Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Elisabeth, Den Haag, Geleenstraat 84, kamer 04

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Elisabeth, Den Haag, Geleenstraat 84, kamer 04

    Naam: Elisabeth
    Leeftijd: 25-30
    Uiterlijk: Oost-Europees
    Kleur haar: Bruin
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: C
    Siliconen: Ja
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Nee

    Elisabeth is weer terug van een maand Bulgarije. Deze schoonheid, met mooie zachte (siliconen) borsten en verder puur natuur, zonder tattoos en piercings. Zij is heerlijk. Meteen bij aankomst gaat ze aan de gang met haar handen en mond. Nu ik haar vaker heb bezocht weet ze natuurlijk de gevoelige plekjes en speelt daar fantastisch op in. Ze heeft niet zo'n grote kamer, da's jammer want op nr 23 is dat wel beter. Maar Elisabeth doet je dat snel vergeten. Er zijn veel spiegels in de kamer zodat je altijd van verschillende kanten kunt zien hoe Elisabeth je heerlijk pijpt, neukt of fist. Ze kan erg blij worden als ze m'n lul en ballen heeft afgebonden waarna ie erg hard kan worden. Daar stort ze zich graag op "oh I want to fuck that hard dick". Ze is niet echt kinky, meer gericht op (heerl;ijke) sex, maar bindt me wel met blinddoek vast aan het kruis om me dan heerlijk te teasen. Als je daar machteloos staat en haar handen en mond voelt, ze maakt je echt nat met haar speeksel, is dat heel geil. Zeker als ze dan onverwacht je lul in haar mond neemt en je heerlijk pijpt. Absoluut een aanrader. Elisabeth werkt overdag, van ongeveer 10.30 - 16.00. Ze is ook een leuke en vrolijke meid, van ongeveer 27 dacht ik.

  • #2
    Ik snelde de straat in en zag een goed uitziende blonde jongedame op Geleenstraat 84k2 vrij staan, dus dat moest haar zijn. Ik knikte direct naar haar en zij deed de deur elektrisch open. Wel grappig want ik had dit pand al jaren niet bezocht en kwam er vroeger met veel plezier voor Meta (Columbiaanse kinkygirl), Tanja (Bulgaarse kinkygirl) en nog een knappe slanke Bulgaarse kinkygirl met Asian looks waarvan ik de naam vergeten ben. De laatste zou inmiddels moeder zijn geworden en terug in haar geboorteland zijn. Tanja heeft nog een jaar in een privehuis in Amsterdam gewerkt en is daarna nooit meer teruggekomen van een vakantie naar haar geboorteland Bulgarije. Meta geen idee, maar vermoedt dat die het werk ook voor gezien had nadat ze de 30 passeerde en wellicht voor andere toekomst gekozen heeft. Waar blijven de goede tijden

    Afijn ik was binnen en de blondine stelde zich voor als.... Elisabeth! yess dat ging goed. Ze leidde maar een leuke sfeervolle ingerichte zwartrode kinky kamer en daar was ze even verbaasd omdat ik in 1x gericht naar haar binnen liep en zij dus dacht dat ik eerder bij haar geweest was. Niet dus en ik vertelde haar haar goede recensies op internet en toen moest ze glimlachen en ook werd ze beetje zenuwachtig. Ik zei, don t worry, ik ben een positief ingesteld persoon en het komt allemaal goed. En dat bleken profetische woorden te zijn. Want Elisabeth is super!

    Schoon, best knap, lief, positieve energie en ze is zeer actief en vooral sexueel. Ik zag wat kinky toys hangen en zwarte laklaarzen, maar ik heb het voor de 1e x eerst eens over mij heen laten komen. Nu ik kon mijn orgasme niet eens uitstellen want wat een lekker actief geil ding is dit. Met haar tong verkende ze mijn GEHELE lichaam, om gek van te worden, ja gek van genot welteverstaan! En ook tongzoenen op een lekkere volle manier en dat aanbod mis ik sowiso nog vaak bij knappe meiden in de bussiness. Ze gaf mij complimenten dat ik fris en schoon was (ja altijd gedoucht, geschoren en gespoeld vantevorgen ), en daarom was ze misschien ook extra actief, en ik had direct ook 150 Euro betaald. Nu dat is het meer dan waard geweest ik ben ca. 50 minuten binnen geweest en sexueel is er een wervelwind over me heen geweest en alles was lekker. Van haar geile en lekkere teasen met haar tong en vingers tot tongzoenen, pijpen, haar beffen terwijl ze boven op mijn gezicht zat en ze mijn tepels met haar nagels bewerkte tot standje 69 en op het einde een goede geile fisting van mij. We kwamen niet eens aan neuken toe of meer SM gerelateerde games, en verlengen wilde ik wel, maar ik was gewoon moe en uitgeput en na mijn orgasme was the magic voor even gone…

    Maar terugkomen ga ik zeker voor haar! Ik weet niet of ze te lief en sexueel gericht is voor meer het SM en steverige kinkywerk,

    Comment


    • #3
      Omdat Diana op vakantie is naar Bulgarije moest ik wat anders. Ergens gelezen dan Elisabeth op Diana lijkt,,dus op zoek naar haar. Even wat rond gelopen en na ongeveer 20 minuten verscheen een mooie en leuke vrouw aan het raam van 84-2. Even gecheckt, bleek inderdaad Elisabeth te zijn en meteen naar binnen.

      mooie en heel lieve vrouw uit Roemenië van 28 jaar. ontvangst was hartelijk en binnen enkele minuten stond we al heerlijk te tongzoenen wat ze uitstekend deed, GFE! even later uitgekleed waarna ze op haar knieën ging en super lekker kleine man in haar mond nam (zc). Heerlijk nat met speeksel en deep throat. Op bed beland waar ze lekker verder ging, zoenen, 69, mijn tepels verwend, prostaat massage en noem maar op. erg lekker en ze leek er zelf ook van te genieten. Prachtige zachte borsten, cup B (denk ik, weet dat nooit precies). Intiem met Elisabeth bovenop, ze bleek zoenen…

      uiteindelijk pijpend, en masserende met de hand afgemaakt. Top ervaring en inderdaad kijkt ze enorm op Diana. Mooie vervangster voor haar nu ze op vakantie is.

      volgende week gaat ze ook op vakantie en in januari weer terug!

      ook enorm verslavingsgevaar en Ik fantaseer al over een trio met Diana

      Comment


      • #4
        Op 84 k4 hangt een bordje Elisabeth.

        Comment


        • #5
          Vandaag weer terug

          Comment


          • #6
            Staat deze dame vaak al weer vroeg op haar stek? Al voor de lunch zoals lang geleden het geval was ?

            Comment


            • #7
              yes vaste ritme en en rond 15.30 uur stopt ze

              Comment


              • #8
                Na alle covid perikelen en wat andere omstandigheden had ik nu weer afspraak met Elisabeth. Wat was het weer fantastisch! Ze heeft een heerlijk lichaam en hoe ze je aankijkt met haar donkere ogen is gekmakend. Ze was in de mood en kan dan heel blij reageren op een harde erectie… ze is niet heel kinky maar boeide me wel, eerst aan het bed en daarna met m’n handen op de rug terwijl ze me gebruikte voor haar eigen genot.

                hoe zij je fist en tegelijkertijd pijpt is ongeëvenaard. Alles met volle overtuiging. Veel van wat ze met me doet zal ik niet in detail beschrijven, maar geloof me dat het top is.

                blij dat ze er weer is en ik hoop dat ze blijft!

                Comment


                • #9
                  Ja brunette is ze zeker nu en ook heel slank, en haar borsten zijn echt, kunnen een kleine C zijn schat ik in.

                  Ben er onlangs na zeer lange tijd weer geweest want ze werkt op tijden dat ik vaak niet kan, overdags en vroeg weg, en dan nog wachtende mannen (met afspraak?) voor haar raam. Nu was ik vroeg in de ochtend en had ik dacht ik eerst pech, maar ze weigerde een klant en toen mocht ik naar binnen en wie weet gaf Paulus2 mij wel wat geluk na een kort vriendelijk praatje in het zonnetje Waarvoor dank Paulus!

                  Elisabeth leek niets veranderd op haar haarkleur na wat haar prima staat. En de service was ook weer zoals bekend bij de kenners top en vol energie. Pleasend, teasend, intens en opgeilend met een geile combi van sex en kinky games en ze checkt je reactie ook goed. Heerlijk vol tongzoenen (waar kom je dat bij de ramen nog tegen), teasen van tepels, super blowjob met veel variatie, ballen likken, kontgaatje spelen, fisting, sex, beffen, alles in een heerlijk geil uur waarbij ze sympathiek is en ook vol spelenergie zit op haar manier.

                  Elisabeth vind ik toch 1 van de betere raamdames in de Geleenstraat samen met Miruna, Stella op gebied van erotiek, sex in combi met kinky games en looks en ook qua karakter persoon

                  Comment


                  • #10
                    ze staat op raam 2 met naambordje en had eindelijk geluk!

                    Lekker lief en zeer ondeugend meisjes met vele extra's mogelijk en zeer energiek, ze vrat me bijna op op een lekkere manier, en ze is ook nog aardige en alles netjes schoon. Haar pijpskills zijn van hoog en geil niveau!

                    Comment


                    • #11
                      Ik was pas weer een heerlijk uurtje, of iets langer eigenlijk, bij Elisabeth. Het was weer top met veel ongeremd enthousiasme. Ze begint het kinky spel iets leuker te vinden, bond me vast in de stoel en ging me behoorlijk teasen. Voor me op bed met zichzelf spelen ze neukte me heerlijk met de strapon, lijkt me dan doordringend aan. Mij fisten en tegelijkertijd pijpen is werkelijk fenomenaal. De finale was perfect, ze wordt altijd erg blij van een keiharde lul.

                      Comment


                      • #12
                        Vanmorgen rond 1100 aangekomen in Den Haag. Na een rondje door de Geleenstraat zag ik een leuke meid staan met naambordje Elisabeth....wist dat ik over haar gelezen had maar had het niet helemaal scherp. Korte vraag ...doe je ook kinky dingen. Werd positief beantwoord met tarief 100 euro.
                        Mee naar binnen en bij uittrekken van mijn kleding en haar zwarte setje meteen maar op goed geluk opgeschaald naar een uurtje.
                        Absoluut geen spijt van , vol enthousiasme is zij tekeer gegaan.
                        Zonder afspraak erover gemaakt te hebben tongzoenen en pzc.
                        Verrassend was dat zeker , even wennen aan mijn kant want de laatste jaren is het toch vooral het hardere kinkywerk waar er flink geleden moet worden voor een beloning.....en die beloning is zeker niet tongzoenen of pzc
                        Elisabeth haar enthousiasme is aanstekelijk en het is een roofdier op sexueel gebied....constant natte poes en als je niet bang bent om jezelf te tonen gaat ze er met je van door. Het is net een acrobaat , tepel knijpen, poes boven je gezicht om te likken en tegelijkertijd pijpen, overal spuug , heerlijk!....ze maakt er echt werk van om je te plezieren.
                        Lang geleden dat ik 2x in een uur ben klaar gekomen maar ze kreeg het zonder problemen voor elkaar. Ze vroeg zelfs of ik nog een keer kon ondanks dat het uur aardig voorbij was....volgende keer maar proberen., toch maar weer wat vaker naar Den Haag gaan 😉
                        Zeer geslaagde ochtend op deze manier.

                        Comment


                        • #13
                          Topmeisje, vriendelijk, goed uitziend, goede service en extra mogelijkheden als je schoon en respectvol bent en niet voor weinig veel wilt want aan dat soort klantjes heeft ze een broertje dood, en praatjes houdt ze ook niet van, slimme meid met dus wat mensenkennis en niveau. Jammer dat ze altijd zo vroeg werkt want dat lukt me vaak niet of ze zit dan vol en wacht ik voor niks want ze heeft het druk als ze er is, weet niet of ze er momenteel ook is?

                          Comment


                          • #14
                            Absolute topdame waar het moeilijk is om tussen te komen, altijd bezet, of vol met afspraken. En volkomen terecht want ze is leuk en sexy en ziet er goed uit en geeft een topservice met extra mogelijkheden van sex tot kinky games etc.

                            Comment


                            • #15
                              1 van de lekkerste sexmeiden van de straat met ook ruim service pakket

                              Comment


                              • #16
                                Ik was pas geleden weer bij Elisabeth en wat is het toch een topper. Ik word meteen vrolijk (en geil haha) als ik binnen kom. Ze heeft natuurlijk een kleinere kamer dan de bekende kinky dames, maar dat merk je eigenlijk niet door de energie van Elisabeth. Ze zag er heerlijk uit en teasde me heerlijk en vrij lang. Aanrakingen, door m’n shirt geen likken aan m’n tepels en daar laat ze het niet bij…

                                ik werd dwars op bed gelegd met blinddoek, kreeg wat poppers en ze liet me even wachten. Ze kleedde zich om en dat was eigenlijk nieuw! Nadat de blinddoek af ging zag een een prachtige verschijning, kinky outfit met riempjes en leer. Wow!

                                Wat volgde was een heerlijke sessie waarbij ze me verwende met handen en mond. Eerst speelt ze zachtjes met m’n kontgaatje, om daarna met veel gevoel haar hand in te brengen en heerlijk te fisten. Ze is eigenlijk de enige die me fist en pijpt tegelijk…en hoe! Of met haar hand nog steeds in me over me heen buigen om een lik over m’n mond te geven… onvoorstelbaar opwindend. In de vele spiegels zie je het uit alle perspectieven. Ik mocht haar heerlijk beffen, we deden 69, het hield niet op. Echt een fantastische kinky sex partij! Geil en vrolijk, Elisabeth is een parel!

                                Comment


                                • #17
                                  voor mij momenteel de beste raammeid van Den Haag, in alle opzichten, wat is dit toch een lekker ding die ook lekker sext met al haar skills

                                  Comment


                                  • #18
                                    Eindelijk gelukt om bij haar binnen te komen, en snap nu waarom ze zo druk is. Ontzettend sexy meisje en puur natuur.

                                    En ze kan sexen als de beste met ook vele extras, dus dat was ook nog een plus! En dan de passie en enthousiasme waarnee ze dat deed. Wat een geilheid. Ik ben verkocht!

                                    Comment


                                    • #19
                                      Elisabeth is absolute top 3 dame vd straat met haar services and looks en passie, wat een ongeremd geil leuk ding is dit toch

                                      Comment


                                      • #20
                                        Weer een fantastische sessie gehad. Elisabeth zag er mooi uit in een rood setje, we warmden wat op en ik moest op bed, geblinddoekt met handen geboeid. Ik schreef al eerder dat zij kinky steeds verder verkent en dat was te merken. Ze deed een mooi kinky zwart setje met chrome/metalen accenten aan en ik mocht weer kijken. Lust voor het oog. Ze had al bedacht dat ze me langer wilde plagen, dus ik kon gaan staan en ze wikkelde een groot touw om mijn lichaam waardoor m'n bewegingsvrijheid behoorlijk beperkt was. Ze bleef me plagen, door me te strelen, aan te raken, met een zachte veer achtig ding en natuurlijk met lippen en tong. Erg opwindend als je vastligt en ze likt over je mond, terwijl ze je lachend en geil aankijkt met die mooie donkere ogen. Ze had ook nieuwe speeltjes: oa een trillende voorbinddildo.... Terwijl ik zo vastgebonden op bed lag heeft ze me daarmee heerlijk genomen, terwijl ze vooroverboog om m'n tepels te likken, of m'n mond, of me tegelijkertijd te pijpen. Ik weet niet hoe ze dat allemaal doet maar het is heerlijk. De strapon ging af en het werd tijd om me anaal met de hand te verwennen. Ze weet precies de verschillende bewegingen en tempo zo te doen, dat ik helemaal gek wordt.

                                        Ook zeer opwindend was dat ze later een zwarte dildo op m'n borst zette, onder het touw bleef deze goed staan, en ze zichzelf eroverheen liet zakken op ongeveer 20 cm van m'n ogen. Ik kon haar tegelijkertijd heerlijk likken en ze genoot er zichtbaar en hoorbaar van. Omdat het erg warm werd deed zij de deur open waardoor wat langslopende dames uit het huis even konden meekijken. Na het losmaken van de touwen mondde het uit in een soixante neuf en ik hield het niet meer lang vol... Ik vergeet zeker nog het één en ander en heb niet alles in detail beschreven om nog iets van privacy te behouden :-) Ze was weer zeer vrolijk, opwindend, het is een topper! Jammer dat ze alleen de dagshift doet.

                                        Comment


                                        • #21
                                          Risico dat m’n reviews hier oververtegenwoordigd zijn, toch schrijf ik nog even over fijne ervaring van vandaag. Elisabeth droeg een mooi setje en rood lakrokje. Zag er oogverblindend uit en begon snel met plagen. Ze liet me m’n kleren eerst aanhouden, deed m’n broek open en keek naar ons in de spiegel terwijl ik daar stond met broek op enkels en een harde in m’n gladde onderbroek. Ze bleef me eindeloos strelen, even onderbroek naar beneden, licht aanraken, liet er wat spuug op vallen, raakte heel zacht m’n voorhuid aan en maakte met haar vinger een draadje van spuug en voorvocht. Erg geil allemaal. Deed dat ook met haar eigen natte kutje en deed haar vinger in m’n mond. Ondertussen had ze m’n jongeheer weer terug in de onderbroek gedaan en streelde met haar vingers en nagels m’n onderbroek, vooral bij m’n lul, ballen, kontgaatje. Zo lekker. Toen ik uiteindelijk helemaal naakt was werd het weer lekker sloppy, veel spuug overal waardoor het superglad werd allemaal. Was natuurlijk goed geschoren en schoon. Ging door met wat ze deed toen ik m’n broekje nog aanhad… zichzelf beetje vingeren, mij laten likken, ook liet ze spuug op haar borsten en tepels vallen wat ik natuurlijk heerlijk kon aflikken. Ook dat werd glad en nat. Werd tijd voor serieuzer spel met m’n kontje en onder genot van wat snuiven poppers ging ze dieper dan ooit. Oooh …. I never go so deep with you before, look! Ik zag het heel goed in de spiegel naast me en op het plafond. Zeker als ze me dan tegelijkertijd heerlijk pijpt weet ik niet meer waar ik het heb. We hebben het wel vaker over trio met andere klant maar nu kwam idee Rebecca er bij te halen zodat ze kon zien hoe diep ik gefist kon worden. Dat werd een geil samenspel, waarbij Elisabeth me fistte, aan m’n ballen likte terwijl Rebecca me pijpte. Als je dat voelt en ziet, ook in de spiegels, wow. Kende Rebecca alleen van gezicht, doet vaker trio met Elisabeth en dat beviel uitstekend. Prachtige borsten en ze droeg een lekker schoolgirl pakje. Hebben dat kort gehouden want ik wilde eindigen met alleen Elisabeth. We manoeuvreerden in een 69 zodat ik haar heerlijke kutje kon likken terwijl zij me pijpte. Daarna ging ze naast me liggen, terwijl ze me aftrok en aan m’n tepels likte en zoog. Duurde toen niet lang meer 😀 tuurlijk niet alles opgeschreven van minuut tot minuut, maar jullie krijgen hopelijk goede indruk van de sessie. heerlijk bezoekje weer. Hoe fantastisch zou het zijn als zij ook ‘s avonds zou werken en een grote kamer had op nr 23…

                                          Comment


                                          • #22
                                            Ik heb Elisabeth ooit gevonden door de goede recensies van frankkinky toen nog op hookers.nl En ik vind Elisabeth ook een topmeisje met goede attitude en passie. Ook openminded en gaat in je fantasie mee. Een mooie combi van erotiek, geilheid en kinky spel. Dus ik heb er zo nu en dan een prettige geile tijd bij haar, wel inderdaad soms moeilijk tussen te komen met wachtende mannen (met afspraken) voor haar raam. Maar goed dat hoort bij kwaliteitdames. Ze is leuk en goed!

                                            Comment


                                            • #23
                                              Weet iemand of Elisabeth hoge laklaarzen heeft en zo ja in welke kleur?

                                              Comment


                                              • #24
                                                Wel, kniehoogte zwart

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Zowaar eens mazzel, en binnen geweest bij dit lekkere geile ding. Ze sext zo geil dat ik altijd op moet passen niet binnen notime al klaar te komen haha

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X