. Toen dacht ik al: daar wil ik ook wel eens een keer mee afspreken. En nu was het zover: een paar dagen geleden een afspraakje gemaakt. Leuke en lieve meid is Claire, ook heel belangstellend en sociaal. Ik heb een leuk half uurtje met haar gehad.

                                      Comment


                                      • #69
                                        Claire is een wonderbaarlijk lekkertje, zo'n pareltje die je het liefst mee naar huis zou nemen. Heerlijke slanke body, mooie donkere ogen, en ze vrijt heel lekker een soort sensuele intimiteit die heel anders is dan bij andere dames, is mijn ervaring en beleving. Pakketje met tongzoenen en beffen maakt het voor mij een complete vrijpartij een mix van gfe en ook wel lichte pse

                                        Comment


                                        • #70
                                          Vandaag weer heerlijk een half uurtje genoten met deze pure dame uit het Zuiden van Nederland. Echt een natuurlijk lichaam en als ze eenmaal voorover bukt om te pijpen, voelt ze nog lekkerder aan!
                                          Toen het intieme gedeelte waarin ze eerst mij bereed like a cowgirl! Vervolgens missionaris en op z’n doggy afgemaakt. Ik heb weer volop genoten!

                                          Comment


                                          • #71
                                            Vorige week vrijdag bij Claire geweest, nu was het er eindelijk van gekomen om een afspraak te maken, het was een blinde date, maar wat is ze prachtig zeg en heel leuk en gemakkelijk in de omgang. Na eerst de extra’s besproken te hebben begon ze mij te pijpen, daarna zij boven op daarna missionaris en geëindigd in doggy kwam ik heerlijk klaar. Ze is echt blinde date waardig daar zul je absoluut geen spijt van krijgen. ik ga zeker vaker naar Claire toe.

                                            Comment


                                            • #72
                                              Claire is een knappe superslanke meid met een mix van Aziatische roots en denk Nederlandse roots. Echt lekkere meid van achter in de 20. En ze heeft ook een ondeugende oogopslag. Je moet wel kunnen tegen haar beetje harde humor soms of bijdehandheid, maar dat maakt het ook wel weer spannend.

                                              Claire tongzoent heel lekker en sensueel afwisselend en het is een genot om haar te beffen. En eigenlijk is alle sex met haar gewoon lekker met het juiste gevoel en aandacht. Ik vind Claire echt een topper hoor.

                                              Comment


                                              • #73
                                                Claire ik wil toch nog even zeggen dat je geweldig ben!! Bedankt voor de mooie ervaring en hopelijk tot snel xx

                                                Comment


                                                • #74
                                                  Voor de eerste keer bij Claire geweest. Altijd spannend een nieuwe dame ontmoeten, vooral als ze geen foto’s heeft.
                                                  Maar de gok bleek goed. Claire is een leuke knappe dame en ze was ook gastvrij, waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde. Ze had bij mij geen krullen, maar mooi stijl donker haar tot op haar schouders.
                                                  We bespraken even kort de wensen en mogelijkheden en daarna zijn we van bil gegaan Ik houd de details even voor mezelf
                                                  Claire deed het goed, het was erg fijn en haar lichaam mag er zeker zijn. Ik ben een beetje kinky aangelegd en daar speelde ze goed op in. Ze zoende wel wat voorzichtig, maar misschien ook omdat ik voorzichtig begon.

                                                  Al met al een leuke ervaring. Ik ben zeker van plan een keer terug te komen.

                                                  Comment


                                                  • #75
                                                    007 - Nee dat slaat zeker niet op Jerommeke, maar Claire zou gekleed in haar zwarte catsuit en ietwat mysterieuze uitstraling niet misstaan als ‘Bond girl’.
                                                    Jerommeke was On her Majesty’s Service naar Utrecht getogen om deze ‘Bond girl’ aan een nauwgezet onderzoek te onderwerpen. Claire kwam de kamer binnen, verwelkomde Jerommeke met een lekkere tongzoen en vroeg of ik ‘The man with the Golden Gun’ was. Jerommeke glimlachte en legde haar hand op de inmiddels harde bobbel in zijn broek en zei: “Wat daar op je wacht is for your eyes only”.
                                                    Al tongzoenend gleden Jerommeke’s handen over Claire haar rug, om vervolgens langzaam weer omhoog via haar buik rond haar fraaigevormde borsten te eindigen. Jerommeke verwende haar tepels met zijn vinges en tong totdat ze fier overeind stonden.
                                                    Tijd om op het bed plaats te nemen. Claire nam het initiatief over en gleed over Jerommeke zijn lichaam om afwisselend zijn lichaam met haar handen of mond en lippen te beroeren. Jerommeke genoot en kreunde zachtjes toen Claire haar tong zachtjes rondjes liet draaien over zijn eikel. Langzaam gleed haar tong langs Jerommeke zijn schacht om bij zijn balzak te eindigen. Claire opende haar mond en beet speels in Jerommeke zijn thunderballs’. Tijd om Claire te gaan verwennen.
                                                    Jerommeke positioneerde Claire op haar rug en spreidde haar benen. Zachtjes liet ik mijn vochtig gemaakte vingers over haar klit glijden en met voortdurende ritmische bewegingen begon Claire vochtiger en vochtiger te worden. Klaar om vervolgens haar heerlijke octopussy te likken totdat Claire aangaf dat het weer tijd was om Jerommeke te gaan verwennen.
                                                    Ditmaal werd Jerommeke getrakteerd op een voortreffelijke pijpbeurt. Claire bevochtigde Jerommeke zijn eikel en met haar handen en mond bracht zij Jerommeke’s staaf in opperste staat van opwinding.
                                                    De tijd ging veel te snel voorbij en Jerommeke wilde Claire ook nog even neuken. Zo gezegd, zo gedaan. Claire ging al klaar zitten in Jerommeke’s favoriete positie en met uitzicht op haar fraaie billen liet Jerommeke zijn harde Goldfinger in haar vochtige Octopussy glijden. Jerommeke neukte flink door en voelde hoe zijn volle ballen tegen Claire haar billen kletsten. Maar Jerommeke hield zich in, ging op zijn rug liggen en verwijderde het condoom. Claire begreep de hint en begon Jerommeke met veel spuug heerlijk af te trekken. Het duurde dan ook niet lang of Jerommeke kwam klaar. Claire, intussen met Jerommeke’s zaad aan haar handen en tussen haar vingers, ging door totdat ze de laatste druppel uit Jerommeke zijn pik had geperst.
                                                    Claire is een natuurlijke beauty met een sensuele uitsraling. Een vrouw om heerlijk mee te vrijen. En wie weet, misschien wel een keertje samen met een van haar vriendinnen, Never say never again!

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X