Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Algemeen, Privehuizen / Clubs, Flevoland

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Algemeen, Privehuizen / Clubs, Flevoland

  Hier kan je algemene opmerkingen plaatsen en vragen stellen over privehuizen en clubs in de provincie Flevoland

  Heb je een ervaring met een dame? Schrijf dan een recensie hier: http://www.citygirl.nl/node/17

 • #2
  https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-o.../589062-chanel is dat de Chanel die nu bij Privehuis Almere zit, en daar ruim jaar geleden ook zat, zie ook https://www.privehuisalmere.nl/chanel/ ?

  Comment


  • #3
   ja dat is haar

   Comment


   • #4
    Op de website van privéhuis Almere staat al een tijdje een zekere Fleur met de opmerking: info volgt. Maar die info komt niet, er staat ook geen beschrijving of contactgegevens bij, dus je hebt hier helemaal niks aan. Iemand enig idee wat voor dame dit is en hoe je met haar in contact kunt komen?

    Comment


    • #5
     alle meiden werven via kinky.nl en soms sexjobs.nl op het moment dat ze ingepland zijn

     Comment


     • #6
      Ja oké, maar deze Fleur staat wel gepland in de agenda. Er zijn ook geen advertenties van haar op kinky of sexjobs. Dus hoe ze nu aan klanten komt is me een raadsel of ze heeft een heel grote klantenkring waar ze mee vooruit kan.

      Comment


      • #7
       op het moment dat ze gaat ontvangen zal ze het wel ff online zetten of wie weet heeft ze vaste klantenkring en huurt ze daar gewoon een kamer wil ze niet teveel online, dat is met Stel ook het geval namelijk

       Comment


       • #8
        Reactie management www.privehuislacloche.nl, www.privehuishod.nl, www.privehuisalmere.nl / www.smstudio-nederland.nl:

        We hebben al veel positieve reacties en steunbetuigingen gekregen vanuit het veld van sekswerkers en mede exploitanten. Sekswerkers geven aan geen huis zelf te willen runnen omdat dat bepaalde capaciteiten en energie vraagt en sekswerkers onder elkaar ook leiding nodig hebben omdat je ook een soort van concurrenten bent van elkaar met ook ieder een ander opleidingsniveau. Een privehuis runnen met alles wat daarbij komt kijken is een totaal andere verantwoording en werk dan een sekswerker zelf doet, namelijk geld verdienen met erotiek met een klant. Wil je als gemeente nieuwe legale veilige seksplekken, geef dan een exploitant een vergunning en bestemming op een pand met 10-15 kamers op een industrieterrein, wat goed bereikbaar is, betaalbaar, ruime gratis parkeergelegenheid en geen overlast voor een woonbuurt. Dames die illegaal werken willen dat blijven doen om bekende redenen, anders werkten ze nu wel op de veilige legale plekken, waar genoeg klanten zijn en voldoende plek voor sekswerkers. Er gaan nu privehuizen en clubs dicht omdat ze te weinig dames hebben, mede door corona lockdown en geen steun aan sekswerkers gegeven, waar de prostitutiebranches destijds ook voor gewaarschuwd heeft. Waarom worden de geluiden en advieze uit het veld van sekswerkers en exploitanten door overheden en instanties niet serieus genomen en gaat men maar door met maatregelen, plannen en proeftuintjes die sekswerkers niet helpen, maar juist kans op misstanden vergroten? Waar is het gezonde verstand en kennis van zaken van de realiteit?

        Comment


        • #9
         In Lelystad bestaat legale thuisprostitutie met registratie, nu ca 2 a 3 jaar? Resultaat: 1 geregistreerde sekswerkdter die gelijk problemen kreeg met haar bank.

         En hoeveel dames staan online met thuisontvangst? Velen... Dus in de praktijk blijkt het niet te werken. La Cloche slaat dus de spijker op de kop1😉

         Comment


         • #10
          Absurd... ambtenaren zijn wereldvreemd

          Comment


          • #11
           https://www.sexdome.nl/prostitutie/b...ij-op-de-gang/

           Bordeel in huurwoning Lelystad: ‘mannen stonden in de rij op de gang’

           Als het aan Woningstichting Centrada ligt, wordt een 23-jarige bewoonster van een huurhuis aan de Meentweg in Lelystad haar woning uitgezet. De vrouw gebruikte het huis volgens de verhuurder als bordeel en dat zorgde voor flink wat overlast voor de buurt. Ze betaalde bovendien al twee maanden geen huur.

           Centrada sleepte de huurster woensdag voor de rechter in Lelystad. De advocaat van de woningstichting vertelde hier dat een buurtbewoner een medewerker van Centrada op straat aansprak op problemen rond het huis. Er zouden al maandenlang zo’n twintig mannen per dag af en aan lopen. Regelmatig stonden die op de gang van de flat op hun beurt te wachten. Dat zorgde voor veel overlast in de buurt. Sommige buren werden er ook angstig van.

           Samen met de politie viel Centrada het huis binnen en trof daar twee dames en een naakte man aan. De vrouwen vertelden dat ze inderdaad prostituees waren en de tweekamerwoning van de bewoonster huurden voor hun werkzaamheden. Op de sekssite Kinkyweb stonden ook advertenties van deze dames met foto’s waarop de woning aan de Meentweg was te herkennen.           Centrada denkt dat de huurster niet eens in het huis woont en het alleen gebruikt voor deze bijverdienste. “Want hoe kan ze wonen in zo’n kleine woning van 35 vierkante meter woonoppervlak, terwijl er twee prostituees dagelijks aan het werk zijn”, stelde de advocaat van de verhuurder. De vrouw zegt dat ze er wel degelijk woont. Ze zou niet hebben geweten dat haar vriendinnen louche zaken deden in haar woning. “Ze logeerden bij me, ik wilde ze alleen maar helpen. Ze hebben mij ook nooit huur betaald.”

           ‘Kwetsbare vrouw’


           De advocaat van de vrouw zegt dat ze geen ‘professionele hoerenmadam’ is. “Ze is gewoon te goed van vertrouwen geweest. Dat komt doordat ze in het verleden wat naars heeft meegemaakt, dat maakt haar een heel kwetsbare vrouw.” Als zij uit haar huis wordt gezet, staat ze volgens de raadsman op straat en ‘belandt ze in de goot’. De huurachterstand komt volgens hem omdat ze financieel heeft bijgedragen aan de repatriëring van haar overleden opa naar Suriname. “En de maand december heeft ze net voor de zitting nog betaald.”

           Centrada heeft daar geen boodschap aan. “Prostitutie in woningen komt steeds vaker voor, dat kunnen we niet toestaan. En voor woningen als deze geldt tegenwoordig een wachtlijst van tien jaar. Dan geven we die liever aan iemand die er wel echt gaat wonen.”

           De rechter doet over twee weken uitspraak.

           Bron: Omroepflevoland.nl

           Comment


           • #12
            mooie he dat legaliseren van thuiswerk wat Lelystad gedaan heeft en maar 1 sekswerker zich heeft geregistreerd die vervolgens problemen kreeg met de bank omdat ze sekswerker is. De rest wil gewoon illegaal thuis werken en geen belasting betalen of hebben geen BSN nr of willen niet op adres werken waar ze ingeschreven staan of wonen , omdat vaak niet eens in Nederland ingeschreven zijn

            Wat hebben ze het goed geregeld met die domme plannen wat ze nu ook in Utrecht willen doen, wat een schijnvertoning voor de buhne

            Comment


            • #13
             Vraag het me af of dat echt waar is, dat klanten in de flat in de rij op hun beurt stonden te wachten? Of dat een bewoner dat overdreven heeft. Hele domme dame dan, die dan meerdere klanten rond hetzelfde tijdstip heeft laten langskomen.

             Comment


             • #14
              en wat niet mag, mag niet, zou het ook niet naast mij willen hebben, al bezoek ik zelf wel dames, maar ja doe dat niet meer prive, meestal niet in orde met info of vrijheid meisje

              Comment


              • #15
               Ik zie een aantal nieuwe dames bij www.privehuisalmere.nl weer wat nieuws te ontdekken voor ons

               Comment


               • #16
                https://www.sexdome.nl/prostitutie/o...studio-almere/

                Omroep PowNed op bezoek bij SM Studio Almere

                In het kader van de Dag van de Betaalde liefde op 15 februari, kwam omroep PowNed op bezoek bij SM Studio Almere en sprak daar met de eigenaar en met Meesteres Jill D’Vil die regelmatig daar een kamer huurt. En de verslaggeefster kreeg ook nog een mini voorproefje van bondage aan het rad…

                https://youtu.be/Uyf3bfU-NBQ

                Comment


                • #17
                 die Veerle nieuw bij Privehuis Almere was er niet op haar geplande dag en privehuis Almere gaf aan dat ze nooit meer wat van haar gehoord hebben ook niet na een mail van hun aan haar. Dus geen professionele dame?

                 Comment


                 • #18
                  ja en op een ander forum gaat ze los op een privehuis xtasy genaamd of zoiets dat ze daar niet professioneel zijn, nu dat is ze zelf dus ook niet door in te plannen en niet af te zeggen... pot verwijt de ketel,

                  Comment


                  • #19
                   Privehuis Almere is een uitstekend Privehuis met prima faciliteiten en lieve dames. Buiten dat de dames bijzondere kwaliteiten hebben en mooi zijn, komen zij hun afspraken en beloften na. Je kan deze dames ook rechtstreeks benaderen om afspraken mee te maken, wat een groot pluspunt is boven Privehuizen waar het contact loopt via de gastvrouw en er standaard diensten zijn en je voor alle andere mogelijkheden die de dames bieden moet bijbetalen. Dat kan je bij de dames in Privehuis Almere allemaal regelen voordat je afspreekt. Dus ik zou eerst daar kijken als je een fantastische ervaring met een leuke, sexy dame wilt beleven.

                   Comment


                   • #20
                    Nadine as zondag en maandag weer terug bij Privehuis Almere zie https://www.privehuisalmere.nl/agenda/

                    Haar recensietopic kan weer open

                    Comment


                    • #21
                     Hoorde van de week dat 2 legaal werkende dames in SM Studio Almere geweigerd zijn bij Bastion Hotels voor een boeking voor hotelovernachting (omdat ze daar willen slapen en niet in Nederland wonen) terwijl ze legaal in een legale vergunde studio werken met geldige papieren (wat overigens dat hotel geen bal aangaat), omdat ze niet in de studio mogen slapen. Hoezo stigma tegen sekswerk. Ze overwegen aangifte wegens discriminatie. Willem Holleeder mag toch ook een hotelkamer huren als hij daar geen illegale zaken doet? Wat doet de mening van hotelmanager over een beroep van haar logees er toen, als ze dat beroep buiten het hotel uitvoeren???

                     Comment


                     • #22
                      Doe manager zal wel een kiezer van de SGP of de CU zijn. Natuurlijk zou het voor de hand liggen om te denken dat de dames daar geld wilden verdienen. Maar dat zou hij dan hebben moeten controleren tijdens hun verblijf. Dit soort mensen gelooft in allerlei sprookjes uit de bijbel, maar naar medemensen toe zijn ze heel wantrouwend. Overigens vermoed ik dat die dames voor 4 tientjes meer wel een iets beter hotel zouden hebben geboekt dan Bastion, als ze werkelijk klanten hadden willen ontvangen.

                      Comment


                      • #23
                       het betrof een vrouwelijke manager en 2 Meesteressen van 30+ die dus professioneel een ingerichte SM kamer huren en geen cheap hotel zoeken voor illegale ontvangst, en daarom hebben ze ook netjes een BSN nr aangevraagd, dat doe je ook niet als je illegaal werkt.

                       Comment


                       • #24
                        Tja, feitelijk is het discriminatie. Maar aangifte doen in dit land is een zinloze aktiviteit geworden. Je krijgt dan na een paar weken bericht dat wegens tijd-en capaciteitsgebrek je klacht is geseponeerd. Àls je al bericht krijgt. Maar beter de volgende keer bij van der Valk gaan slapen, daar doen ze nooit moeilijk.
                        Last edited by Hazelnoot; 26-11-2023, 16:52.

                        Comment


                        • #25
                         was dat maar waar, worden ook regelmatig dames uit gezet

                         Comment

                         Working...
                         X