Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Algemeen - Sauna Clubs Nederland

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Algemeen - Sauna Clubs Nederland

  Hier kan je algemene opmerkingen plaatsen en vragen stellen over Sauna Clubs in Nederland.

  Heb je een ervaring met een dame? Schrijf dan een recensie hier: https://www.citygirl.nl/node/47

 • #2
  Ik ga binnenkort met wat vrienden voor het eerst na https://villaweizigt.nl

  Ik kan erg weinig info vinden over de dames, toppers van deze saunaclub.

  Is het daar gezellig (ja, dat moet je zelf maken). Maar jullie begrijpen wel. Ik ben op zoek na info. En de boot niet missen. Want, dan worden de beste dames voor mijn neus weg gekaapt.

  Comment


  • #3
   ben er 1 x geweest, gewoon een soort privehuis/club formule in een wat chiquer pand, maar standaard dames en service,zoals je vele dames overal ziet, zie hoppen van zaak naar zaak.

   Comment


   • #4
    Ik ben er nu dus ook 1x geweest. Voor mij 1x te veel. Ik kan hier een berg vuil spuien. Maar dat verdienen ze niet. Want het is er mooi en schoon. Bar personeel prima. Het was een rustgevend dagje. Daar heb je het dan mee gehad. Dames, daar heb ik geen goed woord voor over. Het waren er maar 3. Werden er 5 in de loop van de dag.
    In de loop van de avond. Vertrokken na Rotterdam. Daar wel een top avond gehad.
    Als je de dames in de Villa geen fles champagne van 150,- geef. Dan tel je niet mee.
    Maar een fles champagne moet je verdienen. En dat doe je niet met een afsnauwend antwoord. Als je alleen maar goeie dag zeg.

    Comment


    • #5
     Hoeveel echte grote saunaclubs met 20 meiden en meer zoals in Duitsland er nu eigenlijk in Nederland?

     Comment


     • #6
      https://www.sexdome.nl/prostitutie/t...het-overnemen/

      Tranen op laatste avond seksclub Diana: ‘Mijn dochter zou het overnemen’

      28 juli 2022
      Huilende meiden, treurende klanten en de eigenaren Jan en Ruud Siemons die met een brok in de keel iedereen bedankten: Club Diana in Zundert is niet meer. Na 44 jaar sloot vrijdagavond 15 juli de beroemdste seksclub van Nederland voor de laatste keer de deuren, omdat ze niet meer kan concurreren met de illegale prostitutie. “Er zijn geen doden gevallen, maar het voelt alsof de ziel uit het pand weg is.”

      Het was heel de dag druk geweest, maar het laatste uurtje was er voor de eigenaren en medewerkers alle tijd om afscheid te nemen van elkaar en van Club Diana , het vroegere Sauna Diana. “En dat was best emotioneel”, zegt Jan Siemons, die de seksclub vrijdag met zijn broer Ruud voor altijd op slot gooide. “Normaal mogen de dames niet drinken, maar we hebben gister wel een borrel gedaan.”

      Met een drankje in de hand vormden de acht aanwezige dames een kringetje en werd er een woord van dank uitgesproken door de eigenaren Jan en Ruud. “Sommige dames moesten huilen”, vertelt Jan Siemons een dag later. “En zelf moest ik ook wel even slikken. Er zijn natuurlijk geen doden gevallen, maar het blijft zeer pijnlijk dat we de zaak moeten opgeven. Het voelt nu alsof de ziel uit het pand weg is.”      Jan en Ruud sluiten, volgens eigen zeggen, de deuren noodgedwongen. Er valt voor hen legaal geen geld meer te verdienen met een seksclub. Klanten zijn er genoeg, maar het is lastig om aan vrouwen te komen. Die werken tegenwoordig steeds meer in de illegaliteit zodat er geen belasting betaald hoeft te worden.

      “Wij kunnen niet concurreren met de dames die in de illegaliteit werken”, vertelt Jan Siemons. “Want die dragen geen sociale lasten af. Omdat de overheid niet handhaaft, is er voor ons gewoon geen toekomst meer.”

      Behalve de illegale prostitutie zijn het ook de voorbije coronacrisis en de torenhoge energieprijzen die de broers Siemons de das om doen. Het zwembad in de club moet bijvoorbeeld permanent verwarmd worden en dat kost tijdens de huidige energiecrisis bakken vol met geld.

      “Club Diana was een aangename plek om te werken.”


      Met de sluiting van de seks- en relaxclub gaat ook een familiebedrijf ter ziele. “Het voelt echt als een einde van een tijdperk”, besluit Jan. “Mijn dochter zou het bedrijf hebben overgenomen, maar die moet nu wat anders gaan doen.”

      “Net als de meisjes die hier werken. Het wordt voor hen lastig om iets gelijkwaardigs te vinden, want het was een aangename plek om te werken.”

      Bron: Omroepbrabant.nl

      Comment


      • #7
       allemaal door dat kutbeleid van de overheid en niet helpen van dames in de coronatijd waardoor ze de illegaliteit invluchten om geen belasting te hoeven te betalen zie ook https://www.citygirl.nl/node/480/page21#post65655

       Comment


       • #8
        Originally posted by Johan Geluk View Post
        allemaal door dat kutbeleid van de overheid en niet helpen van dames in de coronatijd waardoor ze de illegaliteit invluchten om geen belasting te hoeven te betalen zie ook https://www.citygirl.nl/node/480/page21#post65655
        Vind je het gek, met de ChristenUnie in het kabinet. Openbare prostitutie: dat moet en dat zal verboden worden, maar ondertussen in de welbekende achterkamertjes ... en dan is dit het resultaat.

        Comment


        • #9
         het was vooral D66 met Wouter Koolmees die ze niet hielp, en dat zou de partij zijn voor prostitutie, CU heeft amper macht in het kabinet, dan heeft CDA wel meer te vertellen en die zijn ook anti

         Comment


         • #10
          Hoeveel saunaclubs zijn er momenteel eigenlijk die open zijn en welke?

          Comment


          • #11
           De belangrijkste is Sixsens in Lemiers

           Comment


           • #12
            is ook de enige in Nederland of 1 van de 2 ?

            Comment


            • #13
             Originally posted by Dutchzeus View Post
             De belangrijkste is Sixsens in Lemiers
             Dat vind jij.
             En toch is er nog een saunaclub genaamd Le Grand.
             https://www.saunaclublegrand.nl/

             Comment


             • #14
              sixsense is de ene saunaclub in nederland La Grand heb de prijzen van sauna Diana en villa zicht in dor das meer privehuis dat heb te maken met de vergunning
              sixsense dat zijn de prijzen eerste half uur 60 daarna 50 met pzc erbij
              maar net in duistland zelf heb je er meer maar daar sluiten er ook de ene na de andere maar zijn er meer dan in nl

              Comment


              • #15
               https://www.sexdome.nl/prostitutie/b...tuin-le-grand/

               Bordeel werpt zich op klanten met een beperking: sekshuisjes in Zundertse tuin Le Grand

               Negentien tuinhuisjes? Bij een seksclub? Omwonenden van de Zundertse saunaclub Le Grand wilden daar het fijne van weten. Zij kregen van eigenaar Marijn Bennaars te horen dat het relaxhuisjes worden. ,,Vooral ook voor mensen met een beperking.”               Terwijl rond het middaguur de eerste klanten al buiten op het overdekte terras liggen bij te komen van hun inspanningen, een sigaar hebben opgestoken of nog wat nababbelen met hun gastvrouw, vertelt eigenaar Bennaars wat hij wil met die negentien tuinhuisjes.

               De Bergenaar liep al langer rond met zijn parkplan. Een enorm perceel achter zijn luxueuze bordeel waar de klanten zich ook met en door hun gezelschap kunnen laten verwennen. Anderhalf jaar geleden opende Bennaars zijn saunaclub aan de Meirseweg.

               Hier, op honderden meters van de grens, waar ooit café ’t Paaltje en later discotheek Barocci landelijk en internationaal furore maakten. Ook niet ver van de plek waar het beroemde Sauna Diana de deuren definitief sloot, puur toevallig op het moment dat Le Grand ze opende.

               Parkplezier


               ,,Bij een club als de onze hoort ook een luxe buiten-wellness, maar het duurde even voordat we de vergunningen rond hadden”, meldt Bennaars, ook eigenaar van Players Casino-vestigingen in Breda, Oudenbosch en sinds kort Heeze. Hij investeerde inmiddels naar eigen zeggen ‘ruim meer dan twee miljoen’ in de aankoop en verbouwing van zijn club.

               ,,Als klanten uit de sauna of onze clubkamers komen, moeten ze ook kunnen zwemmen, onze jacuzzi’s in en wat kunnen eten. Of toch nog even apart met een van de dames, maar dan in ons park. Dat geldt ook voor mensen met een beperking die hun behoeftes hebben. Zij kunnen straks zonder drempels discreet en veilig in een apart gedeelte van het terrein terecht.”

               Vandaar de negentien tuinhuisjes, houten chaletjes of ‘units’, zoals ze formeel in de omgevingsvergunning van de gemeente Zundert worden genoemd. Past binnen het bestemmingsplan, oordeelde het ambtelijk apparaat over deze niet alledaagse vorm van dienstverlening.

               Buitenbordeeltjes


               Reden voor burgemeester en wethouders om Bennaars en zijn Le Grand de benodigde vergunning voor zijn buitenbordeeltjes te verlenen. Ook omdat omwonenden in dit buitengebied ‘hebben aangegeven op voorhand geen bezwaren te hebben tegen de plannen’.

               Dat klopt, zegt een van hen desgevraagd. De buurtbewoners kregen eigenaar Bennaars met tuintekening en situatieschets op de koffie. ,,Wij hebben tot op heden geen klagen over Le Grand, merken er eigenlijk vrij weinig van omdat alles uit het zicht gebeurt. We maken echter één voorbehoud: het is niet de bedoeling dat we geluidsoverlast krijgen van al te uitbundige tuinseks en excentrieke feestjes.”

               Stap maken


               Bennaars belooft dat het rustig blijft bij hem buiten. ,,Wij laten geen groepen binnen, weren mensen die iets te veel hebben gebruikt. Ik ga mijn eigen ruiten niet ingooien, heb ook nooit iets te verbergen, wil iedereen te vriend houden.”

               ,,Juist nu de loop er goed in begint te komen, moeten we weer een stap maken. Met de wellness en ook de nieuwe service aan mensen met een beperking. Die kunnen in deze omgeving bijna nergens veilig en ongezien terecht, zeker niet in een club als deze.”

               Zzp-ers


               Als eigenaar van het fors verbouwde pand verhuurt hij kamers aan de vrouwen die komen werken wanneer ze zelf willen. Zij zijn dus niet bij hem in dienst, maar werken er als zzp’er. De vrouwen, veelal afkomstig uit het buitenland, bepalen ook zelf hun verdiensten in overeenstemming met de klanten. Die, op hun beurt, betalen bij de receptie van Bennaars entree voor hun bezoek aan de club, drankjes en gebruik van de faciliteiten.

               Bron: bndestem.nl

               Comment


               • #16
                Vind het een leuk verhaal, dat ze al die huisjes bouwen voor gehandicapten. Maar volstrekt ongeloofwaardig, alsof je daar 19 huisjes voor nodig hebt! In de praktijk hebben ze waarschijnlijk maar enkele mensen met een beperking per week over de vloer.

                Comment


                • #17
                 veel prostitutiebezoekers hebben een verstandelijke beperking, al is het maar een beetje, ahahahaha whoehaaaaa

                 Comment


                 • #18
                  Merkwaardig dat er geen recensies zijn van de beste Nederlandse saunaclub www.sixsens.eu

                  Comment


                  • #19
                   Waar zijn die van jou dan? 🙃

                   Comment

                   Working...
                   X