Kadomaand

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meesteres Michela, SM Studio Nederland, Amersfoort/Almere/Utrecht

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #26
  Originally posted by Marcel_12345 View Post
  Maar er zijn hotels, appartementen. Dan zijn er kelders, zolders, grote kamers, kleine kamers, schuine kamers, donkere kamers, lichte kamers.

  Dan weet ik het antwoord op mijn vraag nog niet.
  Ja begrijp wel dat je dat belangrijk vind. Mrs. Michela is een klassedame, de locatie zal vast in orde zijn. Het zal vast niet hetzelfde zijn als een sm studio, maar het zal vast netjes zijn. Daar twijfel ik niet aan, die gaat niet in een vieze kelderbox ontvangen hoor

  Comment


  • #27
   Ze ontvangt nog 1 week in Amersfoort, daarna ruim een maand op vakantie, denk nog ff snel er langs te gaan want het is een goede Meesteres en ze heeft samen met haar vriendinnen Carina en Alesia ook een milkingmachine en dat wil ik ondergaan in een spannende sessie !

   Comment


   • #28
    Klopt dit is haar laatste week op haar kamer met airco in Amersfoort. A.s. zaterdag is dus haar laatste dag voor haar vakantie van ruim een maand.

    Comment


    • #29
     Ze is vandaag jarig en ik wilde haar nog zien voor haar lange vakantie, dus afgesproken met haar voor sessie in Amersfoort en dat was weer zoals vanouds, teasing, uitdaging, anaal spel, fetishpel op haar lakkleding en nylons en ook nog half uurtje Kinkygirl Alesia erbij om het nog extra geiler te maken om 2 van die mooie kinky blondines te dienen en te behagen. Gelukkig blijven Carina en Alesia nog wel komende weken dus dat zit dan nog wel goed qua keuzes voor kwaliteit kinky ladies

     Comment


     • #30
      Ik wilde eigenlijk een andere kinky dame bezoeken, maar die is nu met vakantie. Toen zag ik het bericht dat Meesteres Michela ook bijna met vakantie gaat. En haar foto in haar rode latex catsuit maakte mij warm, dus heb ik haar een whatsapp gestuurd. Na een klein uurtje kreeg ik een reactie terug, ze had de volgende dag nog tijd.

      Michela is een mooie vrouw, prachtig haar, goeie billen en benen en mooie ogen. Ze ontving mij dus in het rode catsuit en dat voldeed aan al mijn stoutste verwachtingen! Ik heb het latex mogen ruiken, voelen, proeven. Heerlijk heerlijk! Ik vind het een heerlijke manier op te warmen.

      Ik had een sessie voor één uur, ze heeft mij lekker doorgeneukt met twee verschillende strap-ons want ze vond dat ik wel een maatje groter moest proberen. Dat had ze goed ingeschat, na even rustig inbrengen en wat poppers ging dat uiteindelijk heel goed. En terwijl het bed lekker heen en weer ging bij haar stoten, ik uitzicht had op haar licht opengeritste catsuit en decollete, trok ik mijzelf af naar een knallend orgasme.

      Comment


      • #31
       Meesteres Michela is back! En dat heb ik geweten want het was weer een geweldige sessie met haar. En ik snap ook goed waarom ze zo hoog staat , zelfs 2e! in de lijst beste Meesteressen/kinkygirls van Nederland en Belgie: https://www.smdome.com/favoriete-mee...sen-en-waarom/

       Opgeilen en teasen met pijnprikkels tussendoor was een opwindende start van de sessie, en dit maal werd ik ook met haar nieuwe goede neukmachine verrast, die erg goed zijn werk deed, dat is echt geil om mee te maken zeg! Daarna even rust waarbij ze verder ging met teasen om daarna met een strap on verder mijn slavenkontje op te rekken. En dan weer even rust in de sessie met teasende elementen om vervolgens te eindigen met een geile fisting waarbij Mrs. Michela er vol voor ging.

       Comment


       • #32
        Meesteres Michela ontvingt mij in een geweldig strak rood latex catsuit en hoge rode laarzen. Met haar typische glimlach verwelkomde ze mij en ik liep achter haar aan. Wat een uitzicht. Haar prachtige lange blonde haar over het catsuit, de blik op haar mooie billen en haar lange benen die bij elke stap mij dichterbij de hemel brengen... De ingang van de SM-kamer :-)

        Ik had een stevige sessie afgesproken met haar. Dat boezemt mij wat angst in en op één of andere manier helpt die angst ook om het genot meer te ervaren. Er zit meer verrassing in een sessie daardoor. Ik heb uiteraard duidelijke limits aangegeven, bij Meesteres Michela kan ik er ook echt van uit gaan dat ze daar aan houd.

        Bij het binnenkomen van de SM kamer begon de sessie gelijk. Ik had mijn kleding nog aan en moest op mijn knieeën en hoofd naar beneden. Ze pakte haar rijzweepje en stapte langzaam om mij heen. Ze stond voor mij, mijn ogen zagen alleen de onderkant van haar laarzen. Ze deed haar zweepje onder mijn kin en duwde mijn hoofd omhoog. Ze keek mij indringend en zei glimlachend: 'I am going to have some fun with you today, slave. Are you ready for that?'

        Ik moest terwijl ik nog aangekleed was haar laarzen likken. Toen ik dat goed genoeg had gedaan moest ik mij ontdoen van mijn kleding en daarna gelijk weer terug op mijn knieen. Ik kreeg een halsband om, plaatste tepelklemmen waar een kettingkje aan zat en trok daar een beetje aan. Op handen en knieeen moest ik haar volgen naar het bed. Ik moest naast het bed gaan staan. Ze deed de tepelklemmen af en ze ging zelf op het bed liggen en ze deed haar benen omhoog, de hakken van haar laarzen vonden mijn tepels en ze duwde haar hakken erin. Oef dat voelde heftig!

        Daarna moest ik het bed op en maakte ze mijn armen en benen vast en deed mij een blinddoek om. Ze gaf mijn tepels een klein beetje liefde, ze waren super gevoelig en af en toe beet ze erin wat mij weer een pijnscheut gaf. Ze stapte het bed af en ik hoorde rits van haar catsuit naar beneden gaan en haar laarzen gingen uit. Het geluid van latex liet duidelijk merken dat ze het catsuit uit deed. Ik kon niks zien, maar misschien stond ze nu wel naakt naast het bed? De gedachte wond mij op. Ze stapte op het bed en gebood mij in te ademen, ze ging met haar billen op mijn gezicht zitten en ontnam mij zo de adem. Ik vind dat een heerlijk gevoel, maar wat is het jammer dat ik haar billen niet mocht zien door het blinddoek! Na enige tijd gaf ze mij weer lucht, happend naar adem gaf ze me een paar seconden en ging weer op mij zitten. Elke keer leek langer en bij de laatste duurde het voor mijn gevoel echt lang. Haar billen schoten weer omhoog en ik hapte weer naar adem. Ze deed mijn blinddoek af en ik keek recht omhoog naar haar prachtige billen in fraaie lingerie. Wat een heerlijk uitzicht!

        Het gevoel van genot werd snel weer afgewisseld, want terwijl ze boven mij stond goot ze kaarsvet over mijn borst en buik. Ik deed mijn best om de pijn te verdragen, maar ik kon wat kreten niet onderdrukken. Voor mijn gevoel was ik bedolven onder het kaarsvet, maar toen ik het zelf zag viel dat eigenlijk best mee. Een klein beetje kan al veel effect hebben zo blijkt. Ze kwam weer met haar billen naar beneden en ging boven mijn gezicht, maar niet op mijn gezicht. Ik had geweldig uitzicht en ze beroerde langzaam mijn pik die in no-time keihard was van haar aanrakingen. Een soort standje 69 gevoel, terwijl ik nog steeds vastgebonden lag en haar niet mocht proeven.

        Ik werd los gemaakt, ze pakte mijn halsband en trok mij richting het Andreaskruis en maakte mij daar vast. Met haar rijzweepje tikte ze tegen het kaarsvet aan om het eraf te slaan. De blik in haar ogen terwijl ze de zweep gebruikt en de juiste plekken probeert te raken, ze lijkt daar toch wel veel plezier in te hebben! Niet alles ging er af, het laatste haalde ze eraf met haar handen terwijl ze dicht tegen mij aan stond. Haar geur ruikend, haar lichaam in lingerie dicht tegen mij aan. Wat een heerlijke vrouw is het toch.

        De volgende ronde ging weer terug naar het bed, waarbij het anale feestje begon. Met haar hand verkende ze mij en maakte mij klaar voor het grotere werk... De neukmachine! Deze werd tegen mijn kont aangezet en met veel glijmiddel stootte het bij mij naar binnen. Ze voelde aan dat het goed ging en voerde het tempo snel op, wat een sensationeel gevoel zeg! Ik kreunde het uit. De machine deed zijn werk dus ze had haar handen vrij om mij onder handen te nemen. Ze deed een strap-on om gebood mij deze te pijpen. Ik werd aan beide kanten gevuld en de tranen stonden in mijn ogen op de momenten dat ze mijn keel deepthroat neemt. Het werd even iets te heftig en ze voelde dat prima aan en nam gas terug. De machine bleef wel heen en weer gaan, maar in een lager tempo en de strap-on moest nog steeds gepijpt worden. Maar iets milder dan daarvoor.

        De machine werd stopgezet en ze pakte een grotere strap-on die ze omdeed. Subtiel gleed ze naar binnen en begon ze mij te neuken. Uiteindelijk is dit toch het heerlijkste hoor, haar lichaam tegen het mijn, haar blik in haar ogen terwijl ze mij neukt, haar gekreun als ze het tempo opvoert. Ik mag mij zelf aftrekken terwijl ze mij doorneukt. Ik moet toestemming vragen om klaar te komen en die krijg ik, ze geeft mij de hardste stoten die ze kan geven en ik kom knallend klaar. Hijgend lig ik op het bed, ze pakt met haar vingers wat van mijn sperma en veegt dat over mijn lippen. Ik lik het op terwijl ze mij lachend aankijkt.

        Ik blijf nog even een paar minuten liggen om bij te komen, krijg wat te drinken aangeboden en kan mij douchen. Ik ben leeg maar ook zeer voldaan. Wat was Michela in topvorm vandaag! Ik dank haar hartelijk, met drie zoenen zeggen we gedag en ik stap met een grote glimlach mijn auto in.

        Comment


        • #33
         Meesteres Michela op 25 augustus in House of Dreams in Amersfoort bezocht. Inmiddels al vijf jaar dat ik verschillende meesteressen in Nederland heb bezocht, maar blijf altijd trouw terugkeren naar mijn eerste meesteres: Michela. Na ontvangst in de nette ruimte in Amersfoort ging ik op mijn knieën voor haar en kon het spel beginnen (voor 1 uur had ik geboekt). Zij gaf mij een handdoek en ik moest opfrissen in de douche. Nog steeds ben ik sprakeloos over hoe adembenemend mooi deze dame is. Een hele mooie onschuldige lach, maar als het spel eenmaal begint verandert ze in een zeer strenge, sadistische meesteres. Het was een tijd geleden dat ik er voor het laatst was dus zij vroeg me dan ook of mijn voorkeuren voor het SM-spel zijn veranderd of niet. Ik vroeg haar om nipple play/nipple torture, orgasm control/edging, tease and denial, breath play, poppers, bondage en kaarsvet.

         Zij gaf me het bevel om op het bed te gaan zitten en het spel kon beginnen. Met een gemene, duivelse lach zei ze dat ze me ging straffen vandaag en dat ik geen idee had wat eraan zat te komen. Mijn armen moest ik achter mijn rug doen en ik werd met bondage vastgemaakt. Mijn penis en ballen werden met een schoenveter stevig afgebonden. Daarna kreeg ik een mondknevel in zodat ik niets meer te zeggen had. Deze machteloosheid vond ik natuurlijk enorm opwindend en mijn jongeheer was inmiddels keihard geworden. Meesteres Michela begon mijn tepels met een pinwheel op te warmen. Vervolgens goot ze een flinke hoeveelheid met desinfectie alcohol over mijn penis en ballen heen. Het begon enorm te gloeien. Mijn meesteres zei met een duivels lachje: ‘’What? Is this all you can take?!’’ Hierna kreeg ik stevige tepelklemmen en begon de nipple torture. Mijn meesteres liep even weg om een vibrator te pakken en begon mijn pik te teasen hiermee. Afwisselend hield ze de vibrator op mijn tepels en pik om zo een heel geil tease and denial spel te creëren. Hierna pakte ze een metaal voorwerp dat op een ball crusher leek en vroeg ze mij: ‘’Do you know what this is? Haha!’’ Ik wist niet wat er zou gebeuren en keek angstig naar beneden. De ball crusher werd aangebracht en stevig vastgedraaid. Als dit al niet genoeg was werden er ook gewichten aangehangen. Ik schreeuwde het uit van de pijn, maar mijn meesteres beviel mij om sterk te blijven.

         De bondage werd hierna losgemaakt en ik mocht even bijkomen. Vervolgens moest ik op mijn rug liggen en werden mijn armen en benen vastgemaakt. Wat hierna volgde was een candle wax play waarbij mijn pik en ballen werden gemarteld met kaarsvet. Oh wat voelde dit goed. Ik voel het nu nog nagloeien. Op mijn tepels werd een nieuw soort speelgoed aangebracht: de tepelzuiger. De pijnsensatie was nog heftiger dan bij de tepelklemmen. Ik smeekte om genade en de tepelzuigers begonnen veel pijn te doen.

         Het laatste kwartier was inmiddels aangebroken en de tepelzuigers mochten er na veel smeken af. Ik had mijzelf nog onvoldoende bewezen en moest op mijn knieën op het bed plaatsnemen. Geen flauw benul van wat er komen ging nam ik plaats op mijn knieën. Meesteres Michela ging voor mij liggen op het bed en vroeg: ‘’Are you ready?’’ Ze legde vervolgens haar hakken tegen mijn tepels. Ze vertelde me dat ze met haar hakken kracht ging zetten en ik weerstand moest bieden. Als ik genoeg weerstand bood mocht ik klaarkomen van haar. De eerste 3 keer probeerde ik met volle kracht weerstand te bieden, maar ik verloor telkens het spel. Ik viel neer op het bed en was van plan om op te geven. Toen zei mijn meesteres dat ik nog een laatste kans kreeg. Ik gaf deze keer alles wat ik in me had en probeerde voldoende weerstand te geven, maar tevergeefs hield ik het 10 seconden vol. Helemaal buiten adem viel ik neer op het bed. Mijn energie was op. Ik had geluk dat Meesteres Michela genade had met mij. Ze begon me af te trekken en wat volgde was een orgasme dat uit mijn tenen kwam.

         Het uur ging weer heel snel voorbij. Iedere keer weet deze meesteres mij te verassen met haar unieke manier van spelen en de mindf*ck die ze je elke keer geeft. Mij zal ze zeker terugzien. Mijn tepels zijn echter nog steeds blauw dus zal komende tijd niet terug kunnen keren haha!

         Comment


         • #34
          Kon mij niet beheersen vandaag omdat ik wist dat Michela en Carina terug waren van vakantie en vandaag de keuze gemaakt voor sessie met Meesteres Michela in Amersfoort. En dat was weer ouderwets een goede afwisselende sessie waarin veel verwerkt zat van pijn, lust, kinky games, geilheid, fetishspel en dat met deze wonderschone ervaren Meesteres. Mijn tepels gloeien nog na. Mijn billen ook. en mijn kontgaatje heeft het ook geweten. Wat een geweldige Meesteres is dit toch. En ik zal ook snel deze week Carina weer gaan bezoeken.

          Comment


          • #35
           Ik heb vorig jaar een bezoek gebracht aan deze meesteres nadat ik me altijd aangetrokken voelde door haar foto's. Ik moet zeggen dat ik de foto;s niet erg actueel meer vind. Ze is wat voller geworden. Het was een trio afspraak en wat ik een afknapper vond was dat er gerookt werd. Heel de kamer (en daardoor mijn kleren) roken er naar.

           Positief puntje is dat ze je heerlijk kan neuken met een strapon en laat ik dat nou net heerlijk vinden. Dus dat was goed maar voor mij absoluut geen herhalingsgevaar. Ik blijf voorlopig trouw aan Carina.

           Comment


           • #36
            Ik kom geregeld bij meesteres Michela. Het is echt een top meesteres. Ze weet precies wat ze de vorige keer met je heeft gedaan. En haar figuur ziet er voortreffelijk uit.
            deze topper zal ik zeker blijven dienen

            Comment


            • #37
             Gisteren weer een heerlijke sessie gehad met deze prachtige meesteres. Ze heeft me heerlijk anaal genomen. Zal haar weer gauw bezoeken voordat ze een poosje naar huis gaat.

             Comment


             • #38
              Als beginner in (soft) BDSM heb ik maandenlang gezocht naar de juiste meesteres én onlangs gevonden in Meesteres / Lady Michela. Vanuit het diepe zuiden maakte ik een lange rit naar SM Studio Amersfoort, waar ik vriendelijk werd ontvangen door de gastvrouw. Eenmaal boven netjes gewacht en ondertussen voelde ik de -gezonde- zenuwen door mijn lijf sidderen, in afwachting van deze prachtige dame.

              Omdat het mijn eerste echte ervaring met een meesteres was, had ik per mail uitgebreid mijn voorkeuren/grenzen aangegeven. Het was fijn dat ze bij binnenkomst zelf aangaf hier rekening mee te houden. Knap en creatief hoe ze een mix wist te creëren van mijn fetish voor latex, erotische dominantie en soft BDSM. Michela had op verzoek latex voor mij klaargelegd en dat maakte de setting in deze spannende en propere kamer nog intenser. Ook droeg ze zelf een opwindend setje en wisselde later van latexkleding; wow!

              Afwisselend mocht ik haar fantastische lichaam en laarzen aanbidden, het latex met mijn tong laten glanzen en werd ik ook getest met onder meer nippleplay, spanking én werd ik anaal 'ontmaagd'. Eerst subtiel en geduldig met haar vingers, vervolgens ging er een prostaatvibrator naar binnen. Wat een goddelijk gevoel. Dat in combinatie met haar schoonheid, zwoele stem én heerlijk parfum maakte me gek van verlangen. Telkens werd met een magic wand mijn penis getriggerd, terwijl mijn ballen netjes waren afgebonden. Een heerlijk strak gevoel.

              Ik was nerveus - mijn jongeheer ook - maar Michela stelde mij op het gemak door aan te geven wat ze ging doen én gaf ook de verzekering dat als ik als nieuweling iets niet wilde, dat altijd kon aangeven. Dat gaf rust en de vrijheid in mijn hoofd om optimaal te genieten. De 2 uur die ik had gereserveerd vlogen om en smaakten naar (veel) meer spannend, erotische ontmoetingen met deze lieve, knappe en dominante dame. Ook heb ik als beginnend fetish/slaveboy veel geleerd en sta te popelen om deze dame, misschien wel samen met haar minstens zo knappe collega's, weer in deze fijne, discrete SM studio te ontmoeten.

              Comment


              • #39
               Topsessie gehad met Mrs Michela in Amersfoot en ook ff met de VR bril op, gaaf en geil, en verder heeft ze meer goed te grazen genomen en ook teasingopbouwspel van hoog niveau. Ik hoop dat de boel niet dicht gaat door lockdown dus ik pak morgen en overmorgen denk extra sessies elders.

               Comment


               • #40
                Afgelopen zaterdag weer eens een bezoek gebracht aan mijn favoriete meesteres Michela in SM studio Amersfoort aan de Soesterweg. Inmiddels al 5 jaar dat ik haar bezoek, maar desondanks weet ze elke keer weer mij te verassen met haar SM-vaardigheden.

                Het spel begon met een condoom dat zij openscheurde en als cockring gebruikte voor mijn penis en ballen. Ik kreeg daarna een chastity cage om. Mrs. Michela gebood mij om op het bed te gaan liggen en mijn handen en voeten werden vastgemaakt. De tepelklemmen werden vervolgens aangebracht en de pret kon beginnen. Wat volgde was een intens tease and denial/edging spel. Zij had nog een verassing voor mij vandaag zei ze: ‘’I know that you don’t like anal play, but today I am going to put this in your anus. Do you know what this is?’’ Vol spanning keek ik naar wat zij in haar handen hield. Het was een stuk gember.’’Yes its a small piece of ginger. Take it, maybe I will reward you in the end.’’ Ik kreeg een paar flinke snuiven poppers en ze begon mijn prostaat rustig te masseren, dit gaf een enorm lekker gevoel. Daarna stopte ze de gember in mijn anus en begon het flink te branden. Na een paar minuten haalde ze de gember uit mijn anus. Wat een opluchting. Het brandde nog even goed door, maar ik was allang blij dat het voorbij was.

                Hierna kreeg ik een blinddoek om. Mrs. Michela gooide een flinke scheut alcohol over mijn ballen en begon geil in mijn oor te fluisteren: ‘’How does that feel, nice burning sensation huh slave?’’ Er werd een electro apparaat tevoorschijn gehaald en draadjes werden op mijn pik aangebracht. Wat volgde was een combinatie van electro, nipple play en cum control. Mrs. Michela pakte in de tussentijd haar flogger zweep. de tepelklemmen mochten er even af en onder het genot van poppers begon ze rustig met de flogger over mijn lichaam te gaan. Onverwachts kreeg ik tikken met de zweep. Zij deed dit terwijl ik geblinddoekt was, wat het extra geil maakte aangezien ik de slagen niet zag aankomen.

                Voor het laatste deel van de sessie haalde ze de electro eraf en fluisterde ze in mijn oor dat we bijna bij de ontlading waren. Mijn pik was keihard geworden en door al het edgen stond ik echt op de rand van een explosie. Voor de laatste keer kreeg ik een paar flinke snuiven poppers. Geblinddoekt kreeg ik een condoom om en begon mrs. Michela mij te pijpen. Wat een énorm genot! Het duurde niet lang voordat ik schreeuwend klaarkwam. Een orgasme dat zeker 20 seconden duurde. Het was een hele lange tijd geleden dat ik zo intens ben klaargekomen.


                Na afloop kreeg ik een glas water en kon ik even bijkomen. Ze vertelde me dat ze op 18 december naar haar thuisland gaat. Als het aan mij ligt kom ik zeker nog veel vaker langs.

                Comment


                • #41
                 Meesteres Michela verwacht begin/half februari weer terug te zijn in Amersfoort

                 Comment

                 Working...
                 X