Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rox, Huize Mona, Voorstraat 17b, Utrecht

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Rox, Huize Mona, Voorstraat 17b, Utrecht

    Naam: Rox
    Leeftijd: 30+
    Cupmaat: D
    Lichaamsbouw: Normaal
    Lengte: 1.67M
    Haarkleur: Bruin
    Tattoos: Ja
    Piercing: Nee

    Het leuke is, is dat Huize Mona al jaren bestaat en ik er geregeld langsgelopen ben, niet wetende dat het daar in de Voorstraat zit. Het zit dan wel in een drukke straat, maar ik had niet echt idee dat de hele straat zie dat je daar naar binnen gaat. De tweede deur zit in een nisje, dus als je daar eenmaal bent en je druk top de bel, dan ben je al vrij snel binnen.

    Nadat ik mijn bezoek aan Nancy afgerond had, mocht ik weer lekker plaatsnemen in de wachtruimte.

    Na een minuut of tien kwam Rox zich aan mij voorstellen. Ditmaal had ik wat meer behoefte aan wat knuffelen en beffen. Met Rox mee de kamer ingegaan, deze keer een andere kamer dan is daarvoor zat. Ook deze kamer was netjes en schoon. Samen lekker op bed eerst lekker gekletst en elkaar gestreeld. Rox heeft fijne vrouwelijke rondingen, dus het was een genot om haar overal te strelen. Rox heeft hele mooie en zachte borsten. Daarna haar heerlijk mogen beffen. Kortom Rox is een gezellige dame en zeker ook een leuke en gezellig gesprekspartner.

    Ik ben een VROUW die wandelt en GEEN man. Zie mijn verhaal in mijn profiel. Dus vragen die ik via PB krijg of de dame bijv. goed pijpt, kan daarom niet beantwoorden.
Working...
X