Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Christina, Antwerpen, Schipperstraat 24-1

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Christina, Antwerpen, Schipperstraat 24-1

    Naam: Christina
    Leeftijd: 35
    Uiterlijk: Roemeense
    Kleur haar: Donkerblond
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: D
    Siliconen: Ja
    Piercing: Ja
    Tattoo's: Niet gezien

    Was vrijdag voor het eerst sinds tijden weer is in Antwerpen. Had er zin in, wat geld op zak en alle tijd, dat kon dus alleen maar fout gaan.
    De heenreis was ellende, bijna 3 uur omdat heel Nederland op vakantie ging. Uiteindelijk om 5 uur aangekomen maar de bezetting hield niet over, lag misschien ook aan mij. De toppers van de middag gingen om een uur of 6 weg en in de avond was het niet direct raak.
    Was inmiddels behoorlijk opgewonden geraakt en weigerde ongepopt naar huis te gaan.

    Uiteindelijk viel ik voor Christina, vraag me niet waarom, gewoon een gevoel. Speelt ook mee dat ze vanachter haar raam contact met je maakt terwijl een hoop andere meiden vooral druk zijn met elkaar en/of hun telefoon.
    Hoe dan ook, legde 100 neer en ze ontdeed zich voortvarend van haar kleding en ze gaf me een uitgebreide pijpbeurt waar ze flink de tijd voor nam, was prima en na een kwartier vroeg ze of ik wilde neuken. Prima hoor en na een aantal standjes hield ik het niet meer en na een minuut of 25 stapte ik van haar bed.
    Uitgebreid gewassen en voldaan naar buiten gestapt. Was ok maar niet meer dan dat. Kan me herinneren dat ik haar in het verleden ook had zien staan en derhalve kan ik haar van mijn lijstje schrappen. Herhalingsbezoek erg klein. Daar was het niet bijzonder genoeg voor.

  • #2
    Christina staat nu 2 maanden op Schipperstraat 24-1, dus 1e raam rechts van ingang Villa Tinto. Ik had haar niet herkend, het kwam pas na de sessie uit wie ze was en dat ik haar van het raam kende uit de Vingerlingstraat ook de avond/nachtshift. Zeer goede vriendin van (Mrs.) Eva die in de nacht ook op de Vingerlingstraat 10 werkte en voor de lockdowns ool nog een periode op xe Schipperstraat rond nr. 34.

    Christina had nu ook net iets anders aan,zwart met paar felle kleuren er doorheen,maar wel de bekende zware nylonkouzen.

    Omdat het onze 1e keer was met elkaar waa het eventjes aftasten, maar de klik bleek er snel te zijn. Deze ervaren Roemeense blondine met siliconen D cup geilde me goed op met haar strelingen over mijn lichaam en tepelteasing met tong, lippen, tanden en nagels.

    Mijn pik werd keihard die Christina en ik afwisselend aftrokken, terwijl ze ook steeds verder mijn tepels gebruikte. Ze kroop bovenop mijn gezicht zodat ik haar gewassen kutje kon beffen,ps met clitpiercing! En dat beviel haar duidelijk! Geil! Terwijl ik haar uitgebreid befte ging ze met haar armen achter langs haar lichaam om mijn beide tepels te kunnen blijven bewerken met haar vingertoppen en nagels, en ze spuugde meerdere malen op mijn lul die ik geil aftrok. Christina ging mij anaal checken, handschoentje aan en via 1 al snel naar 2 vingers voelde ze dat ik heet en ontspannen van binnen was en ook brandschoon waar ze de complimenten voor gaf, want zo kon ze doorgaan en ook zelf met plezier spelen. Al snel ging er een hele vuist en fiste ze me opbouwend terwijl ze ook mijn tepels om en om aandacht gaf met haar tong, tanden en nagels. Onder mijn aanmoediging ging ze mij steeds harder en geiler fisten totdat ik ontplofde en grommend klaar kwam😃

    Comment


    • #3
      Momenteel staat ze op 24-1 (letterlijk eerste raam als je VT uitkomt links), tot 18/01 ongeveer, dan gaat ze normaal terug naar 24-5.

      Comment

      Working...
      X