Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meesteres Michela, SM Studio Nederland, Amersfoort

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Meesteres Michela, SM Studio Nederland, Amersfoort

    Naam: Meesteres Michela
    Leeftijd: 25 - 30
    Lengte: 1.75 - 1.80
    Uiterlijk: Oost Europees
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: C
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tatoeages: Ja
    Looks Oost-Europees 27 jaar Blond Bruine ogen Cup B 1,75m Talen Engels Specialiteiten Erotic Dominance Tease and Denial Facesitting Foot-leg and boot worship Cock & Ball torture Gas mask Blindfolds Electro-stimulation Orgasm control Orgasm denial Slave Training Strap-on training Dildo training Anal play, dildos of all sizes, dilation and stretching with ... Read more

  • #2
    Meesteres Michela een aantal maand terug bezocht in House of Dreams, Amersfoort.
    Contact per email in engels, op de dag van de afspraak zelf smorgens een bevestiging gemaild.

    Bij aankomst werd ik na een wachtkamer op de 1e verdieping gebracht en 5min later door Michela opgehaald.
    Mooie meesteres, maar herkende haar niet meteen. Het superblonde haar van de foto's had ze niet meer en ook was ze iets vollere dan op de foto's.
    De wensen die ik had gemaild doorgenomen, zodat er geen onduidelijkheid kon ontstaan. Ik had ook een kledingkeuze doorgemaild wat geen probleem was, maar bij navraag was ze dit laksetje vergeten. Ik heb altijd zelf wat fetish-kleding bij me die Michela wel wilde aantrekken.

    Sessie a 1 uur/150 euro en precies gekregen wat ik had verwacht. Michela heeft alle wensen die ik had gemaild uitgevoerd en verder vriendelijke dame. Enige is (maar dat is persoonlijk), ik miste een bepaalde klik die ik nodig heb om me echt onderdanig te voelen aan Michela en om een regeliere slaaf van haar te worden.

    Samenvattend was de sessie prima en een mooie dame, maar miste een bepaalde klik met haar om mij echt onderdanig te voelen. Denk dus dat het bij dit ene bezoekje blijft.
    Last edited by nightrider; 01-11-2018, 21:42.

    Comment


    • #3
      Ik ben al langere tijd nieuwsgierig naar Meesteres Michela, op andere fora waren de ervaringen over het algemeen erg positief. En nu ze weer terug is, heb ik de kans aangegrepen om in Amersfoort af te spreken. Toegegeven, ze ietsjes aangekomen t.o.v. de foto's. Supersuperslank is ze niet, maar verre verre van dik of mollig of welke term er ook voor gebruikt wordt. Het is gewoon een mooie vrouw met een sexy lichaam.

      Bij aanvang van de sessie was het nog erg aftasten, want ik kom meestal bij een andere Meesteres . Ik vond haar vooral erg vriendelijk en kalm, ze heeft een lief gezicht. Maar ze wist me wel een aantal keren pijn te doen, binnen de afgesproken grenzen natuurlijk. Mn billen gloeien nog na! En dat verwacht je toch niet bij zo'n lief gezicht. Wolf in schaapskleren dus, want er zit een aardige slagkracht in deze dame! Ze had mooie hoge laarzen aan, die ik moest likken totdat het ging glanzen. En das nog een aardige klus met alleen je tong haha :-) Maar het was goed genoeg.

      Wat me het meeste bij is gebleven, is het laatste gedeelte. Op het bed mocht ik mijzelf aftrekken, ik had de opdrachten goed genoeg uitgevoerd om een orgasme te krijgen. Ze kwam tegen mij aan liggen, haar laarzen liet ze zachtjes langs mijn benen gaan en ik voelde haar borsten tegen mijn aan en kon haar heerlijke geur ruiken. Ondertussen zei ze met haar zwoele stem ontzettend geile dingen, ze wist mijn gevoelige snaar goed te raken! Ik kwam dan ook vanuit mn tenen klaar.

      Het was zeker een prettig uurtje. Misschien eens gaan opsparen voor een trio sessie met haar en Mrs. Vernice!

      Comment


      • #4
        1 van mijn favoriete fetish ladies Meesteres Michela was weer terug van vakantie. Dus direct een afspraak gemaakt bij haar in Amersfoort. Uur fijne sessie weer gespeeld. Vooraf even extra douchen en toen begon een sensueel teasingspel waarbij ik eerst een blinddoek om kreeg en op het bed werd vastgelegd middeld lederen boeien. Haar lippen en tong voelde ik over mijn body heen gaan en ook geil langs mijn oorlel, terwijl ze zachtjes mij toespeelde wat ze met mij ging doen die avond. Nu dat is ook allemaal gebeurd, van kaarsvetspel op tepels en ballen tot geil stevig anaalspel bij mij. Ook haar lekkere billen en laarzen aanbidden en nylons. Lichte CBT en masturbatiespel en sounding. Op een goede manier in elkaar verweven. Ik ging voldaan naar huis.

        Comment


        • #5
          Meesteres Michela stond bovenaan mijn lijstje van te bezoeken dominante dames. Goed en duidelijk contact gehad in het Engels, waarbij bepaalde zaken vooraf aan de sessie werden besproken.

          Op de dag zelf naar Amersfoort afgereisd. Bij aankomst werd ik hartelijk ontvangen door de gastvrouw en kon ik direct doorlopen naar de kamer van Meesteres Michela. Ze zag er fantastisch uit in
          haar latex jurkje en hoge pumps. Gelijk vertelde ze me dat ze mijn grenzen ging opzoeken de komende twee uur en dat ze gedurende dit tijdsbestek slechts drie keer genade wilde horen.

          Al mijn wensen kwamen aan bod: harde ballkicking, anaal spel, sounding en een hele hoop tease and denial. Uiteindelijk iets vaker dan drie keer om genade moeten vragen.
          Een geweldige sessie waarin niet alleen grenzen werden opgezocht, maar ook veel werd gelachen!

          Comment


          • #6
            Ik las dat Meesteres Vernice weer aanwezig zou zijn, en aangezien ze helaas niet in Duitsland ontvangt, maar alleen in Nederland, wilde ik snel een afspraak maken met haar. Helaas was ze alweer snel volgeboekt. En pas ergens in augustus na haar vakantie zou ze terug komen. Ze beveelde mij Meesteres Michela aan die ook haar soort spel wat ik met Mrs. Vernice speelde ook goed zou kunnen. Ik bekeek de website (www.meesteresmichela.nl) en las op diverse fora haar reviews. En ik dacht nou dat ziet er op zich allemaal prima uit, dus waarom niet? En zo belandde ik eergisteren een half uur te vroeg in Amersfoort en hoorde ik van de vriendelijke gastvrouw dat ze nog in een sessie bezig was. Ik heb mij toen nog even laten voorstellen aan de beschikbare dames van het huis en mij zo nog uitstekend vermaakt met de prachtige Bella.

            Daarna was het dus mijn beurt bij Meesteres Michela. Een prachtige verschijning moet ik zeggen. Mooie latex outfit met bij bijpassende highheels. Ik mocht even douchen en daarna kon het spel op de SM zolder gaan aanvangen. Aan het kruis aan de muur werd ik vast gezet en geblinddoekt. De sfeervolle myhtische muziek vulde de kamer. En de zachte stem van Meesteres Michela vertelde mij stap voor stap wat zij dat uur met mij van plan was. Overigens in zeer goed Engels en op een rustige manier. Haar lichaam schuurde af en toe tegen mij aan. Haar handen gingen over mijn lichaam. En ook afwisselend met de nodige speeltjes. Ja dit smaakte naar meer, en ik raakte in een fijne trance. Daarna ontwikkelde zich een prima en afwisselend SM spel van soft tot hard, maar ook met soft erotische beloningen. Zo passeerden o.a. de revue, candlewax op mijn tepel, billen en pik en zelfs mijn kontgaatje wat een sensationeel gevoel geeft! Een strap on neuk sessie in de lederen sling gelegen, tepel torture met nagels, tanden en klemmetjes, ass whoreshipping, haar borsten mogen verwennen, een goed en geil uitgevoerde sounding en een super geile heftige en goed opgebouwde fisting waarbij ik in de sling op het eind heen en weer schommelde en het vuur uit haar ogen spatte van genot en plezier van deze mooie slanke blonde Meesteres. Ja ik was aangenaam verrast!

            Comment


            • #7
              Vorige week op bezoek geweest bij Michela, die voor mij verscheen in een prachtige latex outfit die ik helemaal mocht aanbidden. Ik werd geblinddoekt vastgezet aan het bed en flink geteased, waarna ik op bed moest liggen en de meesteres mij nog een uur lang gebruikte voor haar eigen genot. Ik houd de details even voor me, maar Michela ziet mij snel terug!

              Comment


              • #8
                Heerlijke sessie met gehad met Michela sounding and teasing.
                Had een cadeautje voor haar meegenomen wat ze aantrok en weer een stukje verder m'n grenzen opgezocht.



                Comment


                • #9
                  In december was ik bij Mrs Michela. Een heerlijke verschijning..
                  Ik gaf Mrs Michele Carte Blanche (zonder sporen) en dat heb ik geweten.
                  Een combinatie van teder strelen, een nep vagina, ball Torture, tepel marteling . Zij liet mij ook kennis maken met poppers. Heerlijk vond ik dat.
                  Ook sloot zij regel matig mijn mond en neus af met handen , telde dan langzaam af..
                  Ik daagde haar uit om verder te gaan ..voor haar genot.. waarop zij besloot naalden in mijn tepels te zetten.. bizar. Nooit gedacht dat ik dat zou onder gaan voor het plezier van mijn Mrs. Maar de fonkeling in haar ogen (met tegelijkertijd regel matig de vraag:" are you good?") bracht mij naar ultieme hoogtes.
                  Bizar goed!

                  Comment


                  • #10
                    Ik heb onlangs een verrassende ervaring gehad in Amersfoort in een mix van spel qua erotiek, SM, kinkygames met de 3 fantastische kinky ladies Alesia, Carina & Michela. Ik had een afspraak met Meesteres Michela gemaakt en aangeven dat ik een paar uur spel de knappe slanke kinky ladies Carina en Alesia mochten mee doen. En zo geschiedde! Het onderdeel met Alesia, wat ik hier in haar recensie topic beschrijf was nadat Michela had opgewarmd van erotisch teasingspel tot tepelpijniging en een 1e anale verkenning met een opblaasbaar buttplugje. Alesia kwam binnen terwijl ik vast lag op bed, zij keek mij doordringend aan en gebood mij haar borsten en tepels zachtjes te verwennen terwijl ze over mij heen boog. Terwijl Mrs Michela de buttplug verwijderde om mij klaar te maken voor een 1e fisting door Alesia. Dat werd mij ook duidelijk verteld.

                    Het was al een genot om de prachtige Alesia even te mogen verwennen zodat ik ook even op krachten kon komen. En toen het zover was, keek Alesie mij met een grijns aan, so bitchy, now you are mine... klonk het dreigend.. ze trok een latex handschoentje aan terwijl Michela mij van poppers voorzag en mij gebood een paar stevige snuiven te nemen, omdat ik het nodig zou hebben. Terwijl Michela daarna mijn tepels beetpakte en met haar gezicht schuin achter de mijne plaatsnam, zodat ze in mijn oor kon fluisteren, stopte Alesia een vinger bij mij anaal naar binnen. So horny boy, how that feel, zei Michela.. Alesia antwoordde, mmm it's hot and very juicy like a wet pussy, I think he can have easy more.... ok zei Michela, no mercy give him in 1 time your whole fist, he is experienced! En voordat ik het wist voelde ik Alesia met een geile grijns op haar gezicht haar hele vuist naar binnen duwen wat een heftig maar ook geil gevoel was. Michela pakte mijn tepels steviger beet en begon subtiel ook haar nagels daarbij te gebruiken en spoorde Alesia aan om mij te gaan fisten, omdat ik klaar moest zijn voor Carina die later zou komen en die had een speciale wens bij mij fluisterde Michela geil in mijn oor. Ik was opgewonden, geil en ook nieuwsgierig naar wat...

                    Zo werd ik even gebruikt door Michela en Alesia, waarna ik weer even op krachten mocht komen, Michela ging even weg, en de betoverende Carina kwam binnen, in een prachtig lingeriesetje met hoge hakken, samen met Alesia vleidde ze naast mij neer op bed, om mij even rust te gunnen en te strelen en mij gek te maken met hun gefluister, tong en vingers en dat ik klaar moest zijn voor de volgende fase in de sessie die straks zou volgen... en ook werd er naar mijn verlangens gevraagd, en ik het misschien als beloning zou krijgen van 1 van de 3 dames als ik alles goed doorstond. Het is een genot om tussen die 2 vrouwen zo te liggen en ze over je heen voelen gaan... een blinddoek werd op een gegeven moment omgedaan bij mij, en de dames verdwenen vanaf het bed, ik hoorde hun voetstappen van de hoge hakken... de sfeermuziek werd wat hoger gezet en opeens voelde ik een flesje poppers onder mijn neus, en er werd geen woord gesproken... ik moest dus snuiven en het flesje werd pas weggehaald toen ik 6 diepe snuiven had genomen voelde ik ik wat glijmiddel op mijn anus gebracht worden en iets hards er tegen aan gezet worden en naar binnen glijden en het was dik en groot.... tegelijkertijd werd de blinddoek op mijn hoofd losgetrokken en keek ik in de fonkelende ogen van Mrs Michela die in een ware Meesteressen outfit met een grote dikke voorbinddildo mij begon te neuken, terwijl Carina naast mij zat (die had de blinddoek losgetrokken en was dus tot in tegenstelling van Alesia nog in de kamer gebleven). Carina zei yeah fuck him good, make this slut ready for my fantasy! Terwijl ze mij ook aankeek en mij streelde en ook gebood mij af te trekken zonder klaar te komen, show us your horny face boy! riep ze me vol passie toe... en ik werd geil van dit alles en ook vanwege de nieuwsgierigheid naar haar fantasie dat ik me helemaal liet gaan.... wordt vervolgd... overigens ontvangt dit super trio vrijwel nu altijd vast van maandag t/m donderdag in Amersfoort en staan ze ook hoog in de toplijst van beste Meesteressen/kinkygirls in Nederland op SMDome.com zie https://www.smdome.com/favoriete-mee...sen-en-waarom/

                    Comment


                    • #11
                      Ook ik heb (mis)gebruikt gemaakt van de trio actie van de dames, maar dan met Michela, kende haar nog niet, wel vaker over gehad met Carina, ben eerlijk misbruikt door de dames, en er is van alles voorbij gekomen, wat zijn de dames goed op elkaar ingespeeld , ze laten je je echt genieten van wat ze in huis hebben, Michela en Carina zien mijn zeker ook vaker terug

                      Comment


                      • #12
                        Ik heb Meesteres Michela wederom mogen bezoeken, nadat ze weer terug kwam na haar hiatus.
                        Een geweldige sessie volgde waarin ik me compleet heb moeten overgeven aan haar grillen. Ballbusting, anal play met fisting en tease and denial kwamen aan bod, waarbij mijn grenzen weer flink werden opgezocht. Met iedere keer lijkt Meesteres Michela nog beter te worden; een volgende sessie zal spoedig wederom ingepland worden.

                        Comment


                        • #13
                          Vorig weekend had ik een familiebezoekje in het oosten van het land en toen ik naarmate de dag van bezoek dichterbij steeds gruiziger werd had ik al besloten om op de terugweg een kleine omweg te maken langs Amersfoort.
                          Ik had eigenlijk zin in een normale sexsessie maar toen ik op de website las dat Michela ook werkte was de keuze was snel gemaakt. Eens in de zoveel tijd heb ik behoefte aan een uurtje kinky sex en ik had de foto’s van Michela al is eerder had gezien waarop ze er heerlijk uit ziet.
                          Heb gelijk via de mail een afspraak gemaakt en daarin een aantal “Guillty pleasures” vermeld en de spanning kon beginnen.
                          Na een enerverende verjaardag bij de familie vertrokken onder het mom van druk druk druk bijtijds weg gegaan en soepel aangekomen in Amersfoort, de auto om de hoek geparkeerd en ik mocht na een minuut of 10 doorlopen naar de 1e verdieping waar ik een colaatje kreeg van de gastvrouw (service).
                          Michela kwam binnen en ik wist gelijk dat ik de goede keuze had gemaakt, gekleed in lak en prachtige hoge zwarte laklaarzen zag ze er heerlijk uit.
                          Ik vroeg of ik me nog even kon douchen, ik had nogal getranspireerd, en dat was geen probleem. De knop ging om en het spel ging beginnen. Kreeg gelijk het commando om haar laarzen te likken. Alsof ze kon zien dat ik een fetish voor laarzen heb (ik had al gezien dat ze de laarzen met doekjes schoon had gemaakt) en het spel was begonnen.
                          Ik merkte dat ze mijn mail goed gelezen had want alles wat ik aan had gegeven (en meer) passeerde de revue. Michela spreekt goed Engels dus de communicatie verliep ook goed.
                          Ik mocht al snel op het bed gaan liggen, werd stevig vastgebonden aan mijn polsen en benen alsmede mijn ballen en ze begon sensueel met haar lichaam te kronkelen over me heen, af en toe knijpend in mijn tepels en een (voorzichtige) klap op mijn lichaam, ik ben nou eenmaal geen hardcore SM’er, wat ik ook had gemeld in mijn mail.
                          Het nodige anaal spelkwam voorbij, teasen met haar laarzen en regelmatig kneep ze in mijn inmiddels keiharde lul. Ik werd geiler en geiler.
                          Ik mocht uiteindelijk eindigen met een spetterend orgasme die van heel diep kwam.
                          Voor m’n gevoel was ik net een half uurtje bezig maar ik keek even later op mijn telefoon en al met al was ik een uur en 5 mn bezig geweest, conclusie dus dat het een prima bezoekje was.
                          Na me even opgefrist te hebben en een kort napraatje weer vertrokken en snel naar huis gereden.
                          Prima sessie en ik kom zeker nog wel is terug.

                          Comment


                          • #14
                            Trio gedaan met mrs Michela maar vond haar niet helemaal meer op de foto's lijken. Wat ouder en steviger. Daarnaast rookt ze ook in de kamer wat ik een min vind. Ze kan je lekker neuken en teasen dat wel maar de volgende keer kies ik weer voor Carina!

                            Comment


                            • #15
                              Aangezien ik nog een 'jong' lid ben van dit forum, maar de afgelopen jaren wel een dankbare lezer was, heb ik voor mezelf besloten de komende weken een soort 'roadtrip' te gaan maken langs alle meesteressen die ik de afgelopen jaren heb mogen bezoeken en die ook nog werkzaam zijn in dit vak. Van elk bezoek volgt dan een bericht op dit forum.
                              In 2021 ga ik dan meesteressen bezoeken die totaal nieuw zijn, in steden en plaatsen verder weg van de kring waar ik nu regelmatig een bezoekje breng.

                              Vandaag begon ik met Michela, een dame waar ik ooit in 2016 en 2019 was geweest en zoals zovelen van jullie weten, nu een redelijk vast bezoekadres heeft in Amersfoort, samen met haar vriendinnen Carina en Alesia. Samen bestieren zij de BDSM-vleugel van dit gebouw.
                              Dinsdagavond appte ik haar en tot mijn verbazing en verrassing kon ik vanmiddag terecht. Bovendien bleek het deze week een promotieweek, dus ik boekte haar voor 1,5u.
                              Wat ik vermoedde, beaamde zij en al mijn vorige do's en dont's en andere instructies uit eerdere WA-berichten stonden in haar geschiedenis. Voor vandaag wilde ik een stevige sessie, mede geïnspireerd door de ervaringen van 'Gast' en "Geilemaagd' hierboven. Verder had ik de voorkeur voor een leren of latex-outfit.

                              Bij binnenkomst in de kamer stond Michela in een prachtig rode latex outfit waarin haar contouren tot perfectionisme zichtbaar waren. Een allervriendelijkst gezicht, een warm welkom en ze checkte even of mijn wensen veranderd waren. Niet dus: stevig was de vraag en dat ging ik krijgen, zei ze met een duivelse glimlach. Ik kon me even douchen en daar begon het spel.
                              Ik werd naar de achterzijde van het bed gedirigeerd en werd met mijn polsen aan de bovenste hoeken van het bed vastgezet en kreeg vervolgens een blinddoek om. Toen begon haar eerste inspectie. Mijn tepels werden getest en kregen snel een milde 'klem' erop. Ook mijn jonge heer werd onder handen genomen; allereerst met een lotion met een soort tijgerbalsem erin. Dat leverde niet het resultaat op wat ze wenste, waarna een hele scheut over mijn eikel volgde en zo deels ook de urinebuis in en dat brandde stevig. En daarmee de goedkeuring van de meesteres.Ook werden de ballen en de pik afgebonden met een dikke veter, zodat alles op strak stond. Ik was klaar voor verder onderzoek. Michela kwam dicht tegen mij aanstaan en ik legde mijn gezicht in haar nek. Ze rook goddelijk en liet dit ook lang toe. In mijn oor fluisterde ze of ik haar tepels door de latex voelde. Haar handen gingen intussen over mijn lichaam, met af en toe een kets op mijn billen. Mijn kleine vriend beneden was wakker en kwam op oorlogssterkte. De opwarming was klaar, klaar voor de 2e ronde.

                              Michela trof de voorbereidingen voor het 2e deel. De blinddoek bleef om en ik voelde dat ze een halsband om mijn nek deed. De handboeien werden boven mijn hoofd losgemaakt, maar vervolgens werden ze voor mij aan elkaar vastgezet. En toen werden er banden om mijn bovenlichaam gesjord. 3 stuks op een rij, mijn armen tegen mijn lichaam, zodat ze geen kant meer op konden. De kettingen van mijn polsen werden onder de banden naar boven getrokken en aan de halsband vastgezet. Ik kon geen kant op. Michela fluisterde dat ze geen folie gebruikte dit keer, omdat ze mijn lichaam wilde voelen. Ik mocht op het bed gaan liggen en toen werden ook mijn voeten vastgezet. Wijd uiteen. En tot slot kwam ze met een rode latexkap die volledig over het hoofd ging, met alleen gaten voor neus en mond. Die laatste zou ik later nodig hebben, fluisterde ze. De blinddoek ging er weer overheen en daar lag ik. Exact zoals ik verlangd had, maar toch nieuwsgierig wat me te wachten stond.
                              Michela had een ingenieus CBT-spel voor ogen. Eerst werd de edele heer weer op sterkte gebracht, waarna vervolgens een wasrek vol aan knijpers op penis en balzak werden geplaatst. Ook de tepels werden nu extra getest en de klemmen die erop kwamen waren al een stuk steviger. Ik kreeg de toezegging dat ik ze nog ver in het weekend zou voelen, zodat ik aan HAAR zou blijven denken. Op de balzakken kwamen klemmen met elektro en die werd op standje 'minder prettig' gezet. En dit alles ging een tijdje door. Mijn zaakje beneden werd gevoeliger en de limieten werden grondig getest, steeds een stukje de boel opschroeven. En daarnaast werden de tepels sensitiever en sensitiever. Michela vond het tijd om de knijpers te verwijderen, 1-voor-1. Enerzijds verlossend, maar je weet dat daarna het zaakje supergevoelig is voor elke handeling van de meesteres. Ook de veter werd verwijderd. Even een soort 'time out' en tijd om een beetje te herstellen. Nu komen de sounds tevoorschijn en moet ik ze allemaal ondergaan, steeds dikker. Michela laat ze langzaam en vloeiend de buis inglijden. Jeetje wat een ontzettend g... gevoel is dit. Ik realiseer me dat ik tot op heden alles heb doorstaan zonder poppers en eigenlijk is dat best prettig.

                              Michela vraagt of ik wat wil drinken. Dat is prettig en ik krijg van haar wat slokken toegediend door de opening van het masker heen. Maar het is schijn. Het blijkt het voorwerk te zijn voor de 3e ronde. Ik mag even kijken hoe ik er bij lig in de spiegel boven mij, maar dan gaat het masker weer over de latex kap heen. Ik voel wat handelingen bij mijn grote vriend en dan merk ik dat Michela een vacuümpomp erop heeft gezet, die ze stevig aanpompt. "okay vraagt ze en ik zeg ja met m'n stomme kop. Nog 2 pompjes erbij; gvd ik wil het wel uitgillen, zo strak staat het; maar ik houd me in. Dan moet ik mijn mond open doen en krijg ik een ballon in mijn mond geduwd. Ook deze blijkt op te pompen en voor ik het weet staat mijn mond wijd open en zit de ballon strak in mijn bek. Ik kan geen geluid maken en dat is ook de bedoeling. Ook hier een extra pompje zodat duidelijk is wie de pompjes in handen heeft. Op mijn tepels worden nu klemmen gezet die het uiterste van mij vragen. De tranen springen bijna in de ogen, zo strak. Per seconde voel ik mijn tepels gevoeliger worden en ik vraag me af hoe lang ik dit ga volhouden. Mijn vermogen wordt extra getest als Michela ook nog een vibrator tegen de vacuümpomp en mijn tepels zet. En zo speelt ze met mij, terwijl ik alles voel. Maar vreemd genoeg geniet ik ook enorm van deze ervaring. Dit maakt BDSM zo geweldig, zo intens. En ik haal hier dus ook meer plezier en voldoening uit in vergelijking met normale sex. Alle professionele meesteressen beheersen echt een vak en dat mogen wij wandelaars zeker niet onderschatten.

                              Maar terug naar mijn 'positie'. Ik ben toch ook blij als ik merk dat de vacuümpomp wordt ontkoppeld en de tepelklemmen worden verwijderd. Maar het zaakje boven en beneden is nu wel supergevoelig. Michela geeft aan dat ik kan ontspannen. De kettingen van mijn voeten worden losgemaakt en ze maakt me klaar voor Ronde 4. Het latexmasker en mijn armen zijn nog steeds vastgebonden en mijn voeten moet ik neerzetten op het bed. Ik weet wat ze van plan is. En dit doet Michela wel verdomd goed. Ik kan me eerlijk gezegd niet herinneren wanneer ik zo'n ontzettend lekkere anal play heb gekregen. Ze weet exact wanneer haar hand mijn jonge heer moet strelen of bewerken in samenspel met wat zich daar achter afspeelt. Eerst een vinger, dan twee, dan haar hand en zo langzaam maar zeker voel ik haar hele hand naar binnen glijden. Steeds dieper en intenser. Dit is goddelijk.
                              Ik ben klaar voor de finale en die gaat gewoon eenvoudigweg met een enorme vibrator op mijn eikel en zo wordt ik door haar naar een intens orgasme gebracht, waar ze tot de allerlaatste druppel de vibrator blijft gebruiken. Ik word bevrijd van kap en riemen, krijg wat te drinken en kan me nog even douchen (enige hinderlijke aan deze locatie) en we kletsen nog even na. Als ik vraag hoe lang ze al actief is, blijkt dat we beiden een heel goed pad in Utrecht kennen. Jammer dat die locatie niet meer bestaat.

                              Ik kijk terug op een zalige eerste sessie van mijn roadtrip. Weer even beetje sparen en dan eens kijken wie ik uitkies voor mijn volgende bezoek. Best leuk dit....


                              Comment


                              • #16
                                Hallo mede-BDSM-wandelaars,

                                Vandaag was mijn lucky day. Vanochtend toen ik wakker werd, moest ik voor vandaag een BDSM-sessie hebben. Al mijn hormonen hadden honger. Helaas is het aanbod in deze periode beperkt of bekend, dus ik kon geen invulling geven aan de volgende halte van mijn 'BDSM Fetisj Tour'. Bij rondkijken zag ik dat Michela vandaag (en morgen) een Black Friday-aanbod had. Via WA contact gezocht en wat bleek, begin van de middag kon ik bij haar terecht. YES! Het WA-contact gaat altijd vrij soepel met Michela, dus ik gaf aan dat erg sensitief was vandaag en behoefte had aan het beperken van de zintuigen.

                                Bij aankomst op het bekende adres in Afrt ontving Michela mij in een prachtig zwart latex outfit. Alle rondingen heerlijk zichtbaar en haar prachtige borsten keken mij uitnodigend aan. Ik mocht me van mijn kleding ontdoen en op bed in 'doggie'-stand plaats nemen. Ja je voelt 'm aan komen; onze lady had een opblaasbare butplug voor me. Die zat er zo in en met een paar pompjes stond de boel strak. Pfff. Daarna mocht ik weer naast het bed staan en kwam ze met een grote rol folie. Armen tegen het lijf en daar begon ze de rol af te rollen en mij te mummificeren. Halverwege werd ik naar het bed gedirigeerd en moest ik als een slang erop klimmen; waarna ze het foliewerk afmaakte en ik van nek tot enkels helemaal strak opgerold lag. Ik genoot nu al van deze sessie. Michela pakte een gasmasker en trok deze over mijn hoofd. En daar zag ik mijzelf in de spiegel boven mij liggen. Volledig ingepakt en klaar voor het vervolg. Michela pakte een schaar en de schaamstreek en tepels werden vrijgemaakt. Touwtje om jannemans beneden om vervolgens deze met tijgerbalsemolie in te masseren. Vervolgens een hele reeks wasknijpers op penis, ballen en tepels. Het gasmasker werd verwijderd en maakte plaats voor een stevig oogmasker. Paar snuifjes van de poppers en je dommelt weg in de wereld van deze goddelijke meesteres. Dan voel ik in 1x de violetwand en de lach van Michela. Ze fluistert dat ik nu machteloos ben en zij gaat bepalen wat er kan gebeuren. Een paar opties passeren de revue, van stevig tot sensueel. En mijn brein slaat op hol. Dan begint het verwijderen van de knijpers. Altijd een spel waar je merkt dat de meesteres geniet. Penis, balzak en tepels zijn uiterst gevoelig geworden. Daarna komt het spel met de sounds en volledig onverwachts plaatst ze een hand op mijn mond en neus en krijg ik een uiterst lange breath control. Op een gegeven moment telt ze af vanaf 20, maar niet in een regelmatig tempo en tergend langzaam. Ik ben verbaasd dat ik dit vol kan houden en sterker nog ze daagt me uit om haar te doen verbazen. Ik krijg dan ook bij nul een enorm compliment (en een beloning fluistert ze). En die beloning komt er. Michela pakt de poppers en ik moet heel wat snuifjes nemen. 'Now you'll dream away' en ik voel hoe ze een condoom om doet en me teasend gaat pijpen. "He's growing" Ja, wat denk jezelf :-). Ik ben klaar voor de climax en Michela plaatst een vibrator op mijn penis en snel voel ik mijn gehele lichaam strak aanspannen in de folie om vervolgens vanuit mijn tenen te exploderen. Maar machteloos als ik nog steeds ben, gooit ze er nog een post orgasm torture overheen. 'You are indeed very sensitive' lacht ze, waarna ik haar enorm bedank voor deze waanzinnige topsessie. Na afloop kletsen we nog na over de professie in dit vak en hoe je samen naar een hoger niveau groeit door vertrouwen en openheid.

                                Okay - ook al was dit niet mijn 4e stop in mijn BDSM Fetisj Tour; ik ben enorm blij dat ik vandaag bij Michela terecht kon. Voor mijn Tour heb ik inmiddels al mijn lijstje klaar liggen. Met Vernice heb ik een afspraak in december staan en mogelijke andere haltes: Samantha (zal lastig worden), Estelle (idem), Thalea, Jay, Nadia, Calea Toxic en tot slot Jennifer en Kiana in Antwerpen. Jullie horen binnenkort weer.

                                Grt Rivieraman

                                Comment


                                • #17
                                  Inderdaad Michela , weet echt wel hoe ze slaafjes moet aanpakken, van de week nog een geile trio gehad met Carina er bij, is werkelijk van alles voorbij gekomen van heerlijke anaal sessie van Michela gekregen terwijl Carina mijn tepels lekker behandeld, daarna elektro op tepels en ballen er tegelijkertijd souds erbij en dan een lekkere vibrator in me kont en dan gaat Michela verder verder met tepel marteling terwijl Carina nog heerlijk met souds en elektro op ballen en pik bezig is , en dan komt de gezamenlijke behandeling met kaarsvet op ballen tepels, en zeker pik wordt niet vergeten, je voelt ook dat de vlam steeds dichterbij komt om maar heter kaarsvet te krijgen, en als beloning mag je uiteindelijk heerlijk klaar komen

                                  Comment


                                  • #18
                                    Ze is vandaag jarig en ik wilde haar nog zien voor haar lange vakantie, dus afgesproken met haar voor sessie in Amersfoort en dat was weer zoals vanouds, teasing, uitdaging, anaal spel, fetishpel op haar lakkleding en nylons en ook nog half uurtje Kinkygirl Alesia erbij om het nog extra geiler te maken om 2 van die mooie kinky blondines te dienen en te behagen. Gelukkig blijven Carina en Alesia nog wel komende weken dus dat zit dan nog wel goed qua keuzes voor kwaliteit kinky ladies

                                    Comment


                                    • #19
                                      Ik wilde eigenlijk een andere kinky dame bezoeken, maar die is nu met vakantie. Toen zag ik het bericht dat Meesteres Michela ook bijna met vakantie gaat. En haar foto in haar rode latex catsuit maakte mij warm, dus heb ik haar een whatsapp gestuurd. Na een klein uurtje kreeg ik een reactie terug, ze had de volgende dag nog tijd.

                                      Michela is een mooie vrouw, prachtig haar, goeie billen en benen en mooie ogen. Ze ontving mij dus in het rode catsuit en dat voldeed aan al mijn stoutste verwachtingen! Ik heb het latex mogen ruiken, voelen, proeven. Heerlijk heerlijk! Ik vind het een heerlijke manier op te warmen.

                                      Ik had een sessie voor één uur, ze heeft mij lekker doorgeneukt met twee verschillende strap-ons want ze vond dat ik wel een maatje groter moest proberen. Dat had ze goed ingeschat, na even rustig inbrengen en wat poppers ging dat uiteindelijk heel goed. En terwijl het bed lekker heen en weer ging bij haar stoten, ik uitzicht had op haar licht opengeritste catsuit en decollete, trok ik mijzelf af naar een knallend orgasme.

                                      Comment


                                      • #20
                                        Meesteres Michela is back! En dat heb ik geweten want het was weer een geweldige sessie met haar. En ik snap ook goed waarom ze zo hoog staat , zelfs 2e! in de lijst beste Meesteressen/kinkygirls van Nederland en Belgie: https://www.smdome.com/favoriete-mee...sen-en-waarom/

                                        Opgeilen en teasen met pijnprikkels tussendoor was een opwindende start van de sessie, en dit maal werd ik ook met haar nieuwe goede neukmachine verrast, die erg goed zijn werk deed, dat is echt geil om mee te maken zeg! Daarna even rust waarbij ze verder ging met teasen om daarna met een strap on verder mijn slavenkontje op te rekken. En dan weer even rust in de sessie met teasende elementen om vervolgens te eindigen met een geile fisting waarbij Mrs. Michela er vol voor ging.

                                        Comment


                                        • #21
                                          Meesteres Michela ontvingt mij in een geweldig strak rood latex catsuit en hoge rode laarzen. Met haar typische glimlach verwelkomde ze mij en ik liep achter haar aan. Wat een uitzicht. Haar prachtige lange blonde haar over het catsuit, de blik op haar mooie billen en haar lange benen die bij elke stap mij dichterbij de hemel brengen... De ingang van de SM-kamer :-)

                                          Ik had een stevige sessie afgesproken met haar. Dat boezemt mij wat angst in en op één of andere manier helpt die angst ook om het genot meer te ervaren. Er zit meer verrassing in een sessie daardoor. Ik heb uiteraard duidelijke limits aangegeven, bij Meesteres Michela kan ik er ook echt van uit gaan dat ze daar aan houd.

                                          Bij het binnenkomen van de SM kamer begon de sessie gelijk. Ik had mijn kleding nog aan en moest op mijn knieeën en hoofd naar beneden. Ze pakte haar rijzweepje en stapte langzaam om mij heen. Ze stond voor mij, mijn ogen zagen alleen de onderkant van haar laarzen. Ze deed haar zweepje onder mijn kin en duwde mijn hoofd omhoog. Ze keek mij indringend en zei glimlachend: 'I am going to have some fun with you today, slave. Are you ready for that?'

                                          Ik moest terwijl ik nog aangekleed was haar laarzen likken. Toen ik dat goed genoeg had gedaan moest ik mij ontdoen van mijn kleding en daarna gelijk weer terug op mijn knieen. Ik kreeg een halsband om, plaatste tepelklemmen waar een kettingkje aan zat en trok daar een beetje aan. Op handen en knieeen moest ik haar volgen naar het bed. Ik moest naast het bed gaan staan. Ze deed de tepelklemmen af en ze ging zelf op het bed liggen en ze deed haar benen omhoog, de hakken van haar laarzen vonden mijn tepels en ze duwde haar hakken erin. Oef dat voelde heftig!

                                          Daarna moest ik het bed op en maakte ze mijn armen en benen vast en deed mij een blinddoek om. Ze gaf mijn tepels een klein beetje liefde, ze waren super gevoelig en af en toe beet ze erin wat mij weer een pijnscheut gaf. Ze stapte het bed af en ik hoorde rits van haar catsuit naar beneden gaan en haar laarzen gingen uit. Het geluid van latex liet duidelijk merken dat ze het catsuit uit deed. Ik kon niks zien, maar misschien stond ze nu wel naakt naast het bed? De gedachte wond mij op. Ze stapte op het bed en gebood mij in te ademen, ze ging met haar billen op mijn gezicht zitten en ontnam mij zo de adem. Ik vind dat een heerlijk gevoel, maar wat is het jammer dat ik haar billen niet mocht zien door het blinddoek! Na enige tijd gaf ze mij weer lucht, happend naar adem gaf ze me een paar seconden en ging weer op mij zitten. Elke keer leek langer en bij de laatste duurde het voor mijn gevoel echt lang. Haar billen schoten weer omhoog en ik hapte weer naar adem. Ze deed mijn blinddoek af en ik keek recht omhoog naar haar prachtige billen in fraaie lingerie. Wat een heerlijk uitzicht!

                                          Het gevoel van genot werd snel weer afgewisseld, want terwijl ze boven mij stond goot ze kaarsvet over mijn borst en buik. Ik deed mijn best om de pijn te verdragen, maar ik kon wat kreten niet onderdrukken. Voor mijn gevoel was ik bedolven onder het kaarsvet, maar toen ik het zelf zag viel dat eigenlijk best mee. Een klein beetje kan al veel effect hebben zo blijkt. Ze kwam weer met haar billen naar beneden en ging boven mijn gezicht, maar niet op mijn gezicht. Ik had geweldig uitzicht en ze beroerde langzaam mijn pik die in no-time keihard was van haar aanrakingen. Een soort standje 69 gevoel, terwijl ik nog steeds vastgebonden lag en haar niet mocht proeven.

                                          Ik werd los gemaakt, ze pakte mijn halsband en trok mij richting het Andreaskruis en maakte mij daar vast. Met haar rijzweepje tikte ze tegen het kaarsvet aan om het eraf te slaan. De blik in haar ogen terwijl ze de zweep gebruikt en de juiste plekken probeert te raken, ze lijkt daar toch wel veel plezier in te hebben! Niet alles ging er af, het laatste haalde ze eraf met haar handen terwijl ze dicht tegen mij aan stond. Haar geur ruikend, haar lichaam in lingerie dicht tegen mij aan. Wat een heerlijke vrouw is het toch.

                                          De volgende ronde ging weer terug naar het bed, waarbij het anale feestje begon. Met haar hand verkende ze mij en maakte mij klaar voor het grotere werk... De neukmachine! Deze werd tegen mijn kont aangezet en met veel glijmiddel stootte het bij mij naar binnen. Ze voelde aan dat het goed ging en voerde het tempo snel op, wat een sensationeel gevoel zeg! Ik kreunde het uit. De machine deed zijn werk dus ze had haar handen vrij om mij onder handen te nemen. Ze deed een strap-on om gebood mij deze te pijpen. Ik werd aan beide kanten gevuld en de tranen stonden in mijn ogen op de momenten dat ze mijn keel deepthroat neemt. Het werd even iets te heftig en ze voelde dat prima aan en nam gas terug. De machine bleef wel heen en weer gaan, maar in een lager tempo en de strap-on moest nog steeds gepijpt worden. Maar iets milder dan daarvoor.

                                          De machine werd stopgezet en ze pakte een grotere strap-on die ze omdeed. Subtiel gleed ze naar binnen en begon ze mij te neuken. Uiteindelijk is dit toch het heerlijkste hoor, haar lichaam tegen het mijn, haar blik in haar ogen terwijl ze mij neukt, haar gekreun als ze het tempo opvoert. Ik mag mij zelf aftrekken terwijl ze mij doorneukt. Ik moet toestemming vragen om klaar te komen en die krijg ik, ze geeft mij de hardste stoten die ze kan geven en ik kom knallend klaar. Hijgend lig ik op het bed, ze pakt met haar vingers wat van mijn sperma en veegt dat over mijn lippen. Ik lik het op terwijl ze mij lachend aankijkt.

                                          Ik blijf nog even een paar minuten liggen om bij te komen, krijg wat te drinken aangeboden en kan mij douchen. Ik ben leeg maar ook zeer voldaan. Wat was Michela in topvorm vandaag! Ik dank haar hartelijk, met drie zoenen zeggen we gedag en ik stap met een grote glimlach mijn auto in.

                                          Comment


                                          • #22
                                            Meesteres Michela op 25 augustus in House of Dreams in Amersfoort bezocht. Inmiddels al vijf jaar dat ik verschillende meesteressen in Nederland heb bezocht, maar blijf altijd trouw terugkeren naar mijn eerste meesteres: Michela. Na ontvangst in de nette ruimte in Amersfoort ging ik op mijn knieën voor haar en kon het spel beginnen (voor 1 uur had ik geboekt). Zij gaf mij een handdoek en ik moest opfrissen in de douche. Nog steeds ben ik sprakeloos over hoe adembenemend mooi deze dame is. Een hele mooie onschuldige lach, maar als het spel eenmaal begint verandert ze in een zeer strenge, sadistische meesteres. Het was een tijd geleden dat ik er voor het laatst was dus zij vroeg me dan ook of mijn voorkeuren voor het SM-spel zijn veranderd of niet. Ik vroeg haar om nipple play/nipple torture, orgasm control/edging, tease and denial, breath play, poppers, bondage en kaarsvet.

                                            Zij gaf me het bevel om op het bed te gaan zitten en het spel kon beginnen. Met een gemene, duivelse lach zei ze dat ze me ging straffen vandaag en dat ik geen idee had wat eraan zat te komen. Mijn armen moest ik achter mijn rug doen en ik werd met bondage vastgemaakt. Mijn penis en ballen werden met een schoenveter stevig afgebonden. Daarna kreeg ik een mondknevel in zodat ik niets meer te zeggen had. Deze machteloosheid vond ik natuurlijk enorm opwindend en mijn jongeheer was inmiddels keihard geworden. Meesteres Michela begon mijn tepels met een pinwheel op te warmen. Vervolgens goot ze een flinke hoeveelheid met desinfectie alcohol over mijn penis en ballen heen. Het begon enorm te gloeien. Mijn meesteres zei met een duivels lachje: ‘’What? Is this all you can take?!’’ Hierna kreeg ik stevige tepelklemmen en begon de nipple torture. Mijn meesteres liep even weg om een vibrator te pakken en begon mijn pik te teasen hiermee. Afwisselend hield ze de vibrator op mijn tepels en pik om zo een heel geil tease and denial spel te creëren. Hierna pakte ze een metaal voorwerp dat op een ball crusher leek en vroeg ze mij: ‘’Do you know what this is? Haha!’’ Ik wist niet wat er zou gebeuren en keek angstig naar beneden. De ball crusher werd aangebracht en stevig vastgedraaid. Als dit al niet genoeg was werden er ook gewichten aangehangen. Ik schreeuwde het uit van de pijn, maar mijn meesteres beviel mij om sterk te blijven.

                                            De bondage werd hierna losgemaakt en ik mocht even bijkomen. Vervolgens moest ik op mijn rug liggen en werden mijn armen en benen vastgemaakt. Wat hierna volgde was een candle wax play waarbij mijn pik en ballen werden gemarteld met kaarsvet. Oh wat voelde dit goed. Ik voel het nu nog nagloeien. Op mijn tepels werd een nieuw soort speelgoed aangebracht: de tepelzuiger. De pijnsensatie was nog heftiger dan bij de tepelklemmen. Ik smeekte om genade en de tepelzuigers begonnen veel pijn te doen.

                                            Het laatste kwartier was inmiddels aangebroken en de tepelzuigers mochten er na veel smeken af. Ik had mijzelf nog onvoldoende bewezen en moest op mijn knieën op het bed plaatsnemen. Geen flauw benul van wat er komen ging nam ik plaats op mijn knieën. Meesteres Michela ging voor mij liggen op het bed en vroeg: ‘’Are you ready?’’ Ze legde vervolgens haar hakken tegen mijn tepels. Ze vertelde me dat ze met haar hakken kracht ging zetten en ik weerstand moest bieden. Als ik genoeg weerstand bood mocht ik klaarkomen van haar. De eerste 3 keer probeerde ik met volle kracht weerstand te bieden, maar ik verloor telkens het spel. Ik viel neer op het bed en was van plan om op te geven. Toen zei mijn meesteres dat ik nog een laatste kans kreeg. Ik gaf deze keer alles wat ik in me had en probeerde voldoende weerstand te geven, maar tevergeefs hield ik het 10 seconden vol. Helemaal buiten adem viel ik neer op het bed. Mijn energie was op. Ik had geluk dat Meesteres Michela genade had met mij. Ze begon me af te trekken en wat volgde was een orgasme dat uit mijn tenen kwam.

                                            Het uur ging weer heel snel voorbij. Iedere keer weet deze meesteres mij te verassen met haar unieke manier van spelen en de mindf*ck die ze je elke keer geeft. Mij zal ze zeker terugzien. Mijn tepels zijn echter nog steeds blauw dus zal komende tijd niet terug kunnen keren haha!

                                            Comment


                                            • #23
                                              Kon mij niet beheersen vandaag omdat ik wist dat Michela en Carina terug waren van vakantie en vandaag de keuze gemaakt voor sessie met Meesteres Michela in Amersfoort. En dat was weer ouderwets een goede afwisselende sessie waarin veel verwerkt zat van pijn, lust, kinky games, geilheid, fetishspel en dat met deze wonderschone ervaren Meesteres. Mijn tepels gloeien nog na. Mijn billen ook. en mijn kontgaatje heeft het ook geweten. Wat een geweldige Meesteres is dit toch. En ik zal ook snel deze week Carina weer gaan bezoeken.

                                              Comment


                                              • #24
                                                Ik heb vorig jaar een bezoek gebracht aan deze meesteres nadat ik me altijd aangetrokken voelde door haar foto's. Ik moet zeggen dat ik de foto;s niet erg actueel meer vind. Ze is wat voller geworden. Het was een trio afspraak en wat ik een afknapper vond was dat er gerookt werd. Heel de kamer (en daardoor mijn kleren) roken er naar.

                                                Positief puntje is dat ze je heerlijk kan neuken met een strapon en laat ik dat nou net heerlijk vinden. Dus dat was goed maar voor mij absoluut geen herhalingsgevaar. Ik blijf voorlopig trouw aan Carina.

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Ik kom geregeld bij meesteres Michela. Het is echt een top meesteres. Ze weet precies wat ze de vorige keer met je heeft gedaan. En haar figuur ziet er voortreffelijk uit.
                                                  deze topper zal ik zeker blijven dienen

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X