Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roos, Leiden Prive, Leiden, Rijnstraat 12

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Roos, Leiden Prive, Leiden, Rijnstraat 12

    Naam: Roos
    Leeftijd: 19
    Uiterlijk: Afrikaans
    Kleur haar: Donkerbruik
    Kleur ogen: Donkerbruin
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: C
    Siliconen: Nee
    Piercing: Niet toen ik er was (op de foto's van LP wel)
    Tattoo's: Nee

    Link: https://leidenprive.nl/dames/roos/

    Deze dame een uur bezocht voor E150.

    Een mooie, jonge dame. Goed donker ook, daar houd ik ook dan ook echt van als ik toe ben aan een donkere dame. Lang haar tot voorbij haar kont! In dunne vlechten. Het langste haar dat ik ooit ben tegengekomen bij het wandelen, dat was toch wel een leuke verrassing.

    De date begon heel goed: samen douchen en lekker tegen haar billen aan rijen, zo een kwartier samen onder de douche gestaan, ze leek het ook niet erg te vinden dat haar haar nat werd. Daarna samen op bed beland en toen werd het wat minder geweldig. Ze kwam op mij nogal onnozel over, zowel pijpen als aftrekken was heel weinig soeps. Ik heb haar wel mogen beffen in 69-positie, dat was wel leuk. Qua standjes was het ook nogal klungelig, vond ik. Zelfs voor een beginnende DVP (hoewel ze volgens mij toch al zeker een half jaar in het vak zit). Nu ben ik zelf ook niet de handigste en misschien had ik meer leidend op kunnen / moeten treden. Maar ik ben zelf op dat punt toch wat te lijdelijk ingesteld. Uiteindelijk heb ik mezelf ook maar geholpen toen ze na 2 minuten aftrekken last kreeg van haar spieren. Ik kan me voorstellen dat een wandelaar die meer initiatief neemt er meer 'uit weet te halen'. Al met al vond ik haar wat verward over komen. Ze schijnt ook vaak later te komen / niet te komen, dus als je reserveert is dat iets om in gedachten te houden. Maar verder een leuke dame, zeker niet stuurs of ongemotiveerd.

    Dus al met al een beetje vreemde date, een mix van heel positief (uiterlijk, samen douchen) en matig (weinig initiatief, onhandig). Al met al leuk om meegemaakt te hebben, maar zeker geen herhaling.
Working...
X