Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mistress Marilyn, Utrecht

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mistress Marilyn, Utrecht

    Naam: Mistress Marilyn
    Leeftijd: 32
    Uiterlijk: Nederlandse
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: Atletisch
    Cupmaat: B
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Nee
    Ik ben een tantric dominatrix en geef met veel plezier sessies in mijn ruimte in Bilthoven.Tijdens een sessie word je door mij gedomineerd en kan je alle controle lo...

  • #2
    I had the first session with her this week. She looks indeed AMAZING. exactly like in the pictures! Her body is perfect and she smelled soooo good :-). She is exactly the type of woman I am attracted to. This was my first BDSM session ever so I had other ideas about how it would be but Mistress Marilyn guided me through it. It is not in a studio so the options to "do things" looked a bit limited but the session itself was very nice (she said she tried a studio but that set up did not work for her). She was gentle with me because it was my first time but was also strict when needed. I liked the session, I think I'll come back for more :-)

    Comment


    • #3
      Ik zie behoorlijk wat 'tantric' voorbij komen de laatste tijd, maar kan er niet echt achter gekomen wat hier nu altijd mee wordt bedoeld. Kun je een tipje van de sluier oplichten waarom een dergelijke sessie nu dieper is dan een 'standaard' bdsm sessie? Ik hoef geen uitgebreide verhalen als je die niet wilt vertellen, maar wil graag begrijpen wat hier nu anders aan is.

      Comment


      • #4
        Mrs. Marilyn is mijn eerste kennismaking met tantric domination, de combinatie van bdsm en tantra. Dat betekent dat een sessie bij haar bestaat uit een uitgebreid spel van teasen en pijn, maar afgestemd op de behoeften die jij hebt op dat moment. Ze voelt feilloos aan wat op dat moment nodig is om je gek te maken van verlangen, of de juiste discipline bij te brengen om dat af te remmen.Je merkt dat ze er zelf ook veel plezier aan beleeft (dan is ze zelfs aan het neuriën terwijl ze de flogger hanteert).

        Het tantra element houdt in dat de sessie niet gericht is op klaarkomen. Integendeel, het gaat om het opwekken van een seksuele energie, zonder dat die tot ontlading komt. Door je voortdurend te stimuleren en af te remmen, zonder orgasme. Daardoor vertrek je na een sessie helemaal opgeladen. Een ervaring die mij onbekend was, maar heel goed is bevallen.

        Comment


        • #5
          Tijdje getwijfeld om haar te bezoeken. Mooie foto’s op Kinky maar Tantric Dominatrix? Wist niet waar ik daarvan moest verwachten? Uiteindelijk haar toch maar eens bezocht voor 1.15 uur / 250 eu

          Leuk ontvangst in een intieme studio. Uiterst vriendelijk, extrovert en mijn hemel wat een mooie sexy verschijning. Prachtig stijlvol gekleed. Ik heb het niet vaak dat ik echt verlegen wordt van een vrouw, maar bij haar wel. Gelukkig wist ze mij op mijn gemak te stellen en na een kort gesprekje mocht ik mij uitkleden en begon het spel. Ze wist met mij te dollen…uitdagen, strelen, pijnigen. mij op te winden… De manier waarop ze met je praat. De wijze waarop ze haar lichaam in de strijd gooit terwijl je letterlijk en figuurlijk geboeid staat/ligt te kijken. Brrrrrr… Wat een vrouw!

          Ik vind haar vrij origineel en verfrissend in haar sensuele dominantie. Je merkt dat ze het heerlijk vind om de controle te hebben over je opwinding en speelt daar voortdurend mee. Geen moment mij verveelt… hahaha integendeel. Ga haar zeker nog eens bezoeken. Ik vond het een zéér geslaagde sessie.

          Comment


          • #6
            Ik ben normaal niet zo van het recensies schrijven, maar voor deze dame moet ik echt een uitzondering maken.

            Ik vond mistress Marilyn op kinky.nl de foto's waren mooi en ze doet aan tantric sm, ik had 0 ervaring met tantric sm, maar het trok mijn aandacht, dus de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak met deze dame gemaakt.

            Eindelijk was de dag aangebroken dat ik mijzelf bij deze dame mocht melden, om klokslag 11.00 uur belde ik op het bewuste adres aan, ze deed de deur open, en wat er toen gebeurde is echt met geen pen te beschrijven, haar foto's zijn mooi, maar toen ze daar voor mij stond, ongelooflijk, wat een prachtige vrouw, geloof mij, ze is in het echt vele malen mooier dan op haar foto's.

            Ik werd vriendelijk ontvangen en op mijn gemak gesteld, en dat op je gemak stellen is echt geen overbodige luxe, deze vrouw is echt één brok pure schoonheid.

            de ruimte was overzichtelijk, super schoon en heel goed onderhouden, ik voelde mij er meteen welkom

            Het spel was fantastisch, ik ga verder niet in op de details dat moeten jullie echt zelf gaan ervaren, wat ik wel kan zeggen dat ze fantastisch is in wat ze doet.

            Meesteres Marilyn was echt lief, ze rook echt fantastisch lekker ze was meer dan goed verzorgd, ik hoop echt dat deze goddelijke prinses mij nog vaak wil ontvangen

            Comment


            • #7
              Meerdere berichten hier verwijderd. Dit topic is bedoeld voor recensies, laat de eerstvolgende post graag weer een recensie zijn. Bedankt voor de medewerking!

              Comment


              • #8
                Zijn er ook bekende leden die ervaring met haar hebben en niet alleen leden die alleen bij haar lovend geschreven hebben en elders niets? Want dat riekt al naar eigen recensies + dat ze voorschot vraagt en dat is het 2e wat riekt naar oplichting. En dan ook nog een prive dame die een eigen prive studio heeft met goede foto's van haar zelf en niemand kent haar verder? Dan zou ze toch veel meer recensies online moeten hebben op de diverse fora? En zeker van 1 of 2 bekende schrijvers die haar bezochten zouden moeten hebben?

                Comment


                • #9
                  Veel geluk

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by fetishsex View Post
                    Zijn er ook bekende leden die ervaring met haar hebben en niet alleen leden die alleen bij haar lovend geschreven hebben en elders niets? Want dat riekt al naar eigen recensies + dat ze voorschot vraagt en dat is het 2e wat riekt naar oplichting. En dan ook nog een prive dame die een eigen prive studio heeft met goede foto's van haar zelf en niemand kent haar verder? Dan zou ze toch veel meer recensies online moeten hebben op de diverse fora? En zeker van 1 of 2 bekende schrijvers die haar bezochten zouden moeten hebben?
                    Om in de termen van je zelf te blijven dit riekt naar.... smaad en laster door je? Omdat er geen bekende leden ervaring hebben gedeeld op diverse fora over deze dame is er sprake van mogelijk oplichting? Nogal een boute veronderstelling! Ze heeft inderdaad een eigen privé studio en de foto's zijn correct. Ze geef niet aan de lopende band sessies en zal mogelijk niet door veel subs zijn bezocht. Ze heeft een aparte stijl en dat zal niet voor ieders 'cup of tea' zijn. Ik ben er totaal 3 x geweest en het is mij goed bevallen. Voor de rest wandel ik niet veel. Dit jaar heb ik 2 Domina's bezocht dus de insinuatie dat mijn lovende recensie fake zou zijn vind ik nogal grievend. Niet iedereen kan regelmatig een Domina bezoeken!

                    Comment


                    • #11
                      Mijn 4e sessie met haar in 2 jaar. Het was meer dan een jaar geleden dat ik haar voor het laatst bezocht had. Het duurde even voordat ik bij haar terecht kon voor een sessie want een full-time Pro Domme is zij niet. Ze is een ware liefhebster van het domineren, spelen met mannen en dat merk je. Ontvangst in haar sfeervolle intieme studio was als vanouds hartelijk warm en mijn god wat zag ze er weer geweldig sexy stijlvol uit! Na gebruikelijke plichtplegingen, even een drankje, betalen, douchen kon het feestje beginnen.

                      Wat ik zo bijzonder aan haar sessies vindt is dat ze waarlijk een hele orginele sensuele kinky wijze van domineren heeft. In het begin dacht ik dat ze meer een kinky lady was dan een Meesteres. Maar daar kom je nog wel achter dat dat niet zo is…. OK, ze mag je graag plagen, sensueel uitdagen, heeft een aanstekelijke humor maar kan je ook zeker vrij resoluut ferm pijnlijk aanpakken. Tijdens het stevig bewerken van mijn billen met slagwerk was ze zelf aan het mee neuriën met de muziek. En van al dat gekreun etc. van mij bij het incasseren van o.a de pijn gedurende de sessie kon ik mij niet aan de indruk onttrekken dat zij genoot, opgewonden raakte van mijn lijden…

                      Als beloning deze keer voor mij aan het einde van mijn de sessie begon ze, terwijl ik geblinddoekt op mijn rug lag met mijn ledematen strak vastgebonden aan mijn lichaam boven op mij te liggen. Plagerig langzaam begon ze mij te rijen. Speeksel in mijn mond te laten lopen.. Met me te praten, uit te dagen. Haar zo dichtbij te voelen en niets te kunnen doen dan alleen het te ondergaan was een enorme kwelling voor mijn incassering en uithoudingsvermogen. Tot slot werd 1 hand van mij vrijgemaakt en ging ze vrij langdurig zuurstof ontnemend op mijn gezicht zitten met haar onderlijf. Hoe dat afliep laat zich niet zo moeilijk raden.

                      Kortom het was weer een zeer geslaagde sessie. Vooraf uiteraard mijn fetish lijstje aangedragen maar zoals gebruikelijk werden enkele aspecten wel behandeld op haar eigen unieke wijze maar grotendeels week zij af en domineerde mij op een wijze waar zij op dat moment zin in had. Verwacht geen ordinaire ruige sessie want dat is volgens mij niet haar stijl. Wel voelt ze feilloos aan wat je op zo moment nodig hebt om je gek te maken van verlangen, of je de juiste pijnlijke discipline bij te brengen. Meer dan een week geleden denk ik nog met veel genoegen terug aan deze sessie. Ik vind haar echt geweldig.

                      Comment

                      Working...
                      X