Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Khloe, Amsterdam

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Khloe, Amsterdam

    Naam: Khloe
    Leeftijd: 27
    Uiterlijk: Nederlandse
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: Mollig
    Cupmaat: D
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Ja

    Khloe is een lekkere Nederlandse blonde babe, ze zegt 27 jaar te zijn en dat geloof ik wel. Op de foto's laat ze haar gezicht niet zien maar ze heeft een leuk gezicht. Verwacht geen porno-look, een echte Hollandse meid met lekkere volle lippen.

    We hadden een leuke klik dus gelachen en gebabbeld voordat we aan het echte werk begonnen. Ze pijpt fijn en gaat af en toe lekker diep, ze deed echt haar best en ik genoot er van. Het voelde al weer veel te lang geleden dat ik een tong over mijn Pietertje heb gevoeld Ze klom daarna boven op, ze heeft D-Cup naturel borsten die fijn meedansten. Haar lange blonde haar heen en weer schuddend en ik ging met mijn handen over haar tieten en haar ronde kont. En die ronde kont wilde ik het meeste van genieten, dus omgedraaid en ze duwde haar kont lekker omhoog om doggy genomen te worden. Hoe dichterbij het orgasme kwam, hoe harder ik begon te stoten en haar grote billen en heupen vasthield. Ze begon te kreunen en ik kwam heerlijk klaar.

    Khloe is een toppertje!
    Hey tijgers,Ik ben Khloe een blonde hollandse dame van 26jaar.Ik heb een lekker vol lichaam en billen met een geil koppie en cup D.Met mijn volle lippen zal ik je le...
Working...
X