Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mistress Isabella, Den Haag, Geleenstraat 23 kamer 03

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mistress Isabella, Den Haag, Geleenstraat 23 kamer 03

    Naam: Mistress Isabella
    Leeftijd: 25
    Uiterlijk: Oost-Europees
    Kleur haar: Zwart
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: A
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Nee

    Ik heb lang getwijfeld of ik bij Mistress Isabella naar binnen zou gaan. Die avond een paar keer langs haar raam gewandeld. Het is een mooie meid, knap gezicht en ze leek onder haar strakke zwarte jurkje een paar hele fraaie billen te hebben. Maar ze oogde ook streng, en ik vind een beetje soft-SM wel leuk, maar niet te hard. Uiteindelijk mijn nieuwsgierigheid niet kunnen bedwingen en ik heb de gok gewaagd. En dat viel mij zeker niet tegen!

    Ze is zeker streng, maar ook vriendelijk. Ik heb haar vertelt wat ik zou willen en wat niet. Ze heeft mij vastgebonden aan het bed, een blinddoek op gedaan en is mij wat pijnprikkels gaan toedienen op verschillende plekken om te kijken wat ik kon hebben. Knijpen in mn tepels, kleine tikjes op mn pik en ballen. De manier waarop ze praatte en waarop ze mn grenzen opzocht was reuze spannend! Het blinddoek ging af. Ze spuugde een paar keer in mn gezicht en gaf me ook een paar keer een flinke tik in het gezicht met vlakke hand, noemde me haar little bitch. Ze maakte me los, ik moest omdraaien en met een plankje heeft ze op mn billen geslagen waarbij ze echt het randje opzocht van wat ik kon hebben. Ik had het goed uitgehouden zei ze en als beloning mocht ik haar kutje van dichtbij meemaken... Waarmee ze bedoelde dat ze op mn gezicht zou gaan zitten, maar dat betekende niet dat ik haar mocht likken. Ze heeft echt fantastische billen en die gingen dan ook volledig over mijn gezicht heen, waardoor mij de adem ontnomen werd. Ze heeft dat meerdere keren gedaan waarbij ik het steeds langer moest proberen zonder adem te doen.

    Ze heeft mij ook anaal aangepakt, ik had gezegd dat ik er niet zoveel ervaring mee had, en ze bouwde het rustig op met 1 vinger een tijdje en daarna 2. Het ging best goed en ze pakte een kleine voorbinddildo. Die ging er ook in, waarbij ze me heeft geneukt wat ik heerlijk vond. Ondertussen mocht ik mij aftrekken maar moest toestemming vragen om klaar te komen. Het moment dat ik er om vroeg zei ze nee, en gaf ze een paar flinke tikken op mn pik en ballen. Iets te hard misschien voor mij, maar goed.

    Als beloning mocht ik mijzelf klaartrekken, ze gaf mij wat poppers, ging daarna op mn gezicht zitten en ik kwam gigantisch klaar terwijl ze mij nog geen adem gunde. Superheftig!

    Ik was uitgeput, maar wel voldaan en een ervaring rijker!

  • #2
    ja ik ben er denk 3x geweest, 2x in trio met Andrea (slanke donkerblonde Roemeense knappe meid in de avond) en 1x alleen. Leuke kinky dame met volle sexy ass. Speelde leuk, soft erotisch SM met nippleplay, masturbatie, en fisting, ook strap on spel.

    Mooie kamer, groot bed met spiegelplafond en kettingen met enkel of polsboeien boven het bed. Ook nog Andreaskruis en bad aanwezig en de nodige speeltjes. Mrs Isabella spreekt goed Engels werkt middag en avond, herkenbaar aan groot wit SM bordje met zwarte letters in het raam

    Comment


    • #3
      Zo te zien is er tegenwoordig geen seks meer mogelijk. En als ik hierboven lees ook nog weinig erotiek mogelijk. Begrijpelijk ook. Was een jaartje geleden bij haar geweest voor gewone seks en dat was niks. Alles was snel snel snel, en haar neppige manier van meesteressenpraat tijdens de seks was ook afknapper. Het lijkt wel alsof ze zich te goed voelt voor seks voor instaptarief, aangezien ze ook klanten heeft die meer betalen voor SM. Had het liever dat ze dan destijds gewoon nee zei toen ik voor seks kwam.

      SM heb ik niks mee, maar ik houd ervan opgegeild te worden door dames in lak/latex. Had haar toen gevraagd om dat aan te trekken bij praat aan het raam. Maar eenmaal binnen mocht ik niet met mijn pik haar pakje aanraken. En ze had het een seconde aangetrokken, gelopen naar het bed en dan weer aangetrokken. Beloof het dan ook niet aan het raam!

      Comment


      • #4
        Ik was een dagje vrij en dacht, ik doe weer eens een dagje Den Haag.

        Ik was opzoek naar een Meesteres, maar behalve wat dames die kinky aanboden, was er niet veel.

        Toen Meesteres Isabella ge'sms't, en die ontving mij 1 uurtje later op de Geleenstraat.
        Ze had geen tijd voor make-up en dat maakte haar iets minder mysterieus, maar goed.
        Wel een leuke strapon sessie gehad met verschillende mate dildo's in een goed verzorgde SM-ruimte.

        30 min was natuurlijk te kort, maar mijn budget liet op dit moment niet meer toe.
        Na 30 min (plus nog wat blessuretijd) namelijk niet klaargekomen en wellicht ook wel begrijpelijk dat het toen klaar was.

        Comment


        • #5
          Ik heb haar bezocht omdat ik bij andere keuze niet binnenkwam vanwege drukte, en verder zag ik geen sm of kinky uitziende dames dus maar geprobeerd. Mrs Isabella is aardig, heeft ook grote spannende SM kamer, maar had gewoon geen spelklik. Te aanwezig en dominant en miste net ff finesse, erotische spanning etc. Dit was meer hardcore zonder pauzepunten dat ik bij kon komen. Ik wil haar niet de schuld geven want het is wellicht haar stijl.

          Comment


          • #6
            Ook bij deze dame geweest. Inderdaad hardcore. Kijk uit als je zegt dat je kapot geneukt wil worden met haar strapon. Dame is extreem dominant wanneer ze de strapon om heeft. Maakt haar niet uit als je je verzet, schreeuwt of zelfs smeekt. Had tijdens mijn sessie een paar van haar sportschool sokken in m’n mond gekregen omdat ik te harde schreeuwde. Sessie duurde een half uur en had ongeveer 25 min haar strapon in mijn lichaam.
            Voor de echte liefhebber dus

            Comment


            • #7
              Houdt ze zich wel aan vooraf afgesproken grenzen, of moet ik bang zijn dat ze dingen gaat doen waarvan ik gezegd heb dat ik ze absoluut niet wil?

              Comment


              • #8
                Nee ze houd zich aan wat je aangeeft. Alleen uitkijken als je haar verteld dat ze helemaal los mag gaan. Heb bij de meesteressen dat ze snel moe worden van stoten maar deze gaat echt lang en diep en hard door.

                Comment


                • #9
                  Ik heb me voorgenomen om anders dan bij de voorgangersite niet alleen maar te lezen. Maar nu ook te gaan schrijven. Ik loop al meer dan vijfentwintig jaar rond in de Geleen en de Hunze en heb zowat ieder huis wel een bezocht. Maar met name het zwarte pand 23 heb ik heel vaak bezocht. Zoals ook gisteren. Om bij Mistress Isabella een spel te spelen. Ik had haar onlangs voor het eerst ontmoet bij een trio met meesteres July. Haar spontane karakter en vriendelijkheid gecombineerd met absolute strengheid en professionaliteit maakte dat ik meer wilde met haar.
                  we hadden in de loop van de middag afgesproken. Ik stond te wachten voor haar raam en daar ging het gordijn open. In een prachtige latex outfit knikte ze me toe. De deuren gingen open en zoals door haar geeist, gaf ik de afgesproken begroeting. Op mijn knieën haar laarzen kussen en een handkus en ik overhandigde haar de sleutels van mijn kooitje die ik de vorige avond op haar aandringen al had omgedaan. Ik mocht de mij zo bekende twee trappen naar boven op gaan lopen, me in haar kamer uitkleden en op haar wachten. Ze kwam binnen en we praten even de ideeen voor de sessie door. Daarna mocht ik mij aan gaan kleden in mijn sissy-outfit. Ik heb in de loop der jaren veel eigen kleren, laarzen, pruiken en make up verzameld. We begonnen met een roze outfit. Roze laarzen, roze body, roze kousen en natuurlijk mijn recente aanwinst, cup C silicone borsten. Voor dat ik begon gaf ze heerlijke snuiven poppers om al in de stemming te komen. In een geile roes kleedde ik me aan en vervolgens maakte ze me heerlijk geil op, waarbij ik voor het open raam stond.
                  Om op te warmen gebruikte ze eerst een aantal zwepen en daarna gebogen over de stoel verkende ze mijn kont. Ze was tevreden over het gemak waarmee haar vingers naar binnen gingen. Ik had haar verteld dat ik een enorme anaalliefhebber ben. En haar prachtige ogen lichtten op bij dat verhaal. Toen was het tijd voor de eerste verrassing. Ik moest even gaan wachten op de eerste verdieping en mocht na vijf minuten weer boven komen. Daar was inmiddels een andere vaste klant van haar gearriveerd. Die zou een tijdje meespelen. Ik moest hem pijpen en daarna ging hij mij neuken waarbij Mistress Isabella hem fiste. Vervolgens moesten we in 69 positie elkaar pijpen, waarbij ik met zijn kontje speelde. Vervolgens moest ik op mijn handen en knieën gaan zitten en bracht hij met gemak zijn hand bij mij naar binnen. Ik kan graag, makkelijk en veel anale orgasmes krijgen dat was nu ook het geval. Mistress Isabella wilde vervolgens iets anders gaan doen. We moesten allebei op handen en knieën op het bed gaan zitten, de poppers onder onze neus houden en zij ging stereo fisten. Ze fiste ons tegelijk. Een hele geile ervaring. Ik merkte dat ze daarbij verder bij mij binnen kwam dan ooit een meesteres gekomen was. Haar kleine, fijne handen zijn daar uitermate geschikt voor.
                  We namen afscheid van de andere klant. Vervolgens zou Mistress Isabella mij met aspecten van harde SM kennis laten maken. Naalden in pik, ballen en tepels heb ik vaker gehad en ik laat regelmatig piercings zetten door meesteressen. Maar Mistress Isabella heeft er gisteren een dimensie aan toevoegde. Voor het eerst heb ik naast naalden door het vel van pik en ballen nu ook naalden door mijn eikel en in mijn ballen gehad. Een sensationele ervaring. Mede door de poppers kwam ik door de pijn in een sub space terecht. Dit merkte zij ook en ging nog een stapje verder. Ze haalde de naalden uit mijn pik en ballen, blinddoekte me en ging aan de slag. Letterlijk aan de slag. Ze zette met tien spijkers mijn balzak vast aan een plankje. Nog nooit eerder gedaan. Om vervolgens ook met vishaken en draad zowel mijn pik als mijn tepels (met daarin de nodige naalden en een piercing) vast te maken aan de stang boven het bed. De blinddoek mocht af en ik mocht kijken naar het kunstwerk. Ik voelde me ontzettend geil. Nadat alles weer verwijderd was, gingen we naar het slotakkoord. De lange handschoenen gingen weer aan. Ze ging me weer heerlijk fisten. Met 1 hand en haar arm die bijna tot de elleboog kwam. Met twee handen. Met haar voet die tot haar hiel naar binnen ging en ook daar nog vier vingers van een hand bij. De anale orgasmes bleven aan een stuk komen uiteindelijk kwam ik ook spontaan klaar met mijn pik. Zonder dat ze deze had aangeraakt.
                  Ik moest even op adem komen en vervolgens kon ik me wassen en weer aankleden. Dit was een heerlijke sessie geweest. We hadden allebei genoten en volgende afspraak zal niet lang op zich laten wachten, denk ik.

                  Comment


                  • #10
                    Het was nog niet af, vonden we beiden. Er lag nog te veel onontdekt. Dus een paar dagen geleden hebben we s avonds nog een afspraak gemaakt. Na onze ontmoeting aan de deur mocht ik weer naar boven. Daar mocht ik me alvast omkleden. Dit keer had ik voor zwarte laarzen, een rode latex rok, een BH met golden spikes over mijn sillicone tieten en een rode lange pruik gekozen. Toen zij boven kwam was Mistress Isabella heel tevreden. “We are going to have kinky fun tonight”, fluisterde ze me in mijn oor. Ze maakte me vervolgens heel geil op, staande voor het open raam. De meiden van het pand tegenover keken met een lach toe.
                    helemaal haar slet was ik klaar om tentoongesteld te worden. Naar beneden en daar mocht ik door de gangen van het huis lopen, bekeken door andere meesteressen en kinky girls en ook door hun klanten. Van een van de meesteressen moest ik aan haar slaaf laten zien hoe goed ik een voorbinddildo kon pijpen. Dat deed ik maar al te graag. Tot aan het einde van de dildo, diep in mijn keel. Mistress Isabella heeft me in die gangen ook volop met de zweep gegeven, net zo lang en hard tot dat mijn billen net zo rood waren als mijn pruik.
                    Terug naar boven. Met de ijzeren halsband om mijn nek werd ik met kettingen vast gezet en ging zij me heerlijk fisten. Die heerlijke perfecte kleine handen kwamen weer heel ver. Toen werd op de deur geklopt. Daar stond wederom dezelfde meesteres, van wie ik eerder beneden haar voorbinddildo had gepijpt, nu met een andere slaaf. Nu moest ik onder dwang van beide meesteressen deze slaaf pijpen en vervolgens hij mij. Heerlijk onderdanig aan de meesteres. Zij gingen weer weg en nu was het tijd voor het slotakkoord. Maar dat was niet zomaar iets. Mistress Isabella wilde me nog meer leren over hard core SM. Door mijn zak werden haken gehaald en vastgemaakt aan een stang boven het bed. Vervolgens werden er heel veel naalden geplaatst. Omdat ik geblinddoekt was en ook poppers kreeg was ik echt helemaal in subspace. Dit was echt een ultieme ervaring. Tot grote trots van haar kwam ik op een gegeven moment spontaan klaar met mijn pik, terwijl zij met haar hand diep in mijn kont zat. Met mijn pik en ballen onder de naalden en vastgehaakt aan kettingen.
                    heel langzaam liet ze me vervolgens weer op aarde terugkomen. Naalden, haken, kettingen stuk voor stuk los en me heerlijk laten nagenieten. Rustig wassen, de make up weg halen en vooral geil napraten. Dit was wat we allebei bedoeld hadden. Het was nog steeds niet af, maar we hadden een andere dimensie bereikt.

                    Comment


                    • #11
                      Ze is meer hardcore SM, en als je dat teveel is is ze ook in voor kinky trio's met bijvoorbeeld Miruna of Stella (nu op vakantie), en dan krijg je wel een gevarieerd spel met 2 totaal verschillende kinky meiden en dat is ook wel eens iets anders. Je moet wel fysiek fit zijn want je grenzen worden wel opgezocht van wat je kan hebben.

                      Comment


                      • #12
                        Deze dame al een tijd niet meer gezien, heeft iemand informatie over wanneer we haar weer kunnen verwachten?

                        Comment


                        • #13
                          Nee, maar als ze er weer is meld ik het.

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by Hhh View Post
                            Deze dame al een tijd niet meer gezien, heeft iemand informatie over wanneer we haar weer kunnen verwachten?
                            Eind september zei ze dat ze wegging voor een langere periode en dat ze nog niet wist wanneer ze terug zou komen. ou mij niet verbazen als ze tot eind van het jaar weg zou blijven.

                            Comment


                            • #15
                              De dame zal niet Meer terugkomen naar Nederland is het laatste nieuws.

                              Comment


                              • #16
                                Vorig jaar een paar heftige, kinky en geile sessies meegedaan. (Ook beschreven hier) Werd daarna wel een beetje veeleisend naar mij toe. Sinds het voorjaar geen contact meer mee gehad. Wel jammer voor de BDSM scène in Den Haag dat ze vertrokken is. Ze kon keiharde SM combineren met kinky fun.

                                Comment


                                • #17
                                  Originally posted by UknowWho View Post
                                  De dame zal niet Meer terugkomen naar Nederland is het laatste nieuws.

                                  Dus ze komt in januari niet meer terug? Dat was volgens haar wel de planning. Je hebt dit zelf van haar vernomen?

                                  Comment

                                  Working...
                                  X