Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meesteres Vernice, SM Studio Nederland, Amersfoort

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #26
    Eindelijk na vele jaren deze Meesteres bezocht, ff het formulier maar ingevuld voor de zekerheid misschien wist ze niet meer wie ik was. Tijdje in spanning gezeten totdat de uitnodiging daar was om bij haar op audiëntie te verschijnen. De hele week al spanning in mijn lijf en een hard middelste been.

    De reis ging voorspoedig richting HOD in A’foort, auto parkeren in de straat , ff sms sturen dat ik gearriveerd was, sms terug dat ik nog de spanning moest vasthouden wat de Meesteres was nog niet helemaal geïnstalleerd op kamer 8.
    na het aanbellen keurig door de gastvrouw ontvangen , die de Meesteres meldde dat de klant er was , ik heb nog ff op de overloop gewacht in de stoel terwijl Kinkygirl Alesia nog passeerde 😄.

    ik werd verwelkomd met een 3 dikke 💋 en een knuffel, oh oh wat is ze toch mooi en een uitstraling van een top meesteres. Na een praatje de kleding uitgetrokken nog ff een slokje water om af te koelen , want ze beloofde me dat het een hete sessie zou worden (airco aan)

    ik werd vastgebonden aan de muur en geblinddoekt, ik voelde haar handen over me lichaam gaan , tepels , mijn ballen en piemel werden onderhanden genomen net als vroeger. Elektro op gevoelige plaatsen , oh mijn hemel this is heaven. Ze bleef mijn teasen met haar lichaam en fluisterde dit is nog maar het begin slaafje.

    Neem plaats op bed daar zal ik je slaven poes is oprekken, 1 2 3 4 , hele hand erin en ik kronkelde op het bed terwijl ik vastgebonden lag in de ketting. Opeens rook ik een rooklucht , oh nu wordt het nog warmer op de kamer dmv van een kaars. Ze liet de druppels langzaam op mijn lichaam neerdalen en ik hoorde haar😄 , toen werd mijn plasbuis getest dmv sounding. Goed zo slaafje van me maar dit is een opwarmertje want nu gaat het echte werk beginnen ik zal je met deze strap-on is goed onderhanden nemen. Nog ff snuifje poppers en boem in mijn slaven poes, de strap was net iets te groot maar later zou ze me toch doorbellen met een strap-on. Terwijl ze me door neukte en aftrok kwam ik gillend klaar en kwam er een lading uit me piemel waarmee je een limonade fles kan vullen.

    Na het schoonmaken , douchen in de badkamer, weer aankleden en financiële afhandeling, nog even een praatje gemaakt want sociaal is ze ook nog deze no. 1 meesteres. Toen afscheid van elkaar genomen en beloofd dat het niet zo lang meer zal duren voor een volgend bezoek. De terug reis heb ik nog in trance beleefd.
    meesteres Vernice is terecht no.1 op de lijst , tot een volgende x

    Comment


    • #27
      Top Domina en ook zeer toegankelijk en vriendelijk, en die ogen, en die pornbody, en zoveel mogelijk, pas dat VR bril onderdeel gedaan met de milkingmachine op me aangesloten terwijl ze op me insprak en met mijn tepel speelde. Wordt weer bloedgeil als ik er aan terug denk. Maar ja al jaar in jaar uit vrijwel altijd een top of goede sessie gehad met haar. Ook wel moeiljker tussen te komen, veelal volgeboekt en vollle agenda's.

      Comment


      • #28
        Geweldige en sexy Meesteres blijft het, met hhar prachtige blauwe ogen en grote zachte borsten. Ze leeft zo goed in je fantasie zodat je in een soor trance die sessie beleeft.

        Comment


        • #29
          Van de week deze meesteres weer bezocht, niks aan toe te voegen aan de recensies hierboven. Ze weet je zo te teasen en pleasen dat je in een trance terecht komt. Niet voor niks de de no.1 op de lijst

          Comment


          • #30
            Ik heb hier nog nooit een recensie geschreven, dus voor het eerst.
            Ben nu een 4 tal keer bij Meesteres Vernice geweest en zij heeft het elke sessie voorzichtig opgebouwd, elke keer iets meer en en zo langzaam de grens verlegd.
            Zo had ik op 5 April een afspraak met meesteres Vernice gemaakt voor een sessie van 2 uur, en op de sms aangegeven wat de do's en dont's waren.
            Had toevallig 1,5 week er voor een date met Angelique gehad en zij vertelde dat ze wel eens deel nam aan de sessies bij Meesters Vernice. Dit met Vernice afgestemd en zo zij geschied.
            Ik 5 April naar Amersfoort voor de sessie van 2 uur waar ik erg naar uitzag, had aangeven dat ik het maar aan haar overliet wat we gingen doen binnen de grenzen van wat we de vorige keren hadden gedaan.

            Dus bij binnenkomst eerst welkoms zoen en een drankje, de kleding uit en mocht voorover op de bok (voor mij nieuw) plaats nemen voor het inbrengen van een but plug, echter dit ging niet dus op het bed plaats genomen en hier but plug ingebracht, vervolgens mocht ik gaan staan en voor het andreaskruis plaats nemen.
            Hier bracht Meesteres Vernice de tepelklemmen aan en begon wat te pleasen en ook wat te strelen, en tussendoor aan de tepel klemmen te trekken beetje de grenzen op zoeken( dat kan zij als de beste).
            Na een tijdje naar het eind van het bed en staand geboeid hier wat gestreeld en geplaagd tot de anaalplug er plots uitviel. ( toch een beetje gênant)
            Hierna moest ik mij omdraaien en werd met de zweepen andere varianten stevig op mijn kont gespankt, tot de billen flink gloeiden, (Vernice zocht hier goed de grens op) en tussendoor kan meesters Vernice zo geil en lief langs je wrijven en in je oren ademen, en nog eens langs je penis gaan met haar hand, word ik helemaal geil van.
            ook de tepelklemmen werden afgedaan.
            Nu gingen we op het bed werd vast geketend en hier mocht ik haar borsten likken, en hierna bracht Meesters Vernice de elektro speeltje aan op mijn penis en stelde deze in zodat het een stevige stroom gaf met pulsen.
            reeg hierna een blinddoek voor en mocht, na een tijdje stilte, haar kutje likken en proeven, terwijl zij met mijn penis speelde,
            Tussendoor hoorde ik de deur open en weer dicht gaan maar kon niets zien, daar moest Angelique zijn.
            Na een tijdje mocht de blinddoek af en zag ik dat idd Angelique binnen was, zij zou voor een halfuur mee spelen.
            ik mocht van het bed af en nogmaals voor het andreaskruis plaats nemen en hier werd ik door de beide dames nogmaals goed onderhanden genomen Angelique nogmaals aan de tepels knijpen en Meesters Vernice met de zweep.
            Hierna voor het bed staand geboeid, Angelique had een strap-on aangetrokken en mocht mij staand anaal nemen, lekker diep,(Dit is zo'n lekker gevoel) en tegelijk mocht ik Vernice haar poesje likken, ( zo geil)
            ben echt flink genomen,( ook hier echt de grens opgezocht).
            Nadat we van Angelieque afscheid hadden genomen mocht ik weer op het bed plaats nemen werd hier weer geboeid. en Vernice kwam boven mijn gezicht zitten, mocht wederom haar kutje likken en proeven na een tijdje moest ik ophouden met likken en kreeg een golden shower in mijn mond moest dit opdrinken,(zo geil als je in het spel zit,)
            Hierna ben ik naar een geweldig knallend hoogtepunt gebracht.
            moeste even wat bijkomen na de tijd.
            Heb nog een paar dagen gevoelige billen en kontje gehad, en nog terug gedacht aan deze sessie.

            De voorgaande sessies waren allemaal ook geweldig, maar deze sessie was echt de grens voor mij, kijk er met genoegen naar terug, Wel denk ik dat deze sessie voor mij wel het uiterste was, wel de grens wat voor mij (acceptabel) leuk is.
            Vind het erg knap van Meesters Vernice hoe zij zo de grenzen van iemand op zoekt. top.
            Ga zeker nog weer een keer. en dan heeft Meesters Vernice ook weer een gevarieerde sessie,

            Comment


            • #31
              Tja, waar moet ik beginnen. Voor het eerst heb ik Meesteres Vernice ontmoet. Bij binnenkomst was ik al gekooid en werd meteen op mijn gemak gesteld en drie zoenen. Toen zij nog in Den Haag werkte moet ik haar vast wel eens gezien hebben in het pand Geleenstraat 23 waar ik zo’n 15 jaar geleden mijn eerste schreden op SM gebied zette. Maar toen hebben we nooit met elkaar gespeeld. Nu wel. Ik had eerder wat foto’s laten zien van mijn outfits, ze had voor rode laarzen, rode lingerie, rode pruik en witte latex rok gekozen met een mooie ketting bh eroverheen. En uiteraard mijn latex borsten. Zij zelf had een mooi zwart latex jurkje en en zwarte hoge laarzen aan. Ze maakte mij op en we maakte wat foto’s in de spiegel. Dat is het mooie van kamer 8 in Amersfoort, zoveel spiegels waar je alles wat er gebeurd nog eens extra geil kunt zien.
              Vernice ging op het bed zitten en ik moest op mijn knieën en haar laarzen uitgebreid likken en ook haar hakken pijpen. Daarna deed zij een eerste strapon om. (Er zouden er nog heel veel volgen) en met 6 snuiven poppers moest ik mijn pijpkunsten laten zien. Ze was zeer tevreden en we gingen naar de gang toe. Daar moest ik verder pijpen en Mrs. Gina Doll kwam even kijken en was zeer enthousiast. Terug naar de kamer en ik moest op het bed gaan liggen. Een grotere voorbind ging om en ze ging mijn slettekutje openmaken. Heerlijk en de eerste anale orgasmes gingen door mijn lijf. De meesteres wilde meer en verder. Lange handschoenen gingen aan en ze ging me fisten. Lang en diep. Dat zou nog vaker gebeuren die sessie.
              Ze wilde wat anders gaan doen. Ik moest op de bok gaan liggen, vastgebonden en kreeg weer snuiven poppers. Ze had een nog grotere zwarte dildo om gedaan en deze moest ik proberen te pijpen. Met enige moeite ging de top in mijn mond. De dildo paste beter in mijn kont. Daar ging hij moeiteloos in en ik werd helemaal doorgeneukt. We hoorden zacht geklop op de deur en daar kwam kinkygirl Alesia binnen. Zij zou een tijdje meespelen met ons. We hadden elkaar een tijdje niet gezien. “Hello Roxy, welcome back” . Ze zag er spectaculair uit in een rode outfit en haar nieuwe borsten. Ze deed ook een strapon om en ik moest haar pijpen, terwijl Vernice me bleef neuken.
              even een korte break om een sigaret te roken en bij te praten. Ik moest weer op het bed gaan liggen en mijn benen in de beugels. Het was nu de beurt aan Alesia om mij te fisten en Vernice speelde met mijn gekooide pik en ballen. Om de beurt gaven de dames mij een constante flow van poppers en om de beurt gingen hun handen naar binnen. Het was even genoeg met het anale spel. Ik moest met de beide meesteressen mee naar beneden om mij aan de andere meisjes in het pand te laten zien. Ook weer heel geil om te doen en ze waren erg enthousiast.
              Het tweede deel van ons trio zou naaldenspel zijn. Alesia moest twee getallen tussen 10 en 100 kiezen, 24 en 58. De dames gingen aan de slag, 24 naalden in mijn pik en 58 in mijn ballen. Alesia zette ook nog een navelpiercing. Met al deze naalden in mijn lijf werd ik weer in de beugels gehangen en gingen de meesteressen me weer fisten. Om daarna me met grote strapons te lijf te gaan. Alesia deed daarbij ook vijf vingers bij de dildo naar binnen. Tot slot moest ik weer de dildo van Alesia pijpen die boven mij kwam zitten terwijl Vernice me met een hele grote voorbind neukte. De tijd met Alesia zat er op en zij ging weer terug naar haar eigen kamer.
              Vernice ging de naalden uit mijn lijf halen en ik moest me omkleden. We kregen nog meer bezoek. Een andere slaaf van Vernice kwam binnen , hij zou meespelen. Eerst werd ik de bok gelegd om door Vernice gefist en geneukt te worden terwijl ik de slaaf moest pijpen. Daarna moest ik daar blijven liggen en maakte Vernice met Naalden haar naam op mijn kont, terwijl de slaaf mij poppers gaf en ik hem stijf moest pijpen. We gingen naar het bed en de slaaf moest op zijn rug liggen en ik moest hem klaarpijpen terwijl de naalden nog in mijn kont zaten. De slaaf kwam klaar en moest in de stoel gaan zitten om bij het laatste vervolg van ons spel te moeten toekijken.
              Vernice wilde iets doen dat ze nog nooit gedaan had. Ik in ons app contact gezegd dat ik wel eens een piercing in eikel wilde krijgen. Dat ging ze nu doen. Het ging heel gemakkelijk, met een flow van poppers, een hele korte steekpijn en heel weinig bloed. Ik ben nu de gelukkige bezitter van een Prince Albert piercing. En Vernice was heel blij ermee. Het laatste halfuur ging Vernice met haar voet mijn kont in en uiteindelijk werd ik met behulp van een vibrator klaargetrokken door haar. Waarbij ik haar prachtige blote borsten mocht zien en aanraken. Het was een geile kinky ontmoeting geworden. Douchen en napraten en met drie zoenen vertrok ik.

              Comment


              • #32
                Ik ben zo'n recensie schrijver maar voor en over de beste en leukste meesteres wili toch wat schrijven hier.

                Na de vakantie weer eens naar meesteres Vernice geweest.
                We hadden al een aantal keren contact over welke specialiteiten er op haar site staan en of ik deze wel leuk zou vinden. het betrof het sounden en het gember spel, en een wat uitgebreidere anaal sessie.
                Op 7 oktober voor 2 uur geboekt en in de auto naar Amersfoort.

                Ik had een kleding verzoek gedaan en moest nog even wachten i.v.m. omkleden, maar toen ik binnen mocht komen zag Vernice er echt geweldig uit in haar lingerie met jarretels wat een pracht vrouw is het.
                Na een hartelijk welkom met 3 zoenen eerst besproken hoe het sounden voelt en ook het gember spel besproken, dit doet Vernice erg prettig en rustig heb dan ook erg vertrouwen in haar.
                toen de kleren uit en eerst wat erotisch spel en afbinden van de kleien heer begon ze met een beetje tepel spel en licht spanking.
                De sfeer was ontspannen en ik mocht op het bed gaan liggen. Na wat anaal spel met de vingers en erotische spel kwamen de sounds op het bed. deze lijken erg groot zei ik nog maar zij stelde mij gerust en na een kleine uitleg ging de eerst in mijn plasbuis, dit voelde wel een beetje prikkend door het glijmiddel, maar ging toch best goed. Even later werd een wat grotere gepakt en deze ging ook bijna vanzelf naar binnen. een vreemd gevoel maar ook wel spannend. Nadat zei dit een tijdje had gedaan mocht ik mijn benen optrekken en werd de gember in mijn kontje geduwd. eerst voelde ik nog niet zoveel maar na dat Vernice een aantal bewegingen had gemaakt voelde ik het branderige gevoel wel komen. toch viel dit mee, ik had vooraf veel erger verwacht. Ook dit bouwde de meesteres Vernice heel rustig op. het voelde echt fijn. Het was net of mijn kringspier er wat soepeler van werd en ik in een soort roes kwam.
                Na een tijdje werd ik geblinddoekt en lag in spanning af te wachten wat er zou volgen. even later voelde ik op mijn tepels het kaarsvet, hadden we wel besproken maar toch nog een verrassing.
                Ik had aangegeven dat ik thuis wat geoefend met speeltjes en wel wat groter strap-on kon hebben voorgaande sessies was het nogal strak en gevoelig.
                Maar Vernice begon echt voorzichtig met een wat kleinere en bouwde dit op naar groter strap-on. uiteindelijk heb ik nog gevraagd of ze nog en wat grotere wilde proberen.
                Deze moest ze wel nog pakken maar dat ging ook prima en zijn we lekker naar een hoogte punt gekomen waarbij nog wel een speeltje tegen mijn pik werd geplaatst
                Dit duurde niet lang tot ik echt spuitend klaar kwam.
                aan het eind de vraag gesteld of meesters Vernice het ook leuk had gevonden waarop ik het antwoord kreeg met een lachend gezicht "ik heb mij niet verveeld"
                Na het douchen nog een leuk gesprek gehad en zo ging ik met 3 zoenen weer naar buiten en heb een erg leuke ervaring aan dit spel over gehouden.

                Vernice, je bent echt een topper. dank je voor de leuke sessie en ik kom zeker nog een keer terug.

                Comment


                • #33
                  Kwam er nu wat gemakkelijker tussen. Ze is ook best vaak aanwezig. En het voelde weer als vanouds. Meesteres Vernice heeft de kwaliteit en gave om je goed aan te voelen. En met haar spelintelligentie en haar vrouwelijkheid weet ze een kinky magische sfeer en wereld te creeren.

                  Subliem spel waar ook nog kinkygirl Alesia nog een half uurtje in meespeelde.

                  Comment


                  • #34
                    Afgelopen woensdag had ik een afspraak met deze meesteres. Ik had haar website al een paar keer bekeken en uiteindelijk de stoute schoenen aangetrokken en haar slavenformulier ingevuld. Al snel kreeg ik via de mail reactie en een afspraak gemaakt. Het mailverkeer liep open en eerlijk. Twee dagen van te voren een instructie via de mail. Helaas kreeg ik, vlak nadat ik gearriveerd was, een berichtje dat ze ziek was. Natuurlijk baalde ik. Gelukkig was er een andere meesteres in HOD aanwezig, die nog plek had. Ik ben dus zeker aan mijn trekken gekomen en schrijf bij haar nog een recensie. Inmiddels weer contact gehad met Meesteres Vernice en een nieuwe, verlengde, afspraak gemaakt. Ik zie er naar uit!

                    Comment


                    • #35
                      Calea Toxic en Meesteres Vernice weer samen met triodagen in Amersfoort

                      https://www.smdome.com/unieke-samenw...dio-nederland/

                      Comment


                      • #36
                        Afgelopen week de uitgestelde sessie bij meesteres Vernice gehad. Omdat de vorige afspraak onverwachts niet door kon gaan, kreeg ik nu wat extra speeltijd. Wat lief! Ze was wat aan de late kant, maar dat mocht de pret niet drukken. De spanning werd zo opgebouwd. Bovendien moest ik nog bijkomen van mijn half uurtje bij andere dame. Wat is ze vriendelijk, ook tijdens de sessie. Na drie lekkere zoenen uitkleden en vervolgens vast gemaakt aan de wand. Zelf droeg ze zwarte lingerie met jarretels en kousen. Precies zoals ik gevraagd had. Ik had aangegeven mijn grenzen te willen opzoeken en dat heb ik geweten. De kleine man werd stevig afgebonden en mijn tepels werden met haar tanden onderhanden genomen. Daarbij kwam ze heerlijk dichtbij me. Losgemaakt en ik kreeg een mooi roze lingeriesetje aan met pumps. Ook mijn lippen werden gestift en ik kreeg een prachtige pruik op. Tijd om als sletje gebruikt te worden. Ik werd voorzien van poppers, in de loop van de sessie steeds meer. .Na eerst met haar vingers verkend te zijn, volgde een heerlijke anale sessie met verschillende maten strapons. . Deze moesten natuurlijk eerst door mij gepijpt en verwend worden. Tussendoor ook een keer genomen op de bok. Dit in combinatie met veel poppers en een CBT behandeling met kettingen en gewichten. Uiteindelijk op bed een masker op en voorzien van een overdosis aan poppers. Ik belandde in een roes en liet alles gebeuren. Het duurde niet lang of ik kwam heerlijk klaar. Genieten van het uitzocht op haar mooie lichaam. Tijd om bij te komen en ze gaf me daar alle tijd voor. Wat een lieve, maar ook harde meesteres. Het was genieten. Afscheid genomen en ik zie uit naar volgende sessie.

                        Comment


                        • #37
                          ik vind Vernice een hele fijne vrouw, nog steeds zeer aantrekkelijk en ze kan teasen als de beste en je zo al helemaal in een geile roes krijgen, ik bezoek haar niet heel vaak, vaak ook te laat dat ik weet dat ik kan en dan zit ze al vol, maar al mijn ervaringen met haar waren top, ook al hou ik niet echt van SM, meer van die kleding als laarzen en dat op het randje van erotiek en soft kinky spelen met anaal en tepels etc.

                          Comment


                          • #38
                            Haar reputatie blijft goed ook gezien haar nr. 1 positie hier: https://www.smdome.com/favoriete-mee...sen-en-waarom/

                            Comment


                            • #39
                              Ze was vorige week ook weer volgeboekt, maar had een afzegger dus ze apte me of ik die dag later kon, en zo was ik toch verheugd een sessie van een uur te kunnen spelen. Haar fijne manier van spelen, teasen en haar goede energie die om haar heen hangt blijft uniek en dat geeft zo'n prettig gevoel met haar. De sessie was ook erotisch kinky met veel variatie en geile momenten. Ze had zich goed ingelezen in mijn fantasie, do's en don'ts. Top Lady!

                              Comment


                              • #40
                                Ruim 1,5 jaar geleden had ik mijn eerste echte afspraak met deze top Meesteres en ben er sindsdien al regelmatig terug geweest. Vernice heeft mij langzaam maar zeker steeds verder meegenomen in haar kinky spel en me kennis laten maken met dingen, waarvan ik tot dan toe alleen maar had durven dromen. Ze heeft de gave om je nauwlettend te observeren met haar prachtige, helderblauwe ogen en daarbij je grens op te zoeken en deze grens op hele subtiele wijze steeds een beetje te verleggen. Ik kan dan ook zeker beamen dat ze niet voor niets al lange tijd de Nr.1 positie vasthoudt op de meesteressen ranking.
                                Afgelopen week was het tijd voor een nieuw hoofdstuk in mijn kinky dagboek en stond er voor het eerst voor mij een triosessie gepland en wel met de eveneens prachtige Mrs.Calea Toxic.
                                Omdat het wel een aanslag op de portemonnee is hadden we nu afgesproken voor 1 uur. Normaal spreken we af voor 1,5 of 2 uur en ook dat is vaak tekort omdat in het bijzijn van Vernice de tijd gewoon omvliegt.
                                De afspraak in Amersfoort was ook wat vroeger dan gebruikelijk, omdat de triosessies van deze top meesteressen nu eenmaal razendsnel volgeboekt zitten en hun agenda op deze 3 dagen uitpuilde.
                                Bij binnenkomst kennisgemaakt met Calea en na de gebruikelijke opfrisbeurt begon het dan. Omdat Calea, in tegenstelling tot Vernice, geen Nederlands maar alleen Duits en Engels spreekt verliep de sessie deze keer in het Duits en dat heeft ook wel weer iets magisch. Het uur was wederom weer tekort, deze twee Godinnen zijn echt perfect op elkaar ingespeeld en hebben mij dan ook weer in een heerlijke trance gebracht. Eerst staand vastgebonden aan het voeteneind van het bed en geteased door beiden, waarna we ons verplaatsten naar de bondagewand en het teasen nog even verder ging. Vervolgens werd ik vastgebonden op het bed waar ik van beide dames de borsten eens flink mocht verwennen met mijn tong. Vervolgens werd ik ontboden op de bok waar eerst Mrs. Calea mij begon te neuken met een kleine strapon, terwijl Vernice mij eerst eens met wat kaarsvet besprenkelde en vervolgens haar heerlijke billen liet kussen. Daarna draaiden ze de rollen om en vonden ze beiden dat een iets grotere strapon ook wel zou moeten passen, hiermee heeft Vernice mij heerlijk genomen, terwijl Calea mij voorzag van wat snuiven poppers.
                                Voor de finale moest ik weer plaatsnemen op het bed en werd ik weer vastgebonden en ditmaal ook geblinddoekt. Terwijl Calea mij een fantastische facesitting gaf hield Vernice zich bezig met elektro aanbrengen aan mijn stijve pik en werd deze elektro langzaam opgevoerd terwijl ze ondertussen een dikke geribbelde sound inbracht. Uiteindelijk hield ik het niet langer en kwam ik tot een knallend orgasme.
                                Al met al was het een geweldige ervaring om eens door deze twee prachtige meesteressen onderhanden genomen te worden en het leuke is ook dat je na afloop een leuk gesprek met ze kan hebben.
                                Ik kijk alweer uit naar de volgende sessie met Vernice, maar weer snel een afspraak maken!

                                Comment


                                • #41
                                  Ik heb ook weer een ouderwetse goede sessie gespeeld vandaag met Meesteres Vernice. O.a. met de Venus2000 milkingmachine en teasing , strap on en fisting, en ook kinkygirl Alesia edn half uurtje erbij inclusief de finale. Erg opwindend😃

                                  Comment


                                  • #42
                                    Afgelopen 2 weken weer compleet volgeboekt, later deze maand weer terug zie ook www.smstudio-amersfoort.nl/agenda 😉

                                    Comment

                                    Working...
                                    X