Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Algemeen, Privehuizen / Clubs, Noord-Holland

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Algemeen, Privehuizen / Clubs, Noord-Holland

    Hier kan men algemene info over privehuizen en clubs in Noord-Holland plaatsen, dus geen recensies van dames van plezier zelf die kunnen in een aparte recensierubriek van de dame zelf, of als die nog niet bestaat zelf even een recensietopic aanmaken

  • #2
    Heeft iemand ervaring met Joke, zie http://www.joke-prive.nl/ ? had het net in verkeerde provincie gezet, wat denk dat ze in Haarlem zit en dat is natuurlijk Noord-Holland.

    Comment


    • #3
      Klopt, Haarlem. Ik weet mijn inloggegevens niet meer om het te veranderen
      Ben al een jaar of 5 niet meer in zuid-holland

      Comment


      • #4
        Ik ben op zoek naar een dame in het Amsterdamse clubcircuit die voldoet aan de volgende kenmerken :

        Liefst tussen de 23 en 30 jaar
        Een knap gezicht met zachte trekken
        Een volslank figuur met ronde vormen en met het vlees op de juiste plaatsen
        Volle ronde billen
        Borsten hoeven niet groot te zijn maar ook niet klein
        Kinky ben ik geen liefhebber van maar een beetje ondeugend is wel meegenomen
        Ze is zelf ook niet vies van een potje seksen met een klant

        Comment


        • #5
          wat versta jij allemaal onder een club?

          Comment


          • #6
            Zeg maar privehuizen en clubs

            Comment


            • #7
              ok, club is met bar en vaak entreegeld en ge-annimeer van dames, een privehuis is direct na keuze van dame naar de kamer

              dames hoppen veel van ene huis naar het andere, recensies kan je wat terugvinden, maar vrijwel nooit van clubs, dat publiek schrijft amper recensies, en verder de websites af gaan van de privehuizen in Amsterdam en dan de profiel pagina s v de dames bekijken, dan kom je al aardig ver denk ik

              Comment


              • #8
                Nu ik hier toch ben: Heeft er iemand ervaring met Salon Bali in Amsterdam en bestaat die tent nog wel? Volgens Google gaat het om een schoonheidssalon.
                Alvast bedankt!
                Last edited by Whut47; 02-11-2021, 23:00.

                Comment


                • #9
                  dat privehuis Vienna, in Amsterdam, adverteert met zijnde het drukste privehuis van Nederland maar dat is toch een heel klein privehuis met 3 of 4 kamers maar?

                  Comment


                  • #10
                    Ik zag dat de destijds knappe Giselle weer terug is bij park118 , zag het aan de fotos. Iemand nu na jaren weer ervaring mee hoe ze nu is en eruit ziet?

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by rienisgeil View Post
                      Ik zag dat de destijds knappe Giselle weer terug is bij park118 , zag het aan de fotos. Iemand nu na jaren weer ervaring mee hoe ze nu is en eruit ziet?
                      Een paar jaar ouder dan waarschijnlijk?!

                      Comment


                      • #12
                        https://www.groot-waterland.nl/2022/...aar-gemeenten/

                        Controle op prostitutie van politie naar gemeenten

                        Toezicht op de (on)vergunde prostitutie is een belangrijk instrument bij het tegengaan van misstanden en mensenhandel. In het Landelijk Overleg Veiligheid en Politie (LOVP) van 3 december 2018 heeft de korpschef van de Nationale Politie aangegeven de politiecapaciteit efficiënter te willen inzetten op de opsporing van mensenhandel in plaats van het uitvoeren van reguliere (bestuurlijke) prostitutiecontroles. In dit kader zijn afspraken gemaakt over de inrichting van het bestuurlijk toezicht op prostitutie door gemeentelijke samenwerking op districtsniveau.

                        De regionale ambitie van de gemeenten in Noord-Holland is om gezamenlijk te zorgen voor een veilige en gezonde prostitutiebranche, waar in samenwerking met alle partners misstanden in de vergunde en onvergunde prostitutie worden tegengaan. Daarnaast draagt dit bij aan de bestrijding van mensenhandel. Dit ligt in lijn met de lokaal vastgestelde speerpunten uit het prostitutiebeleid van de gemeente Zaanstad.

                        Met dit besluit wordt beoogd om het toezicht op de naleving van de regels voor de prostitutiebranche te versterken door het regionaal te organiseren. Tevens wordt beoogd dat de toezichthouder van het prostitutiecontrole team bevoegd worden om in ZaanstreekWaterland controles uit te voeren. Door het aanwijsbesluit toezichthouders bestuurlijk toezicht prostitutie te nemen kunnen de controles ook in Zaanstreek-Waterland goed worden uitgevoerd.

                        Kernboodschap

                        In Noord-Holland is voorgesteld het bestuurlijk toezicht op de prostitutiebranche regionaal te organiseren. De achtergrond daarvan is dat hierdoor kennis en ervaring over bestuurlijk toezicht op prostitutie wordt gebundeld en verplaatsing van misstanden in de regio kan worden voorkomen. Voor Zaanstad betekent e.e.a. dat wij een coördinerende rol in de regio op ons nemen en samen met de gemeente Purmerend een aantal toezichthouders zullen leveren aan het Prostitutie Controle Team Zaanstreek-Waterland (PCT Za-Wa) die regionale controles zullen uitvoeren zowel op vergunde als op onvergunde prostitutie. De onderzoeken en de controles vinden plaats door PCT Za-Wa onder aansturing van een coördinator vanuit Zaanstad. Dus controle op naleving van de regels in de APV m.b.t. vergunde en onvergunde prostitutie.

                        Doelstelling

                        De belangrijkste doelstelling van het bestuurlijk toezicht is het toezien op de naleving van de bestuurlijke regels omtrent prostitutie, zoals vergunningen/ vergunningsvoorwaarden en regels rondom thuisprostitutie. Dus controle op naleving van de regels in de APV m.b.t. vergunde en onvergunde prostitutie. De gemeente heeft hierin tevens een signalerende rol als het gaat om mensenhandel/ uitbuiting. De opsporing van mensenhandel (en het nalopen van signalen van mensenhandel) ligt bij de politie. Dit zijn samen de twee pijlers waarin zorg wordt gedragen voor een gezonde en veilige seksbranche. En daarmee draagt het bestuurlijk toezicht bij aan het tegengaan van ondermijning.

                        Doel van de controles op onvergunde prostitutie bestaat uit vier onderdelen:
                        1. Zicht te krijgen op aard en omvang van illegale prostitutie;
                        2. Het woon- en leefklimaat van burgers te beschermen en overlast tegen te gaan;
                        3. Misstanden in deze branche te signaleren;
                        4. Passende hulpverlening te bieden aan hen die het behoeven.

                        In Zaanstad is in juli 2021 het prostitutiebeleid opnieuw vastgesteld. Ten behoeve van de bovenstaande vier doelstellingen beschrijft het prostitutiebeleid de in Zaanstad geldende vergunningen en bijbehorende handhavingsarrangement. Aanvullend hierop gelden ook de in 2021 herziende Nadere regels op de Apv- artikelen over prostitutie en verdeling schaarse vergunningen voor exploitatie van een seksbedrijf.

                        Het is voor het beheersbaar houden van de sector en het tegengaan van overtredingen en misstanden, noodzakelijk om toezicht te houden op het naleven van de regelgeving.

                        Regionaal Toezicht

                        Het toezicht per regionaal district wordt uitgevoerd door het Prostitutie Controle Team (hierna:PCT). Iedere PCT bestaat uit een coördinator en aantal toezichthouders.

                        Toezichthouders komen uit verschillende gemeenten en werken onder een coördinator die in dienst is van een coördinerende gemeente. Voor de betrokken toezichthouders is het werken voor het PCT een taakaccent binnen hun huidige werkzaamheden, ze werken een deel van hun tijd in dit team, wat betekent dat ze in het gehele district werken. De PCT’s voeren in het district diverse controles uit bij zowel de vergunde als onvergunde prostitutie. De drie coördinerende gemeenten stemmen hun inzet onderling af en wisselen ervaringen uit. De (juridische) handhaving wordt vervolgens gedaan in de gemeente waar een constatering is gedaan op basis van een bestuurlijke rapportage.

                        De rol van een coördinator is om naast zijn toezichthoudende taken ook sturing te geven aan het PCT en in overleg met de toezichthouders en ketenpartners de prioritering van controles en informatieverzoeken te bepalen en als aanspreekpunt te fungeren voor de ketenpartners van controle- en informatieverzoeken.

                        De toezichthouder van het PCT voert zijn (toezichthoudende) taak uit onder leiding, toezicht en verantwoordelijkheid van de gemeente waar hij wordt ingezet. Die gemeente draagt er zorg voor dat de toezichthouder van het PCT adequaat wordt geïnformeerd over werkprocessen en (bijzondere) wet- en regelgeving die daar geldt. Waar mogelijk voert de toezichthouder van het PCT zijn taken uit in samenwerking met de toezichthouders van de gemeente waar hij wordt ingezet.

                        Financiële consequenties
                        • Iedere gemeente in de regio draagt bij aan de kosten voor het PCT naar rato van het inwonersaantal van betreffende gemeente;
                        • Een gemeente kan capaciteit of een financiële bijdrage leveren;
                        • Als een gemeente toezichthouders levert worden deze kosten afgetrokken van het bedrag dat de betreffende gemeente moet betalen;
                        • In de kostprijs van een toezichthouder en een coördinator zitten de overheadkosten;
                          Als de kosten van het PCT en de uitgevoerde controles hoger worden dan begroot, dan zullen evenredig minder controles worden uitgevoerd; blijken de kosten lager, dan kunnen evenredig meer controles worden uitgevoerd;
                        • Betaling vindt vooraf plaats per gemeente.

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by Whut47 View Post
                          Nu ik hier toch ben: Heeft er iemand ervaring met Salon Bali in Amsterdam en bestaat die tent nog wel? Volgens Google gaat het om een schoonheidssalon.
                          Alvast bedankt!
                          ouwe meuk soort van erotische massagesalon, in Amsterdam vindt je amper goede privehuizen.

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by Frans Cats View Post
                            dat privehuis Vienna, in Amsterdam, adverteert met zijnde het drukste privehuis van Nederland maar dat is toch een heel klein privehuis met 3 of 4 kamers maar?
                            https://vienna.nl/ niet zo groot, beperkt aanbod en beetje rare eigenaar, oudere vent die er rond loopt, denk wat vergane glorie

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by rienisgeil View Post
                              Ik zag dat de destijds knappe Giselle weer terug is bij park118 , zag het aan de fotos. Iemand nu na jaren weer ervaring mee hoe ze nu is en eruit ziet?
                              Ja inderdaad, nu Lia met de foto's van denk 8 jaar terug, toen zag ze er goed uit, knappe meid zoals op de foto's/ Maar hoe het nu is na 7 of 8 jaar geen idee.

                              Comment


                              • #16
                                Salon Bali aan de Adm. de Ruijterweg is een eenvoudig ingericht privé huis, maar dat neemt niet weg dat er een heerlijke sex ervaring kan opdoen. De dames zijn bepaald niet de jongsten. Afgelopen week heb ik weer een heerlijke ervaring met Melissa gehad

                                Comment


                                • #17
                                  Ik vervolg mijn bericht tav Salon Bali waar ik een heerlijk uurtje met Melissa heb doorgebracht. Lekker zoenen en vingeren en standje 69 waar ik gek op ben. De keuze is wel beperkt tegenwoordig

                                  Comment


                                  • #18
                                    Maar voorlopig ga ik er regelmatig met plezier op bezoek. Ook belangrijk : betaalbaar!!

                                    Comment


                                    • #19
                                      Wat zijn de prijzen dan?

                                      Comment


                                      • #20
                                        en recensies per meisje eigen topic?

                                        Comment


                                        • #21
                                          nou dat schiet niet op, denk dat in Amsterdamse huizen net als op de wallen meer toeristen komen en vandaar minder recensies of info

                                          Comment


                                          • #22
                                            Dat prive 42 geeft ook geen werktijden van dames aan op hun website, of een genoemde dane is er niet, dat schiet dan ook niet op

                                            Comment


                                            • #23
                                              Ja inderdaad, en vandaag geven ze deels andere namen van aanwezige dames op op Twitter en hun website, zo weet je nog niet wie er wel of niet zijn, en zo ja hoelaat, en als je dan belt kan het ook nog zijn dat bepaalde dames er wel of niet zijn. Dan ga je er niet op de gok heen rijden en zelfs een afspraak maken wordt dan lastig

                                              maar ja bij Vienna op de Rijnstraat hebben ze helemaal geen foto's van dames etc. hoe die kunnen draaien is mij een raadsel

                                              Comment


                                              • #24
                                                beetje ouwe zaak. wel schoon, en geen knappe meiden, foto's kloppen een paar ook niet en heeeel duur parkeren daar, maar ja dat is Amsterdam he

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Je bent dus daar paar x geweest begrijp ik? Recensies van dames alsnog misschien?

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X