Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ruby, Den Haag, Doubletstraat 4 kamer 4

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ruby, Den Haag, Doubletstraat 4 kamer 4

    Naam: Ruby
    Leeftijd: 25-30
    Uiterlijk: Oost-Europees
    Kleur haar: Zwart
    Lichaamsbouw: Atletisch
    Cupmaat: C
    Siliconen: Ja
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Ja

    Ik kom al jaren bij Ruby en ze is ongelofelijk lekker! Ze vraagt wel 40 euro maar dat is ze dubbel en dwars waard. Werkt elke dag alleen in de avond. Ze pijpt altijd van de zijkant zodat ik lekker aan haar kont kan zitten. Verschillende posities zijn mogelijk en ze zeurt niet over de tijd.

  • #2
    Wat zijn die prijzen laag daar in de Doubletstraat zeg. Alleen dat volk wat er loopt vind ik niet prettig, maar goed ik was er en ben ook bij deze Ruby binnen geweest in de avondshift. Leuke sexy meid die ook lekker mee deed en ook relaxt in omgang was. Lekker gepijpt en 2 standjes geneukt en de nodige streel en teasewerk

    Comment


    • #3
      Vanaf hoelaat is deze dame vaak aan het werk wandelbroeders?

      Comment


      • #4
        Ze is er met de avondshift en soms werkt ze ook overdag. Meestal begint ze om 18:30.

        Comment


        • #5
          Zo ik heb eindeijk Ruby eens ff liggen neuken. Indd wel een lekker wijfje om te zien. Heel vriendelijk ook. Pijpt en neukt opzich prima, alleen die siliconen vind ik helemaal niks. Je voelt die siliconen-zakken ook heel goed zitten als je haar bij haar tieten grijpt. Ik heb dan toch veel liever een cupje kleiner maar puur natuur óf gewoon heel goed gezette nep tieten.

          Comment


          • #6
            Ruby is zeker lekker broeder Pfan89 ook zon mooi klein kutje heeft ze
            ik heb liever siliconen tietjes niet te groot dan thee zakjes alsjeblieft

            Comment


            • #7
              Vlak voordat de lockdown inging zag ik Ruby nog staan in ons favoriete goedkope ketspaleis in Den Haag. Ik kon haar niet laten staan toen ze weer zo onschuldig naar me keek, dus hup ik naar binnen. Ze is nog steeds allervriendelijkst en wat een zalig mooi hoofd heeft ze toch. Uitkleden, tool wassen, en dan heerlijk rustig gepijpt worden door zo'n mooi, klein, jong vrouwtje. Niks mis mee!
              Heb haar vervolgens op haar buik neergelegd en ben op m'n gemakje tegen die heerlijke billetjes gaan stoten. Omdat in die positie zij heel nauw voelt kwam ik al bijna klaar. Heb haar daarna gevraagd het met haar handjes af te maken en dat heeft ze gewillig gedaan. Het zaad spoot door de lucht haha. Ik hoop dat de lockdown snel weer voorbij is.

              Comment


              • #8
                Zo een aantal weken geleden wilde ik bij Ruby naar binnen, maar ze had wat anders met haar haar gedaan zodat ik even moest checken of zij het wel echt was. Dus ik vroeg haar naar haar naam… nou nou nou een grote bek kon ik krijgen en ze smeet de deur dicht. Hoe ik het in mijn hoofd kon halen om haar naam te vragen?!
                Wat een type zeg…

                Comment


                • #9
                  hey pfan je ging toch altyd naar kamer 33-1 toe of werk zei niet meer

                  Comment

                  Working...
                  X