Announcement

Collapse
No announcement yet.

Corona gekkies

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Originally posted by Ronaldo23 View Post

  Nee, ik vind inderdaad dat tienduizenden mensen bij de Grand Prix niet mag.
  Waarom wel tienduizenden mensen hutje mutje op elkaar bij een Grand Prix en de Escape die alles prima coronaproof heeft moet gesloten blijven? Leg dat maar eens uit aan de eigenaren van dit soort uitgaansgelegenheden!!
  Wij als jeugd naar de kroeg? Nooit gedaan hoor. Daar tref je een apart slag mensen aan. Allemaal van die vieze oude zuiperds die in de rondte zitten lallen. Daar ga je toch als jonge vent of meid echt niet bijzitten!
  Misschien dat jullie dat leuk vinden, heb begrepen dat de gemiddelde leeftijd van de leden hier ver over de 60 is, maar wij als jeugd lopen met een grote boog om dit soort zuipkroegen.
  Gebruik van apps? Mij niet gezien. Er gaat niets boven persoonlijk real life contact. Met elkaar communiceren via internet kan nooit een alternatief zijn voor real life contact.
  Precies dat is dus 1 van de vele leugens die de Haagse elite door onze strot probeert te duwen.
  Mensen te kort? Ik loop al meer dan een half jaar bij huis. Werkte voorheen in de horeca. Contract werd beëindigd vanwege personeelsinkrimping wegen corona. Dat was de officiële reden van ontslag.
  Nou, zogenaamd duizenden vacatures in de horeca. Nou, vergeet het maar. Ik heb honderden sollicitaties verstuurd, loop de deuren plat bij uitzendburo's. In hoeverre dat mag dan door corona.
  Af en toe wordt je wel eens uitgenodigd op gesprek. Dan krijg je een kruisverhoor waar je u tegen zegt. Ze doen net alsof je een crimineel bent die veel heeft uit te leggen.
  Vaak hoor je er gewoon niets meer over terug. En wel, dan zeggen ze dat ze op het moment toch ff geen personeel kunnen gebruiken. In 1 woord HOPELOOS!
  Zelfde als met dat tekort aan verkeersleiders bij NS. Zogenaamd kunnen ze niemand krijgen. Onzin, er solliciteren genoeg mensen op deze functie. Echter geen enkele komt door de uitermate strenge voorselectie die ns heeft.
  Allemaal bullshit en gelul dat het zogenaamd zo goed gaat met de economie. Volgens mij zit half Nederland thuis als je ziet hoeveel mensen er overdag op straat lopen.

  En 250.000 man op de Dam alleen. Nee, natuurlijk niet. Maar in het hele centrum van Amsterdam zeker wel. Sterker nog, heleboel mensen die op weg waren naar de demo konden deze niet bereiken omdat ze wegens drukte en files richting Amsterdam vast stonden.

  En, zo trots hoeven we niet te zijn op het rare coronabeleid van onze Haagse elite.
  Lees dit maar eens: https://www.ad.nl/buitenland/denemar...aakt~a77e0012/  Tja.................................😥😪😫😭
  Je vergeet helaas 1 ding bij de escape ben je binnen en bij de formule 1 is bijna iedereen buiten!
  en zoals je weet buiten raak je niet zo gauw besmet als binnen.
  roberto

  Comment


  • precies dat is ook de reden dat het dicht is, maar goed, als het een halszaak is dat je bijna alles kan doen en nog meer dan in andere landen, je maar niet in 1 ding kan wat je leuk vindt dan begrijp ik het probleem niet, je leven hangt toch niet van 1 wekelijks bezoek af van een club waar je nu niet in kan

   en werk in de horeca is er zat. ik zien overal advertenties en bordjes in horeca hangen

   ik kom net uit Italie nu daar zijn de maatregelen nog wel ff strenger dan hier, dus ik ben blij dat we hier vrijwel alles weer mogen, en ik ben solidair met de mensen die er aan kunnen doodgaan of ziek worden met langdurige gevolgen, al vind ik ook dat men geen lockdowns meer moeten doen want het leven moet ook door. Doodgaan hoort nu eenmaal bij ons bestaan.

   Comment


   • Originally posted by roberto View Post

    Je vergeet helaas 1 ding bij de escape ben je binnen en bij de formule 1 is bijna iedereen buiten!
    en zoals je weet buiten raak je niet zo gauw besmet als binnen.
    roberto
    Bij de F1 in Zandvoort moest iedereen gevaccineerd of getest zijn.

    Comment


    • ook dat, het is deels appels met peren vergelijken dat was met lockdowns ook, gaat erom dat je niet dan maar alles open kan gooien of dicht, want er zijn altijd overlappende zaken

     Comment


     • en ik help graag mensen, dus als je een baan in de horeca zoekt, kijk eens hier: https://www.nationalevacaturebank.nl....google.com%2F

      https://nl.indeed.com/Horeca-Personeel-vacatures

      https://www.monsterboard.nl/vacature...=horeca&where=

      en anders zat werk in detailhandel als supermarkten of webshop firma's in de warehouses etc.

      als je wil werken en gezond bent is er altijd werk te vinden dat zei mijn vader al en dat heb ik ook ondervonden tig jaar terug, alleen moet je dan soms schakelen qua werk of inkomen, maar werk is er.

      Comment


      • Originally posted by frankkinky View Post
       en ik help graag mensen, dus als je een baan in de horeca zoekt, kijk eens hier: https://www.nationalevacaturebank.nl....google.com%2F

       https://nl.indeed.com/Horeca-Personeel-vacatures

       https://www.monsterboard.nl/vacature...=horeca&where=

       en anders zat werk in detailhandel als supermarkten of webshop firma's in de warehouses etc.

       als je wil werken en gezond bent is er altijd werk te vinden dat zei mijn vader al en dat heb ik ook ondervonden tig jaar terug, alleen moet je dan soms schakelen qua werk of inkomen, maar werk is er.
       Ja, dat gold misschien in de jaren 80 en 90 maar is nu absoluut niet meer zo.
       Sterker nog, ik ben niet de enige die momenteel in Nederland bij de deur loopt.
       3 ex collega's die om dezelfde reden werden ontslagen als ik konden ook geen werk terug vinden. 2 ervan zijn inmiddels geëmigreerd naar Zweden. Niet alleen omdat ze hier geen werk meer konden vinden. Ze zagen het gewoon niet meer zitten in Nederland. De vele regeltjes, de drukte, het hutje mutje op elkaar wonen hier in Nederland waren voor hen redenen Nederland voorgoed vaarwel te zeggen.
       Zelf heb ik 2 weken in een magazijn gewerkt. Binnen 2 weken had ik zowat een burnout te pakken. Wat een kutwerk zeg! Zelf ben ik graag onder de mensen, vind het leuk mensen een leuke tijd te bezorgen. Daarom werkte ik ook in de horeca. Horeca is mijn passie!
       Ik praat ook graag met mensen. Daar in dat magazijn werkten allemaal Polen. Die praten geen woord Nederlands. Ze zoeken ook geen contact met Nederlanders. Er waren daar dagen dat ik 8 uur lang met niemand een woord sprak. De hele dag met zo'n dom karretje door die hal lopen in je eentje orderpicken. Wat een geestdodend werk! Na 2 weken zag ook het uitzendbureau wel in dat dit voor mij niet ging werken. Gelukkig regelden zij voor mij ontslag want als ik zelf ontslag had genomen had ik ook nog mijn karige ww uitkering verloren.
       Dus Frankkinky, als je graag mensen helpt, misschien kun je een baan voor mij op dit forum regelen? Misschien als moderator? 😁

       ik kom net uit Italie nu daar zijn de maatregelen nog wel ff strenger dan hier, dus ik ben blij dat we hier vrijwel alles weer mogen,
       Wat mensen zoeken in landen als Italië en Spanje heb ik nooit begrepen. In de zomer zit je daar te zweten met 40 à 44 graden op je bol. Zoals je zelf zegt mag je daar niets. Het stikt er van de toeristen. Veel maffia daar waar je voor op moet passen.
       Nee, geef mij maar de Noordelijke landen. Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland. Mooie mensen, ook super mooie vrouwen voor de liefhebbers hier. Mooie auto's, Volvo en Saab, Een prettig klimaat waar je niet iedere gaar bakt van de hitte, de zee, de ruimte, de prachtige natuur, de vrijheid zonder de doorgeslagen covid maatregelen die je hier hebt.......
       Niet voor niets emigreerden al 2 van mijn collega's er naar toe. Ik zit er zelf nu ook over na te denken.
       Maar dat er al mensen vertrekken uit Nederland vanwege de situatie hier zegt genoeg! Zelfde situatie als kort na WO2 toen veel Nederlanders vertrokken richting Australië en Canada voor een betere toekomst.

       Ons land is gewoon kapot. Wordt beheerst door de elite. Top managers en bekende Nederlanders die miljonair zijn en denken het leven van de gewone Nederlander te kunnen bepalen.
       Mooi voorbeeld was gisteren weer die domme talkshow van Jinek. Toen het over Gideon ging lulden ze mekaar allemaal naar de bek. Niemand durfde er voor zijn eigen mening uit te komen. Waarom zouden ze ook? Ze stikken allemaal van het geld. Zoals dat rare wijf van Kassa die Antoinette Hertsenberg die ieder jaar tonnen opstrijkt voor dat domme baantje van haar.
       Maar Gideon heeft wel gelijk. Voor de eerste keer sinds de WO2 wordt het systeem van apartheid terug ingevoerd in Nederland. Hij vergelijkt het met de Jodenvervolging en hij heeft 100% gelijk. Had je ze is moeten zien staan die domme wijven in de tweede kamer met hun armpjes over elkaar klagend bij de voorzitter, wat een stelletje sneue types zeg! Ze weten maar al te goed dat Gideon gelijk heeft maar de waarheid mag niet gezegd worden.
       Dat hele programma van die Jinek is trouwens ook zo geregiseerd als de pest. Werd vorige week ook weer eens bevestigd bij Veronica inside. Mensen zoals Johan Derksen en René van der Gijp. Dat zijn pas toppers. Die durven tenminste nog voor hun mening uit te komen. Zoals René zelf ook zei, Nederland is gewoon geen leuk land meer. En hij heeft gelijk!

       Comment


       • Nou als je nu geen werk kan vinden in de horeca, dan moet je wel heel erg ongeschikt zijn voor het werk... Afgelopen zondag liep ik door mijn woonplaats, daar waren twee lunchrooms gesloten met de mededeling op de deur dat ze helaas op zondag niet open konden door gebrek aan personeel. En waar het voorheen alleen in de grote steden was, kom je nu ook in dorpen steeds vaker tegen dat er in de bediening mensen werken die alleen Engels spreken. Dus de lat wordt al flink verlaagd.

        En die linkjes die frankkinky doorstuurt, dat is allemaal gelogen die vacatures? Er staan er duizenden op voor alleen horeca-branche al, hebben al die bedrijven de tijd genomen om een vacature te plaatsen terwijl ze stiekem niemand zoeken? Dat is allemaal het werk van de Haagse Elite? Is het Rutte zelf die al die vacatures indient of heeft hij daar mensen voor?

        Comment


        • Originally posted by Scuderia View Post
         Nou als je nu geen werk kan vinden in de horeca, dan moet je wel heel erg ongeschikt zijn voor het werk... Afgelopen zondag liep ik door mijn woonplaats, daar waren twee lunchrooms gesloten met de mededeling op de deur dat ze helaas op zondag niet open konden door gebrek aan personeel. En waar het voorheen alleen in de grote steden was, kom je nu ook in dorpen steeds vaker tegen dat er in de bediening mensen werken die alleen Engels spreken. Dus de lat wordt al flink verlaagd.

         En die linkjes die frankkinky doorstuurt, dat is allemaal gelogen die vacatures? Er staan er duizenden op voor alleen horeca-branche al, hebben al die bedrijven de tijd genomen om een vacature te plaatsen terwijl ze stiekem niemand zoeken? Dat is allemaal het werk van de Haagse Elite? Is het Rutte zelf die al die vacatures indient of heeft hij daar mensen voor?
         Mag ik weten waar jij woont?
         Misschien kan ik dan bij 1 van die zaken gaan solliciteren😀

         Maar nee, werkelijk,
         Mooi om te zien hoe jullie je voor de gek laten houden.
         Lunchrooms gesloten door zogenaamd gebrek aan personeel? Laat me niet lachen man. Als ze echt gebrek aan personeel hadden bleven ze ook dan echt wel open. Dan gaan de eigenaren zelf wel in de bediening en in de keuken staan of ronselen ze wel familie of bekenden die hen ff uit de brand helpen. Neem dat maar van mij aan.
         Ik zal jou eens vertellen wat de ware reden is dat die zaken gesloten zijn. Omdat het gewoon niet meer loont de zaak nog open te doen.
         Er komen zo weinig gasten door al die corona regeltjes dat ze niet eens meer break even kunnen draaien. Beter dan de zaak dicht te doen dan verlies te draaien toch?

         Er zijn ook genoeg horeca zaken die plaatsen momenteel veel nep vacatures. Dit om de indruk te geven aan de buitenwereld dat de zaak nog steeds goed loopt en ze op zoek zijn naar personeel. Zo hopen ze meer publiek te trekken want iedereen ziet en leest die advertenties. Maar in werkelijkheid hebben ze helemaal geen personeel nodig. Sterker nog, ze gooien diegenen die ze nog in dienst hebben ook op straat omdat ze nauwelijks nog quitte draaien, laat staan winst maken. Tja, daar kijk je even van op hè!
         Je wilt gewoon niet weten hoe groot de afschrikkende werking is van al die corona maatregelen. Daarbij, mensen organiseren momenteel zelf thuis wel hun feestjes. Hoeven ze geen rekening te houden met maatregelen en is nog een stuk goedkoper ook.
         Wat dacht je nu echt dat ik voor me lol bij huis loop? Heb jarenlang gewerkt en nu zou ik voor me lol thuis gaan zitten te teren op een mager uitkerinkje?

         Comment


         • Originally posted by Ronaldo23 View Post

          Mag ik weten waar jij woont?
          Misschien kan ik dan bij 1 van die zaken gaan solliciteren😀

          Maar nee, werkelijk,
          Mooi om te zien hoe jullie je voor de gek laten houden.
          Lunchrooms gesloten door zogenaamd gebrek aan personeel? Laat me niet lachen man. Als ze echt gebrek aan personeel hadden bleven ze ook dan echt wel open. Dan gaan de eigenaren zelf wel in de bediening en in de keuken staan of ronselen ze wel familie of bekenden die hen ff uit de brand helpen. Neem dat maar van mij aan.
          Ik zal jou eens vertellen wat de ware reden is dat die zaken gesloten zijn. Omdat het gewoon niet meer loont de zaak nog open te doen.
          Er komen zo weinig gasten door al die corona regeltjes dat ze niet eens meer break even kunnen draaien. Beter dan de zaak dicht te doen dan verlies te draaien toch?

          Er zijn ook genoeg horeca zaken die plaatsen momenteel veel nep vacatures. Dit om de indruk te geven aan de buitenwereld dat de zaak nog steeds goed loopt en ze op zoek zijn naar personeel. Zo hopen ze meer publiek te trekken want iedereen ziet en leest die advertenties. Maar in werkelijkheid hebben ze helemaal geen personeel nodig. Sterker nog, ze gooien diegenen die ze nog in dienst hebben ook op straat omdat ze nauwelijks nog quitte draaien, laat staan winst maken. Tja, daar kijk je even van op hè!
          Je wilt gewoon niet weten hoe groot de afschrikkende werking is van al die corona maatregelen. Daarbij, mensen organiseren momenteel zelf thuis wel hun feestjes. Hoeven ze geen rekening te houden met maatregelen en is nog een stuk goedkoper ook.
          Wat dacht je nu echt dat ik voor me lol bij huis loop? Heb jarenlang gewerkt en nu zou ik voor me lol thuis gaan zitten te teren op een mager uitkerinkje?
          Er is werk genoeg overal maar ja je moet er wel voor open staan en er wat voor doen!
          roberto

          Comment


          • Er is geen werk genoeg overal. Dat wil de door de overheid gedicteerde media je doen geloven maar dat is niet zo.
           Niet iedereen kan ook zomaar ieder werk gaan doen. Een automonteur kan geen tandarts vacature vervullen en omgekeerd ook niet.
           Je kan een magazijnmedewerker ook niet zomaar in de horeca zetten.
           En andersom ook weer niet.
           In mijn vorige baan wel is meegemaakt in de goede pré-corona tijden dat ze een medewerker aannamen voor in de bediening die zat gewoon de gasten aan tafel verrot te schelden.
           Kon totaal niet met mensen overweg.
           Functie van medewerker bediening in de horeca wordt wel is minachtend bekeken maar lang niet iedereen kan het en is er geschikt voor.
           Je ziet tegenwoordig ook veel van die jonge meisjes in de horeca. Reden? Kost niets. Mijn ervaring is dat ze meer stuk maken dan goed. Hebben ze de borden nauwelijks in hun hand laten ze de boel al donderen. Kan de kok weer overnieuw beginnen met bereiden van maaltijd.
           In veel gevallen gaat de leeftijd ook een rol spelen.
           Mensen over de 50 bijvoorbeeld komen nooit meer aan het werk als ze ontslagen worden. Meerdere voorbeelden van in mijn omgeving.
           Sommige kunnen nog wat op zzp basis doen maar voor de meeste is het gewoon einde oefening als ze bij huis komen te zitten.
           En toch zitten er soms echte vaklieden tussen die nog veel voor een bedrijf kunnen betekenen.
           Maar ze worden eenvoudigweg niet meer aangenomen omdat ze te duur zijn.
           Zo raar zit Nederland momenteel in elkaar.

           Comment


           • Originally posted by Ronaldo23 View Post

            Mag ik weten waar jij woont?
            Misschien kan ik dan bij 1 van die zaken gaan solliciteren😀

            Maar nee, werkelijk,
            Mooi om te zien hoe jullie je voor de gek laten houden.
            Lunchrooms gesloten door zogenaamd gebrek aan personeel? Laat me niet lachen man. Als ze echt gebrek aan personeel hadden bleven ze ook dan echt wel open. Dan gaan de eigenaren zelf wel in de bediening en in de keuken staan of ronselen ze wel familie of bekenden die hen ff uit de brand helpen. Neem dat maar van mij aan.
            Ik zal jou eens vertellen wat de ware reden is dat die zaken gesloten zijn. Omdat het gewoon niet meer loont de zaak nog open te doen.
            Er komen zo weinig gasten door al die corona regeltjes dat ze niet eens meer break even kunnen draaien. Beter dan de zaak dicht te doen dan verlies te draaien toch?

            Er zijn ook genoeg horeca zaken die plaatsen momenteel veel nep vacatures. Dit om de indruk te geven aan de buitenwereld dat de zaak nog steeds goed loopt en ze op zoek zijn naar personeel. Zo hopen ze meer publiek te trekken want iedereen ziet en leest die advertenties. Maar in werkelijkheid hebben ze helemaal geen personeel nodig. Sterker nog, ze gooien diegenen die ze nog in dienst hebben ook op straat omdat ze nauwelijks nog quitte draaien, laat staan winst maken. Tja, daar kijk je even van op hè!
            Je wilt gewoon niet weten hoe groot de afschrikkende werking is van al die corona maatregelen. Daarbij, mensen organiseren momenteel zelf thuis wel hun feestjes. Hoeven ze geen rekening te houden met maatregelen en is nog een stuk goedkoper ook.
            Wat dacht je nu echt dat ik voor me lol bij huis loop? Heb jarenlang gewerkt en nu zou ik voor me lol thuis gaan zitten te teren op een mager uitkerinkje?
            Dus de horeca-ondernemers liegen, die sluiten op zondag omdat er geen geld meer te verdienen is door corona-regels? Maar de rest van de week dan? Dan zijn ze wel gewoon open en zie ik de terrassen vol zitten. Zijn de corona-regels er dan niet om die mensen af te schrikken? En welke corona-regels zijn er nu in bijvoorbeeld een restaurant die zo afschrikkend werken dat klanten er op zondag last van hebben, maar andere dagen niet?

            En horeca-ondernemers plaatsen vacatures die er eigenlijk helemaal niet zijn, om de indruk te wekken dat het heel goed loopt? Voor wie moeten ze die indruk wekken? Ik denk dat ze er veel meer gebaat zijn om te zeggen dat het heel slecht gaat en dat ze nog staatssteun willen i.p.v. proberen de indruk te wekken dat het goed gaat?

            Comment


            • Originally posted by Ronaldo23 View Post
             Mag ik weten waar jij woont?
             Misschien kan ik dan bij 1 van die zaken gaan solliciteren😀

             Jij moet gewoon solliciteren naar een baan bij Viruswaarheid..!

             Willem Engel zou je tenminste betalen voor het verspreiden van je domme complottheorieën..

             Comment


             • En Mr Duisburg is nu met zijn zoveelste nieuwe account en overduidelijke manier van schrijven van onzin etc. herkend schijnbaar en geband. Wat bezielt iemand om jaar in jaar uit op alle fora steeds nieuwe account aan te maken en dan frusti negatieve postingen te plaatsen terwijl vrijwel niemand het met hem eens is en hij weer ontdekt en geband wordt. Wat is daar de lol van? Of gewoon geen leven?

              Comment


              • Iedereen blijft maar reageren maar een trol moet je niet voeren.

               Comment


               • Niet iedereen heeft altijd direct in de gaten dat iemand een trol is Kost soms ff tijd voordat je iemand herkent en dan nog kunnen er leden zijn die dat niet weten of herkennen

                Comment


                • 1,5 meter wordt binnenkort los gelaten, wat al weinig mensen deden, ook bepaalde evenementen en voetbalstadions mag straks alles weer in, de laatste stapjes voor onze vrijheden weer met bescherming van mensenlevens en zieken.

                 Comment


                 • Mooi zo. Volgens nu.nl is 77% van de volwassen Nederlanders volledig gevaccineerd en 85% heeft tenminste één prik gehad. En tussen de 12 en 17 jaar is 40% volledig gevaccineerd.

                  Het moet nu toch kunnen lijkt mij ook.

                  Comment


                  • Om alles los te laten is de vaccinatiegraad nog te laag heb ik begrepen.
                   Het lijkt mij prima als vooralsnog in sommige gevallen een corona pas wordt gevraagd.

                   Comment


                   • zolang men niet de jongeren kan bereiken omdat de overheid niet wil snappen dat die anders bereikt moeten worden, en er amper nog geregeerd wordt in dit land, kijken naar woningnood en de achterstand in drugscriminaliteitsbestrijding , heb ik een hard hoofd in het beleid

                    Comment


                    • de woningnood vind ik een groter probleem dan de corona,

                     Comment


                     • https://www.telegraaf.nl/entertainme...-collega-jekel

                      Corona-clash: Nikkie Plessen haalt hard uit naar Boulevard-collega Jekel


                      Model en ontwerpster Nikkie Plessen heeft maandag in RTL Boulevard hard uitgehaald naar collega Diederik Jekel. De wetenschapsjournalist van Boulevard bepleit dat hij begrijpt dat de overheid een coronapas invoert, om er zo zeker van te zijn dat in bijvoorbeeld theaters en horecagelegenheden geen mensen komen die mogelijk anderen kunnen besmetten met het coronavirus. Onzin, vindt Plessen.

                      „In hoeverre weet Diederik nou wat de waarheid is hierin?” vraagt de fashiondeskundige zich geagiteerd af. „Diederik kan niet zeggen wie er ziek gaat worden of niet. We moeten dit met zijn allen doen. Maar we krijgen nu wel dingen opgelegd in een democratisch land dat niet meer zo aanvoelt. Er komt een tweedeling: je bent voor of tegen.”

                      Jekel diende Plessen meteen van repliek. „Het is heel simpel wiskundig. Je kan kijken hoeveel mensen er ziek gaan worden. Als die tegelijkertijd in het ziekenhuis komen, zijn er niet genoeg bedden. De delta-variant is zo besmettelijk dat die twee miljoen niet gevaccineerden op een bepaald punt corona gaan krijgen.”                      Testbewijs


                      De wetenschapsjournalist beklemtoont dat mensen die niet gevaccineerd zijn ook naar een theater of horecagelegenheid kunnen nadat zij een coronatest hebben gedaan. „Je geeft daarmee aan dat je geen gevaar voor anderen bent”, aldus Jekel. „Dat doen we al op heel veel gebieden. Je haalt bijvoorbeeld ook je rijbewijs om aan te geven dat je geen gevaar op de weg bent.”

                      Plessen, die eigenaresse is van een aantal kledingwinkels, stak in het verleden al vaker de draak met de coronamaatregelen.

                      Comment


                      • Originally posted by Paulus2 View Post

                       Bij de F1 in Zandvoort moest iedereen gevaccineerd of getest zijn.
                       dat kan je dan ook elders eisen

                       Comment


                       • Originally posted by Dikkertje Dap View Post
                        de woningnood vind ik een groter probleem dan de corona,
                        als men het virus rond had laten gaan hadden we minder woningnood gehad, dat is waar, maar ja...

                        Comment


                        • Nieuwe regels stellen ook weinig voor. 1.5m afstand wie deden dat nog

                         Comment


                         • Bijna niemand..maar de clubs mogen (zij het beperkt) weer open en Pinkpop kan volgend jaar weer, althans voor nu.

                          Comment

                          Working...
                          X