Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Silvana, Den Haag, Hunsestraat Rose Passage kamer 12

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Silvana, Den Haag, Hunsestraat Rose Passage kamer 12

    Naam: Silvana
    Leeftijd: 30 - 35
    Lengte: 1.85
    Uiterlijk: Nederlandse
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: Normaal
    Cupmaat: E
    Siliconen: Nee
    Piercing: Ja
    Tatoeages: Ja

  • #2
    Ik ben al een aantal keren bij Silvana geweest en zo ook deze middag. Silvana is een prachtige lange vrouw, zelfs zonder hakken komt ze boven mij uit. Ik schat dat ze 1.85 lang is van haarzelf. Ze heeft een grote volle kont en heerlijk grote borsten, en ook haar gezicht en blonde haar geeft haar echt een porno look. Een aardige vrouw, beetje afstandelijk misschien, maar super erotisch. Ik heb haar gevraagd om een langzame date met alleen pijpen en trekken. Ze deed dat onwijs geil. Ze keek me geil aan, liet me aan haar tieten zuigen en maakte mij gek van verlangen. Met wat poppers erbij kwam ik intens klaar!

    Comment


    • #3
      is dit niet sylvana die in den haag altijd was het eerste raam in dat overdekte deel https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-o...lvana#overview

      zelvde naam en ook een lange vrouw van 185 staat er en fotos zijn gemaakt in een kamer met rood licht op een kruk zittend dat lijkt er wel op he

      Comment


      • #4
        Lijkt er wel verdacht veel op inderdaad!
        Droom je van sex met een echt Chique maar sexy stoeipoes? En ben jij een keurige heer?dan zijn wij een goede match.ik ontvang alleen Nederlands sprekende heren.De pr...

        Comment


        • #5
          Ik was vandaag in de Geleenstraat om te zien hoe het daar was, omdat de laatste keer dat ik daar was vorig jaar juli was. Het was daar qua bezetting wel redelijk druk. Er waren redelijk wat wandelaars op de been.

          Meestal maak ik niet zo snel mijn keuze voor een dame en loop ik veel rondjes om de sfeer te proeven bij de dames. Vandaag wilde ik het na 1,5 uur opgeven totdat ineens het gordijn openging in de Rosé Passage. Het was een lange en knappe blonde verschijning met hele grote borsten. Haar manier van praten is heel anders dan van de meeste raamdames. Ik zou zeggen iets minder recht voor zijn raap en meer gericht om de wandelaar in een zodanige roes te krijgen dat hij bij haar binnenstapt. Toen ik haar zag kon ik mijn ogen niet van haar afhouden, maar ze had bij mij nog niet beet. Een rondje later sprak ik haar aan en vroeg ik aan haar wat zij deed voor € 100,-. Ze gaf aan dat ze het rustig aan zou doen met pijpen en neuken. Ook gooide ze haar borsten al naar voren. Ik moest er nog even over nadenken en ik ging weg. Alleen was ik zo geil geworden door haar dat ik haar moest hebben geneukt. Helaas was een medewandelaar al voor, maar na wachten greep ik mijn kans.

          Alsof zij het aanvoelde liet zij mij binnen en vroeg ik om haar naam. Ze stelde zich voor als Silvana. Voor het wassen begon al de grote borsten show. Ik betaalde haar door de twee briefjes van 50 tussen haar boezem te stoppen. Ze maakte mij helemaal gek met haar borsten, maar ook met haar kont. Na het wassen en de show van Silvana belandden wij op het bed. Ik gaf aan dat ik van een zachte en rustige pijpbeurt hield. Ze begon mij volgens mijn wens zacht en rustig te pijpen met hier en daar wat spuug. Ik moet toegeven dat dit een prima pijpbeurt was. Vervolgens bereed zij mij en nam ik haar van achteren. Daarna maakte zij het af met een goede handjob.

          Dit was een prima ervaring met Silvana. Als persoon kon ik haar moeilijk peilen. De dirty talk had ik graag eerlijk gezegd niet van haar verwacht gezien haar voorkomen en de manier waarop ze praat. Ze heeft een bepaalde flair over zich, maar tegelijk wordt je verrast met haar dirty talk. Wat mij betreft volgt er een herhaling.

          Comment


          • #6
            Deze dame ook een paar keer bezocht, geweldige borsten maar voor de rest een zakelijke instelling.
            Vond haar toch wat uit de hoogte en voelde me niet geheel happy.

            Geen herhalingsgevaar.

            Comment


            • #7
              De link uit #3 en #4 is offline maar ik kan bevestigen dat dit dezelfde dame is.

              Comment


              • #8
                Stuur een een foto van je zelf

                Comment


                • #9
                  ik kan dit niet volgen?

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Neukertje View Post
                    Stuur een een foto van je zelf
                    Dit is een forum, je spreekt hier niet direct met de betreffende dame. Zoals we je ook al hebben uitgelegd na alle andere berichten die we van je verwijderd hebben.

                    Comment


                    • #11
                      Ik voel een ban aankomen

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by frankkinky View Post
                        Ik voel een ban aankomen
                        Dat zou zo maar kunnen......

                        Comment

                        Working...
                        X