Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Anna, Dynamite Prive, Nieuwegein, De Liesbosch 14-d

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Anna, Dynamite Prive, Nieuwegein, De Liesbosch 14-d

    Naam: Anna
    Leeftijd: 36
    Uiterlijk: Oost Europees
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: Normaal
    Cupmaat: D
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tattoo's: ?

    Had Anna bij een van mijn vorige bezoeken in de hal zien staan en omdat de aanblik van deze heerlijke vrouw mij toen erg beviel vandaag door middel van de Sexy Sunday actie op bed met haar kennisgemaakt.

    Na het gebruikelijke uitkleden en opfrissen kwam ze op mijn verzoek lekker bij me liggen zodat ik haar welgevormde body voelde en kon strelen. De stemming en klik heb ik als prima ervaren en datzelfde gold voor 'junior' die haar ook zichtbaar en voelbaar erg leuk en lekker vond ;-) Daarna heeft Anna mij een goede pijpbeurt gegeven waarbij er wederzijds oogcontact was wat ik ook altijd waardeer. En gelukkig was ze zonder meer bereid om mij in mijn favoriete 'cowgirl' standje heerlijk klaar te neuken waarbij ze lekker dicht op me kwam en ik haar verrukkelijke ronde billen lichtjes spankte. Heerlijk (mc) in haar klaargekomen, waarna we gezellig napraatten over onder andere haar moederland.

    Ondanks dat ze voor extra handelingen extra geld vraagt en ik voor het 'all in' concept betere opties voorhanden heb lijkt het me heerlijk om deze Sexy Sunday formule zo nu en dan met deze aan te raden fijne verwenster te herhalen.

    Thank you very much Anna You Gorgeous, it was horny and funny meeting you! XXX
    Deze sexy blondine van 35 jaar kan je ze helemaal gek maken. Ze heeft grote borsten zoals je op de foto’s kan zien (cup d). Zoek je een sexy ondeugende blonde dame v...
Working...
X