Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meesteres Michela, SM Studio Nederland, Amersfoort

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #26
    Gisteren weer een heerlijke sessie gehad met deze prachtige meesteres. Ze heeft me heerlijk anaal genomen. Zal haar weer gauw bezoeken voordat ze een poosje naar huis gaat.

    Comment


    • #27
      Als beginner in (soft) BDSM heb ik maandenlang gezocht naar de juiste meesteres én onlangs gevonden in Meesteres / Lady Michela. Vanuit het diepe zuiden maakte ik een lange rit naar SM Studio Amersfoort, waar ik vriendelijk werd ontvangen door de gastvrouw. Eenmaal boven netjes gewacht en ondertussen voelde ik de -gezonde- zenuwen door mijn lijf sidderen, in afwachting van deze prachtige dame.

      Omdat het mijn eerste echte ervaring met een meesteres was, had ik per mail uitgebreid mijn voorkeuren/grenzen aangegeven. Het was fijn dat ze bij binnenkomst zelf aangaf hier rekening mee te houden. Knap en creatief hoe ze een mix wist te creëren van mijn fetish voor latex, erotische dominantie en soft BDSM. Michela had op verzoek latex voor mij klaargelegd en dat maakte de setting in deze spannende en propere kamer nog intenser. Ook droeg ze zelf een opwindend setje en wisselde later van latexkleding; wow!

      Afwisselend mocht ik haar fantastische lichaam en laarzen aanbidden, het latex met mijn tong laten glanzen en werd ik ook getest met onder meer nippleplay, spanking én werd ik anaal 'ontmaagd'. Eerst subtiel en geduldig met haar vingers, vervolgens ging er een prostaatvibrator naar binnen. Wat een goddelijk gevoel. Dat in combinatie met haar schoonheid, zwoele stem én heerlijk parfum maakte me gek van verlangen. Telkens werd met een magic wand mijn penis getriggerd, terwijl mijn ballen netjes waren afgebonden. Een heerlijk strak gevoel.

      Ik was nerveus - mijn jongeheer ook - maar Michela stelde mij op het gemak door aan te geven wat ze ging doen én gaf ook de verzekering dat als ik als nieuweling iets niet wilde, dat altijd kon aangeven. Dat gaf rust en de vrijheid in mijn hoofd om optimaal te genieten. De 2 uur die ik had gereserveerd vlogen om en smaakten naar (veel) meer spannend, erotische ontmoetingen met deze lieve, knappe en dominante dame. Ook heb ik als beginnend fetish/slaveboy veel geleerd en sta te popelen om deze dame, misschien wel samen met haar minstens zo knappe collega's, weer in deze fijne, discrete SM studio te ontmoeten.

      Comment


      • #28
        Topsessie gehad met Mrs Michela in Amersfoot en ook ff met de VR bril op, gaaf en geil, en verder heeft ze meer goed te grazen genomen en ook teasingopbouwspel van hoog niveau. Ik hoop dat de boel niet dicht gaat door lockdown dus ik pak morgen en overmorgen denk extra sessies elders.

        Comment


        • #29
          Afgelopen zaterdag weer eens een bezoek gebracht aan mijn favoriete meesteres Michela in SM studio Amersfoort aan de Soesterweg. Inmiddels al 5 jaar dat ik haar bezoek, maar desondanks weet ze elke keer weer mij te verassen met haar SM-vaardigheden.

          Het spel begon met een condoom dat zij openscheurde en als cockring gebruikte voor mijn penis en ballen. Ik kreeg daarna een chastity cage om. Mrs. Michela gebood mij om op het bed te gaan liggen en mijn handen en voeten werden vastgemaakt. De tepelklemmen werden vervolgens aangebracht en de pret kon beginnen. Wat volgde was een intens tease and denial/edging spel. Zij had nog een verassing voor mij vandaag zei ze: ‘’I know that you don’t like anal play, but today I am going to put this in your anus. Do you know what this is?’’ Vol spanning keek ik naar wat zij in haar handen hield. Het was een stuk gember.’’Yes its a small piece of ginger. Take it, maybe I will reward you in the end.’’ Ik kreeg een paar flinke snuiven poppers en ze begon mijn prostaat rustig te masseren, dit gaf een enorm lekker gevoel. Daarna stopte ze de gember in mijn anus en begon het flink te branden. Na een paar minuten haalde ze de gember uit mijn anus. Wat een opluchting. Het brandde nog even goed door, maar ik was allang blij dat het voorbij was.

          Hierna kreeg ik een blinddoek om. Mrs. Michela gooide een flinke scheut alcohol over mijn ballen en begon geil in mijn oor te fluisteren: ‘’How does that feel, nice burning sensation huh slave?’’ Er werd een electro apparaat tevoorschijn gehaald en draadjes werden op mijn pik aangebracht. Wat volgde was een combinatie van electro, nipple play en cum control. Mrs. Michela pakte in de tussentijd haar flogger zweep. de tepelklemmen mochten er even af en onder het genot van poppers begon ze rustig met de flogger over mijn lichaam te gaan. Onverwachts kreeg ik tikken met de zweep. Zij deed dit terwijl ik geblinddoekt was, wat het extra geil maakte aangezien ik de slagen niet zag aankomen.

          Voor het laatste deel van de sessie haalde ze de electro eraf en fluisterde ze in mijn oor dat we bijna bij de ontlading waren. Mijn pik was keihard geworden en door al het edgen stond ik echt op de rand van een explosie. Voor de laatste keer kreeg ik een paar flinke snuiven poppers. Geblinddoekt kreeg ik een condoom om en begon mrs. Michela mij te pijpen. Wat een énorm genot! Het duurde niet lang voordat ik schreeuwend klaarkwam. Een orgasme dat zeker 20 seconden duurde. Het was een hele lange tijd geleden dat ik zo intens ben klaargekomen.


          Na afloop kreeg ik een glas water en kon ik even bijkomen. Ze vertelde me dat ze op 18 december naar haar thuisland gaat. Als het aan mij ligt kom ik zeker nog veel vaker langs.

          Comment


          • #30
            Voor een maand dan in Amersfoort zie ook www.smstudio-amersfoort.nl/agenda

            Comment


            • #31
              Originally posted by Zaadlans
              Thanks voor de feedback, daarmee staat Michela nog hoger op mijn wishlist. Maandag ga ik naar Carina en heb het haar al aangegeven idd. Goed te weten dat er meer meesteressen zijn die dit doen.
              Carina is een topmeesteres; je gaat echt een mooie ontmoeting tegemoet. Mijn ervaring is dat zij - binnen haar grenzen - altijd zal kijken hoe ze je wensen kan vervullen.

              Comment


              • #32
                Ben beetje aan het verkennen op soft kinky gebied met erotische elementen en daarvoor was Mrs. Michela zeker in en ze heeft me op een hele fijne manier binnen mijn grenzen een soort van inleiding in SM sessie gegeven met tepelspel, licht anaal, haar op commando verwennen, blindfold, teasing en kaarsvet. Vond het erg opwindend en spannend en ze is goed en geduldig en een mooie blondine.

                Comment


                • #33
                  Het was weer een fijn weerzien met Meesteres Michela. Ze zag er fantastisch uit in een blauw lingerie setje en ik heb een sessie ervaren met een tergend frustrerende maar oh zo heerlijke cumcontrol. Voordat het cumcontrol gedeelte begon heb ik haar billen mogen kussen, haar spuug geslikt en heeft ze me een facesitting gegeven en mij de adem te ontnemen. Ze bond mij vast aan het bed, bond mijn pik en ballen vast en ik mocht vervolgens haar tepels likken. Ze duwde haar mooie borsten lekker mijn gezicht in. Daarna ging de blinddoek op en begon de cumcontrol... Tergend langzaam, olie in haar handen. Haar sexy stem fluisterend in mijn oor. Haar heerlijke geur die mij bedwelmde. Het was heerlijk genieten. Ze voerde mij met poppers en al snel kwam ik richting mijn eerste 'edge'. Ze stopte ruim op tijd, maar elke keer leerde ze mijn signalen beter kennen. Na een aantal keren voerde ze mij weer poppers en ging het blinddoek af. Jezus wat was ik geil.

                  Ik heb gesmeekt en de afdrukken van de handboeien staan nog in mijn polsen omdat ik mijzelf haast wilde bevrijdden. Zo vaak bracht ze mij tot het randje van een orgasme om net op tijd te stoppen... Ik raakte de tel kwijt. Met een glimlach stopte ze elke keer. Ze genoot er van mij zo te teasen. Nog wat extra olie erbij, en ze verlaagde het tempo nog iets meer. Heel langzaam kwam het orgasme weer opborrelen. Ik kreunde, kermde, trok aan de handboeien, hevig ademend. Het moment was gekomen dat ik mocht klaarkomen en een explosie was het gevolg waarbij ik haast schreeuwend mijn buik en borst met volle kracht onderspoot.

                  Wat een fantastische twee uren!

                  Comment


                  • #34
                    Vandaag weer een fantastische sessie gehad, ze zag er ook goed uit, dacht wat slanker en in een mooie kinky outfit. Strapon play, fetishplay, fisting, nippleplay en de neukmachine en ook nog 30 minuten Kinkygirl Alesia erbij voor een spetterend einde. Helemaal gereset weer ik

                    Comment


                    • #35
                      Voor de 1e keer met Meesteres Michela afgesproken in Amersfoort bij hod. Boven even moeten wachten, duurde niet lang. Ik hoorde de hakken komen, wat een verschijning. Ben inmiddels bij heel wat meesteressen geweest maar wat is zij mooi en vooral sexy. Nou de rest van de sessie alleen maar onder de indruk geweest van haar voorkomen. Ze heeft alles gedaan wat ik wilde, vooral de sounding was geweldig. Ach ze kon niet veel fout doen. Klaargekomen zo hard ben ik nog nooit gekomen, heerlijk. Wat betreft herhalingsgevaar, ik ga voortaan alleen nog maar naar Meesteres Michela, wat een vrouw !!

                      Comment


                      • #36
                        Een heerlijke verrassing gehad tijdens een trio met de kinky girls Alesia en Carina. Eerst mocht ik meespelen met haar en haar slaaf. En daarna nog een uurtje met de drie meesteressen tegelijk. De kennismaking met deze mooie geile meesteres die haar vak verstaat smaakt naar meer.

                        Comment


                        • #37
                          De vervolgafspraak was snel gemaakt. Een spetterend en kinky trio gehad samen met Alesia. Je kunt heel goed merken dat dit heel goede vriendinnen van elkaar zijn. Ze voelen elkaar heel goed aan en weten hoe ze de grenzen van een slet moeten benaderen en vooral er net even over heen gaan. Ze hebben samen een kinky en verrassend spel. Kamer 8 van House of Dreams is daarvoor echt het meest geschikt. “We will meet again”!

                          Comment


                          • #38
                            De nieuwe foto's van Mrs. Michela wekte bij mij direct heerlijke gevoelens op. Die foto in hoge zwarte laarzen, zwarte body en die kettingkjes. Oef! Gisteren had ze nog een plekje vrij eind van de dag en ik draafde voor de zoveelste keer in mijn leven op in Amersfoort. De tel ben ik ondertussen kwijt. De gastvrouw die me zoals altijd vriendelijk ontvangt, die ondertussen mijn gezicht al herkend en eigenlijk al weet waar ik voor kom. De smalle trap omhoog en aangekomen op de 'SM verdieping' van het huis.

                            Michela stond mij al op te wachten, en had op mijn verzoek de outfit aan van die ene nieuwe foto. Wow, wat zag ze er fantastisch uit. Drie zoenen om gedacht te zeggen, ze draaide om zodat ik haar kon volgen naar de kamer. Haar billen perfect in de fishnet panty.

                            Op de kamer stond de airco al goed te draaien en ik kleedde mij uit. We zouden een relaxte sessie doen vandaag. Vastgebonden aan alle kanten van het bed en ze kroop over mij heen. Haar lichaam tegen mij aan, haar lange blonde haar over mijn borstkast heen, haar heerlijke geur. Haar handen over mijn tepels, haar tong beroerde mijn tepels en ze gaf af en toe een venijnige beet met haar tanden. Ze had mijn pik nog geen enkel moment aangeraakt, maar ik was al wel keihard.

                            Ze draaide om en ging boven mij staan. Ik had een prachtig uitzicht op haar heerlijke billen. Ze zakte naar beneden en ontnam mij de adem. Niet heel lang, ze kwam weer omhoog en vervolgens weer naar beneden. Steeds iets langer ging ze door met deze facesitting.

                            De focus ging naar mijn pik. Ze blinddoekte me en begon mijn pik en ballen af te binden. Ze gaf mij poppers en tergend langzaam trok ze me af met olie. Ik werd er bloedgeil van. Ze maakte mijn benen los en ging met een vinger mijn anus in op zoek naar mijn prostaat. Het blijft een apart gevoel en ik kon mijn onderlichaam moeilijk onder controle houden, ze wist al mijn gevoelige plekjes te vinden. Ze stopte en liep even weg en ze maakte mijn handen nu ook los. Mijn blinddoek was nog om.

                            Ik voelde dat ze weer op het bed ging staan en ze zei dat ik mijn blinddoek zelf moest af doen. Weer even wennen aan het licht, zie ik boven mij Meesteres Michela staan met haar strap-on. Ik krijg de opdracht mijzelf af te trekken en ik mag met mijn andere hand haar laarzen glimmende mooie laarzen voelen. Ze komt naar beneden en plaats de strap-on tegen mijn lippen aan en ik moet haar pijpen. Terwijl ik haar pijp voel ik met mijn hand over haar benen en billen en haar lak body. Ze haalt haar borsten uit de body en na de strap-on krijg ik nu haar tepel in mijn mond en ik lik haar zachtjes.

                            Ze verzoekt mij naar de rand van het bed te gaan en ze bind mijn benen vast in de lucht. Er komen weer wat poppers bij en de strap-on komt tegen mijn kontgaatje aan en gaat soepel naar binnen. Ze neukte me passievol, ik kan het niet anders uitleggen. Het was niet hard maar echt lekker en sensueel ook hoe ze erbij keek. Ik trok mijzelf af maar mocht nog niet klaarkomen.

                            Na het neuken ging weer terug op het bed. Ze kwam tegen mij aan liggen, haar benen verstrengeld over die van mij en haar laars die tegen mijn ballen en pik zachtjes aanschuurde. Ze pakte mijn pik vast en met olie erbij trok ze mij af naar een heerlijk orgasme.

                            Een fantastisch uur was voorbij gevlogen.

                            Comment


                            • #39
                              Met het oog op haar nadere vakantie komend weekeinde en Mrs Michela dus even weg zal zijn heb ik gisteren nog snel een sessie met haar afgesproken. Dus ik weer met gezonde spanning gisterenavond naar Amersfoort gereden😃

                              Ze had weer een prachtig kinky setje aan die haar geweldig stond, en zag ook dat ze iets wat afgevallen en dus een prachtig sexy figuur en uitstraling. En zoals verwacht weer een geweldige sessie gespeeld met haar. Mrs Michela weet een goede mix van mindplay, teasing, erotische SM en harde SM te spelen met speciale aandacht voot mijn tepels en slavenkontje bij de juiste sfeermuziek en licht, waardoor je snel in een soort magische flow zit. Heerlijk en opwindend. Ditmaal werd ik ook gebruikt via haar goedwerkende neukmachine die ze deelt met Carina en Alesia die daar ook op de SM kamers ontvangen. Erg geil!

                              Ook stukje spel met VR bril gespeeld ook erg apart en opwindend!

                              Laatste half uur kwam ook de knappe Kinkygirl Carina meespelen en dan waan je, jezelf helemaal in een SM heaven. Beide ladies gingen vol enthousiasme mij helemaal gek maken met hun prachtige lichamen en aanrakingen, ik ontplofte al bijna meerdere malen van genot wat zij vakkundig steeds wisten uit te stellen , dus een perfecte edging control😃

                              Om uiteindelijk op het eind middels een fisting door Michela terwijl Carina mij diep in de ogen keek en mijn tepels behandelde met hasr nagels en poppers gevend naar een explosue van een orgasme bracht. Geweldige ontlading en sessie. Thank you ladies!

                              Comment


                              • #40
                                Meesteres Michela is “ next level”. Haar sessies zijn ultiem. Bij Michela ben je in een andere wereld, een wereld van pijn en genot: echt heerlijk! Ik heb haar een aantal keer bezocht en zal dat zeker nog vaker doen , zodra zij weer terug is.

                                Comment


                                • #41
                                  En ze is zeker terug en hoe! Strak en superslank in het lijf, en in top nieuwe SM kleding met superhoge zwarte laklaarzen op hoge plateauzolen. En weer een fantastische sessie beleefd met geile SM games maar ook zeer veel erotisch vertier!😛

                                  Meesteres Michela zit vol energie en zag haar ook duidelijk plezier hebben en genieten tijdens de sessie, gaaf om te zien. Mijn tepels gloeien nog na, en mijn kontgaatje ook!🙃

                                  Comment


                                  • #42
                                    Getriggerd door haar nieuwe foto's en ook haar hoge notering op beste Meesteres / kinkygirl list via https://www.smdome.com/favoriete-mee...sen-en-waarom/ eens met haar afgesproken. Ze zag er fantastisch uit, strak slank lang, maar mede door haar zeer hoge zwarte lakveterlaarzen met zeer hoge plateauzool, en op de overloop daar op de 1e verdieping zag ik ook Kinkygirl Alesia, dus ook gevraagd of ze half uur in de uur sessie met Mrs. Michela erbij wilde komen. En zo gedaan. Nou een goede en afwisselende sessie met veel energie en SM spel van hoog niveau met veel kinky touch en sensual touch werd het. Ik heb toch veel Meesteressen etc meegemaakt en leuk hoe afwisselend het kan zijn en toch allemaal goed op hun eigen manier.

                                    Dat vond ik met Meesteres Michela zeker, ook haar uitstraling in die kinkykleding en haar looks net als die van Alesia waren al erotiserend en opwindend. Ook genoeg toys wat ze hadden om op mij te gebruiken en de juiste sfeer door muziek en licht waren kloppend. Ja dit smaakt zeker weer naar meer. En snel ook!

                                    Comment


                                    • #43
                                      Afgelopen zaterdag bij deze mooie Meesteres geweest.
                                      Smorgens via mail contact gehad of ze nog beschikbaar was. Gelukkig kan ze nog tussen 17:00 en 18:00.
                                      Bij binnenkomst gelijk naar boven en wachten achter een scherm op de verdieping.
                                      Ik was veel te vroeg.
                                      Op de afgesproken tijd kwam de mooie Meesteres, na even gepraat te hebben over hoe en wat en de grenzen bepaald, ging het spel beginnen.
                                      Ik werd vakkundig vastgezet en de Meesteres begon heerlijk te teasen en pleasen.
                                      Vervolgens heelijke zweepmassage en andere heerlijk slagwerk ondergaan. Lekker afwisselend hard zacht teasen pleasen.
                                      Af en toe zelf aftrekken, maar mocht pas klaarkomen als ik het verdient had en op bevel van de Meesteres. En dat mocht uiteidelijk.
                                      Nog 4 dagen heelijk nagenoten van bibsmomentjes.
                                      Echt super genoten en zeer de moeite waard.
                                      Als ik weer in de buurt ben ga ik zeker weer proberen om een sessie te regelen,

                                      Comment


                                      • #44
                                        Blijft fantastisch om met haar te mogen spelen, ook met die goed werkende neukmachine, waardoor ze he helemaal gek kan maken van genot als zij met je verder gaat terwijl de neukmachine zijn werk doet. En dan nu ook nog zondags aanwezig net als Carina en Alesia😃

                                        Comment


                                        • #45
                                          Gisteren deed Meesteres Michela weer mee in een trio met Kinkygirl Alesia in Amersfoort. Het was weer geil genieten. Ze weet als geen ander om je grenzen op te rekken. Zo ervaren als ik ben in de BDSM wist ze toch weer nieuwe dingen met me te doen. Bij Het draadje van Alesia zal ik het hele verhaal vertellen.

                                          Comment


                                          • #46
                                            en Meesteres Michela staat nu achter Mrs. Vernice (al jaren de nummer 1), nu samen met Kinkygirl Carina met een gedeelde 2e plaats, zeer mooi hoog genoteerd in de lijst van beste Meesteressen en kinkygirls in Nederland/Belgie zie https://www.smdome.com/favoriete-mee...sen-en-waarom/

                                            Comment


                                            • #47
                                              nou Michela lijkt steeds beter te worden. Zowel qua spelmogelijkheden als in manier van spelen en in haar zeer fraaie en uitdagende SM kleding en zeer hoge laarzen. Ook met die VR bril wist ik ff niet waar ik moest kijken terwijl ik in een andere wereld vertoefde wat een aparte maar ook opwindende ervaring was voelde ik haar over mijn lichaam gaan, zeer opwindend! Verder gevarieerde sessie met neuken tussen haar prachte hoge zwarte laklaarzen, tepeltorture maar ook erotische teasing, strap on en fisting en lichte CBT behandeling en ook geile face sitting.

                                              Carina kwam even kijken en aanmoedigen kort en dat is toch een verbluffende schoonheid met uitstraling , ook 1 van de knappere kinky dames die ik ken die in Nederland werkzaam is, dus die ga ik komende week of misschien zondag al bezoeken want de de kinky dames werken ook steeds meer op zondag. En dan heb ik meer tijd en is het ook rustiger op de weg qua verkeer. Ja ik ben weer aangenaam verrast van deze kinky talenten!

                                              Comment


                                              • #48
                                                Laatst een hele ontzettend geile sessie gehad bij Meesteres Michela.

                                                Dat was m’n tweede sessie bij haar. In eerste instantie had ze mij op de app niet herkend. Ik had geen profielfoto met gezicht. Waarschijnlijk had ze de eerste berichten verwijderd. Doordat meesteres Michela in de eerste sessie ball kicking had gedaan wat haar guilty pleasure is wist ik zeker dat ze mij niet vergeten was. In de tussentijd had ik nog een sessie met Kinkygirl Alesia gehad en kwam ik Michela op de gang tegen: “ hello kick ball slave”

                                                Nadat ik een foto had met m’n gezicht als profielfoto had zei ze sorry. Natuurlijk kende ze mij nog! De afspraak was toen snel gemaakt.

                                                Net voordat onze afspraak was en ik naar binnen ging kreeg ik een appje dat ik met m’n rug naar de deur moest gaan staan bij kamer 8.
                                                Dan ga je gewoon al ontzettend geil bij HOD naar binnen.

                                                Wat wel eens gezegd mag worden is dat het altijd prima geregeld is qua ontvangst, schoonheid en faciliteiten aan de Soesterweg in Amersfoort.

                                                Michela deed de deur open, blinddoekte mij en nam me mee naar binnen.

                                                Met de blinddoek nog om hielp ze mij met uitkleden. Ik mocht aan al haar prachtige rondingen voelen. Al teasend fluisterde ze in mijn oor wat er allemaal op het menu stond.

                                                Nadat ik m’n ogen “ eindelijk “ vrij had kon ik genieten van hoe prachtig ze eruit zag.

                                                Ze bond m’n ballen af, deed er een brandende olie overheen die ik goed voelde en hing een zwaartegewicht aan de afgebonden ballen. Die stond toen wel in grootste toestand recht omhoog.

                                                Ik kreeg een mondgag met dildo om en moest Michele verwennen. Helaas deed ik dat niet naar behoren, waardoor ik op de grond moest gaan zitten op m’n knieën. Weer een aantal ball kicking momenten. Wat ik voor het eerste bij Michela de vorige keer had geprobeerd. Ik vond het niet echt wat, dat wist ze en ze zette het op deze manier op een perfecte manier in. Puur om te laten zien wie de baas is, wie de macht heeft en dat ze dus weer hoe ze me kan pakken. Na een paar trapjes was ik op m’n plaats gezet en moest ik op bed gaan liggen.

                                                met de handboeien om voeten en armen kon ik geen kant op. Poppers, facesitting met breath control en heel langzaam aftellend van 10 naar 0 kreeg ik wat lucht.. en door na de volgende ronde, en volgende ronde. Nadat ik dat tot tevredenheid had gedaan mocht ik haar rimmen! Super geil.

                                                Vervolgens anaal spel, met eerst wat vingers die bij mij naar binnen ging. Daarna neukte ze mij echt heerlijk diep in doggy style waarbij ik alles goed kon zien in de vele spiegels. Wat ziet dat er super uit zeg. Uiteraard werd ik hier zorgvuldig en professioneel voorzien van poppers.

                                                M’n ballen waren nog steeds afgebonden en ik moest op de grond gaan liggen. Niet klaarkomen beveelde ze mij voordat ze naakt boven mij kwam staan. Wat een uitzicht!

                                                Er kwam een enorme golden shower, over m’n lichaam en ook wat in m’n mond. De opdracht om klaar te komen kwam nadat ze een handschoen had aangedaan. KOMEN, KOMEN.. NU!

                                                Met haar hand bij mijn pik ving ze mijn zaad op, gleed nog langs m’n buit met diezelfde vinger om nog wat van haar verse champagne mee te vegen en stopte het in m’n mond. SLIKKEN! Wat ik uiteraard gewillig deed.

                                                Daarna rustig bij kunnen komen, overeind geholpen en gedoucht.

                                                Nog even nagepraat en daarna met drie kussen afscheid genomen.

                                                Absoluut een aanrader, ik zal zeker terug gaan komen!




                                                Comment


                                                • #49
                                                  En dat ze terug is heb ik geweten!, Vol nieuwe energie een geile SM sessie gespeeld van 1,5 uur waarbij het laatste half uur ook Carina erbij kwam en ik tot een finale van groot orgasme en fisting spel met tepeltorture werd gebruikt!

                                                  Ook de neukmachine, VR bril kwamen voorbij, en laarzen aanbidden, strap on, fetishplay, teasing, masturberen etc etc. een kinky Walhalla!

                                                  Comment


                                                  • #50
                                                    Zaterdag weer een superfijne sessie met Meesteres Michela gehad. Na enige weken in het thuisland was ze weer terug. In twee uur maakte ik weer vertrouwde en nieuwe zaken mee. Ze weet heel goed wat ze (niet) met je kan doen: een bewonderenswaardig geheugen. Ze zag er weer prachtig uit met een nieuwe haardacht. Met het likken van haar schoenen en voeten kwam ik in de stemming. De zweep, tepelklemmen, electro kwamen allemaal voorbij. Ze had een nieuw gemeen stalen condoompje,en met een combi van erotiek en pijn weet ze je helemaal gek te maken. Daarnaast is het een lieve en fijne dame met een goed gevoel voor humor. Ik kijk uit naar een vervolg

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X