Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Clara, Hausnummer5, Hugo-Junkers-Strasse 5, Nordhorn-Klausheide

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Clara, Hausnummer5, Hugo-Junkers-Strasse 5, Nordhorn-Klausheide

    Een aantal weken geleden stond de roemeense Clara op de site van hausnr5 en ze bleek nieuw te zijn.
    Dagen zitten twijfelen en op het laatste moment toch maar gebeld voor een afspraak, omdat haar foto's mij zeer aanspraken en de gok maar genomen.
    http://hausnummer5.de/.cm4all/mediadb/Clara/Clara5.jpg

    Zat net 2 minuten aan de bar en was best wel een beetje nerveus, tot Clara verscheen en echt, WOW!!!!!
    Op de kamer was het de eerste 2minuten even aftasten, maar toen de sessie begon ging ze er vol en met overgave erin. Geen zin om in details te gaan, maar dit was vanaf de eerste minuut vol passie. Ik hoefde ook niets te zeggen, het leek of ze mijn gedachten kon lezen wat ik wil en heb een speciale wens die ze perfect uitvoerde. Lange tijd geleden dat een 1e bezoekje bij een dame zo perfect was. Alles en dan ook alles klopte en baalde aan het einde dat de geboekte 30min voorbij gevlogen waren.
    Tijdens de massage de laatste 5minuten meteen gevraagd of ze hausnr5 vaker komt bezoeken. Ze gaf aan dat het wel beviel en er nog over na moest denken. Haar foto staat nog op de site, dus hopelijk is het haar goed bevallen, zodat ik haar in de toekomst weer kan boeken. Vanaf nu maar elke week kijken of ze eventueel aanwezig is.

    p.s:
    Oh ja, ze spreekt perfect duits. Dus communicatie geen enkel probleem en tijdens de massage stelde ze diverse vragen. Vind ik alleen maar fijn als er leuke communicatie is.
Working...
X