Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Lis, Amsterdam, Ruysdaelkade 133

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Lis, Amsterdam, Ruysdaelkade 133

    Naam: Lis
    Leeftijd: 35-40
    Uiterlijk: Nederlandse
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: Normaal
    Cupmaat: D
    Siliconen: Onbekend
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Onbekend

  • #2
    Bij lis geweest vorige week vrijdag .

    Heerlijke Milf in Lak kleding of leer is veel bij mogelijk.

    Comment


    • #3
      Jaaa,! Dit is Lis die in de late jaren 90 de topper was van de Bloedstraat. Ze is terug. Ben vrijdag bij haar geweest en het was een feest als vaouds! Jezus wat een lekker geil wijf!
      Hier niet het gevoel van haastwerk maar een lekkere geile droom die even waar wordt. Buiten met een voldaan gevoel. Gewoon lekker in het Nederlands je fantasie beleven. Top! Ik kom snel terug.

      Comment


      • #4
        hi Bob, kan je meer details geven qua sessie en handelingen die je met haar speelt? PS Bloedstraat daar staan toch alleen shemales, is ze wel een echte vrouw en goede looks ondanks haar leeftijd? wisselt vaak van raam denk ik ,hoe te herkennen en wat zijn haar werkdagen en tijden?

        Comment


        • #5
          Hey Frank,
          Ze speelt graag het dominate spelletje; als je daarvan bent pakt ze je anaal, of ze bindt je vast terwijl ze een geile fantasie met je doet. Laatst fantaseerden we over een hoerenschool en wat je daar allemaal zou moeten leren. Maar bovenal weet ze je te teasen tot je mega geil bent, Je moet oppassen dat ze je niet te snel laat komen. Maar als je aangeeft wat je wilt kan er veel, niks is gek. Likken kost je extra. Ik ga meestal een half uurtje kost je ongeveer 100.-. Toen ik binnen kwam pakte ze me bij mijn kruis en zei: 'je komt hier niet weg voordat je helemaal leeggespoten bent'.
          Van die Bloedstraat klopt nu zeker maar indertijd stonden die shemales op de hoek en aan de overkant. Lis was die spannende wulpse meid die vaak in lak of rubber stond. Ik weet dat nog als de dag van gisteren. Ze is herkenbaar aan het bordje met een Franse lelie met daaronder LIS.
          Ik heb haar vrijdag gevraagd naar haar dagen; Ze is er deze maand op maandag en dinsdag op 133 links en op donderdag en vrijdag op 143 rechts boven. Met de feestdagen op de 23e, de 27e en de 30e.
          In januari waarschijnlijk weer haar oude schema: Ma Di op 133 en soms donderdag, maar altijd vrijdag op 143 R boven.

          Comment


          • #6
            Lekker langs geweest bij de spannendste Milf van de Kade. Ze teast je helemaal de hemel in in die lakoutfit van haar. Ze heeft er zichtbaar plezier in en dat geeft me een lekker gevoel. Als ze tienrittenkaarten gaat aanbieden neem ik er eentje!

            Comment


            • #7
              Ik zou niet zeggen oud, maar ervaren. Schat haar 40-45 jaar, maar voor mij echt een lekker ding met stoute pornstar uitstraling. Ik ben zo'n drie kwartier binnen geweest. Eerst 100 betaald en later 50 bijgepind. Als je binnenkomt pakt ze je bij je kruis en zorgt ervoor dat je al een stijve hebt als je in haar kamertje komt. Bij het uitkleden spreek je af wat je precies wil. Ze stelt mij erg op mijn gemak, want niks is gek. Ondertussen zorgt ze dat ze er lekker uitziet en geilt je bijvoorbeeld op door met haar kont tegen je kruis te schuren terwijl ze wat spannends vertelt. Dan ga je liggen en laat je verwennen. Ze pijpt magisch, ze komt met dat heerlijke roze gaatje wijd open vlak bij je. (likken kost extra maar als je 100 hebt betaald mag het). Ze bond mijn ballen af omdat ze aan zag komen dat ik te snel zou komen. Mij heeft ze uiteindelijk klaargetrokken met rubber handschoenen aan. Voor mij een feest, maar ik denk dat er ook hele andere dingen kunnen. Ze heeft van alles staan: voorbinddildo, trilapparaat, rubber kleding, klemmetjes en ales om je solide vast te binden. Gewoon een keertje gaan ervaren. Ma-di 133 L en vrijdag 143 L boven.

              Comment


              • #8
                Ze is weer terug uit lockdown haar meteen met een bezoekje vereerd het is en blijft een lekkere kinky milf die je in no time laat exploderen als je niet oppast.

                Comment


                • #9
                  Vandaag weer bij Lis geweest was weer als vanouds lekker plagen en teasen en uiteindelijk figuurlijk het plafond witten

                  Comment


                  • #10
                    Gisteren voor het eerst na corona stop weer geweest. Weinig aanbod op de kade maar Lis is er gewoon. Lekker spannend spelletje gespeeld. Ze is heerlijk met dirty talk, dat vind je niet bij al die buitenlandse mieden. Deze kampioen teasen liet me net niet klaarkomen tot de finale waarbij ik mocht spuiten als de brandweer. Half uurtje echt vol gemaakt voor 100.- . Topwijf !

                    Comment


                    • #11
                      Ja dat weet ik, Ze werkt maandag-dinsdag-woensdag van uur of 11 tot uur of 6.

                      Comment


                      • #12
                        Gisteren Lis bezocht.
                        Openstaande gordijntje kom je tenslotte niet snel tegen bij haar.

                        Aardig wijf, gevoel voor humor.
                        Maar haar acteer vaardigheden vond ik allemaal net even te overdreven.

                        Eenmalig of herkansing.
                        Daar ben ik nog niet over uit.
                        ​​​​​​

                        Comment


                        • #13
                          Inderdaad een lekkerding maar ze mag wel wat doen aan haar acteervaardigheid.
                          Ik ben wel vaak voor de herkansing geweest omdat ze gewoon een lekkere milf is in lak kleding.

                          Comment

                          Working...
                          X