Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Emy, Spink Thai Massage, Evergem, Pruimelaarstraat 10

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Emy, Spink Thai Massage, Evergem, Pruimelaarstraat 10

    Naam: Emy
    Leeftijd: 40
    Uiterlijk: Aziatisch
    Kleur haar: Zwart
    Lichaamsbouw: Normaal
    Cupmaat: ?
    Siliconen: ?
    Piercing: ?
    Tattoo's: ?

    Half jaar geleden Spink gepasseerd voor Emy, werkt daar op dit moment niet meer.

    Spink zelf, voor de kenners, zeer veel privacy, meerdere dames vrij en bijna altijd een vriendelijke ontvangst!
    Na de financiële formaliteiten, snel even gedoucht en hierna begon ze al vrij snel te teasen rond mijn filou.
    Op voorhand afgesproken voor wat extra (BJ) waar ze wel zin in had merkte ik.
    Eerst de normale massage, benen, rug en hierna mocht ik snel omdraaien waarna ze begon met mijn borst/buik te masseren en waarbij ze telkens mijn penis / eikel aanraakte met kleine bewegingen... Het zou maar een korte BJ worden en inderdaad, dit geschiedde zo. Emy was ook goedlachs, bedankte mij uitvoerig om langs te komen.
    Het fenomeen van een iets vollere dame te nemen, meer kracht, ervaring, soms meer GFE dan een iets slankere of jongere dame waarbij men enkel er visueel iets beter uit ziet is hierbij toch weer bevestigd... Benieuwd waarvoor of voor wie ik de volgende keer zal gaan..


    Week na m'n eerste positieve ervaring bij Emy nogmaals langs geweest.
    Voor het volledige pakket gegaan, BJ zonder condoom en verschillende standjes.
    Ik kon er alleszins niet van klagen!
    Toen ik mijn geld gaf, begon ze direct te teasen met de kleren aan, samen mijn kledij uitgedaan en direct al een ferme harde. Snel de douche in en hierna begon kwam ze in de kamer, nog even alles ontsmetten en begon direct met een handjob en een BJ zc. Toch wel enkele minuten mee bezig geweest, zowel als traag. Hierna condoom erover, wat glijmiddel bij haar en ze begon mij eerst in 3 verschillende standjes te berijden. Hierna doggy maar ging niet zo goed (ben zelf vrij groot) en uiteindelijk nog missionaris gedaan.
    Klaargekomen op haar borsten waarbij er wat tegen haar wenkbrauwen vloog, tot groot jolijt nadien van haar collega's zei ze haha.
    We hadden afgesproken voor een 2e keer klaar te komen maar de eerste keer duurde zodanig lang dat er nog maar een kwartier over was. Uiteindelijk genoten van nog even wat B2B en het uur was rond. Uiteindelijk geen spijt van de keuze, maar pakweg voor 20 minuten te neuken zou ik beter een half uur boeken bij een gewone privé denk ik?
    Emy vond het alleszins zeer plezant dat ik 2 weken nadat ik voor de eerste keer bij haar was geweest, daar opnieuw was. Zal nu gedaan zijn voor de komende 2/3 maanden afhankelijk van alle Corona-cijfers, lijkt me te groot risico!
    Welkom bij SPINK THAI MASSAGE EVERGEM - PRUIMELAARSTRAAT 10 - Ik bied u relax massages met een erotische tint en happy ending !
Working...
X