Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Selena, Den Haag, Geleenstraat 45k10

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Selena, Den Haag, Geleenstraat 45k10

    Naam: Selena
    Leeftijd: 25
    Uiterlijk: Roemeens
    Kleur haar: Bruin
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: DD
    Siliconen: Nee
    Piercing: Ja
    Tattoo's: Ja

    https://www.smdome.com/kinky-selena-...18-2-dagshift/
    Last edited by Citygirl.nl; 30-01-2020, 17:51. Reason: Adres aangepast naar 25-3

  • #2
    Ik heb deze Selena bezocht in Antwerpen, na het zien van haar foto's moest ik met haar afspreken. Jezus wat een lekker wijf is het zeg. Ze heeft fantastische borsten en een heerlijke kont, dat lange zwarte haar met lichtgetinte huid...heerlijk! Ze heeft mij flink opgegeild, ze liet haar borsten over mijn lichaam gaan, beroerde af en toe mijn pik. Daarna is ze mij anaal gaan verkennen, waarbij ze genoeg ruimte zag om een strap-on te gebruiken :-) Met uitzicht op haar mega tits zat ze tussen mijn benen en werd ik flink doorgeneukt. Dat blijft toch een heerlijke ervaring.

    Vervolgens heb ik haar afwisselend gebeft en heeft ze mij een face-sitting gegeven. Tussen die billen in, dat is geen straf :-) Hoewel ze mij ook best wel uitteste qua breathcontrol. De finish was zoals afgesproken sensueel, waarbij ik vastgebonden was en ze boven op mij kwam zitten en mij langzaam rijdend tot een heerlijk orgasme liet komen!

    Comment


    • #3
      Goede pornkinky ervaring gehad met deze jonge Roemeense, ook lekker geil op zijn russisch met mijn harde pik tussen haar grote tieten. En beetje kinky gedaan door haar op commando te beffen, en zij mij met strap on mij te laten neuken, maar haar ook geil geneukt, en door haar goed gepijpt. Schone kamer achter op de begane grond. Selena is zeer ok!

      Comment


      • #4
        Hier eens binnen gestapt, omdat Melissa er niet was. Hygiene was in orde, ze was ook vriendelijk en een soft kinky spel gespeeld, met wat nippletorture/teasing, strap on, fisting, beffen. Was op zich wel ok, maar ook niet dat ik zeg wauw. Had het idee dat ze nog wat ervaring miste, maar ze deed wel haar best

        Comment


        • #5
          Mijn eerste bezoek aan een dame sinds de lockdown! Ik had vooraf contact gezocht met Selena om af te spreken, ik voelde er niet zo veel voor om de straten door te struinen.

          Ik heb een heel fijn uur gehad. Onwennig in het begin, niet precies wetende hoe de regels werken, hoe het er aan toe gaat in de buurt. Het was bijna alsof je zo'n bezoekje voor het eerst doet. Eigenlijk wel leuk om weer die spanning te voelen! Na alle hygienische en financiele plichtplegingen gingen we van start. Een mondkapje op dus, dat is wel even gek maar vond het ook wel spannend om haar zo te zien. Het heeft iets mysterieus. Helemaal toen ze volledig naakt ging, maar het mondkapje dus op was best bijzonder. Ze heeft een fantastisch lichaam en een zwoele blik. Ze zat vol energie en dat spatte er vanaf.

          We hebben een soft-kinky sessie gedaan, waarbij ze veel tease&denial toepaste, her en der wat softe pijnprikkels met radarwiel, flogger en tepelklemmen. En ze heeft me regelmatig tot het randje bracht met haar handen. Uiteindelijk finishte we met haar bovenop mij terwijl ik vastgebonden was. Eerst reversed cowgirl, waardoor ik een blik had op haar heerlijke volle billen en fraaie lange zwarte haar. Daarna draaide ze om en met mijn ogen op haar grote borsten en sensuele blik kwam ik tot een overweldigend hoogtepunt.

          Zeer genoten! Het protocol is even wennen, maar ik vind het niet heel storend. Tuurlijk zijn er momenten dat je er even bewust van bent, dus je kan niet 100% vrijuit een sessie in gaan zoals je voorheen deed. Misschien op 80-90% nu. Maar 80% is beter dan 0% :-)

          Comment


          • #6
            Ik heb Lady Selena weer bezocht, het was fijn haar weer te zien. Ze zag er geweldig uit, met haar hoge glimmende zwarte laarzen en lak korset waar haar grote borsten zowat uitpuilden. Ik heb een heerlijk uur gehad met haar, een wat meer softe sessie. Ik was de hele sessie vastgebonden, soms geblinddoekt en soms niet, waardoor je de momenten 'koestert' dat je wel mag kijken naar haar lichaam.

            Ze gebruikte ook haar elektro-set, vond ik wel spannend voor een keer. Lichte prikkels die door mijn pik heen gingen, soms een beetje pijnlijk, soms ook soort van aangenaam? Heel apart gevoel. Met de afstandsbediening in haar hand lag ze dicht tegen mij aan en fluisterde in mijn oor, terwijl ik zag hoe ze op de knoppen drukte om de prikkels wat te verhogen of te verminderen. Met af en toe een snuifje poppers erbij was het best een intense ervaring!

            Als beloning voor het doorstaan van het elektro-spel, pijpte ze mij. Wat een heerlijk gezicht om haar volle lippen over mijn pik te zien gaan, ze bracht mij dichtbij een hoogtepunt maar stopte op tijd. Want we waren nog niet klaar. Ze ging met haar billen boven mijn gezicht en afwisselend moest ik haar beffen en ging ze op mijn gezicht zitten om mij de adem te ontnemen. De momenten dat ze dan weer even omhoog komt met haar billen, hmm wat een uitzicht.

            De finish verwende ze mij anaal met haar hand en trok ze mij langzaam af en werd ik naar een heerlijk orgasme geleid door Selena.

            Comment


            • #7
              Ik kreeg een berichtje dat Selena weer terug is en ben naar Antwerpen getogen. Wat zag ze er weer heerlijk uit. Ik was al hard voordat ze me met 1 vinger had aangeraakt.

              We begonnen rustig. Ze bood me eerst haar laarzen en daarna haar borsten aan om te mogen likken en ik moest haar ook pleasen met mijn tong tussen haar benen terwijl ze op mijn gezicht zat. Heerlijk die billen boven je gezicht.

              Ze heeft me daarna lekker genomen met een strap-on, waar ze me een paar flinke tikken gaf op mijn kont en me geil toesprak. Daarna omgedraaid en terwijl ze me neukte trok ze mij af en kwam ik heerlijk klaar.

              Fijn dat deze topper weer terug is!

              Comment


              • #8
                Eindelijk dit kinky duiveltje nog eens bezocht
                Haar looks en uitstraling waren weer top, haar lichaam mooi verzorgd en naar haar zeggen was ze in een geile bui vandaag.

                Ik moest gaan liggen met mijn handen boven mijn hoofd en ze vertelde me dat ik haar goed moest gaan verwennen door haar te gaan likken en als ik dat goed deed zou ik beloond worden. Even later zakte ze met haar kutje vlak boven mijn mond zodat ik gedwongen werd haar te beffen, en dat deed ik, soms wat naar lucht happend omdat Selena wat meer op mijn mond ging zitten met haar heerlijk fris kutje, terwijl ik zo bezig was keek ze mij aan met haar doordringende blik, ze nam mijn handen en deze moesten haar geweldige borsten kneden en dit ging zo even door totdat Selena tevreden was. Wat later had ik de beloning verdiend want Selena liet zich met haar kutje over mij harde paal zakken en neukte zichzelf. Ik probeerde zo weinig mogelijk te bewegen en profiteerde om haar prachtig lichaam te aanschouwen. Die op en neergaande pornotieten, de felheid en geilheid in haar ogen en de opwindende dirty talk die Selena eruit spuwt, maakte dit alles toch veel intenser.

                Zoals altijd was het bij dit toppertje weer TOP!

                Comment


                • #9
                  Na een paar rondjes in de avond wist ik al dat het Selena zou worden, ooit een trio mee gedaan met Melissa in hun toenmalige gezamenlijke kamer maar verder altijd verder aan voorbij gelopen. Ik vind wel dat ze er vreselijk lekker uit ziet, mooie sili borsten, slank, leuk koppie en die laarzen maken het helemaal af.
                  Had wat geld op zak, was geil en wist dat ik hierna toch nergens meer naar binnen zou gaan dus direct 200 neergelegd voor een uur en afgesproken dat ik het aan haar over liet maar wel lekker teasen, kinky en duidelijk aangegeven dat ik die rode laarzen wel supergeil vond (hint hint).
                  Selena nam het heft in handen en ik kreeg een blinddoek om. Hoorde wat geluiden van omkleden en dat er wat laarzen aangedaan werden en al snel kwam ze tegen me rijden en begon ze te teasen, ik werd een partij geil, niet normaal.
                  Toen moest ik op bed liggen, de handboeien om en ze begon me langzaam te pijpen, kut, goed mijn best doen om niet te snel klaar te komen maar alsof ze het wist nam ze al snel gas terug.
                  Op dat moment kreeg ik het idee om Dana er bij te halen, nooit aan gedacht om naar binnen te stappen maar ik had ergens gelezen dat ze ook hoge rode laarzen had dus aangegeven bij Selena of ze Dana er misschien bij kon halen, geen probleem en een gesprekje in het Roemeens volgde waarna ik - met de blinddoek om - moest wachten tot Dana arriveerde.
                  Dana begon het spel gelijk mee te doen wisselend pijpen door de dames en de blinddoek mocht af waarna ik kon genieten van die geile lichamen met laarzen, wat een genot. Tijd geleden alweer dat ik me zo voelde.
                  Het spel werd verlegd naar anaal spel, vingers en kleine dildo werden gebruikt en ik werd alleen maar geiler en geiler.
                  Na een klein uur werd ik vakkundig door Selena klaargetrokken, man was een ontlading en wat een top bezoekje. Kost je 300 maar dan heb je ook wel wat. Ach, ik had door de lockdown wat wandelgeld uitgespaard dus heb het er nu van genomen.

                  Daar gaat nog wel een vervolg van komen.

                  Comment


                  • #10
                    Zo dan, zo zie je maar dat je je toch stevig kunt vergissen in dames als je puur kijkt naar uitstraling en niet verder kijkt dan je neus lang is.
                    Ik loop nou al een paar jaar door het SKW (en andere buurten) en dan merk je dat je op een gegeven moment met andere ogen naar de dames gaat kijken en dus gebeurde het dat ik ondanks dat ik haar er knetterlekker uit vind zien eigenlijk nooit aan dacht om naar binnen te stappen, vraag me niet waarom maar het zal wellicht met uitstraling te maken hebben.
                    Een paar weken terug liep ik een rondje en het was vrij rustig, de meeste dames waren bezet en plots zag ik Selena staan die me erg lief toe lachte. Aangezien ze haar zwarte laklaarzen aan had werd ik plotsklaps erg geil dus besloot om is een keer een half uur te proberen bij Selena en ik moet zeggen dat ik niet beklaagd heb. We spraken af een half uurtje te teasen met pijpen en anaal spel. Allemaal niet te heftig maar Selena beheerst de kunst wel erg goed hoor. Ik ging liggen, de handboeien werden vast gemaakt en ik kreeg een blinddoek om, of ze wist wat ik leuk vind, en ik kreeg een heerlijke blowjob. Daarna voelde ik haar vingers rond mijn kontgaatje en alsof ze dat al jaren had gedaan bij me kreeg ik een geweldige prostaatmassage terwijl ze me gelijktijdig pijpte.
                    Ik probeerde het nog even uit te stellen en alsof ze het voelde stopte ze gelijk en deed het condoom eraf net als mijn blinddoek om me vervolgens met haar hand naar mijn hoogtepunt te brengen, pfoeh dat was lekker zeg en ik kon wederom een dame aan mijn lijstje toevoegen.
                    Selena blijkt ook een bijzonder leuke dame te zijn waar je een gezellig praatje mee kunt maken en die erg geĆÆnteresseerd is in kinky dingetjes, die gaat me daar het komende jaar ongetwijfeld nog wel in bij brengen.
                    Ze heeft er een fan bij!

                    Comment


                    • #11
                      Bij binnenkomst met enkele kussen welkom geheten. Tijdens het uitkleden en wassen gezellig wat geklets. Want het was toch al een tijd geleden dat ik Selena nog had bezocht.
                      Hierna op bed plaats genomen, en zijn we er rustig en relaxed aan begonnen. Selena begint met kussen en strelen. Ook van mijn tepels, hier bijt ze af en toe ook zachtjes in, wat ik wel lekker vind.
                      Dan zakt ze langzaam omlaag, en masseert ze mijn lichaam met haar lekkere grote borsten. Al lager zakkend neemt ze mijn zak onder handen met haar mond, waarna ze op m'n ondertussen keiharde pik een condoom aanbrengt, en mijn pik in haar mond neemt. Na deze ijzersterke pijpbeurt bind zij mij vast en komt op mijn gezicht zitten, zodat ik heerlijk haar kutje en kontgaatje moet likken. En met een volmaakt uitzicht op haar borsten berijd ze mijn gezicht en tong zoals ik nog zelden heb meegemaakt.

                      Ze verplaatste zich snel in Amazonezit en ook hier was ze niet te stoppen. Toen maakte ze mijn handen en voeten terug vrij en mocht ik zoals gevraagd wat met haar overheerlijke, grote borsten spelen om terug op adem te komen.
                      Vervolgens had ze niet veel moeite nodig om mij met haar strapon nog bloedgeil te krijgen en nog enkele andere van mijn persoonlijke fantasietjes uit te voeren.
                      En finishen wou ik met haar welbekende prostaatmassage en unieke pijpkwaliteiten.
                      Weeral een heerlijk uurtje beleefd met deze waanzinnige kinky dame.

                      EĆ©n ding is zeker, als ''Kinky'' een Olympische discipline was, kreeg Selena van mij zeker een gouden medaille!

                      Comment


                      • #12
                        gekopieerd uit het andere topic van Selena:
                        Vorige week eindelijk weer is in staat om naar het SKW af te zakken.

                        Ik had wat geld opgespaard en was in een relaxte bui dus had me voorgenomen om is uitgebreid een goede sessie te beleven indien ik ergens naar binnen zou stappen.
                        Je komt aan en je waant je gelijk weer in de snoepwinkel. Ik moet wel zeggen dat ik het een stuk rustiger vond (Zowel dames als wandelaars) dan het in het verleden was maar ik denk dat Corona daar debet aan is. Zowel in de saunaclubs als de wandelgebieden is het een stuk minder dan het vroeger was maar goed, ik ben een ouwe lul en vroeger was alles beter šŸ˜‰.
                        Na een paar rondjes gelopen te hebben zag ik zowel Selena als Dana en hoewel Melissa er ook weer geweldig uit zag toch mijn keuze gemaakt voor Selena.
                        Zoals gezegd, ik voelde me relaxed dus geboekt voor een uurtje en na een kwartiertje gevraagd of ze Dana er bij wilde halen, dus die kwam snel aangelopen met haar geile rode laarzen die Selena inmiddels ook aan had gedaan.
                        Vastgeboeid op bed en een blinddoek om en de dames begonnen me heerlijk te teasen en af en toe voelde ik de lak van de laarzen op mijn lichaam terwijl ze mijn keiharde lul zachtjes masseerden.
                        Onderwijl duwde Selena 3 vingers in mijn kont en masseerde ze mijn prostaat en ik moest me al snel inhouden om niet te komen.
                        Ik mocht naar hartenlust de borsten van de dames likken en ze kronkelden over mijn lichaam alsof het een lieve lust was.
                        De blinddoek ging af en ik kon de dames diep in hun ogen kijken terwijl ze verder gingen met het teasen over mijn lichaam, ik werd bijkans gek van geilheid.
                        Enfin, na een uur trokken ze me naar een hoogtepunt en ik ben zelden zo hard klaargekomen, erg intens hoor. Wederom een geweldige ervaring maar goed, het kost ook wel wat.
                        Gelukkig dat ik niet om de hoek woon want anders zou ik een flink probleem krijgen qua financiƫn maar ik heb me wel voorgenomen om volgende maand weer terug te gaan.

                        Comment


                        • #13
                          Ze lacht steeds meer bij het raam en ik vind haar er ook steeds aantrekkelijker uit zien, doet ze alleen SM of ook sex?

                          Comment


                          • #14
                            Louistemple Inderdaad,Selena zie je vaker glimlachen t.o.v vroeger.
                            Eens op haar kamer is Selena een supersympathieke goedlachse en vriendelijke dame die echt al je seksuele fantasieƫn wil en kan waarmaken.
                            Intiem met Selena heb ik al verschillende keren gedaan.
                            Ze adverteert er ook mee.
                            https://www.kinkydevils.nl/kinkygirl...kygirl-selena/

                            En eens Selena naakt voor jou staat, zal je pas echt merken wat een goddelijk lichaam dit kinky duiveltje bezit!

                            TOPPER!!

                            Comment


                            • #15
                              Vorige week weer is afgezakt naar het Antwerpse. Ik had een dagje tijd en wat geld op zak, evt een trio, ik liet het maar op me afkomen. Als ik iets heb geleerd in de jaren dat je het nooit kunt plannen dus ik liep om een uur of 4 een rondje en zag al wat bekende gezichten. Melissa stond zowaar vrij maar ook Beatrice en Selena stonden er weer prachtig te zijn.
                              Dana stond met een lange slaaf in latex voor het raam, die zou dus wel even bezig zijn dus die zou afvallen.
                              Zag wel een paar nieuwe gezichten en ook de gebruikelijke transen stonden er, jammer dat daar toch niets nieuws bij komt. Is alweer een paar jaar geleden dat ik bij een trans naar binnen ben geweest en bij de bezetting die je ziet in Amsterdam en Den Haag zal dat er ook niet snel van komen. Dat dacht ik op dat moment maar hoe anders zou het gaan lopen.

                              Nu maar even stoppen met topic vervuiling.

                              Selena sprong er weer uit, laatste bezoek was prima dus snel naar binnen voor een uurtje.
                              na een paar rondjes gekozen voor Selena. Nou had ik toevallig de dag ervoor weer is ongegeneerd rondgestruind op het internet op zoek naar geile filmpjes en toen kwam ik bij een prachtige dame terecht, Octokuro en daar werd ik toch een partij geil dus ik had gelijk een trio in gedachten met Selena en Dana met dit filmpje in mijn achterhoofd:

                              Black-Sabbath-Of-Horny-Demonesses by Octokuro - Pornhub.com

                              Waarbij de dames met latex handschoenen heerlijk aan mijn lul liggen te zuigen terwijl ik vastgebonden lig.
                              Eerlijk gezegd ben ik altijd een beetje timide als het gaat om wensen maar bij Selena is dat niet het geval (mits het binnen het betamelijke is natuurlijk) dus ik vertelde eea en Selena vond het alleen maar leuk, ze gaf ook aan dat ze het alleen maar prettig vindt als klanten alles vertellen, daar leert ze ook van en ze vindt het ook leuk om in die fantasie mee te gaan.
                              Aldus geschiedde, ik kreeg een blinddoek om en werd vastgebonden. Ik hoorde dat ze laarzen aan deed en af en toe streelde ze mijn lul die inmiddels keihard was geworden.
                              Ze belde Dana maar het was blijkbaar trio dag voor de dames want Dana was al bezig met een trio en even later werd Selena ook gebeld voor een trio. Normaal is het niet prettig als een dame gestoord wordt door een telefoontje maar nu vond ik het niet erg, ik lag daar weerloos en Selena teasde me dus ik vond het eigenlijk alleen maar spannend.
                              Hoe dan ook, Selena begon me plagend te pijpen en aan mijn lul te trekken en ze bouwde de spanning vakkundig op. Ik hield het bijna niet meer en begreep dat ze bezig was met cum control, de blinddoek ging af en ik keek haar aan terwijl ze me plagend pijpte, mijn god wat geil, ze had inmiddels ook haar latex handschoenen aan gedaan en ik waande me in bovengenoemde film.
                              Uiteindelijk lukte het me niet meer om het te houden en ik kwam klaar op een manier zoals ik nog niet vaak klaar gekomen ben, ik spoot bijna op mijn eigen gezicht, pff.
                              Na afloop nog een praatje tijdens het schoonmaken en ik moest buiten een paar rondjes lopen voordat ik weer een beetje op adem was gekomen.
                              Topbezoek!!
                              Last edited by jandevries; 06-12-2022, 13:28.

                              Comment


                              • #16
                                Wederom een heerlijke tijd beleefd met dit kinky wondertje.
                                En eindelijk heeft Selena terug donker haar en is dat geblondeerd haar weg, ze straalt nog meer als tevoren.

                                Comment


                                • #17
                                  Een verslagje van mijn bezoek aan Selena vorige week.
                                  Ik was weer is een keertje in de gelegenheid om het SKW te bezoeken na 3 maanden maar alles zat weer tegen onderweg, lijkt wel of het met de week weer drukker wordt op de weg, maar uiteindelijk om een uur of 4 aangekomen.
                                  Auto kon ik direct kwijt om 1 minuut loopafstand dus zoals altijd weer gespannen de Schippersstraat ingelopen, nieuwsgierig naar de bezetting.
                                  Die viel niet mee, een aantal toppers bezet, afwezig en op punt om weg te gaan.
                                  Rondje gelopen tot Selena me naar binnen wenkte, ze had een verrassing, nieuwe laarzen. Dat werkt prima bij me want na een rondje of 2 toch maar besloten naar binnen te wippen.
                                  Snel ontkleed en vol trots liet ze me haar nieuwe laarzen zien, waren meer schoenen met stof over de onderbenen maar goed, ze zag er weer prima uit en aangezien mijn interesse meer uit gaat naar de laklaarzen toch maar gevraagd of ze haar zwarte laarzen aan wilde houden.
                                  Na een wasje naakt op bed gaan liggen en al snel in de boeien gelegd aan armen en benen. Blinddoekje ging om en ik hoorde Selena van kleding verwisselen, ondertussen aan mijn inmiddels keihard geworden pik trekken, heerlijk en ik word daar intens geil van. Laarzen gingen langs mijn gezicht en opeens kwam ze met haar kutje bovenop me zitten en beval ze me haar te likken wat ik uiteraard direct deed.
                                  Ze had ook een latex handschoen aangetrokken en het blinddoekje ging af toen ze me tergend langzaam begon te pijpen en af te trekken, erg geil en ik moest mijn best doen om niet direct te komen.
                                  Ik stelde voor om Dana er een half uurtje bij te betrekken, die was helaas bezet dus stelde Selena voor om een andere dame te vragen.
                                  Blinddoekje ging weer om en ik moest maar raden wie er bij kwam.
                                  Er werd op het raam geklopt en ik hoorde wat Roemeens geroezemoes en ik moet zeggen dat ik het erg geil vond.
                                  Dame 2 kwam naast me liggen en begon langzaam aan mijn lul te trekken terwijl Selena mijn prostaat begon te masseren. Langzaam begonnen ze aan mijn hoogtepunt te werken toen mijn blinddoek af mocht.
                                  Langzaam wennend aan het licht zag ik de rode laklaarzen naast mijn gezicht en bleek het Amira van nr 35 te zijn die haar lippen om mijn lul had, erg geil zoā€™n verrassing.
                                  Het duurde nog een minuut of 5 tot ik knallend en letterlijk spetterend klaar kwam, Selena kon net aan een sperma salvo ontwijken.

                                  Een praatje daarna en een wasje later stapte ik weer heerlijk voldaan naar buiten.
                                  De avond zou niets meer brengen dus in de auto naar huis (wat gelukkig een stuk sneller ging dan de heenreis) nog even nagenoten.

                                  Comment


                                  • #18
                                    Ik heb via via begrepen dat Selena nu superhoge witte laklaarzen heeft, kan iemand dat bevestigen?

                                    Comment


                                    • #19
                                      Originally posted by Broodpoot View Post
                                      Ik heb via via begrepen dat Selena nu superhoge witte laklaarzen heeft, kan iemand dat bevestigen?
                                      Als je goed zoekt tussen haar prachtige foto's, zal je dit toppertje met haar witte laklaarzen hier zeker kunnen bewonderenšŸ˜

                                      https://www.kinkydevils.nl/kinkygirl-selena/
                                      Last edited by Dadji; 28-11-2023, 22:24.

                                      Comment


                                      • #20
                                        Nee die had ze al, ze heeft nu nieuwe, hogerešŸ˜‰

                                        Comment


                                        • #21
                                          Wow, vorige week Selena bezocht en ik had via de tamtam al begrepen dat ze nieuwe witte laarzen heeft dus begin middag met de auto naar Antwerpen gereden, liep voor de verandering nu eens een keer wel vlot qua verkeer hoewel eenmaal in Antwerpen dan sta je tegenwoordig altijd 20 mn in de drukte.
                                          Ik had gelukkig snel een plekje gevonden dus parkeergeld betaald en snel richting de dames.

                                          Ik liep door de Schippersstraat en na een rondje gelopen te hebben stond ze opeens in haar multi hoge witte laklaarzen, zeker 25 cm hoog, gekregen van een klant, hulde voor die persoon!!
                                          Ze keek me lachend aan want ze weet dat ik direct voor de bijl ga en zo geschiede.

                                          Gekozen voor een uurtje kinky, nu alleen met Selena want ik had geen zin in een trio.
                                          Zal het kort houden want ik val in herhaling maar de sessie was fantastisch. Blinddoek, teasen, vastbinden en ze begon met te pijpen waarna ze met mijn kont begon te spelen, de ene vinger na de andere. Ik genoot met volle teugen dus toen de blinddoek af mocht zag ik dat Selena met haar prachtige witte laarzen in de lucht me heel langzaam aan het pijpen was en aan het voor mij onbekende hoofdstuk ā€œcum controlā€ begon.
                                          Mijn hemel, ze kreeg het voor elkaar om me tot 3 keer bijna klaar te laten komen waarbij er een paar druppels sperma vrij kwamen maar ik mijn orgasme net niet voelde dus ik lag te kronkelen op het bed terwijl ze mijn lul langzaam begon te melden.
                                          Uiteindelijk liet ze me klaar komen en kwam ik klaar zoals ik zelden klaar ben gekomen, ik moest dan ook een paar mn blijven liggen.

                                          Ik kon het niet laten om nadat ik weer buiten was een paar rondjes te lopen om Selena met haar laarzen te bewonderen, wat een geil gezicht zeg.

                                          Al met al weer een heerlijk uurtje mogen beleven.

                                          Comment


                                          • #22
                                            Alweer een geweldige sessie met deze beauty mogen en kunnen beleven.


                                            Comment


                                            • #23
                                              Meesteres Selena stopt in Antwerpen, morgen begint ze in Den Haag, Geleenstraat 86, raam weet ze nog niet, wel haar werktijden van 12 tot 22 uur

                                              Comment


                                              • #24
                                                Selena is verhuisd naar nr. 45

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Ik ben nieuw hier op het forum maar al sinds 3-4 jaar altijd grote fan geweest van Selenaā€¦ ik vind het oprecht jammer dat ze verhuisd naar nederland maar ik kan enkel
                                                  maar zeggen dat de Nederlandse wandelvrienden gelukzakken zijn.
                                                  wat zij mij qua pornosex heeft laten beleven is buiten categorie.
                                                  ik ging altijd voor minstens 1,5 uur vaak langer en zal je nooit beklagen .
                                                  love you selena

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X