Kadomaand

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Algemeen - Sixsens, Lemiers-Vaals, Lemiers-Rijksweg 1

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Algemeen - Sixsens, Lemiers-Vaals, Lemiers-Rijksweg 1

  Ik zie hier nog geen algemeen topic over saunaclub Sixsens te Lemiers dus ik dacht bij deze.

  http://www.sixsens.eu/

  Tot 2021 was ik een regelmatige bezoeker van deze club maar nadat in oktober vorig jaar er steeds meer bizarre corona regels kwamen (ik zeg niet dat deze allen door de club verzonnen zijn trouwens om misverstanden met de fanclub te voorkomen) ben ik tot heden even afgehaakt.

  Maar het bloed kruipt toch aar het niet gaan kan dus een come back in 2021 zit er misschien wel weer in, helaas zijn er sinds een dikke maand amper nieuwe recensies te vinden over zowel de club als dames op diverse forums.
  Dus mochten er heren zijn die de afgelopen 2 weken de club nog bezocht hebben en hun ervaring willen delen over toegang, hoeveelheid en kwaliteit dames, beleid en hun overige bevindingen hoor ik het graag...
  Want ja nieuw forum nieuwe kansen ik zag dat de club inmiddels wel een eigen recensie variant op hun site heeft maar vrees dat dit niet heel objectief is natuurlijk.

 • #2
  Zo dat ziet er fraai uit!

  Comment


  • #3
   Was er vorige week nog met een paar vrienden voor m’n verjaardag. Kreeg 25 euro korting op de toegangsprijs. Aan de deur even een controle. Temperatuurcheck en de vraag of ik getest ben of gevaccineerd. Word opgeschreven. Was mijn 1e keer daar. Grote plek en veel dames. Maar ook veel heren. Sauna’s en jacuzzi was prima. Eten was oke. Voor de rest 2 dames gepakt. Veronika (bulgaars) en Nancy(Bulgaars denk ik). Top dames en doen hun best om je naar de kamers te krijgen. Was doordeweeks gegaan maar ik ga binnenkort in het weekend om de nachtclub daar mee te maken.

   hoop dat jullie hier wat aan hebben

   Comment


   • #4
    Vandaag weer eens in SS geweest voor het eerst sinds 2020 aan de club zelf is weinig veranderd behalve de entree die is momenteel standaard 65 euro ongeacht welk tijdstip van entree.
    Met dan meteen wel de notitie dat dit jaar tapbier weer bij het all inn pakket zit t.o.v. van 2020, nou ja goed ik was er op tijd bij en rond 12 uur was de zaak al goed gevuld.
    De lunch was standaard wat broodjes,worst,tosti en beleg ongeveer hetzelfde als vorig jaar al heb ik vandaag wel de hele dag geen croissant gezien dat was voorheen wel maar goed misschien op of ze doen het niet meer mijn eerste keer dit jaar dus wie het weet mag het zeggen.

    Dames veel dezelfde gezichten als in 2020 enkele nieuwe gezichten natuurlijk ook maar helaas voor de liefhebbers relatief weinig echte stunners zoals vroeger in de GT.
    Het lekkerste met dit weer is voor mij buiten en er was de hele dag waterpret zelfs sommige dames vandaag gingen het zwembad in, er was trouwens de hele dag een overschot van heren t.o.v. dames.
    Dit kan ook komen omdat onze Belgische medemens een nationale dag vrij had dus zeer veel Walen (Franstalige Belgen) aanwezig de parking was rond 18:00 dan ook bomvol.
    Oh ja eten na 17:00 was een bbq zoals gebruikelijk in SS bij deze temperaturen was goed van smaak als er niet allerlei rare nieuwe regels door de overheid verzonnen gaan worden ga ik deze zomer nog eens langs.
    Last edited by T85; 21-07-2021, 19:36.

    Comment


    • #5
     Hoi allen.
     Ook ik schrijf voor het eerst.
     Kom ook van Hookers af.
     Ik hoop dat het hier wel goed gaat.
     Maar de tijd zal dat leren.
     Ik heb even de vraag.
     Is het wel raadzaam om in het weekend op de dag deze club een bezoek te brengen.
     En dan heb ik het over de drukte. Bom vol mannen? En misschien een ondertal aan dames?

     Comment


     • #6
      Hoi Wappen het is zeker zo dat het in het weekend een stuk drukker is als door de week, echter zijn er in het weekend zijn er dan ook meer vrouwen.
      Als je zorgen maakt over de drukte in het weekend zou ik je een bezoek vroeger in de dag aanraden van 11:00 tot ... en op zondag is het vaak iets rustiger als zaterdag.
      Let op vroeg in de ochtend zijn er vaak iets minder dames ( maar meestal altijd 15+ ) maar daar merk je na de 13:00 al vrijwel niks meer van en omdat het in de ochtend minder druk is met heren blijft de verhouding meestal goed, ik zou zeggen probeer het eens en laat dan vooral ook weten wat je er van vond...

      Comment


      • #7
       Yes,
       Ik ben afgelopen weekend geweest.
       Ik had grote drukte verwacht. Ik dacht dat verder alle saunaclubs dicht waren. Wat niet het geval was. Er waren dan ook relatief weinig Duitsers. Het was tot 1 uur lekker rustig.
       Ik ben toen een uurtje gaan kameren met Cloe. Zeer na mijn zin gehad.
       Bij terug komst was het erg druk. Veel dames waren bezet.
       Verder uitstekend vermaakt.

       Comment


       • #8
        Vandaag ook weer gaan genieten van de spaarzame zon deze zomer, het was best druk vandaag in de SS en dan met name qua heren.
        Gevolg lange wachttijden om op de kamer te kunnen begreep ik van heren en dames, en er was de hele dag een enorm heren overschot.
        Ik vind nu na 2 bezoeken de afgelopen weken de lunch echt minder geworden weer geen croissants vandaag weer, amper een tosti, fruitsappen waren op, en misschien is het iets Limburgs maar vandaag ook nergens een fleskruiden ketchup of curry zoals we hier zeggen ( sorry het smaakt gewoon lekker op heel veel ).
        Ik had het idee dat er gewoon ook minder dames waren als een paar weken geleden, en ook echte stunners waren niet echt waar te nemen vandaag, mijn favoriet was voor uren al volgeboekt en uiteindelijk kamerloos de club verlaten.
        Jammer maar gelukkig hadden we wel lekker weer, aan het zwembad bij een buitenbar dat scheelt maar al bij al mag de club wat puntjes aanpakken voor mij.
        Zeker nu de prijs volledig naar 65 euro is opgeschroefd verwacht ik eigenlijk beter als vandaag, maja klandizie was er zat en nu diverse forums gesloten zijn om punten aan te halen vinden ze het misschien wel even best...

        Comment


        • #9
         Originally posted by T85 View Post

         Ik had het idee dat er gewoon ook minder dames waren als een paar weken geleden, en ook echte stunners waren niet echt waar te nemen vandaag. ..
         De grootste stunner, mijn favoriet, was er niet omdat ik een dagje met haar op stap was buiten de club 😊

         Comment


         • #10
          Originally posted by Dutchzeus View Post

          De grootste stunner, mijn favoriet, was er niet omdat ik een dagje met haar op stap was buiten de club 😊
          Lucky you

          Comment


          • #11
           Hoe werkt een club als deze? Er staan geen foto's van dames, geen tarieven. Zijn er wel altijd dames aanwezig? Is dan ook direct duidelijk wat de bedoeling is of moet je eerst flirten / iemand aanspreken?

           Comment


           • #12
            Originally posted by Biorr View Post
            Hoe werkt een club als deze? Er staan geen foto's van dames, geen tarieven. Zijn er wel altijd dames aanwezig? Is dan ook direct duidelijk wat de bedoeling is of moet je eerst flirten / iemand aanspreken?
            Tarieven zijn 65 euro entree van 11:00 tot minimaal 12 uur in de nacht je mag zolang blijven als je wil, en bij de entree is eten en drinken (fris/bier) inbegrepen en gebruik van welness.
            Dames meestal tussen de 15 en 60 dames aanwezig in de weekenden wat meer dames maar ook meer heren aanwezig, als je voor 14:00 binnen komt is dat net andersom.
            Kosten voor de dames zijn 50 euro voor een half uur en 100 euro voor een heel uur, en in deze prijs zit een heel standaard pakket bij vrijwel alle dames wil je iets aparts moet je waarschijnlijk extra betalen.
            Sommige dames komen naar je toe maar over het algemeen mag jij de stap wagen en aanspreken wie je wil voor een kamergang, de dames lopen er natuurlijk niet enkel voor de sier rond.
            Ik zou zeggen probeer het eens have fun en laat hier weten hoe het je bevallen is...

            Comment


            • #13
             ben er pas geweest maar voor de corna was het super maar nu vaak bijbetalen voor diensten die er voor heen normaal was zoals pzc en ik kom er al 5jaar

             Comment


             • #14
              Vanaf vandaag 25 september helaas enkel nog toegang in SS als je een geldige QR code kunt overleggen die zullen ze ook scannen dus enkel nog entree als je aantoonbaar bent genezen, getest of met volledig vaccinatie.
              Wat de gevolgen gaan zijn voor het aantal aanwezige dames in de club moet de toekomst uitwijzen, maar ik vrees er een beetje voor de laatste maanden was de bezetting al niet top en vrees niet dat dit gaat helpen. Maar goed dat is dus afwachten, wees in ieder geval erop voorbereid dat je een telefoon bij je hebt met genoeg batterij als je wil binnen komen en je moet bereid zijn je code te laten scannen!

              Comment


              • #15
               het is ook absurd dat grootste deel vd prostitutie vrij toegankelijk is en we voor horeca etc een coronapas moeten hebben

               Comment


               • #16
                Originally posted by Ed Raket View Post
                het is ook absurd dat grootste deel vd prostitutie vrij toegankelijk is en we voor horeca etc een coronapas moeten hebben
                Och ja weet je wie zijn daar weer slachtoffer van de zich netjes aan alle mogelijke regeltjes houdende bordeel/club eigenaren, maar 60% van de dames werkt tegenwoordig freelance achter de ramen, privé of escort.
                En dacht je nou werkelijk dat die je op een kamertje 3 hoog achter een QR code gaan scannen...

                Comment


                • #17
                 Originally posted by T85 View Post
                 Vanaf vandaag 25 september helaas enkel nog toegang in SS als je een geldige QR code kunt overleggen die zullen ze ook scannen dus enkel nog entree als je aantoonbaar bent genezen, getest of met volledig vaccinatie.
                 Wat de gevolgen gaan zijn voor het aantal aanwezige dames in de club moet de toekomst uitwijzen, maar ik vrees er een beetje voor de laatste maanden was de bezetting al niet top en vrees niet dat dit gaat helpen. Maar goed dat is dus afwachten, wees in ieder geval erop voorbereid dat je een telefoon bij je hebt met genoeg batterij als je wil binnen komen en je moet bereid zijn je code te laten scannen!
                 Medewerkers hoeven geen QR code te laten zien toch? Een werkgever mag zoiets niet vragen ofzo. Dat is ook het verhaal met horeca-personeel.

                 Of is dat daar anders?

                 Comment


                 • #18
                  Medewerkers idd. niet maar medewerkers zijn in dit geval de kok,portier,bardame etc. alle dames in SS werken freelance ze zijn geen medewerkers van SS en krijgen dus ook geen salaris van de club.
                  Hun status is min of meer hetzelfde als de mannen (met verschil dat zei betaald worden door de bezoekende mannen voor sex ) ze bezoeken de club echter betalen daarvoor iedere keer entree als ze binnen komen net als ons, en mogen dan gebruik maken van de faciliteiten/eten/drinken/kamers.

                  Comment


                  • #19
                   Vorige week hield ik het niet meer, twijfelde nog even om naar het SKW te rijden maar het was mooi weer dus dan zit ik liever een dagje relaxed in een saunaclub.
                   Dat was vroeger standaard Golden Time maar sinds die is afgebrand na een lange tijd dicht geweest te zijn moet ik het ergens anders vinden.
                   Ben nu 3 keer in SS geweest en dat is voor mij een redelijk alternatief.
                   Voor mij persoonlijk ook niet helemaal geweldig, daar was de line up, sfeer, het deurbeleid, de uitstekende keuken en geweldige mooie tuin van GT toch net even te goed voor maar ok, SS is ook een goede club waar zeker voldoende aantrekkelijke dames te vinden zijn.
                   Het is voor mij wel een stukje verder rijden, overdag met verkeer ben ik zo maar 2,5 uur onderweg en dat is eigenlijk net even veel van het goed maar goed, ik was geil dus dan zien we dat maar door de vingers.
                   Entree is nu 65 Euries en met de benzineprijs ben je zo maar 75 Euro kwijt dus met 140 in de min is het ook niet meer zo dat je dit 3 keer per maand kunt doen (althans, ik niet).

                   Rustig een paar rondjes gelopen, buiten een sigaretje gerookt (ben al 2 jaar gestopt maar op een dag als deze vind ik het nog wel lekker om te zondigen) en daarna wat gegeten en toen kon het beginnen.
                   Gedoucht dus ik was er klaar voor.
                   Er zat een mooie dame met sili's (ja mijn guilty pleasure, van die bimbo typetjes word ik als was) en hoge hakjes. Ze kende me nog van GT, stelde zich voor als Celin of Selin en ja, ver in mijn achterhoofd herkende ik haar nog wel. Sex was prima en de ontlading kwam snel.

                   Later in de middag een trio van een uur met Nancy en Natasha. PURE PORNO!! Mijn god, ik weet gelijk hoe het is als je in een pornofilm speelt. Het kostte wat (220 Euro) maar dan heb je ook wel wat en ik moest letterlijk een uurtje bij komen, ja de jaren gaan tellen.

                   Weer douchen, en na het avondeten zat ik op mijn gemak beneden op een bank en dacht er sterk aan om naar huis te gaan. De gedachte van 2 uur in de auto (alleen) is nou ook weer niet leuk maar toen kwam Aïcha bij me zitten. Ze herkende me van de vorige keer dat we op de kamer waren geweest. Nou, in de 4 keer dat ik nu geweest ben weet ik nog precies met wie is wel en niet op de kamer ben geweest en dus niet met Aïcha maar goed, ik speelde het spel maar mee en na een paar afspraken gemaakt te hebben gingen we naar de kamer. Ze zoende uitstekend en heb het kamertje dus maar snel verlengd naar een uurtje en dat was uitstekend.

                   Al met al een prima dag, ik doe dit 2 keer per jaar, dan nog een paar keer naar Antwerpen dus dan kan ik me deze kostenpost wel veroorloven, mn omdat ik nog een potje heb van de afgelopen 2 jaar toen ik wat het kunnen sparen voor deze dure hobby maar eigenlijk gaat het nergens over wat je uit geeft op zo'n dag maar goed, we leven maar 1 keer en zo lang ik me niet in de schulden steek doe ik het gewoon.

                   Na 2 uur in de auto moe maar voldaan weer thuis aanbeland. Volgend keer maar weer naar Antwerpen.

                   Comment


                   • #20
                    ben er pas geweest na een lange tijd
                    maar er waren wel veel voor mijn nieuwe dvps
                    ook een tropische verrassing was er ook Debora als ik het goed heb echt een leuke tijd mee gehadt
                    ik heb er altijd al keuze stress dat wordt nu echt erg veel
                    was weer een fijne tijd in ss mmmmmm

                    Comment

                    Working...
                    X