Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Advertentie: KinkyDevils.nl

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Advertentie: KinkyDevils.nl

    Kinky Devils is een gespecialiseerde website met de beste highclass BDSM Meesteressen in Europa.

    www.kinkydevils.nl


    Click image for larger version

Name:	logo-kinky-devils.png
Views:	10508
Size:	33.3 KB
ID:	18630



  • #2

    Comment


    • #3
      Kinky sex met sexy blonde kinkybabe Stella! 26 maart weer aanwezig! LET OP! STELLA'S OUDE TELEFOONNUMMER WERKT NIET MEER! HAAR NIEUWE NUMMER ALLEEN VOOR WHAT'S APP IS: 06-47041111

      Kinky blonde Stella - GeleenstraatDe Engels sprekende Bulgaarse bloedmooie blondine Stella, ontvangt al enkele jaren in het redlightdistrict De Geleenstraat in Den Haag. In het meest luxueuze raampand heeft zij een riante luxe en sfeervolle SM kamer. Een kamer met o.a. groot bed, spiegels, Andreasbondagekruis, jacuzzi en vele SM toys en fetishkleding.

      Stella is bloedmooi, heeft een knap gezicht, een goddelijk slank lichaam met grote borsten en lange blonde haren. Stella ontvangt overdag en in de avond/nacht. Ze ontvangt kinky ingestelde of erotisch ingestelde mannen. Dus ze is niet een Meesteres, maar wel op SM gebied een kinkygirl waarbij ze je lichaam graag gebruikt met speeltjes, voorbinddildo's, fisting, tepelklemmen en andere attributen of lichaamsdelen ;-)

      Ook veilige sex en pijpen is mogelijk bij Stella, of een combi van alles.

      SMS of Whatsapp in het kort (in het Engels!) je fantasie en je do's & dont's. En contact alleen als je echt serieus bent! Haar nummer is 06-47041111. (alleen what's app of SMS, NIET BELLEN)

      Stella ontvangt achter het raam op de Geleenstraat 23k7 in Den Haag, ze heeft het 1e raam links van de centrale voordeur.

      Voor haar volledige fotogallery en meer info, bezoek dan
      www.kinkydevils.nl/kinkygirl-stella!


      Comment


      • #4
        IEDERE MAANDAG T/M ZONDAG ZIJN ALESIA, CARINA & MICHELA IN SM STUDIO AMERSFOORT AANWEZIG! Carina medio mei terug

        zie ook www.smstudio-amersfoort.nl/agenda

        Deze prachtige Meesteressen & Kinkygirls worden verwacht bij de sfeervolle locaties SM Studio Nederland:

        SM Studio Amersfoort - Soesterweg 271 - Amersfoort:

        Afspreken?

        De Meesteressen en Kinkygirls maken zelf hun afspraken. Je kan dus rechtstreeks contact opnemen! Je ziet alle contactinfo en meer foto's op www.smstudio-amersfoort.nl


        Foto: Meesteres Michela, Kinkygirl Carina, Kinkygirl Alesia - Op afspraak bij SM Studio Amersfoort

        Comment


        • #5
          Erotic kinky soft SM game with Selina Vogue in Almere!

          www.smstudio-almere.nl/agenda



          Ze is geil, ze is opwindend, ze is kinky, ze is slank, ze is sympathiek, ze gaat in de sessie op, ze heeft een dubbel D cup en heerlijk slank lichaam en ze wil met jou op een kinky avontuur van lust, geilheid met kink elements. Ben jij daarvoor in? Wordt jij haar anaal-, bef-, tepel-, lust- of pijnslaaf? Of een combi van meerdere soorten slaaf en slut in jou?

          Lees eens de lovende recensies hier https://www.citygirl.nl/node/80698 en hier https://www.citygirl.nl/node/75759

          Uurtarief 250 Euro en ook trio sessies met haar kinky geile opwindende vriendin Black Angel mogelijk zie https://www.smstudio-amersfoort.nl/m...s-black-angel/

          Afspreken met Lady Selina Vogue in haar SM kamer met airco in Almere? Dat kan via what’s app in het Engels of Duits via +49 151 66363710

          Comment


          • #6
            Meesteres Vernice - SM Studio Amersfoort

            25 maart t/m 6 april weer in Amersfoort aanwezig! behalve de zondagen ps. nog beperkt plek vrij, dus wees op tijd met reserveren!



            Ja heren het gaat altijd snel met de agenda van Meesteres Vernice die alleen in Amersfoort bij www.smstudio-amersfoort.nl ontvangt. Dus afspreken is nu aan te raden.

            SM kamer is voorzien van airco! - ook neukmachine en Venus 2000 milkingmachine en neukboor aanwezig!

            Zie ook https://www.smstudio-amersfoort.nl/agenda/2020-11/.

            Tussen 12.00 en ca 22.00 uur zijn dan sessies mogelijk van fetish, SM, soft SM, kinkygames en met een erotische twist. Echter wel voor mannen die hun persoonlijke hygiene op orde hebben en ca 28 jaar of ouder zijn, en minimaal een sessie van 45 minuten willen spelen.

            Vul dan altijd het contactformulier COMPLEET in via https://www.meesteresvernice.nl/nl/c...dom-meesteres/

            Comment


            • #7
              Lust voor Michela, deze Meesteres maakt je wild van verlangen! nu vakantie, maar 8 april weer terug!



              Of het nu is in fraaie lingerie is of in een fetish-outfit, of in een combinatie van lingerie met hoge laarzen zoals op deze foto… Je lustgevoelens voor Meesteres Michela zullen stijgen naar grote hoogte. Dat begint vanaf het moment dat je haar SM domein in Amersfoort binnen stapt en gedurende een sessie wordt dat alleen maar intenser.

              Meesteres Michela speelt een subtiel SM-spel, waarbij ze haar sensualiteit inzet om jou wild te maken van verlangen. Met haar wulpse figuur, haar zwoele blik, heerlijke geur en stemgeluid als ze fluistert in je oor… En dan moet de aanraking nog beginnen!

              Een sessie met Mrs. Michela kan alle kanten op, ze bezit de vaardigheden om een creatieve sessie te creëren voor zowel beginnende als ervaren slaven.

              Sessie afspreken met Meesteres Michela in Amersfoort

              Over het algemeen ontvangt deze prachtige blondine vaak van maandag t/m zondag bij SM Studio Amersfoort. In de agenda kan je zien op welke dagen ze verwacht wordt. Sessies zijn 200 euro per uur en zowel overdag als in de avond mogelijk. Gebruik onderstaande gegevens om je sessie af te spreken! Contact gaat in het Engels.

              Whatsapp/SMS: 06-23026256
              mistressmichela@gmail.com
              meesteresmichela.nl
              kinkydevils.nl/meesteres-michela
              twitter.com/dominamichela


              Comment


              • #8
                Kinkygirl Stella, overheerst in de Geleenstraat in haar SM kamer geile slaven en bislaven, Stella is26 maart weer terug in Den Haag



                Alleen bereikbaar in het Engels via what's app als je het kort en bondig weet te houden en je serieus bent en een goede hygiene hebt!

                Zie https://www.kinkydevils.nl/kinkygirl...kygirl-stella/

                Comment


                • #9
                  Meesteres Selena, bekend kinky-beauty uit Antwerpen, ontvangt nu in Den Haag



                  De regio Den Haag mag zich gelukkig prijzen. Deze kinky-beauty had Antwerpen als vaste locatie maar heeft nu gekozen voor Den Haag om haar dominante ten toon te spreiden! Er zijn vele recensies over deze rondborstige Selena geschreven.

                  Wil je haar ook bezoeken? Dat kan nu dus in de Geleenstraat 45k10, ze heeft een bordje in haar raam staan waardoor je haar kamer makkelijk kan vinden. Ze ontvangt dagelijks tussen 12.00 en 22.00 uur. Afspreken kan vooraf via whatsapp in het Engels, of je kan haar respectvol benaderen natuurlijk als het vrij staat achter het raam. Gebruik onderstaande contactinfo en check de links voor meer info en foto’s!

                  +31 622071918 (SMS/Whatsapp only, in het Engels)

                  Kinky Advertentie
                  www.kinkydevils.nl/kinkygirl-selena
                  Klik hier voor haar recensies


                  Comment


                  • #10
                    Bloedmooie blonde Selina Vogue, voor allerlei soorten soft SM en kinky games bij SM Studio Nederland - Amersfoort

                    *** 24 t/m 29 juni ***

                    Selina Vogue is een bloedmooie blonde vrouw, een in Duitsland bekende Kinky Lady die geniet van soft SM en kinky games in allerlei vormen. Vaak gekleed in prachtige stijlvolle lingerie en ook in het bezit van vele soorten fetishkleding, is ze een lust voor het oog.

                    En een lust voor de ziel, want haar sessies waarbij ze haar vrouwelijke charme inzet om jou te plagen, te verleiden zijn van hoog niveau. De dagen dat ze in Nederland zal ontvangen, is dan ook een cadeau voor vele subs in de lage landen.



                    Selina Vogue in haar eigen woorden

                    “I am a lady who loves to live her life and makes the best out of it. All facets of bizarre erotic games are very well known to me and I am open to all sorts of soft and kinky games.

                    I am very adaptable, naughty but also kinky and sexy. I love to make our session become a bilateral seduction of pleasure and desire.

                    Playing with my female charming and appeal is as well a pleasure and an omen to what is coming up next. My body is well shaped and I love to celebrate my kinky attitude. All sorts of lingerie, high heels, garter belts, corsetry and fetish clothes are in stock!”

                    Afspreken met Selina Vogue

                    Hieronder lees je op welke data ze aanwezig is in één van de nette SM kamers van SM Studio Nederland. Afspreken kan door een whatsapp bericht te sturen (in Engels of Duits) op +49 151 66363710 of via mail naar vogueselina@gmail.com.

                    Dit zijn de eerstvolgende dagen dat Selina Vogue in Nederland is:




                    24 t/m 29 juni in Amersfoort bij www.smstudio-amersfoort.nl

                    Comment


                    • #11
                      Performance dates of Mistress Black Angel in the Netherlands – Coming days in Amersfoort 18 t/m 24 maart



                      Mistress Black Angel from Germany has conquered the hearts of kinky-loving Netherlands in a short time. She really liked her first acquaintance with the Dutch slaves and so she regularly visits the low countries.

                      Mrs. Black Angel is not only a beautiful lady, but also very skilled in BDSM and erotic acts are also possible (blowjob and licking). That is also a reason why she is praised in the reviews.

                      Play dates of Mistress Black Angel in the Netherlands

                      She receives at SM Studio Nederland, you can read the exact dates below. Sessions are usually possible on these days between 11 a.m. and 10.30 p.m.

                      18-24 March www.smstudio-amersfoort.nl

                      Meet with Mistress Black Angel in the Netherlands

                      Below you will find the contact information to arrange a session and links to see and read more about this kinky beauty with E-Cup breasts. Her hourly rate is €250.00. Clearly indicate which days and times you are available and briefly state what your fantasy is and who you are. And who knows, you may soon have a session with this international topper.

                      +49 157 75937289 (whatsapp, in English or German)
                      Kinkydevils.nl/black-angel-bizarr
                      Kinky Advertentie
                      Recensies
                      Twitter.com/AngelAn04423786

                      Comment


                      • #12
                        Boek nu op tijd voor de Nr. 1 Meesteres van Nederland: Meesteres Vernice- Amersfoort



                        Meesteres Vernice haar agenda is vrijwel altijd ruim van tevoren volgeboekt en is het dus vaak lastig om last-minute een spontane afspraak in te plannen bij deze Top Meesteres. Maar, er is nu voor de snelle beslisser een mogelijkheid op korte termijn.

                        Zoals altijd, ontvangt ze bij SM Studio Amersfoort. Wacht niet, want voor je het weet is haar agenda weer vol op deze data! (25 maart t/m 6 april)

                        Last-Minute afspreken met Meesteres Vernice

                        Als je wil afspreken, mail dan naar info@mistressvernice.com. Geef duidelijk aan dat je op deze data wil afspreken. Lees op haar website de services die deze blonde Godin aanbied. Sessies zijn €200,00 per uur en ze ontvangt alleen respectvolle en schone slaven. Ook als je geen ervaring hebt met BDSM, ben je welkom.

                        Comment


                        • #13
                          Lady Vivien Violet komt naar Almere! - 14 & 15 april



                          Contact:
                          Phone: ‪+49 163 2086085‬
                          Mail: ladyvivien@outlook.de
                          Webseite: https://www.lady-vivienviolet.de/
                          Twitter: https://twitter.com/ladyvivien_?lang=de

                          Comment


                          • #14
                            16 & 17 april in SM Studio Amersfoort: Fetish Lady Gina Doll



                            Zie ook https://www.bizarrstudio-elegance.de/en/gina-doll en https://www.kinkydevils.nl/meesteres...res-gina-doll/

                            Comment


                            • #15
                              Mistress Sonya wegens succes terug in Nederland! 6 t/m 9 mei in Amersfoort



                              Haar eerste speeldagen in SM Studio Almere waren een groot succes, haar agenda was vrijwel volgeboekt. En weer komt deze bloedmooie en sensuele Domina terug naar Nederland. 12, 13 en 14 maart is ze bij SM Studio Amersfoort.

                              Tijdig reserveren is zeker aan te raden en dat kan in het Duits of Engels. Doe dit via whatsapp op +49 151 416 109 97 of email naar bizarrladysonya@gmail.com.

                              Weet wel dat deze highclass Bizarr Lady een tarief hanteert van €250,00 per uur. Op Twitter kan je haar live volgen in de SM Studio’s waar ze nu met name in Duitsland met slaven speelt, volg haar op Twitter.com/FetishLadySonya

                              Comment


                              • #16
                                Opwindende foto van Meesteres Alexa

                                Vaak iedere maandag en donderdag is ze in onze SM kamer bij Privehuis La Cloche in Utrecht voor sessies


                                Deze foto kregen wij doorgestuurd van Meesteres Alexa, prachtig om haar heerlijke lichaam te zien in deze lak-outfit! De combinatie van haar ‘girl nextdoor’ blik met haar liefde voor dominantie is erg spannend. Deze Nederlandse twintiger haalt veel plezier uit het SM-spel en de laatste jaren heeft ze samen met haar slaafjes meer en meer ervaring opgedaan.



                                Lees de recensies via www.citygirl.nl/node/2375

                                Ze ontvangt in Utrecht, in een nette SM kamer bij Privehuis La Cloche vast op maandag & donderdag.
                                Afspreken kan door haar een whatsapp bericht te sturen op 06-82768919.

                                Comment


                                • #17
                                  Mistress Vernice/Vanessa 25 maart t/m 6 april terug in Amersfoort



                                  Ja slaven, alle speeldata voor komende maanden van Meesteres Vernice (voorheen Mrs. Vanessa van Geleenstraat 23 en Zandpad 128/146 staan al online in de agenda kijk maar op www.smstudio-amersfoort.nl/agenda.

                                  In bezit van de enige echte Venus 2000 Milkingmachine, neukboor, neukmachine, top elektroboxen, neonwand, en vele SM toys in diverse soorten en maten, en ook fetish kleding en highclass lingerie en highheels.

                                  Ook kan Meesteres Vernice zelf filmopnames maken van de sessie met jou (jij onherkenbaar).

                                  Wil jij op tijd zijn voor de nummer 1 Meesteres van de lage landen?

                                  Vul dan HIER https://www.meesteresvernice.nl/nl/c...dom-meesteres/ het contactformulier VOLLEDIG in, PS, alleen als je ouder bent dan ca. 28 jaar, en serieus bent en je afspraken nakomt, langere sessies zal een vooruitbetaling per bank worden gevraagd.... klanten die niet meer welkom zijn weten dat ook zelf heel goed, die hoeven niet meer te mailen, die mails worden ongelezen gedelete, Meesteres Vernice wil positieve energie en een goede sessie spelen met open mindend mannen met een goede hygiene en respect voor haar grenzen

                                  Comment


                                  • #18
                                    Mistress Selina Vogue is 24 t/m 29 juni terug in Almere



                                    Samen met haar sexy kinky vriendin Black Angel, normaliter beide werkzaam in München (Duitsland), komt Meesteres Selina Vogue naar Nederland om bij SM Studio Nederland op een luxe ruime SM kamer slaven, fetish en kinky mannen te ontvangen.

                                    Een aantal jaren geleden was ze ook in Nederland samen met haar vriendin Gina Doll, mogelijk ken je haar daarvan.

                                    Tijdig boeken? Contact haar via +49 151 66363710 (whatsapp in Duits of Engels) of mail naar vogueselina@gmail.com.

                                    Comment


                                    • #19
                                      Voor echte SM, knappe Meesteres Luna ontvangt je in luxe grote SM-kamer in Den Haag!



                                      Degenen die in de avonden wel eens een wandeling maken door de Geleenstraat in Den Haag, hebben haar mogelijk wel eens gespot. Meesteres Luna kijkt namelijk vanuit haar prachtige SM kamer uit op de gehele straat. Op de eerste verdieping heb je haar mogelijk zien staan.

                                      Meesteres Luna is een 33-jarige echte Domina. Een mooie slanke vrouw, die alle zintuigen weet te prikkelen zoals in meerdere recensies te lezen is. Er is geen erotiek bij haar mogelijk, maar wel soft en hard SM van goed niveau. Ze heeft een ruime ervaring in anaalspel, voor beginners, strap-ons tot aan fisting aan toe. En ook haalt ze veel plezier uit needleplay. Ze is in het bezit van vele SM-toys en fraaie fetish-outfits. Veel is mogelijk op SM gebied, maar dus geen erotiek.

                                      Ze ontvangt elke maandag t/m zaterdag, aan de Geleenstraat 94 (kamer 3) op de eerste verdieping dus. Het is één van de mooiste SM-kamers, ruim en luxe met een sling, andreaskruis en bed. Van 18.00-00.30 uur zijn sessies mogelijk. Haar tarief is 100 euro per 30 minuten & 200 euro per uur. Afspreken kan door een whatsapp bericht in het Engels te sturen naar Meesteres Luna op 06-45497285. Geef daarin aan op welk moment je een sessie zou willen en beknopt wat je fantasie is.

                                      Comment


                                      • #20
                                        Kinky Lady Black Angel - 18-24 maart bij www.smstudio-amersfoort.nl



                                        Zie https://www.kinkydevils.nl/black-ang...-angel-bizarr/ en lees de zeer lovende recensies via https://www.citygirl.nl/node/80682

                                        Comment


                                        • #21
                                          Melina Sharp is een Meesteres in rollenspel en ontvangt je bij SM Studio Almere WEGENS GROOT SUCCES 25 & 26 MAART TERUG! OOK voor dirtygames als golden shower en caviar



                                          Meesteres Melina Sharp is een Meesteres in rollenspel. Sensueel met een vrouwelijkheid die jou de adem ontneemt. Deze blonde beauty ontvangt voornamelijk in Duitsland maar heeft nu ook Nederland op haar agenda staan.

                                          Ze wil jou begeleiden in jouw wellicht zelfs donkerste en perverste fantasieën en die tot werkelijkheid brengen. Vergeet even de dagelijks realiteit, de stress en leg jouw lot in haar handen. Ze gaat er zorgvuldig mee om en brengt je dromen tot werkelijkheid.

                                          Ze ontvangt bij SM Studio Almere op 25 & 26 maart. Mail naar ladymelinasharp@gmail.com in het Engels of Duits om af te spreken. Meer zien? Volg haar dan vooral op Twitter.com/ladymelinasharp.

                                          Comment


                                          • #22
                                            Kinky Queen, Calea Toxic bij SM Studio Nederland Almere 7 juni



                                            De Kinky Queen uit Duitsland, Calea Toxic is een beroemdheid in de Duitse BDSM scene. Dat is ook te zien aan haar aantallen volgers op social media: 28.000 volgers op Facebook, 43.000 volgers op Instagram en meer dan 50.000 volgers op Twitter. Deze blonde Domina met betoverend grote borsten is verslavend. En ook de Nederlandse slaven weten dat ondertussen.

                                            Calea Toxic komt zo af en toe ook naar Nederland en kiest dan voor SM Studio Nederland waar ze één van de fraaie SM-kamers huurt in Almere of Amersfoort. Waar en hoe je binnenkort kan afspreken, lees je hieronder.

                                            Agenda en afspreken met Calea Toxic in Nederland

                                            Dit zijn de eerstvolgende data dat Meesteres Calea Toxic in Nederland is:

                                            7 juni

                                            Gebruik onderstaande gegevens om je sessie af te spreken. Wees snel, want vol=vol!

                                            booking@caleatoxic.com
                                            +49 172 5172 454 (SMS/Whatsapp only)
                                            www.kinkydevils.nl/calea-toxic
                                            www.caleatoxic.com

                                            Comment


                                            • #23
                                              Stella, razend populaire kinkygirl in Den Haag: “Echt buitencategorie, naar mijn mening, 26 maart weer aanwezig!



                                              Deze bloedmooie blondine is razend populair. Kinkygirl Stella ontvangt dagelijks in Den Haag in de Geleenstraat en de kans dat je haar daar ziet staan is klein… Want ze is vrijwel continu bezet! Afspreken is dus noodzaak. De erotiek recensies én SM recensies laten zien waarom ze razend populair is. Hieronder lees je een paar quotes uit de recensies:
                                              “Dit knappe meisje (blond) had grote kamer met veel SM spullen maar ik kickte op haar laklaarzen en dat kon met erotiek erbij.”

                                              “Het aantal bezoekjes in al die jaren kan ik niet meer tellen. Maar ik geniet nog steeds van haar.”

                                              “Stella is zó enorm opwindend”

                                              “Het fijne is dat het bij Stella steeds anders is, vertrouwd maar toch ook altijd verrassend en daardoor opwindend.”

                                              “Wat is ze toch een ontzettend leuke, lieve, lekkere, kinky meid. Echt buitencategorie, naar mijn mening”


                                              Zelf afspreken met Kinkygirl Stella?

                                              Stuur haar (in het Engels) een whatsapp of sms via +31 687838973. En misschien mag jij haar erotiek en kinky skills ervaren? Om meer te lezen en alle foto’s te zien van Stella,
                                              bezoek dan haar Kinkydevils profielpagina.


                                              Comment


                                              • #24
                                                Kinkygirl Alesia met extra foto's of filmpjes volgen? Dat kan via X!



                                                Zie https://twitter.com/KinkygirlAlesia

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Agenda Mistresses & Kinky Ladies from Germany at www.smstudio-nederland @ The Netherlands:

                                                  18-24 March Black Angel in Amersfoort
                                                  20 & 25 March Mistress Dajana in Almere
                                                  25 & 26 March Mistress Melina Sharp in Almere
                                                  8-16 April Black Angel in Almere
                                                  8-16 April Selina Vogue in Almere
                                                  14 & 15 April Lady Markazi in Almere
                                                  14 & 15 April Lady Vivien Violet in Almere
                                                  16 & 17 April Gina Doll in Amersfoort
                                                  25 & 26 April Mistress van Licks in Almere
                                                  7 & 8 May Mistress Valerie de Valors in Almere
                                                  6-9 May Lady Sonya in Amersfoort
                                                  16-17 May Lady Estelle in Almere
                                                  20-25 May Selina Vogue in Almere
                                                  20-31 May Black Angel in Almere
                                                  26-27 & 30-31 May Lady Gioia in Almere
                                                  26-27 & 30-31 May Mistress Aphrodite in Almere
                                                  7 June Calea Toxic in Almere

                                                  See also https://www.smstudio-amersfoort.nl/agenda/ & https://www.smstudio-almere.nl/agenda/

                                                  Powered by www.smdome.com and www.smdome.de

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X