Kadomaand

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Algemeen - Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #51
  Het is een soort Willy Wonka Chocoladefabriek met heerlijke verrukkelijke snoepjes om van te proeven😃

  Comment


  • #52
   Toch ook nog even een algemene reactie. LC is net als HOD een toplocatie. Als je een aantal reacties leest, lijkt het dat er vaak dames niet komen terwijl ze wel afspraken hebben en dat het beleid te soft is. Ik herken dat niet. Wanneer ik een afspraak maak dan is de dame aanwezig. Voor diegene die wel eens overkomen is dat de dame er niet was, kan natuurlijk altijd ivm ziekte, openbaar vervoer, ed is het misschien een idee om de agenda op de website te raadplegen of even op Twitter te kijken. Wijzigingen worden m.i. Telkens doorgevoerd.
   Het softe beleid herken ik ook niet. Iedere dame geeft op de website aan wat ze doen. Op de kamer kunnen eventuele extra besproken worden. Dit is zoals het hoort. De dame maakt uit wat ze wel en niet doet. Daardoor komt het ook dat je op de kamer te doen hebt met dames die er voor gaan en je op en top verwennen omdat ze zelf de keus maken wat wel en wat niet. En laten we eerlijk zijn, het is toch bijna altijd wat wel. Ik ben nog geen dame tegen gekomen die niet laat beffen en die niet pijpt zonder. Kortom, ik denk als je respect toont en schoon bent dan zijn de extra’s geen probleem.
   Voor wat betreft de ingang klopt het dat die aan een doorgaand weg ligt maar je loopt zo binnen. Als je met je gezicht naar het pand staat is de linkerverdediger gewoon open en kan je het halletje instappen en ben je uit zicht.

   De kamers zijn zeer mooi en gemaakt voor het doel waarvoor ze zijn, seks. Mooie schone wasgelegenheden. Ook uniform (zelfde wasbak, etc), ziet er netjes uit. Het bed is uniek. Lekker hoog, ideaal om te beffen. Kussentje op de vloer, knielen, dame met haar binnen op het randje van het bed en je hoofd ziet precies tussen de benen van de dame. Of dat deze bedden er voor zijn gemaakt.

   Over de dames is al genoeg geschreven. LC en HOD moeten we een goede werkgever zijn anders zouden ze niet zo’n kwalitatief goed korps dames hebben.

   Nieuwe foto’s zijn mooi, goed gedaan.

   ik schrijf dit niet om te slijmen maar omdat ik het gewoon meen. Goed directie, goede gastvrouwen en top dames. Een voorbeeld voor de branche.

   Comment


   • #53
    Sorry voor een paar autocorrectiefoutjes. Linkerverdediger is natuurlijk linkerdeur. En “dame met haar binnen op het randje” is natuurlijk “dame met haar billen op het randje”

    Comment


    • #54
     Ik bef een dame altijd op het bed, dus samen op het bed

     Comment


     • #55
      Originally posted by Paulus55 View Post
      Voor diegene die wel eens overkomen is dat de dame er niet was, kan natuurlijk altijd ivm ziekte, openbaar vervoer, ed is het misschien een idee om de agenda op de website te raadplegen of even op Twitter te kijken. Wijzigingen worden m.i. Telkens doorgevoerd.
      Kijk voor de grap nu eens op de website: de weekagenda komt niet overeen met de lijst van aanwezige dames en hun aanwezigheidstijden op de homepage (en er is vandaag ook geen tweet uitgegaan). Welk overzicht is juist? Is Isabella bijvoorbeeld wel of niet aanwezig vandaag? Wijzigingen worden in mijn ervaring niet, onvolledig, inconsequent, of veel te laat doorgevoerd (bijv. pas de volgende dag). Dat jij alleen maar goede ervaringen hebt is leuk voor je. Dat betekent niet dat slechte ervaringen met de aan- en afwezigheid van dames aan de klant te wijten zijn.

      Comment


      • #56
       nou zoeken naar dingen is ook een negatieve benadering, meeste privehuizen klopt er sowiso weinig van. Bij HOD en LC voeren ze gehele dag mutaties door omdat dames zich aan en afmelden en daar vrijheid in hebben. Homepage lijkt mij leidend want dat is de belangrijkst pagina voor ons om te kijken wie er dan is, of dan de weekagenda van diezelfde dag gelijk wordt bijgewerkt vind ik niet boeiend, en twitter is niet zo'n belangrijk medium. Overigens zie ik geen verschil in weekagenda en homepage nu. En ze kunnen ook niet 24 uur per dag achter die pc zitten. En gezien de drukte in die privehuizen zullen ze het wel goed doen. Anders zouden die dames er ook niet werken en ik heb meerdere malen meegemaakt dat aantal dames bezet waren of ik even moest wachten om discreet over de gang te kunnen vanwege de drukte.

       Gros van de klanten zit niet op internet, dat wij zeurpietjes hier zitten te zoeken is alleszeggend. Zouden ze bij ons persoon of werk eens dagelijks moeten doen, dan piepen we wel anders. En dat men die dames daar zo vrij laat waardoor wij klanten er iets minder van op aan kunnen vind ik een pre, beter dan dat die dames gecommandeerd worden wat je ook in privehuizen ziet gebeuren. Ik kies voor menselijkheid op alle vlakken.

       PS voor een afspraak moet je toch altijd bellen dus dan weet je de allerlaatste info. Want als je zonder afspraak gaat kan je de dame die je wilt die op de lijst staat ook mislopen omdat ze bezet is, dat wat is het probleem dan in werkelijkheid

       Comment


       • #57
        Ook zoiets: de website aanpassen en dan hier met een van je vele accounts droog opmerken dat er toch echt geen verschil zit tussen de weekagenda en de homepage. Doe eens normaal, man. Je bent zo doorzichtig. (Als je daar tijd voor hebt kun je ook je e-mail lezen.) En denk eens na: als ik op maandag een afspraak maak voor woensdag, en de dame meldt zich een uur voor de afspraak af, hoe zou ik dat dan in godsnaam op maandag al moeten hebben kunnen weten?

        Comment


        • #58
         Ik begrijp de discussie niet helemaal, hoe moet een privehuis een klant bereiken als een dame een uur voor de afspraak zich afmeldt? Dat kan toch alleen door als het ze lukt het z.s.m. op de aanwezigheidslijst van die dag te melden? Of de klant mee geven dat ze altijd zelf nog even telefonisch of online checken vlak voor de afspraak of de dame er is? Exploitanten hebben overal diezelfde problemen, die zijn afhankelijk juist van gedrag van die dames.

         Comment


         • #59
          Ik heb het 1 keer meegemaakt. Netjes een afspraak gemaakt en richting HoD gereden. Daar aangekomen bleek dat de dame van mijn afspraak een uur eerder ziek naar huis was gegaan. Aangezien ik anderhalf uur moet rijden is dat vervelend ja, echter kan zoiets natuurlijk gebeuren en neem ik dat niemand kwalijk. Helaas was er toen ook niemand anders beschikbaar en kon ik dus weer anderhalf uur terugrijden. Heel vervelend maar er zijn ergere dingen. Ben er nu al een tijdje niet meer geweest omdat ik wat dames dichterbij heb gevonden, maar denk dat ik binnenkort er wel weer een keer naartoe ga. Vind het een prettige locatie.

          Comment


          • #60
           Helemaal eens met Yankee. Als je weet met welke dame je naar de kamer wilt kun je gewoon een afspraak maken. Daarna moet je af en toe de homepage in de gaten houden, en zeker op de dag van de afspraak. Zelden meegemaakt dat de afspraak niet door kon gaan. Één keer had een dame zich kort voor haar geplande komst ziek gemeld. Dat is het risico van het vak, en je kunt dan inderdaad ook kijken of je ter plekke een andere dame wilt boeken. Maar het komt bij LC en HOD eigenlijk nooit voor dat er een dame die op de homepage staat vermeld als aanwezig er toch niet is. En natuurlijk speelt ook dat de gastvrouw het enorm druk kan hebben, wat veel bezoekers vaak zullen hebben ervaren, en dan kan het even duren voordat de presentielijst is bijgewerkt. Maar waar hebben we het over? Bij deze hobby werkt het net ietsje anders dan bv het kopen van een televisie.

           Comment


           • #61
            Ik reserveer eigenlijk altijd gewoon om een soort zekerheid in te bouwen een dame kan altijd nog afzeggen of ziek worden als ze aan het werk is.
            Heb het zelf maar 1 keer meegemaakt in de afgelopen 4 jaar dat ik LC en HDO bezoek dat een dame waar ik een afspraak mee had ziek na huis was gegaan terwijl ik daar net was dus ja valt gelukkig mee maar het is en blijft een risico natuurlijk maar dat hoort erbij denk ik dan maar.
            En ik vind persoonlijk dat LC en HDO hun zaakjes aardig op orde hebben tuurlijk het kan altijd beter en er is altijd ruimte voor verbetering maar in vergelijking met andere privehuizen in Nederland vind ik ze best betrouwbaar. Misschien omdat ik nog nooit een slechte ervaring heb gehad daar wat betreft een dame en reservering en alles daar om heen dat ik het met een iets wat roze bril zie allemaal?
            En voor de meeste zekerheid gewoon de gastvrouw bellen die is nagenoeg altijd wel op de hoogte van de recente ontwikkelingen meer kan je niet doen en het blijft immers mensen werk en dan lopen dingen wel een niet zoals ze moeten lopen.

            Comment


            • #62
             Jullie moeten meer sexen dan lullen😉. Niet alles is in te dekken en wees blij dat men zoveel info geeft via hun websites en nieuwspaginas op hun websites. Twiiter, advertenties.

             Comment


             • #63
              De kleine minderheid in het algemeen zijn altijd de negatievelingen dat weten we toch wel met alles in de wereld. Wappies, BLM, Zwarte Piet kick out, gele hesjes etc. En ook dus bij hoerenlopers een paar die zeuren en in een perfecte wereld willen leven. Ze zouden eens moeten weten hoe de rest van de wereld of in dit geval dames van plezier over ze denken als ze het al lezen of boeien of hoe ze in bed zijn

              Comment


              • #64
               Weet iemand een parkeerplek op 5/10 min loopafstand? Ik wil hier graag eens heen maar ivm parkeren lijkt het me lastig.

               Comment


               • #65
                jazeker zie https://www.privehuislacloche.nl/contact/

                en gratis in bv de woonwijk met huizen met oranje daken bij de Mariendaalstraat etc. schuin achter ons pand en ook aantal zijstraten van de Amsterdamsestraatweg zijn gratis

                Comment


                • #66
                 Op het Ondiep kun je gratis op de stoep parkeren voor de woningen. Een zg parkeerstoep. Daar is altijd plaats en hoef je niet te zoeken. Vanaf daar loop je in 4 minuten naar La Cloche.

                 Comment


                 • #67
                  Originally posted by Hazelnoot View Post
                  Op het Ondiep kun je gratis op de stoep parkeren voor de woningen. Een zg parkeerstoep. Daar is altijd plaats en hoef je niet te zoeken. Vanaf daar loop je in 4 minuten naar La Cloche.
                  Dank! En als je dan bij de ingang bent. Moet je aanbellen bij de deur met entree of kan je gewoon daar direct naar binnen?

                  Comment


                  • #68
                   zie ook https://www.privehuislacloche.nl/werkwijze/

                   Echt vrijwel alle info staat op onze website hoor, lees die eens op je gemak goed door dan is zeker 90% van je vragen beantwoord

                   Comment


                   • #69
                    Vandaag wederom een afspraak gemaakt met Stella (dinsdag ook). Dinsdag voor niets naar La Cloche omdat Stella niet was gekomen. Toen doorgegaan naar Amersfoort HOD. Vandaag ging de afspraak ook niet door. Stella had zich ziek gemeld. Dat kan natuurlijk. Echter op de website stond vanaf de middaguren “Stella volgeboekt”. Ik denk dat degenen die een afspraak gemaakt hebben het op prijs zouden stellen wanneer er in dergelijke gevallen op de website (en wellicht ook op Twitter) even een melding komt dat Stella net aanwezig is. Dan kunnen we nog snel een afspraak maken met een andere dame. Misschien een aandachtspuntje voor de leiding van LC en HOD.

                    Comment


                    • #70
                     Gastvrouw was onwel geworden en opgenomen in ziekenhuis, was ff paniek en chaotisch daardoor, en in algemeen ook dat dames bij twijfel verkoudsheidklachten niet komen of worden toegelaten.

                     Comment


                     • #71
                      Ik vind dit een fijn en mooi huis. Schoon en leuke goede en vooral Nederlands meiden met prima uiterlijk en inzet

                      Comment


                      • #72
                       Dilemma, wie zal ik kiezen?
                       Romy
                       Chantal
                       Felicia
                       Stella

                       Comment


                       • #73
                        niemand want er is een lockdown en daarna ga je gewoon het rijtje af elke week 1 of zo? als ze er nog allemaal werken

                        Comment


                        • #74
                         Nu gelukkig weer open tot 17 uur welliswaar

                         Comment


                         • #75
                          Hopelijk dinsdag versoepelingen en dan naar 20 uur open?

                          Comment

                          Working...
                          X