Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nancy, Dynamite Prive, Nieuwegein, De Liesbosch 14d

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nancy, Dynamite Prive, Nieuwegein, De Liesbosch 14d

    Naam: Nancy
    Leeftijd: 30-40
    Haarkleur: Bruin
    Lengte 1.64m
    Figuur: Normaal
    Cupmaat: C
    Afkomst: Nederlands

    https://dynamiteprive.nl/nancy/


    Bij binnenkomst vriendelijke ontvangst door de gastvrouw. Het is discreet in Huize Mona, want je wordt in een apart wachtkamer gezet waar je geen andere klanten tegenkomt. Dit is al klant erg prettig.

    Ik was iets te vroeg dus Nancy kwam alvast de wachtruimte om even voor te stellen en wat mogelijkheden te bespreken. Enige tijd later kwam ze me op halen en zijn we naar haar kamer gegaan, daar lekker samen even opgefrist. De kamers zijn schoon, dat is zeker een pluspunt.

    Toen heerlijk samen op bed gaan liggen, alles rustig opgebouwd, lekker wat gezoend en elkaar gestreeld. Daarna heb ik Nancy heerlijk overal gezoend en haar lekker langdurig gebeft, hier werd ik, hoe kan het ook anders, zelf zeiknat van. Was heerlijk om te doen.

    Na enige tijd mijn strap on omgedaan en haar netjes gevraagd in welke positie zij dit het prettigste vond, Nancy gaf aan dat ze doggy er fijn vond. Ik heb heel voorzichtig de strap on bij haar naar binnen geduwd en haar heerlijk doggy genomen. Wat erg geil was, was dat Nancy met zichzelf ging spelen toen ik haar doggy nam. Het duurde niet voordat Nancy klaarkwam. Nancy even laten bijkomen en daarna heel voorzichtig de strap on eruit gehaald bij haar, want ja, ik weet als geen ander dat het heel erg gevoelig kan zijn als je net klaargekomen bent. Lekker nog even wat gekletst samen en wat gedronken. Vervolgens de gelegenheid gekregen om nog even lekker op te frissen, want ja, ik had tenslotte aansluitend nog een andere dame geboekt.
    Last edited by Citygirl.nl; 30-08-2022, 10:52. Reason: Locatie gewijzigd van Huize Mona naar Dynamite Prive
    Ik ben een VROUW die wandelt en GEEN man. Zie mijn verhaal in mijn profiel. Dus vragen die ik via PB krijg of de dame bijv. goed pijpt, kan daarom niet beantwoorden.

  • #2
    Ik ben één gelukkig mens ik kwam een oude bekende van vroeger tegen waar vroeger vaste klant was toen en ze werk nu bij Dynamate prive al tijdje als ik dat had geweten was ik er meer heen gegaan - het is zo een leuke spontane knappe vrouw en heerlijk naturel waar je heerlijk me kan praten en niet te vergeten de geweldige sex haar en vandaag ook en ik ben onzettend blij en ging met grote glimlach naar huis. Ps ze was blij verrast toen ze mij zag en ik ook toen haar zag niets veranderd ze ziet er zelf mooier uit.

    Comment


    • #3
      Alleen jammer dat ze wat afgegleden is door drugsgebruik

      Comment


      • #4
        Ik vind het wel meevallen. Het is één Topvrouw in mijn ogen.
        Last edited by George; 25-08-2022, 22:26.

        Comment


        • #5
          Weet iemand waar en of Nancy nu actief is? Vorig jaar Nancy ontmoet en was erg leuk en fijn. Volgens Dynamite is Nancy momenteel niet meer actief en komt ze mogelijk nog terug in de toekomst. Ben benieuwd of iemand iets meer weet.

          Comment


          • #6
            Originally posted by John123 View Post
            Weet iemand waar en of Nancy nu actief is? Vorig jaar Nancy ontmoet en was erg leuk en fijn. Volgens Dynamite is Nancy momenteel niet meer actief en komt ze mogelijk nog terug in de toekomst. Ben benieuwd of iemand iets meer weet.
            Ik werk nu als Denise bij la cloche in Utrecht.

            Comment


            • #7
              Actueel linkje: https://www.privehuislacloche.nl/denise/

              Comment


              • #8
                Ik wil jullie allemaal een heel gelukkig en gezond 2024 wensen met vooral heel veel lekkere avonturen.

                xxx 💕 Denise

                Comment

                Working...
                X