Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Diana, Den Haag, Geleenstraat 23 kamer 02

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Diana, Den Haag, Geleenstraat 23 kamer 02

    Eerste recensie op dit forum, hopelijk doe ik het goed en volgens de regels. Kon geen andere recensie vinden.

    Diana
    26
    Oost Europees
    Slank
    Zwart haar
    cup C
    geen siliconen
    Geen Piercing
    Tattoo ja

    Afgelopen maandag zag ik Diana vrij staan, geen moment getwijfeld een knikje en naar binnen.
    Het ontvangst is altijd uiterst vriendelijk. terwijl we wat stond te kletsen begon ze al lekker met teasen.
    Haar hand gleed over mijn broek en speelde wat met mijn harde geworden pik. terwijl ik me uitkleden stond ze zichzelf te wassen.
    Uitgekleed kwam ik achter haar staan en zoende haar nek en streelde haar borsten en kutje, al vrij snel hierna stond ik haar aan de wasbak te vingeren.
    Toen het mijn beurt was vroeg je om om bed plaats te nemen waar ze me trakteerde op een heerlijke blowjob ik krijg soms het idee dat ze hier echt van houd want moest haar echt een aantal keer afnemen.
    De rollen weer omgedraaid en begon haar oraal te verwennen waarbij ik ook haar kontje verwende met mijn tong, ze leek er erg van te genieten.
    Na een tijdje wilde ze me in me voelen " i want your snake" Ze deed het condoom bij me om.
    Begonnen in missio en rustig maar steeds sneller en harde na een tijdje zo door te zijn gegaan gevraagd of ze in doggy plaats te willen nemen.
    Gewillig nam ze plaats en na eerst haar kontje te hebben uitgelikt gleed ik weer in haar kutje.
    Altijd er lekker als ze je aankijkt als je haar lekker stevig neemt, terwijl ik met mijn duim met haar sterretje speelde jammer dat je er niet in mag kwam ik heerlijk klaar en spoot het condoom goed vol.
    Even nahijgen waarbij ze lekker tegen je aan komt liggen en nog wat streelt.
    Tijdens het wassen en aankleden nog een kletspraatje.
    Drie zoenen bij het afscheid
    45 minuten later voldaan het pand weer verlaten.
    In mijn beleving een topdame met topservice

  • #2
    Mijn favorietje van de Geleenstraat. Haar Engels heeft een Iers accentje omdat ze daar lange tijd heeft gewerkt. Leuke dame waar je een lekker praatje meemaken en veel inzet en altijd vrolijk en vol energie de vele malen dat ik bij haar was geweest. En een van de weinige dames waar ik mee kan tongzoenen.

    Comment


    • #3
      Ja echt leuke dame en heel lief haar ook n aantal keren bezocht

      Comment


      • #4
        Ze heeft een andere soort uitstraling dan de populaire geadverteerde dames hier. Meer een lief bescheiden meisje dan een geil uiterlijk.

        Comment


        • #5
          Vanmiddag Diana bezocht, nieuwsgierig geworden door de goede recensies.
          geen woord van de positieve recensies is gelogen. Werkelijk super goed.

          diana is een mooie lieve vrouw van 31 jaar, Roemeense en spreekt uitstekend Engels. Ontvangst was leuk en vriendelijk. Snel al begonnen met staand lekker opgewarmd. Even later op bed terecht gekomen waar Diana haar kwaliteiten laats zien en voelen. verschillende standjes waarvan vrij lang 69 waar we beiden volop van genoten. Diane zei klaar gekomen te zijn. Na cowgirl uiteindelijk met de hand afgemaakt.

          werkelijk top! Geen herhalingsgevaar maar verslavingsgevaar !

          Comment


          • #6
            Prima service, slank tot normaal postuur denk ik maar zeker strak en sexy. Bij vooraf wasplichtplegingen kwam ze meehelpen dat heeft altijd wel iets extra intiems. Ik was 20 minuten bezig met neuken, pijpen, beffen en teasen en dat allemaal op een lekkere en goede manier. Ik Diana een aanrader

            Comment


            • #7
              Ik trof Diana in de avond, met naambordje op raam. Een geweldige meid qua service en mogelijkheden. Mooi lichaam en ook leuk gezicht met ondeugende oogopslag. Ze heeft beneden de ruimere kamer met bad en groter bed met veel zij en plafondspiegels, naast de keuken.

              Diana is in voor gfe sex , maar ook pornosex en kinky games, SM en een geweldige manier van teasen. Ik had snel verlengd toen ik merkte dat we een klik hadden en zij een highlevel service gaf. Echt denk 1 van de betere meiden daar nu in de Geleenstraat😃

              Comment


              • #8
                Vanavond haar v 2e keer bezocht. Een topsessie met sex, teasing, kinky spelletjes vol passie gespeeld. Diana is duidelijk ook een liefhebster en leest je als man goed met hoe je op haar aanrakingen en spelelementen reageert. Ik was als was in haar handen. Daarnaast heeft ze een fantastische body en spannende ogen. Ook heeft ze een behoorlijk intelligentie niveau. Momenteel mijn top 5 van favoriete dames van plezier in Nederland .

                Comment


                • #9
                  Klinkt goed, weet jij Frank (of anderen), of Diana ook fetish kleding heeft zoals hoge laklaarzen, kinky kledingsetje en grote dikke strap on dildo?

                  Comment


                  • #10
                    Nee ze heeft op dit moment geen lange laarzen, en ook geen extra grote dildo, wel een redelijk formaat, mmar dat bedoelde je niet. Kinky achtige kleding wel.

                    Comment


                    • #11
                      Vanwege goede recensies eens naar een raamdame gegaan deze Diana, ik had mazzel dat ze vrij stond, want ze is nog al druk lees ik hier en zie geen advertentie online voor what s app contact of zo, of ik moet niet goed gekeken hebben.

                      Intelligent sexy dame met mooie sexy body en borsten. Zeer goede GFE gehad met hete sex en genot voor beide, van beffen, neuken, pijpen etc, en ze geilde me ook continue goed met haar lip en tongen op over mijn lichaam of ook door mijn eikel plagerig met haar nagels of vingertoppen te kriebelen en te stimuleren. Leuke kamer met veel spiegels en bad en ook waste zij zich waar ik bij was en deed ik dat natuurlijk ook. Klassemeid!

                      Comment


                      • #12
                        Afgegaan op de recensies hier, want ze valt niet echt op bij het raam. Nou ik ben zeer blij! Wat een geile lekkere meid. Top sex! En lekker lijf en douchemogelijkheden. Zeer goede pijpster en in alles geile meid met aktie😃

                        Comment


                        • #13
                          Ik ben door drukte nog niet eens toegekomen aan een uitgebreidere toprecensie voor haar ondanks dat ze Diana mijn inziens zeker verdient, ik kom er zelfs niet aan toe een nieuwe langere sessie af te spreken met haar. In het algemeen van wat ik nu met haar beleefd heb vind ik haar geweldig in de combinatie van erotiek, kinkyspel en soft SM met een geheel eigen stijl van beleving en spelen wat haar weer uniek maakt om te ervaren. Een aantal dames uit het vak hebben dat waardoor ze zich onderscheiden van vele andere dames, maar dat is natuurlijk ook een persoonlijke beleving en mening waarbij ook een persoonlijke klik aanwezig moet zijn in het spel en de sessie tussen 2 personen. Haar hygiene is ook op en top in orde, en een leuke kamer, namelijk niet zo groot als de luxe SM kamers boven maar wel een knusse ruimere kamer beneden waarvan er maar 1 is met bad (en douchemogelijkheid inderdaad zoals mijn voorganger al schreef) en veel spiegels rondom bed en aan plafond.

                          Ook de nodige kinky speeltjes voor de liefhebbers maar ook alleen sexueel speelt Diana met een ondeugende passie en op hoog niveau, ik kan niets anders zeggen. Professioneel op de juiste manier en ietwat mysterieus wat het altijd net ff spannender maakt en niet standaard maakt, maar dat is een gevoel en detail waar ik dan weer op let, zeker bij langere sessies. Ik durf in te schatten dat Diana voor velen een topper is, of het nu op kinkygame gebied is of sex, of een vorm van GFE. Haar service en inzet en beleving gaat gepaard met een spannend leuk gezicht wat ze in mijn ogen heeft, en ook een mooie vrouwelijke sexy body. Ik begrijp nu met terugwerkende kracht al die positieve recensies die voorheen op Hookers.nl stonden maar ik kwam destijds niet overdags zo veel daar en of ze was bezet.

                          Nu is Diana ook meer in avond beschikbaar, herkenbaar aan naambordje in haar raam. Let wel, als ze geen zin meer heeft of het is rustig in de straat wat nu kan met deze huidige crisistijden en of vakantie tijd, kan ze wel eerder naar huis gaan. Afspraak maken is dat aan te bevelen mits je haar what's app nr hebt. Voor mij zoals ik eerder in dit topic al schreef in Nederland een dame die in mijn top 5 zit van favoriete dames uit het vak, zoals ik elders op dit forum ook in de rubriek praatpaal prostitutie zal benoemen in het daarvoor bestemde topic

                          Comment


                          • #14
                            Ongeremde geile meud is dit due snapt wat sex is qua alles. Een beleving waarbij je soms ff niet meer weet waar je bent. Behoort tot de absolute top in Den Haag en ze is ook gelukkig vriendelijk en benaderbaar😃

                            Comment


                            • #15
                              Diana, inderdaad wat een kanjer, een meid die het begrijpt en sex uitademt en ook vol overgaaf en inzet beleeft. En ook nog eens een lekkere meid met lekker lichaam en ze is easy going in omgang, relaxt en mysterieus geil. Heb haar met mijn tong verwend en ze is een toppijpster kan ik zeggen, ook lekker als ze dat deepthroat doet terwijl ze met haar handen over je lichaam gaat en je tepels zoeken. En neuken lekker lang en geil en in standjes, deze meid is SEX! Zeker 1 van de beste van de straat durf ik nu te zeggen!

                              Comment


                              • #16
                                Ik had geluk vandaag want Diana is vaak druk bezet, maar nu wat rustiger in de straat door die crisissen dan mensen geen geld meer hebben, dus ben binnen geweest en geniet nu nog na. Ze heeft sex en fetish en kink skills, en ook nog brains want het is een intelligente meid, werk overdags en afhankelijk van haar mood tot begin van de avond kan 19, 20 uur zijn of zo, naambordje in het raam.

                                Geweldige sessie gehad met niple play, teasing, beffen, en anaal games van dildo's tot fisting en zelfs voet, erg geil, en ook masturberen, haar mooie zachte volle borsten verwennen, en verwennen waar ze maar wilde en van mij eiste als dominant girl! Ik ben nu volledig overtuigd en ze zit in my favorites!

                                Comment


                                • #17
                                  Was een uurtje aan het wandelen en van het eens zo druk bezette hoekpand zag ik alleen Diana staan, 1 keer 5seconden en 1 keer 10 seconden.
                                  Zal wel een goede service geven.

                                  Comment


                                  • #18
                                    Door de recensies hier waa ik al een tijdje getriggerd en nu eindelijk bij Diane binnen gekomen en geconstateerd dat de recensies terecht zo lovend zijn. Wat een leuke en goede geile meid!😃,

                                    Ik kwam zintuigen te kort,ze was overal en wist me continue in opperste staat van geilheid te houden. Superpijpster a naturel, en ook speels teasend en geile sex. Ik wil nu al weer terug, maar ja de dure boodschappen en energierekening thuis moet ook betaald worden.

                                    Comment


                                    • #19
                                      Topper is en blijft het, moest weer ff bijkomen in de auto na zoveel goede geile sex met haar!

                                      Comment


                                      • #20
                                        Terug van vakantie en blijft ook 1 van de toppers van Den Haag qua inzet, afwisselendheid zowel sexueel als op kinky gebied en ook een intelligente dame met goede hygiene. Werkt overdags maar kan soms een avond meenemen of als men tijdig daarvoor bij haar reserveert. Met strap on weet ze aardig raad en ook fisting wil ze zien hoever of diep ze kan gaan als je dat wilt. En zeer goed teasing spel. En zeer correct en vriendelijk in haar omgang.

                                        Comment


                                        • #21
                                          Had maar half uurtje want had met haar wel langer gewild. Geil met stijl😃, vooral haar pijpkunsten zijn geweldig en haar volle passue met teasen met haar tong en lichaam.

                                          Comment


                                          • #22
                                            Kan niet wachten is een echte quality girl met een lekker lijf en volgens mij alles van moedertje natuur nog. Ze geeft je echt aandacht en ook weet ze steeds nieuwe dingen toe te voegen als je wat langer bij haar blijft, en kijkt ze wat je leuk vindt en of je voor meer dingen in bent.

                                            Comment


                                            • #23
                                              Ok dat is ook goed nieuws, voor haar vakantie rond begin december nog geweest, 1 van de betere meiden van de straat met een topinzet en service en extra mogelijkheden van sex tot kinky games, en ook slimme dame voor onderhoudend gesprek. Lekker lijf, ruimere kamer met meer toys etc en veel spiegels. Denk pijp queen nr 1 samen met Elisabeth van de Geleenstraat en erg goed in fisting, deep fisting en anale spelen, en super goed in teasen met haar lijf en tong ook over je tepels en als ze je mag en schoon bent tongzoenen en Frans zonder condoom mogelijk voor faire prijs als je langer blijft. Dame verdient veel meer credits, al is ze wel al veel bezet en is ze gelukkig zichtbaar als ze er is via haar naambordje in het raam

                                              Comment


                                              • #24
                                                Absolute geilheid en topper is dit , ik ga steeds meer het onderscheid zien en beleven tussen meiden die er vol voor gaan qua energie en veel in detail beter doen, dan de meiden die het meer als een act zien of vrij standaard de handelingen uitvoeren. Diane is zeker bij de beste 5 van Den Haag durf ik te beweren, al zo een persoonlijke klik ook belangrijk zijn natuurlijk maar ze is ook vriendeljk en laat zich ook niets wijs maken. Ben wel eens benieuwd met wie zij in dat pand trio's doet, want volgens mij botert het daar niet tussen alle dames en zijn er 2 of 3 kampen.

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Paar weken terug twee erg goede ervaringen gehad met Diana. Geïnspireerd door de recensies hier gelukt een afspraak met haar te maken, voor de eerste keer een uurtje. Had haar vooraf laten weten wat m'n do's en don'ts zijn, maar je moet natuurlijk ook wat aan de situatie en verrassing overlaten. Knappe meid met mooie natuurlijke borsten en lekker figuur. Het werd een erg prettig uurtje waarbij ze me teasde door met haar handen en tong m'n lichaam te verkennen. Ze nam zeker het initiatief maar echt dominant gedroeg ze zich niet. Ik kreeg een blinddoek om, handen werden geboeid. En ineens zat ze op m'n gezicht en was het duidelijk de bedoeling dat ik haar lekkere kutje likte. Ze maakte m'n handen los zodat ik haar lichaam kon voelen. Ondertussen speelde ze met m'n lul die ze al eerder had afgebonden. Heerlijk! Ze wisselde van positie en begon met m'n kontgaatje te spelen. Gaf me wat meer poppers terwijl ze me geil en strak aankeek. Het vingeren werd al snel fisten. Super lekker, goede bewegingen, langzaam, sneller, draaien. Later verwende ze m'n tepels, dat doet ze op een heel speciale manier, lijkt wel een volle tongzoen. Wat ik ook erg opwindend vond was dat ze regelmatig een lik over m'n mond gaf. Ik voelde aan dat het niet de bedoeling was dat ik iets terugdeed, het voelt lekker onderdanig om zo gepakt te worden. Haar pijpkunsten zijn fantastisch. Uiteindelijk kwam ze naast me liggen, mij in m'n nek kussend, weer tepels likken, terwijl ze me lekker aftrok wat al snelle leidde tot een heerlijke explosie. Buitengewoon lekker ervaring, eerste keer is altijd beetje aftasten. Omdat ik doorgaans naar vaste dames ga was dit een fijne verrassing!

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X