Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meesteres Luna, Geleenstraat 94 Kamer 3, Den Haag

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Meesteres Luna, Geleenstraat 94 Kamer 3, Den Haag

    Naam: Meesteres Luna
    Geboortejaar: 1990
    Uiterlijk: Oost-Europees
    Kleur haar: Bruin
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: B
    Siliconen: Ja
    Piercing: Onbekend
    Tattoo's: Onbekend

  • #2
    Ik ben bij deze dame al verscheidene keren geweest en telkens was het een fantastische geile kinky sessie geweest . Ik geef wel toe dat ze de eerste keer vroeg om langer te blijven , maar dat neem ik haar zeker niet kwalijk, maar ik was goed voldaan met 30min en de prijs was 100 en niet meer . Bijna enkel maand doe ik een wandeling in de geleenstraat, persoonlijk vind ik de kamers mooier ingericht dan in Antwerpen , vooral als je houd van sm . Ik ben slecht in afspraken maken , dus ik ga bijna altijd op goed geluk naar de Geleen. Begin van deze maand zag ik Luna pronken in een zwart kinky outfit met pinnetjes en ze zag mij naar gluren . Ze verleidde mij weer naar binnen en het was een geile sessie , waarvan ik geweldig van genoten had .
    na een uitstapje in den Haag centrum op weg naar mijn wagen kwam ik terug langst haar raam . Ze deed teken om eventjes naar te komen , dus trapjes op , een babbeltje kan ik nog wel doen , maar ik lag alj snel terug naakt vastgebonden op haar bed en liet mij terug fantastische klaarkomen . Uitgeput ging ik uiteindelijk naar mijn wagen en naar huis .
    niet van mijn gewoonte om op een avond 2keer bij dezelfde dame te gaan, voor mij een topdame

    Comment


    • #3
      Omdat ik vorige week werd vrijgelaten door mrs kiana en niet meer in een kuisheidsgordel zat , kan ik terug in den Haag bij de dames gaan . Ik had al bij 2 dames geweest en wilde terug naar huis na een koffietje in een cafe in de buurt . Waneer ik de hunsenstraat inwandelde zag ik net het gordijn op 106 opengaan en zag er een dame in een kinky outfit staan , deze bleef mij teken doen om naar boven te komen. Ik was uitgeput maar toch eventjes naar haar gegaan . Tot ik bij haar binnen was , zag ik dat het Luna was , ze was nu blond en ik had haar echt gemist . Ik heb een geweldige klik bij deze dame . Heel erotisch en met veel gevoel van beide kanten . Ze voelt mij heel goed aan hoe ze mij kan verleiden en leiden , maar ze voel ook goed aan waneer ze dingen doet doe ik niet wil .
      het lukte Luna om mij een derde keer te laten komen . Luna is voor mij een topdame .
      De volgende keer toch eens haar nummer vragen , want ik wil bij haar meer en langer komen

      Comment


      • #4
        Luna vind ik een goede Meesteres ze heeft ook iets spannends ook al is er amper erotiek mogelijk. Ze teast eerst met mijn tepels en fluistert dan worden als lust and pain. Ook met haar laarzen en hakken weet ze raad. Oude maar wel grote kamer met kruis en groot bed met spiegels en dat geeft wel meerwaarde aan het spel. Ze rekte mijn kontgat op met steeds grotere en dikkere dildo's terwijl ze ook met tepelklemmen mijn tepels pijnigde. Fisting is ok, maar ze heeft denk ik andere techniek die voor mij wat onwennig voelde. En ze is wel best zeker van haar eigen visie op dingen als ze voor en na de sessie met je praat, maar daar prik ik wel doorheen

        Comment


        • #5
          Ik trof haar op 94 boven waar ze achter een nieuwe luxe riante SM kamer heeft met o.a spinneweb Andreaskruis, groot sm bed, spiegelwanden, sling, Meesteressentroon etc. En ook een goed sm spel gespeeld waarbij Mrs. Luna ook met haar oogcontact en strelingen teasde tussendoor. Geil eindspel met fisting op de sling

          Comment


          • #6
            Luna daar kom ik de laatste tijd ook regelmatig. Is een echte harde werker en ik hou van haar body shape. Vaak gekleed in heel strakke latex pakjes vind ik het een heel aantrekkelijke verschijning. Heeft een mooie kamer met veel mogelijkheden.
            Ik weet niet hoe hard ze kan spelen want ik ben watje. Dus dat zul je zelf uit moeten vinden.

            Gr Taan

            Comment


            • #7
              https://www.kinky.nl/vrouwen/raampro...-mistress-luna ze staat ook online dus via what's app ook bereikbaar

              Comment


              • #8
                Absolute topper!
                Weet zeer goed de juiste atmosfeer te creëren en houdt goed rekening met je grenzen! Mooie kamer met een toys. 👍👍👍🤪🤪🤪
                Mag zeker in de top 10 van Meesteressen.

                Comment


                • #9
                  Net op kerstavond een geile kinky sm sessie gehad met deze spannende en zuperslanke goodlooking Meesteres in zwart lak gekleed met hoge zwarte laklaarzen😃

                  Wat is dit toch een schitterende nieuwe SM kamer. Geil geteasd met strelen en haar nagels over mijn tepels en haar laarzen tegen mijn pik aan. En later een geile strapon en fisting sessie op de sling, toch leuk met kerst zo'n sessie!

                  Comment


                  • #10
                    Weer een leuke sessie gehad met Mrs Luna. Gaat binnenkort voor een week of 5/6 met vakantie. Dus sla je slag als je nog wilt genieten 😀

                    Comment


                    • #11
                      Een goede Meesteres die het hardere en echt dominante spel niet schuwt en daar ook duidelijk plezier in beleeft. Overigens verrassend om in dat pand op de 1e verdieping zo'n mooie sfeer volle nieuwe SM kamer te vinden, terwijl beneden het oude gedateerde kamers zijn voor die meiden. Op de sling hebben we veel gespeeld en ben ik goed gebruikt door Mistress Luna, ook naalden door mijn tepels en een goede CBT behandeling. Ja ik zal de komende dagen nog wat pijntjes voelen, maar dan zal ik met een glimlach terug denken aan deze goede klassieke BDSM sessie!

                      Comment


                      • #12
                        Pas geleden weer eens bezoek gebracht aan Luna, in haar mooie kamer die anders is dan de SM kamers in de andere bekende panden. Na het douchen moest ik voor haar gaan staan terwijl zij in de meesteressenstoel zat. Ze zag er oogverblindend uit in een rood lak catsuit. Ze pakte mijn pik en legde 'm min of meer op haar open hand, om er vervolgens met haar andere hand tikken op te geven. Traag, ondertussen van 1 tot 10 tellend. Ik hou niet bijzonder van het harde werk en dit was pijnlijker dan ik normaal onderga, maar wel zeer opwindend en dat was merkbaar, zeg maar. Ze stond op en begon om me heen te draaien, dicht tegen me aan en ik mocht haar gladde catsuit aanraken en zelfs met m'n hand in haar decolleté. Ze kuste in m'n nek en hijgde in m'n oor, waarna ze me bij m'n pik pakte en me naar de sling bracht. Ze heeft een erg goede sling, ligt comfortabel met goede beugels voor de benen. Ze plaatste een passpiegel zodanig dat ik alles goed kon zien. Ze rekte me eerst op met verschillende maten dildo's en bracht daarna haar hand in. Haar favoriete bezigheid, zei ze, en dat is merkbaar. Ze keek me goed aan, gaf me steeds twee snuiven poppers (ze heeft een ander merk dat echt sterker is) dus ik genoot terwijl ik afwissend in haar mooie ogen en gezicht keek en in de spiegel waarin ik zag hoe haar hand(en) naar binnen gingen... Ze wist de plekjes goed te vinden waardoor er veel voorvocht en sperma op m'n buik terecht kwam wat ik steeds moest oplikken. Luna is intelligent, dat merk je, luistert en onthoudt heel goed wat ik het lekkerst vind. Topper!

                        Comment


                        • #13
                          Spontaan bezoekje gebracht aan deze mooie meesteres. Staand voor haar in de meesteressenstoel speelde ze met mijn lul om hem goed hard te maken. Dat duurde niet lang waarna ze hem goed afbond, en mij verder opwond door met haar zwarte catsuit mijn lichaam aan te raken, zachtjes te bijten in m’n tepels en met haar laarzen met m’n pik te spelen. Ze bond me vast op bed en gaf aan dat ze wat meer pain & pleasure wilde doen. Klemmen op m’n tepels, met prikkelwiel op verschillende plaatsen. Het werd tijd voor een anaalspel, ze wist nog dat ik de hand het lekkerst vind en veel poppers kan verdragen. Dat werd een heerlijke fisting die ik goed kon zien in de verschillende spiegels, en Luna speelt het spel goed met haar ogen en gezichtsuitdrukking. Na het klaarkomen nog beetje gepraat, ze heeft geile en andere ideeën. Is bijvoorbeeld wel eens met klant naar de sexbios om de hoek bij de sexshop geweest waar haar slaaf met een andere bezoeker sexuele handelingen verrichtte. Geil idee. Forced bi is dus onderdeel van haar spel.

                          Kortom, een lekker uurtje, smaakt naar meer en langere sessies, ook al is het jammer dat sex, verplicht beffen etc niet in het pakket zit. Dat zou zeker bij zo’n mooie vrouw wel echt iets toevoegen.
                          Last edited by Johnboy; 15-10-2023, 11:23.

                          Comment


                          • #14
                            maandagavond moest ik in Den Haag zijn, viel nogal tegen, weinig meisjes. Gelukkig heb ik aan 1 voldoende en dat is Luna geworden. Hele mooie dame met uitstraling en voor het pakket van € 200 gegaan. Ze wilde mij graag beter leren kennen en dat was natuurlijk ok, even opgeilen en vastbinden. met de laarzen aan mij bewerken, is niet direkt mijn favoriet, tepels en cbt, was heerlijk. Ik was best opgewonden en wilde haar aanraken, maar ja lag vast, wel jammer. daarna kontje bewerken en toen vroeg ze of ik langer wilde. Dat werd mij te duur en ik wilde ook komen. dus sessie afgemaakt. Was best wel lekker maar stond ruim binnen uur weer buiten. Ben misschien wel wat verwend, maar had toch iets meer verwacht. Volgende keer toch wel serieuze optie.

                            Johann

                            Comment


                            • #15
                              Het is hoger tarief voor extreme en harde SM en de 100 Euro per 30 min tarief voor kinky games, soft SM etc.

                              Comment


                              • #16
                                Was niet mijn 1e keer bij haar, maar opnieuw positief verrast door Meesteres Luna.

                                Super SM kamer nieuw en zeer goed uitgerust met Meesteressentroon, sling, groot bed en spiegels etc. Ervaren professionele Meesteres, mooi slank en knap gezicht met goede uitstraling en goed Engels sprekend. Hoge zwarte laklaarzen aan en ze teasde goed met goed tepelspel terwijl ik voor haar stond. Ze verteld mij wat ze met me ging doen en met goed oogcontact kreeg ze mij verder in vervoering. Ook haar aanrakingen en tikken tegen mijn harde lul wonden mij op.

                                Op bed ging ze mij verder testen met prikkels op mijn lichaam en 1e verkenning van mij anaal met een dildo en later stevige fuck met strap on. Ook bootwhoreshipping en verder tepelspel. finale op de sling met fisting waarbij ze goed opbouwde en ook mij steeds steviger fistte en met 1 hand mijn tepels bewerkte. Een orgasme kon van mijn kant niet uitblijven. Zeer interessante Meesteres met eigen identiteit en energie. En een topkamer op de 1e verdieping gelegen daar in de Geleenstraat.

                                Comment


                                • #17
                                  Don't be shy for asking me all your fantasies, also extreme😉

                                  Comment


                                  • #18
                                    https://www.kinky.nl/advertenties/ww...-mistress-luna zie haar advertentie en nr voor whats app😉

                                    Comment


                                    • #19
                                      Originally posted by fetishsex View Post
                                      https://www.kinky.nl/advertenties/ww...-mistress-luna zie haar advertentie en nr voor whats app😉
                                      https://www.kinky.nl/advertenties/5313834-mistress-luna

                                      voor de juiste link...

                                      Comment

                                      Working...
                                      X