Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Victoria, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Victoria, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

    • Victoria
    • Nederlandse
    • 20 lentes
    • 173cm lang
    • Bruin haar
    • Blauwe ogen
    • E-Cup borsten (echt)
    • Volslank postuur
    https://www.privehuishod.nl/victoria/

    Ik zag op instagram van House of Dreams de foto van Victoria voorbij komen vanochtend... Dat sprak mij zeer aan! Ik ben gek op voluptueuze vrouwen met grote borsten (ze heeft E-Cup). Ik heb gebeld om een afspraak te maken tussen twee afspraken door.

    Victoria is echt een leuke meid, knap gezicht, 20 jaar jong, leuke kwebbel en echt wat een curves! Mooie volle billen, lekkere tieten. Volle lippen. Ik had maar een half uurtje, maar heb erg van haar genoten. Een lekkere vrijpartij, waarbij ik haar rondingen goed heb kunnen voelen. Heerlijk tussen haar borsten, ze pijpte lekker. Daarna geswitcht naar doggy waar ik mij moest inhouden om mijn kruit niet gelijk te verschieten. Wat een heerlijke kont.

    Daarna omgewisseld in met een blik op haar mooie blauwe ogen en volle borsten die ze tegen elkaar aan duwde kwam ik lekker klaar. Ik kon mij even douchen na afloop, ondanks dat de kamer airco had, hadden we toch wel in het zweet gewerkt. Wel zo prettig voor mijn volgende werk-afspraak om even te kunnen douchen

    Het was haar eerste dag zoals gezegd, ik hoop van harte dat ze nog vaker komt!!

  • #2
    Gezellige meid!leuk half uurtje mee gehad!zeker voor herhaling vatbaar!

    Comment


    • #3
      Vanmiddag met deze nieuwe vrolijke meid naar de kamer geweest. Jong, volslank maar sexy op de juiste manier en volgens mij een ware liefhebster, want het plezier spatte van haar af. Lekker geil, tongzoenen, en vol passie aanraken en met haar body en ECHTE E cup over me heen wrijven, dat was hemels en dan die ondeugende ogen die je dan sprankelend aankijken en uitdagen. Dan wordt het een leuke sexpartij met veel ondeugendheden, passie, en ook humor. Ja dit meisje geeft je positieve energie en mat je ook fysiek af. Want ze kan zeker sexen en volgens mij kreeg ze ook een echt orgasme of ik moet er erg naast zitten. Een nieuw toppertje hebben ze daar bij HOD, dat kan ik zeker zeggen na mijn fantastische leuk en geile tijd met Victoria

      Comment


      • #4
        Ik ben weer bij Victoria op bezoek geweest, wat een heerlijkheid! Lekker zoenend met haar zachte lichaam waar ik mijn handen over liet gaan, ze teasde mij heerlijk met haar borsten waar mijn pietertje heerlijk tussen verdween met wat olie. Hmm wat heerlijk, ik zou haast zo willen klaarkomen zo fijn voelt het. Maar goed, er stond nog meer leuks op het programma natuurlijk.

        Ze heeft mij lekker gepijpt waarbij ze me ook weer geil aankijkt. Ze heeft een leuke ondeugende blik, zo een jonge meid maar zo ondeugend al. Heerlijk. Daarna in missionaris afgemaakt, tongend kwam ik met diepe stoten klaar in het condoom.

        Heerlijke meid, mijn favorietje in Amersfoort hoor.

        Comment


        • #5
          die grote echte lekkere E cup borsten zijn niet te versmaden, daar kwam ik op af toen ik dat op haar profiel pagina https://www.privehuishod.nl/victoria/ las en ook de foto's zag. Jonge sexy meid ook met positieve energie. Dat geeft een man als ik een grote smile op zijn gezicht en ik heb genoten van haar aandacht en sex want ze kan het wel, je zou niet zeggen dan ze 20 is. Ervaring of plezier in haar vak genoeg, dat merk je zeker bij haar. Dit is een meisje om verslaafd te worden en is geloof ik een hartsvriendin van Kim, kan je een trio voorstellen met 2 van die geile jonge meiden met mooi koppie en echte grote borsten? Dat is de hemel voor mij hoor!

          Comment


          • #6
            Net op zondag mijn min of meer ochtend wip gehad al was het vroeg in de middag natuurlijk, en met de fruitige jonge geile Victoria. Ze is wat voller, maar wel op de juiste manier en ze ik gewoon bloedgeil, jeetje dat was een aanval op mij als man met al die sexuele energie van haar. Whoaaaa, Donald leeft meer dan vantevoren!! Tongzoenen was vol, voelen, teasen, geilen, echt vol erop ging ze en daarmee maakte ze kleine Donald ook al snel groot en hard, zodat ze die ook ff wilde proeven! Om daarna haar lekker te palen !

            Comment


            • #7
              Gisteren een enorm fijn bezoek gehad bij Victoria.

              Enorm zenuwachtig kwam ik aan bij House of Dreams, dit was de eerste keer dat ik een privehuis bezocht, ik werd binnen gelaten door de zeer vriendelijke huisvrouw die mij begeleide naar een kamer waar ik even op de dame kon wachten.

              Kort erna werd deur open gedaan door Victoria, een prachtige jonge dame in sexy lingerie die me mee nam naar een andere kamer. Daar aangekomen besproken we de extra mogelijkheden waarbij ik vertelde dat dit mijn eerste keer was dat ik een privehuis bezocht en heel erg nerveus was, al heel snel stelde ze mij op mijn gemak met haar rustige zwoele stem en vertelde me dat ik me uit kon kleden en bij haar op bed mocht komen.

              We begonnen te zoenen en ik voelde me steed meer op mijn gemak, ik mocht haar borsten aanraken en wat zijn die zacht en vulde mijn handen, wat een enorm fijn gevoel. Ik moest op mijn rug gaan liggen en begon ze mij te plezieren en mijn god wat deed ze dat met passie en voelde dat heerlijk, de tijd vloog voorbij voordat ik
              het in de gaten had. Ze is hier enorm goed in, zo erg dat mijn hele lichaam begon te tintelen. Even een kleine pauze waarbij we
              zoende en ik met haar borsten speelde. Erna weer verder gegaan en het afgemaakt met doggy stijl en dat voelde ook heerlijk aan. Voor mijn gevoel heeft ze me helemaal afgemat want ik heb er zelfs spierpijn aan over gehouden.

              al met al is Victoria een enorm lieve en mooie dame die geniet van wat ze doet, ze is wat forser maar wat een prachtige curves heeft ze. Ze is zeker een aanrader voor iedereen die nog twijfeld

              Comment


              • #8
                Na het zien van de foto’s en het lezen van de ervaringen was mijn nieuwsgierigheid aangewakkerd.
                Deze week een uur gereserveerd met Victoria.
                Het was helaas een afknapper. Wat kan je op het verkeerde been gezet worden door reacties en foto’s.
                wil niet te negatief overkomen. Het is een lieve meid en deed er alles aan om je te plezieren. Geen mooie rondingen voor een volslanke dame, was meer een Michelin figuur. Je moet ervan houden maar voor mij niet voor herhaling vatbaar.

                Comment


                • #9
                  Victoria is inderdaad wel echt een BBW, niet een beetje curvy of mollig. Daar moet je van houden, zoals ik wel doe

                  Ik ben vorige week bij haar geweest, ze herkende me nog en we begonnen vrijwel gelijk waar we de vorige keer eindigde haha. Het was weer een fijne vrijpartij waarbij ik uiteindelijk in doggy ketsend tegen die grote dikke kont heerlijk ben klaargekomen.

                  Comment


                  • #10
                    Volop genoten met deze mooie volslanke dame!
                    Op de kamer weet ze je goed te verleiden. Persoonlijk hou ik wel van een dame met pit. Dat heeft ze zeker. In het begin een beetje aftasten, maar ze laat zich daarna helemaal gaan.
                    Toppertje!

                    Comment


                    • #11
                      Laatst bij Victoria geweest. Ze was niet de dame waar ik voor kwam, maar bij het voorstellen was zij een van de twee die nog vrij waren. Ik had mij voorgenomen om een keer wat anders te proberen (ik val zelf normaal op slank) en aangezien ik even in de auto had gezeten. Maar Victoria heeft mij positief verrast. Deze dame weet van aanpakken, is lief en ik heb een heerlijk half uurtje gehad. Zeker een aanrader.

                      Comment


                      • #12
                        Gisteren zondag bij Victoria geweest. Leuke spontane jonge meid. Met enorme sexdrive. En daar heb ik goed gebruik van gemaakt. Heb ouderwets gesekst met veel aktie en energie.

                        Diverse standjes, geile pijperij, beffen, tongen. Een topdate zoals ze dat noemen.

                        Comment


                        • #13
                          Deze volslanke brunette werkt helaas niet vaak. Ik heb haar slechts 1 keer mogen ervaren in HOD. Ze houdt van strelen en pijpt ook met veel passie. De sex was goed en mijn bezoek voor herhaling vatbaar. Hopelijk is ze in het nieuwe jaar (als alles weer open is) wat vaker, want ze blijft in mijn top 10.

                          Comment


                          • #14
                            Komt Victoria nog terug?

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by Pietertje68 View Post
                              Komt Victoria nog terug?
                              als men op de site house of dreams klikt en dan op dames dan zie ik geen victoria meer (gestopt) ??
                              https://www.privehuishod.nl/photos/

                              Comment


                              • #16
                                Alleen de dames die op hun site staan werken er. Lijkt me ook logisch. En Victoria al tijden niet meer gespot daar waa nog ver voor de lockdown we zijn inmiddels half jaar verder.

                                Comment


                                • #17
                                  Nee dat begrijp ik dat ze niet op de website staat Ik kom niet uit een ei, heren.

                                  Er zijn wel vaker dames van de website van privehuizen verdwenen die even later weer terug keren, dus dat zegt niks.

                                  Laat ik de vraag anders formuleren dan: Weet iemand waar Victoria is, of ze ergens anders ontvangt, of van plan is ergens te ontvangen en zo ja waar en hoe kan ik met haar in contact komen?

                                  Comment

                                  Working...
                                  X