Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mrs. Jade, Prive-ontvangst, Den Haag

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mrs. Jade, Prive-ontvangst, Den Haag

    Naam: Meesteres Jade
    Leeftijd: 30-35
    Uiterlijk: Oost-Europees
    Kleur haar: Blondine
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: D
    Siliconen: Ja
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Nee

    Ik had al het een en ander over haar gehoord, maar ze is weinig te zien bij het raam, dus druk of misschien niet veel werkdagen aanwezig? Zwart bordje met SM erop etc. Ze is klein van stuk, en was in lak gekleed. Spreekt Nederlands met Oost Europese tongval en ging voor mij de trappen op naar boven richting het 'nieuwe' gedeelte op de 2e etage waar aan de achterzijde Mrs. July heerst en aan de voorkant dus nu Mrs. Jade waar voorheen de beroemde Bulgaarse Mrs. Cindy heerste (inmiddels terug op Geleenstraat 74k3). Grote kamer met jacuzzi, gyno stoel, kruis, rond bed met spiegelwand, vele toys en kleding en sfeer kleurverlichting.

    Mrs. Jade is meer een old school Meesteres dus geen echte erotiek, daarvoor kan ze een sexy meisje uit het pand erbij halen, maar ze speelt dus wat harder maar zeker ook een gevarieerd spel. Mijn tepels werde vakkundig getest en ook anaal wist ze mij op te reken met vingers, vuist, dildo's en werd ik ook goed door haar doorgeneukt met een goede strap on. Ook een soundingspel op mijn pik werd goed uitgevoerd plus een lichte (op mijn verzoek) CBT kreeg ik te ondergaan.

  • #2
    Een kleine opmerking, het zwarte bordje hangt er altijd, maar meestal begint ze later in de middag.

    Comment


    • #3
      Webmaster
      Is het niet handig om ook haar oude naam Jenny te vermelden?

      Comment


      • #4
        dat wil ze zelf niet

        Comment


        • #5
          Zonder plan ben ik in Den Haag aan de wandel gegaan en uitgekomen bij Meesteres Jade. In een leren setje stond ze achter het raam. Een beetje arrogant ogend, maar kreeg zowaar nog een glimlach toegeworpen. Ik heb even een paar seconden stil gestaan en besefte me dat dit toch wel echt een knappe blondine is en ik haar misschien ook wel kende? Ik knikte naar haar en wees naar de deur. De bekende zoemer die afgaat als teken dat ze de deur opent en ik stond binnen.

          Tik, tak, tik tak, tik tak... Het geluid van hoge hakken naderde mij terwijl ik in het gangetje stond te wachten. Meesteres Jade dus en al snel bleek dat ik jaren geleden bij haar was geweest, maar toen had ze zwart haar. Ik moest haar volgen naar haar kamer. In een zwiepende beweging draaide ze om, de blonde haren dansend en... Hallo! Ze had een leren rokje aan met een open achterkant. Dus ik keek rechtstreeks op haar blote billen.

          We spraken op de kamer af voor één uur sessie. Nog even maakte ze duidelijk dat sex niet kon, maar veel andere dingen die mij opwinden konden zeker wel. Duidelijk! Ik kon mij even wassen in de jacuzzi. Eenmaal fris en fruitig moest ik op het bed liggen. Ik zag mijzelf even in de spiegel die naast het bed zit en toen kwam Meesteres Jade in beeld. Ze kroop over het bed, keek mij even indringend aan en liet haar hand over mijn gezicht gaan en drukte haar hand kort op mijn keel. De reden dat ze zo dichtbij was gekomen was om de handboeien vast te maken. Zowel mijn handen als benen werden vast gemaakt. Ze gaf me een snuif poppers en ging met haar nagels langs mijn tepels, mijn pik en mijn ballen. Venijnig duwde ze haar nagels een paar keer kort in mijn ballen en hetzelfde deed ze bij mijn tepels.

          Ze ging op het bed staan en draaide om, haar prachtige billen vol in het zicht. De prachtige billen kwamen snel dichterbij, ik haalde diep adem en mijn neus en mond werden bedekt door haar. Ze zetten haar gewicht er goed op, maar ging net zo zitten dat ik wel de ronding van haar billen kon zien. Knap uitgemeten of toeval, ik weet het niet. Maar heerlijk was het wel. Ze gaf me al snel weer adem, sneller dan ik had verwacht. Tijdens het uithijgen ging ze weer naar beneden. Oei zonder echt een teug adem te kunnen nemen zat ik alweer zonder zuurstof. Eerste seconden nog genietend van het uitzicht en het gevoel, daarna het besef dat ik dat niet lang ging volhouden, en mijn lichamelijke bewegingen lieten ook zien dat het wat lastig werd. Toen telde ze af van 5 naar 0, die tergend langzaam leken te gaan. Wow dit was heftig! Dit heeft ze een aantal keren herhaald en het was één van mijn heftigste face-sitting ervaringen.

          Hierna kreeg ik een blinddoek om en hoorde ik haar in de verte van kleding wisselen. Ik had gevraagd of ze een catsuit kon aantrekken ergens in de sessie en ik keek er naar uit om haar mooie slanke figuur en volle borsten daarin te zien. Het duurde een aantal minuten, de stappen naar het bed toe. Ze stond weer naast mij en ik moest poppers snuiven. Het blinddoek ging af en inderdaad, het catsuit had ze aan. Wow! Maar dat niet alleen, een seconde later realiseerde ik me dat er ook een kaars boven mij werd gehouden, ik zag hoe ze kaars kantelde en de druppels naar beneden kwamen richting mijn borstkast. De ene pijnscheut na de andere kermde ik uit. Ze leek wel een soort kunstwerk te maken op mijn borstkast.

          Vervolgens gingen mijn boeien weer los en ging ze tussen mijn benen inzitten. De rits van haar catsuit ging iets naar beneden toe, een prachtige blik op haar decollete. Ze deed handschoenen aan, pakte wat glijmiddel en begon mij te vingeren. Ze had de poppers aan mij gegeven en vertelde mij wanneer ik die moest nemen. Een warme gloed kwam over mij, ze was heel subtiel in haar anale spel en ik kreunde van genot. Na een paar minuten werd ik naar de gynaecologenstoel gedirigeerd waar ik in moest zitten. Ze deed eens strap-on om, en duwde deze tegen mijn anus aan die gewillig haar toeliet. Een zucht van mij toen ze helemaal in mij zat. Het blijft een bijzonder iets om geneukt te worden als man terwijl je naar zo een prachtige vrouw kijkt. Ze wisselde lekker af en de diepe stoten waren heerlijk.

          Ik moest weer van de stoel af en we gingen naar het bed, waar ze mij in 'missionaris' weer nam en ik mij mocht aftrekken. Een paar flinke snuiven poppers en ze gooide het tempo er flink in. Leunend over mij, haar ferme borsten die heen en weer gingen, haar gehijg en haar geile taal. Het duurde ook niet lang voordat ik flink klaarkwam, ik gromde het uit terwijl ze nog zo diep mogelijk in mij ging. Met een glimlach keek ze mij aan en liet ze mij even op adem komen.

          Ze hielp bij het schoonmaken, het kaarsvet eraf, en ik kon in de jacuzzi opfrissen. Ze had wat cola voor me en in alle rust kon ik mij weer fatsoeneren. Met drie zoenen namen we afscheid en liepen we naar beneden. Deur open en midden in de drukte van de straat. Back to reality na dit heerlijke uur, maar met een hele grote voldane glimlach!

          Comment


          • #6
            Het is inderdaad een Meesteres voor meer harde en klassieke BDSM spel, en je kan haar beste bereiken via what's app, bij het raam heb ik haar nog nooit zien staan en ze is ook niet veel aanwezig. Bordje hangt er wel maar dat wil niet zeggen dat ze aanwezig is die dag.

            Comment


            • #7
              Vorige week heb ik een feestje beleefd bij Meesteres Jade. Vanwege mijn eigen verjaardag had ik een lange sessie met haar geboekt. En haar daarbij de vrije hand gegeven om mij te verrassen.

              het begon al goed.... ik kwam binnen en daar werd ik toegezongen door Meesteres Jade en July. Dat begin het feestje dus al. 😃 Ik kom al lang bij haar en mijn favoriet bij haar is te worden gefist. En graag lang en diep. Nou dat heb ik dus wel geweten want ja July was natuurlijk niet alleen maar dat ook mij toe te zingen.... Dus ik lag al snel op bed en werd om de beurt door beide Meesteressen gefist.

              Na een uur vertrok July en ging het feestje door en werd ik verder dieper gefist. op een gegeven moment lag ik op de gyno stoel en daar was opeens Cindy die mij ook nog eens kwam fisten. Wat een heerlijke flashback naar vroeger. (ze hebben samen mij al eens eerder flink onder handen genomen). Helemaal machteloos lag ik dat vastgebonden en overgeleverd aan beide Meesteressen.
              Ook Cindy bleef ongeveer een uur en ik davht het nog even af te ronden samen met meesteres Jade maar zij had nog een verrassing in petto.

              Want daar was opeens Olga, en haar had ik nog nooit gevoeld en zij was dus nieuw om mij te fisten. ik was natuurlijk al lekker open maar zij kreeg het toch meteen voor elkaar om mij heel diep te fisten en als kers op de taart hebben beide dames mij ook nog tegelijk gefist. oh wat was dat een goddelijke afsluiting!!!!

              Helaas was het daarna afgelopen maar dit was wel m'n beste verjaardagsfeestje ever!!! ik denk er nog dagelijks aan rn ik denk dat een binnenkort weer een nieuw feestje moet worden gevierd.
              Nu ik het weer opschrijf word ik weer ontzettend geil! 😍

              Comment


              • #8
                Het kost wat maar dan heb je ook wat waarschijnlijk…😉

                Comment


                • #9
                  Mrs Jade nu nog 2 weekjes vakantie

                  Comment


                  • #10
                    Ze is terug en heb ook gespeeld met haar. Mooie kamer, en ze is meer old school, dus geen erotiek en praat best veel en had soms de indruk dat ze niet luisterde of in haar eigen tunnel zat, ze is wel zelf verzekerd over zich zelf

                    Goed anaal spel en tepel spel en speelt graag wat harder, dus als je daarvan houdt zit je goed bij Mrs. Jade

                    Comment


                    • #11
                      Mrs. Jade/Jenny is ook even op vakantie

                      Comment


                      • #12
                        Nu ik in de avonden weer thuis op de bank lig en niet meer in de Geleenstraat aan het rondwandelen ben denk ik nog met veel plezier terug aan m'n laatste bezoek aan Meesteres Jennie (of Jade zoals ze hier staat)
                        Het was eind november en ik had weer een heerlijke sessie met haar waarbij ze mij weer flink heeft uitgewoond. Dat begon al meteen met een flinke voorbind dildo waarmee ze mij heerlijk neukte. Vervolgens had ze een nieuw toestel waar ik op vastgebonden werd op knieën en armen leunend werd ik vervolgens haar weer gefist en ondertussen kreeg ik poppers toegediend waardoor ze mij steeds dieper en dieper kon tieten.

                        Zoals wel vaker verraste ze mij met een dame er bij en dit keer was het Andrea. Andrea kende ik al wel van eerdere bezoeken en ze had een prachtig rood lak pakje aan. Ze hebben me samen nogmaals flink om de beurt gefist en aan het einde zelfs met 2 handen tegelijk. Ik geloof dat ik als een mager speenvarken heb lopen gillen maar het was wel heerlijk!!!

                        Nu ik het zo weer opschrijf kijk ik uit naar het moment dat de straten weer opengaan. Ik wil me weer laten gebruiken door Jennie. 😍

                        Comment


                        • #13
                          Jenny/Jade, of hoe ze zich wil noemen vind ik lui worden in sessies en veel praten, ik ben eerlijk gezegd op haar afgeknapt. Jammer, maar er zijn vele andere betere opties qua SM met beter spel en mogelijkheden in dit pand of elders in de Geleenstraat. Soms heb je het idee dat ze totaal niet naar je luistert en in een eigen denkwereld zit.

                          Comment


                          • #14
                            Ja die is alleen met geld bezig en proberen je langer binnen te houden en hard spel ook al wil je dat niet, en vraag me af of ze wel helder is in haar hoofd als ze speelt, praat ook veel over anderen en wilde dat ik wat nam, daar had ik geen trek in, was al paar maanden geleden, heb de sessie maar wat ingekort laten afmaken door sneller te masturberen en klaar te komen en zo dat het wel ok voor me was. Nee dat is niet wat ik zoek en onder een goede professionele Meesteres of kink dame versta.

                            Comment


                            • #15
                              wat bedoel je precies met dat ze wilde dat je wat nam?

                              Comment


                              • #16
                                Geen idee of Jade/jenny er nog werkt.

                                Comment


                                • #17
                                  ze heeft altijd een bordje hangen in haar raam, maar dat zegt ook niet altijd of ze dan aanwezig is, dus denk dat ze veel met vaste klanten werkt, doen veel Mrs daar.

                                  Comment


                                  • #18
                                    Het bordje hangt er altijd, maar als ze werkt begint ze volgens mij altijd later in de middag. Achter het raam zie ik haar (overdag) eigenlijk nooit.

                                    Comment


                                    • #19
                                      Ik had er niet op gelet, maar het bordje hangt er niet, dus ze zal er ook niet zijn.

                                      Comment


                                      • #20
                                        Al een tijdje weg? Of gestopt of mag daar niet meer?

                                        Comment


                                        • #21
                                          heb het bordje niet gezien , maar ook al hangt het er , je ziet haar nooit, vaste klanten en teveel bezig met dat harde spel en genotsmiddelen als ik het zo links en rechts om mij hoor

                                          Comment


                                          • #22
                                            Het bordje hangt er wel weer sinds enige dagen, dus ze zal wel terug zijn.

                                            Comment


                                            • #23
                                              is Jenny en Jade dezelfde persoon? of zijn er 2 verschillende, die kleine ken ik, daar wil ik nooit meer heen

                                              Comment


                                              • #24
                                                Ja, dat is dezelfde. Nooit bij geweest eerlijk gezegd. Wel gezien in het huis. En op zich staat ze nog wel op mijn lijstje.

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Ze heette eerst Jenny en heeft toen later de naam Jade aangenomen, zo heeft ze nog even geadverteerd en via google ook nog wel wat terug te vinden

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X