Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Advertentie: Privehuis Almere

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #26
  Summer  Hallo! Ik ben Summer, een liefdevolle, sensuele en exotische Afrikaanse schoonheid.

  Mijn perfecte lichaam zal je favoriete tempel van plezier zijn. Ik kan je geven wat je nodig hebt, je aanraken waar je graag aangeraakt wordt en je een goed gevoel geven.

  Mijn zachte en tedere handen zullen je meenemen naar de 7e hemel met een erotische Body to Body massage. Aan mijn zijde kun je in jezelf van alles losmaken.

  Ik hoop jou snel een keer te zien,

  Liefs, Summer

  Contact …

  06-87573851 (SMS/Whatsapp only)

  Comment


  • #27
   Tantra by Nadja

   Aanraking is geen luxe, het is een menselijke basisbehoefte …

   Wat is tantra? …

   Tantra, ook tantrische yoga of tantra yoga genoemd, is een rituele praktijk uit de Vedische traditie, die gericht is op geestelijke verruiming en bevrijding.
   Tantrische seks of seksuele yoga verwijst naar een breed scala aan praktijken die in hindoeïstische en boeddhistische tantra worden beoefend om seksualiteit te beoefenen in een geritualiseerde of yoga context.   Wie ben ik? …

   Ik ben Nadja.
   Ik ben door vele schaduwen heen gegaan en heb veel meegemaakt en ik ben me terdege bewust van het verdriet van verlies, de pijn van misbruik, lijden, trauma en angsttoestanden. Na verloop van tijd kreeg ik mijn kracht terug en vond ik keer op keer mijn weg terug naar ‘huis’.
   De ‘medicijnen’ die ik aanbied, zijn afkomstig van alles waar ik aan heb gewerkt en verwerkt en de krachten die ik heb opgedaan en die al je kracht stimuleren en je tere wonden verzorgen.
   Ik lever genezende ‘zalven’ genaamd erotisch genot en kracht, liefdevolle en niet-oordelende acceptatie over jou.
   Dus breng me je door ‘oorlog’ vermoeide lichaam en pijnlijke ziel, je “puinhoop”, je woede en frustratie, je verdriet en angsten. Breng me je verwarring, beperkingen, vragen en nieuwsgierigheid. Laten we ons aansluiten bij onze paden en ik zal naast je lopen om je transformatie te leiden, te zien en te vieren terwijl je je meest krachtige kracht herwint!


   Wat doe ik?…

   De meesten van ons willen op een tijdloze, oprechte manier aanraken en aangeraakt worden. We willen ons geaccepteerd en geliefd voelen vanwege de unieke, sensuele mensen die we zijn. Vaakgaat deze natuurlijke, spontane band tussen ons en onze seksualiteit verloren. Als trainer voor seksualiteitsverbetering zal ik je begeleiden naar een intimiteit die leeft, erotisch wakker maakt en de ziel voedt.
   Welke soorten tantra massage bied ik aan? …
   • Sensueel ritueel ter ere van het lichaam
   • Klassieke tantrische massage “Kashmir”
   • “Deluxe” tantrische massage
   • Luxe tantrische massage voor vrouwen: “Angel”
   • Prostaatmassage “Mannelijke expansie”
   • Tantrische Massage “Dans van de vuurslang”


   Meer specifieke informatie over deze massages kun je vinden op www.tantra-bynadja.com/tantra-massages-inclusief-intieme-massage-yoni-and-lingam-massage-prostaat-massage   Contact …

   Voor al je vragen, meer informatie en het maken van een afspraak kun je me bellen, appen of mailen.
   Mijn telefoonnummer: +31 6 38730474 (berichten via SMS of Whatsapp in het Engels)
   Mail: tantra.byNadja@gmail.com
   Sessies worden gehouden in mijn ruimte in de studio in Almere
   zie www.tantra-bynadja.com/reserveringen/

   Recensies …
   www.citygirl.nl/node/31446

   Comment


   • #28

    Comment


    • #29
     Recensie winnaars Februari bekend!

     We hebben de prijswinnaars getrokken uit alle geschreven recensies op Citygirl.nl in de afgelopen maand. Er worden nu 20 winnaars bekend gemaakt!

     De recensie-actie is een gecombineerde actie over recensies die zijn geschreven over een bezoek bij een dame bij Privehuis House of Dreams, Privehuis La Cloche, Privehuis Almere of één van de locaties van SM Studio Nederland (Almere, Amersfoort of Utrecht).

     De winnaars van de afgelopen maand zijn:

     1e prijs, 1 uur jacuzzi t.w.v. 160 euro:
     · Berend

     2e prijs, 1 uur t.w.v. 140 euro:
     · Beukenoot

     3e prijs, 45 minuten t.w.v. 120 euro:
     · Simpel maar waar

     4e t/m 20e prijs, 30 minuten t.w.v. 80 euro:
     · De wandelaar
     · Goeie goesting
     · Snoopy
     · Sana
     · Martin415
     · Wildcoyote
     · Pascal39
     · Youngboner
     · Leonhard
     · Sieme
     · zuenoloog
     · Smily
     · Amf69
     · Thiccus
     · Chihuahua
     · Milano75
     · Giovanni

     De recensie actie weer verder!
     Natuurlijk gaan wij deze maand weerdoor met de recensie actie! We verloten dan weer 20 gratis sexprijzen. De prijzen worden verloot onder geschreven recensies op het forum van Citygirl.nl! En ook nu weer over een bezoek bij Privehuis House of Dreams, Privehuis La Cloche, Privehuis Almere of één van de locaties van SM Studio Nederland (Almere, Amersfoort of Utrecht). Ben jij de volgende recensieschrijver? Dan ding je ook mee naar de één van de gratis sexprijzen. Wie volgt? Wie schrijft, die blijft!

     Geen bericht ontvangen?
     Sta je in deze lijst maar kan je het prive-bericht niet goed lezen? Mogelijk komt dat door een technische storing. Je kan mailen naar info@privehuishod.nl. Gebruik hiervoor het mailadres waarmee jij je ook hebt aangemeld op Citygirl.
     Privehuis Almere | www.privehuisalmere.nl | Josephine Bakerstraat 29, Almere

     Comment


     • #30
      Nederlandse Nicole staat bekend om haar top girlfriend experience en passie!      Meer info via https://www.privehuisalmere.nl/nicole/ en de positieve recensies via https://www.citygirl.nl/node/10425


      Comment


      • #31
       Schrijf je recensie aktie! 1 april worden de 20 winnaars bekend gemaakt!

       Je recensies over een Privehuis Almere, SM Studio Nederland, Privehuis House of Dreams of Privehuis La Cloche meisje tellen mee!

       Schrijf jij hier op Citygirl je ervaring middels een recensie en ding mee! Schrijf je meerdere recensies dan heb je ook veel meer kans op 1 van de 20 gratis sexprijzen!       Comment


       • #32

        Comment


        • #33
         Een kamer huren bij Privehuis Almere? Nu ook in het weekend mogelijk!

         Privehuis Almere aan de Josephine Bakerstraat 29 in Almere is een drukbezochte locatie, vele commerciële erotische dames huren daar een kamer om klanten te ontvangen. En er kan ook in het weekend gehuurd worden! Dus 7 dagen per week en op zondag een gunstige huurkorting! Deze legale vergunde ontvangst locatie is gemakkelijk bereikbaar via de A1 en A6 maar ook met de trein.

         Jij kunt nu als dame zelfstandig werken en dat in een prettige relaxte sfeer!

         Pluspunten van huren bij Privehuis Almere (ook voor SM / kinkysex dus dan SM Studio Almere

         Waarom zou je als commerciële dame een kamer willen huren in Almere? Vele sexy dames zijn je al voor gegaan en de redenen dat dit één van hun favoriete locaties is, zijn:
         • Centraal in het land (dus snel bereikbaar voor veel klanten)
         • Dichtbij de snelwegen A1 & A6
         • Gelegen op een discreet industrieterrein
         • Gratis parkeren
         • Strakke sfeervolle kamers
         • Meerdere nette douches en schone handdoeken aanwezig
         • Gastvrouw aanwezig die discreet je klanten ontvangt
         • Gratis wifi
         • Keuken aanwezig
         • Locatie met vergunning, dus 100% legale ontvangst.
         • 7 dagen per week geopend


         De nieuwe openingstijden:
         • Maandag - 11.00-23.00
         • Dinsdag - 11.00-23.00
         • Woensdag - 11.00-23.00
         • Donderdag - 11.00-23.00
         • Vrijdag - 11.00-23.00
         • Zaterdag - 11.00-23.00
         • Zondag - 12.00-22.00
         Goedkoper tarief op de zondag

         Op de zondagen zal Privehuis Almere open zijn van 12.00-22.00 uur. En op de zondag is er een goedkoper tarief. Op alle andere dagen, huur je een kamer voor €180,00 per dag of voor €110,00 voor een halve dag. Op de zondag, huur je een sfeervolle nette kamer voor de hele dag voor slechts €120,00. Dus 10 uur lang heb je de beschikking over een mooie ontvangstkamer op één van de populairste locaties van Nederland

         Wil je zien of het mogelijk is om een kamer te huren? In de handige agenda zie je welke kamers er nog vrij zijn. Wil je meer info of wil je een kamer huren? Mail dan naar info@privehuisalmere.nl! (voor SM / kinkysex zie www.smstudio-almere.nl         Comment


         • #34
          Zie de aanwezigheid van alle sexy dames via https://www.privehuisalmere.nl/agenda/

          Daar staan ook de aanwezige Meesteressen / kinkygirls vermeld

          U dient zelf met de dames contact op te nemen voor info en of afspraak!


          Comment


          • #35
           Ilse           Ben je hier toevallig beland en ben je nieuwsgierig naar wie ik ben? Misschien hebben we elkaar al ontmoet. Ik ben die spontane meid die voor je in de rij stond om koffie te halen, of die vlotte dame die je tegen kwam in de sportschool. Bij wederzijdse interesse hebben we misschien zelfs oogcontact gehad… Hebben we misschien al eens een spannend gesprek gehad? Dan heb ik je vast ook mijn kaartje discreet in je handen gedrukt .

           Kennen wij elkaar nog niet en wil je weten hoe ik er helemaal uitzie? Kom me dan gezellig opzoeken…. Ik ben regelmatig aanwezig (zie mijn agenda op deze of mijn eigen website)

           Ik ben een gezellige dame, met een natuurlijke interesse in alles dat buiten de traditionele norm ligt. Dat kan kunst zijn, maar bijvoorbeeld ook nieuwe smaken ontdekken (ik ben gek op avonden lang dineren). Ook lichaamsversiering vind ik interessant, en ik ben zelf dan ook in het bezit van een aantal tattoeages en piercings. Mijn grootste fascinatie is echter de kunst van het verleiden, sensualiteit en alles wat met erotiek te maken heeft.

           Mag ik jou binnenkort verleiden?

           Hopelijk tot snel! XXX, Ilse

           Contact …

           +31 6 19 51 98 83 (SMS/Whatsapp only)
           www.yourshotofwhiskey.nl

           Comment


           • #36
            Recensie winnaars Maart bekend!

            We hebben de prijswinnaars getrokken uit alle geschreven recensies op Citygirl.nl in de afgelopen maand. Er worden nu 20 winnaars bekend gemaakt!

            De recensie-actie is een gecombineerde actie over recensies die zijn geschreven over een bezoek bij een dame bij Privehuis House of Dreams, Privehuis La Cloche, Privehuis Almere of één van de locaties van SM Studio Nederland (Almere, Amersfoort of Utrecht).

            De winnaars van de afgelopen maand zijn:

            1e prijs, 1 uur jacuzzi t.w.v. 160 euro:
            · beautylover

            2e prijs, 1 uur t.w.v. 140 euro:
            · forza

            3e prijs, 45 minuten t.w.v. 120 euro:
            · GFE Lover

            4e t/m 20e prijs, 30 minuten t.w.v. 80 euro:
            · adam020
            · Morgenstond
            · Sous
            · Donald Dump
            · Michaelangelo
            · PeterKeizers
            · Rop
            · LikalsLassie
            · clittie99
            · hansjansen
            · franshals
            · CorneliusGeilaard
            · marc0
            · klaver24
            · Casem
            · slaveboywholikeboots
            · Maxmini

            De recensie actie weer verder!
            Natuurlijk gaan wij deze maand weerdoor met de recensie actie! We verloten dan weer 20 gratis sexprijzen. De prijzen worden verloot onder geschreven recensies op het forum van Citygirl.nl! En ook nu weer over een bezoek bij Privehuis House of Dreams, Privehuis La Cloche, Privehuis Almere of één van de locaties van SM Studio Nederland (Almere, Amersfoort of Utrecht). Ben jij de volgende recensieschrijver? Dan ding je ook mee naar de één van de gratis sexprijzen. Wie volgt? Wie schrijft, die blijft!

            Geen bericht ontvangen?
            Sta je in deze lijst maar kan je het prive-bericht niet goed lezen? Mogelijk komt dat door een technische storing. Je kan mailen naar info@privehuishod.nl. Gebruik hiervoor het mailadres waarmee jij je ook hebt aangemeld op Citygirl.
            Privehuis Almere | www.privehuisalmere.nl | Josephine Bakerstraat 29, Almere

            Comment


            • #37
             Valentina, bloedmooie vamp ook voor kinky games in Almere op woensdag 1 mei             Oeh lala! Deze Valentina heeft een waanzinnig figuur een Spaanse met cup G borsten, lang golvend blond haar en prachtige benen en billen. Valentina is zeer erotisch, maar we weten ondertussen dat ze ook graag combineert met kinkygames en zelfs jouw Meesteres kan zijn. Een aantal services die ze aanbied op dit gebied zijn;
             • Face sitting
             • Rimmen (door klant)
             • Rollenspel
             • Soft-SM
             • Hard-SM
             • Strap-on
             • Voetfetish
             • Latex/leer fetish
             Dat eventueel in combinatie met erotiek, dat klinkt fantastisch toch?

             Afspreken met Valentina

             Ze is bij SM Studio Almere / Privehuis Almere op de eerdere genoemde dag(en), waar ze een fraaie sfeervolle kamer tot haar beschikking heeft die perfect te gebruiken is voor SM sessies. De locatie is gevestigd op een industrieterrein in Almere, waar je gratis kan parkeren. Een gastvrouw ontvangt je discreet en het huis heeft een vergunning en is dus 100% legaal.

             Bezoek haar website www.valentina-secrets.com voor meer info, en afspreken kan via +31 616 829 189. Ze zit ook op Twitter trouwens: Twitter.com/Valentina_S_VIP.


             Comment


             • #38
              Vandaag dinsdag zijn deze erotische ladies bij Privehuis Almere:

              Anna
              Femke
              Nadja
              Nicole

              Deze dames werken alleen op afspraak! Alle contactinformatie van de dames staan op onze website.

              Privehuis Almere
              Josephine Bakerstraat 29
              1311GB, Almere (Muziekwijk)
              Maandag t/m zaterdag 11.00-23.00 uur
              Zondag 12.00-22.00 uur
              www.privehuisalmere.nl


              Foto: Nadja - Vandaag bij Privehuis Almere
              Privehuis Almere | www.privehuisalmere.nl | Josephine Bakerstraat 29, Almere

              Comment

              Working...
              X