Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rijp stel, Kop van Noord Holland

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Rijp stel, Kop van Noord Holland

    Naam: ?
    Leeftijd: ?
    Uiterlijk: ?
    Kleur haar: ?
    Lichaamsbouw: ?
    Cupmaat: ?
    Siliconen: ?
    Piercing: ?
    Tattoo's: ?

    Regelmatig kom ik bij een stel 50 plus (kop van NH),Hij is wel BI. momenteel adverteren ze niet meer omdat ze een vaste klantenkring hebben en door corona extra voorzichtig zijn.
    Ik had om 10:00 uur in de ochtend afgesproken. Ik rijd de oprit open en de deur gaat gelijk open de dame in een leuk jurkje doet de deur open.
    glaasje water ff bij praten en dan naar boven uitkleden lekker voelen een wasje en de pret kan beginnen. zij gaat met haar benen wijd op bed liggen zodat ik haar kan beffen.
    Ondertussen komt hij binnen geslopen en ik voel dat ik gerimd word. Ook mijn pik wordt niet vergeten. Ik wordt zo geil dat ik de dame moet neuken , heerlijk die natte kut . Ik haal hem er weer uit en hij likt hem weer schoon. (heerlijk die kutsmaak zegt hij). Ik ga op bed liggen en de dame gaat met haar kut op mijn gezicht zitten zodat ik haar weer heerlijk kan beffen. Ondertussen voel ik dat er iemand op mijn stijve pik gaat zitten . Na enige tijd draaite de dame zich om en gaat nu op mijn pik zitten terwijl hij nu haar gaat rimmen en mijn paal likt. we worden steeds geiler. Na een tijdje zegt hij tegen zijn vrouw ik wil je volspuiten. Zij gaat op haar rug liggen en hij gaat met zn grote pik in haar drijfnatte kut, het duurt niet lang of hij moet spuiten. alles in haar kut. Terwijl hij terugtrekt zegt hij kijk eens hoe het sperma eruit loopt. Vervolgens duik ik op haar en neuk de volgespoten kut en geef haar de dubbele lading zoals zij dat altijd zo mooi zeggen.
Working...
X