Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Maria, Eindhoven

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Maria, Eindhoven

    Naam: Maria (bijnaam sexgodin)
    Leeftijd: 40 - 45
    Uiterlijk: Europees (Polen)
    Kleur haar:blond
    Lichaamsbouw:mollig
    Cupmaat: d
    Siliconen: nee
    Piercing: nee
    Tattoo's: nee

    Hierbij een aantal recensies over Maria:


    * demi is the best

    #38
    16-01-19, 16:10
    Na lange tijd heb ik Maria weer eens bezocht. Het was weer een feest en in een uur heb ik het gehele "programma" weer met haar doorgenomen.
    Vooral haar pijpwerk en tongzoenen zijn extreem lekker. Maar ook intiem (diverse standjes), anale stimulatie en CIM zijn bijzonder.
    Aan het einde nog een massage en gezellig gesprek.
    Kortom een meer dan prima GFE.
    P.S. Ze vertelde mij dat zij haar advertentie niet dagelijks "aanpast", hetgeen dus wil zeggen dat je haar ook op de dagen kunt bellen als de datum niet klopt (gewoon proberen, zou ik zeggen). Als ze niet opneemt is ze dus niet beschikbaar.

    Dit is haar "link":
    https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-o...en/92176-maria
    • bellis
      Ben

      #51
      12-12-19, 00:30
      Recent bij Maria geweest, telefonisch afgesproken, ging vrij makkelijk. Maria is inderdaad veranderd tov de foto’s op Kinky. Haar gezicht is nog wel redelijk, de borsten zijn echter behoorlijk hangend, en de rest is behoorlijk dikkig. Als je er niet naar kijkt stoort het niet,Het smalle meisje met de mooie borsten zoals de foto:s op Kinky. Is het niet, De ontvangst in haar flatje was niet erg sexiei in badjas. Afgesproken was datgene wat in profiel op Kinky stond, ik vond het uitdagend. Bij haar vroeg ze wat ik wilde, ik zei alles, dus pijpen, anaal bij mij, neuken, tongzoenen, beffen, vingeren. Uiteindelijk is het vooral een beetje vrijen, kussen, vingeren en vooral pijpen zonder condoom en anaal vingeren bij mij geworden Mijn schuld daar ik mij liet gaan bij het pijpen en anaal gaan, ik spoot de lading in haar mond, terwijl ik gezegd had dat ik klaar ging komen. Balen, ik zei ik wil nog neuken, ze ging mijn pik masseren en in die tussen tijd veel praten. Mijn pik kreeg ze niet meer zo stijf, ze had hem goed leeggezogen. Voor 80,00 euro leegzuigen en anaal vingeren vind ik wel veel. De Raamvrouwtjes op Bplein zijn goedkoper voor hetzelfde en doen eigenlijk ook meer, pijpen zonder condoom niet vaak. Het is een ervaring erbij,


      demi is the best

      #52
      12-12-19, 11:28
      Ik ben deze week, na lange tijd, weer eens bij Maria op bezoek geweest. Toen ik haar confronteerde met het feit dat ze vaak (voor mij) niet bereikbaar was reageerde ze verbaasd. Ze vertelde dat ze idd niet bereikbaar is als ze met een klant bezig is en ze belt (uit principe) niet terug of reageert niet op een berichtje. Daardoor is ze dus (omdat ze blijkbaar vaak klanten heeft) vaak slecht bereikbaar.
      De sex met haar was weer ouderwets. Bij mij verloopt het programma altijd zoals IK wil. Als ik mijn orgasme wil uitstellen geef ik dat duidelijk aan en daar houdt zij ook rekening mee., Meestal probeer ik het te rekken (door b.v. na een tijdje pijpen af te wisselen met haar te beffen) tot 10 min voordat de tijd om is, waardoor ik van al haar vaardigheden kan genieten. Als je maar 30 minuten boekt mag je ook niet alles verwachten.
      Ze is in de jaren dat ik haar bezoek idd dikker geworden, maar dat is voor mij geen belemmering om haar af en toe te bezoeken. Ik ben niet "eenkennig" en varieer zelf bij mijn bezoekjes in leeftijd, service en uiterlijke kenmerken.
      Maar ik ben het zeker niet eens met de stelling: "De Raamvrouwtjes op Bplein zijn goedkoper voor hetzelfde en doen eigenlijk ook meer".
      Voor E80,- kun je bij de ramen niet de volle 30 minuten genieten en krijg je zeker niet extra service zoals pzc, tongzoenen, rimmen, beffen, anale stimulatie, enz.. Daarnaast is haar flatje (met ook de mogelijkheid om te douchen) toch wel wat gezelliger dan een peeskamertje.
    • demi is the best

      #53
      17-07-20, 10:28
      De afgelopen weken heb ik Maria al weer enkele keren bezocht.<br />Het blijft een heerlijke vrouw die uitblinkt in veel diensten en speciaal in rimmen. Ondanks haar wat mindere fysieke uiterlijk (buikje en enigszins slappe tieten) t.o.v. enkele jaren terug is ze nog steeds een topper, die je heerlijk verwent zonder tijdsdruk en die zelf ook geniet. Ondanks dat ik haar al vele malen heb bezocht blijft zij mij opwinden en levert heerlijke sex voor een schappelijke prijs.
      Ze woont in een schoon flatje, waar je redelijk anoniem op bezoek kunt komen. Douchen, voor en na afloop, is ook prima geregeld en ook is mondwater aanwezig.
      Voorlopig blijf ik een vaste klant bij haar.

  • #2
    Afgelopen woensdag voor het eerst bij Maria op bezoek geweest. Ze is een heel aardige vrouw die je seksueel prima aan je trekken laat komen. Ook kun je een goed gesprek met haar voeren.
    Toch komt er waarschijnlijk geen vervolgbezoek. Dat heeft vooral te maken met haar fysieke verschijning. Ik vond haar niet aantrekkelijk. Verder ontving ze me in een oude, versleten ochtendjas. Al met al maakte ze in mijn ogen een nogal onverzorgde indruk, dus geen herhalingsgevaar.

    Comment


    • #3
      van de week maar weer eens bij maria langs geweest,het was al weer een tijd geleden.een afspraak was makkelijk gemaakt en werd vriendelijk ontvangen even snel opfrissen en ze lag al naakt op bed te wachten. ze begon me gelijk heeerlijk te pijpen(zc) en anaal te likken. ja maria weet wat je lekker vind en verwent je tot een geweldig hoogte punt. na afloop nog een fijne massage en leuk gesprek en zeer tevreden naar huis. ga snel weer eens terug.

      Comment


      • #4
        Ik bezoek haar regelmatig.
        Daarom is ze waarschijnlijk ook iets vrijer in de omgang.
        Meestal boek ik een half uurtje (€80,-) maar dat loopt regelmatig uit, zonder problemen. We praten vaak na afloop over vanalles, wat zij ook zeker waardeert.
        Zij geniet zeker ook van de sex en dat verhoogt de pret.
        Ze blijft voor mij dus een zekerheidje tegen een betaalbare prijs.

        Comment


        • #5
          Vanaf feb 2022 is Maria terug naar Polen.
          Haar advertentie op Kinky is sinds die tijd offline,
          Ze reageert ook niet meer op apps of berichtjes en is definitief gestopt.
          In haar appartementje wonen inmiddels andere mensen.

          Jammer, want ik heb bij haar heel wat mooie uurtjes beleefd.

          Comment

          Working...
          X