Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Megan, Nieuwegein

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Megan, Nieuwegein

    Naam: Megan
    Leeftijd: 29 jaar
    Uiterlijk: Zuid-amerikaans
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: C
    Siliconen: Ja
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Nee

    Vandaag deze dame bezocht in de buurt van Nieuwegein. Ik had haar gebeld, kreeg geen gehoor. Maar had na 20 minuten een sms op mijn telefoon met de straat en de plaats. Even via SMS contact gehad over het tijdstip en de duur en vervolgens erheen gereden. In de straat om het nummer gevraagd en werd vlot binnengelaten. De dame stond in badjas aan de deur en bij het binnengaan ging de badjas uit en stond ze in sexy lingerie. Ik kreeg meteen een knuffel en tongzoen en werd naar de slaapkamer begeleid. Leuk begin van de date.

    In de slaapkamer betaald, uitgekleed, zoenen en met een doekje maakte ze mijn zaakje schoon. Geen idee of er gedouched kan worden ik heb er niet naar gevraagd. Ik was sowieso schoon van huis vertrokken. Terwijl ik stond begon ze me te pijpen en dat voelde lekker. Ik heb beter gehad, maar dit was zeker niet verkeerd. Daarna het bed opgegaan en de actie werd voorgezet.
    Megan neemt zelf initiatief. Ze kust je, kroop zelf in 69 bovenop me zodat ik haar kut kon likken. Deze smaakte goed en was lekker fris. Ze heeft echt een heerlijk strak lichaam en mooie kut. Heerlijk om naar te kijken en aan te zitten. Na 69 ging ze bovenop mijn gezicht zitten, heerlijk. Daarna nog even pijpen en vervolgens lekker neuken.

    Ze heeft behoorlijk grote borsten. Zeker in verhouding tot haar lichaam. Ze zijn gevuld, maar ze voelen lekker zacht aan en je ziet de vulling niet zitten. Ze lijken natuurlijk. Tijdens het neuken kan je lekker met haar zoenen en je kunt haar lekker diep nemen. Ik kwam al snel klaar. Iets te snel eigenlijk, had nog even wat andere standjes willen doen.

    Na klaargekomen te zijn sprong Megan van bed en was het blijkbaar over. Eerlijk gezegd had ik ook niet veel zin meer, maar even rustig naast elkaar liggen was er niet bij. Aangekleed en naar huis gegaan.

    Het appartement zag er prima uit en ook het bed. Ik stond wat snel weer buiten, had voor een uur betaald.

    Het was geen slechte date. Sex was echt lekker en Megan is leuk en ziet er goed uit. Geen herhaling denk ik, er zijn dames in de markt met meer service. Geen idee of de foto's op haar profiel van haar zijn. Ze leek er wel wat op, maar kan nu niet zeggen of zij het is of niet.
    Thuisontvangst alleen, ik doe geen vluggertjes!Hoi allemaal ik ben een meid met een exotisch tintje. ik ben slank en sportief. Wil je eens lekker ontspannen met een ...
Working...
X