Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kinky Jay, SM Studio Nederland, Amersfoort/Almere

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kinky Jay, SM Studio Nederland, Amersfoort/Almere

    • Kinky Jay
    • Duitse afkomst met mix van Aziatisch?
    • Donkerbruine lange haren
    • Bruine ogen
    • E cup borsten
    • Zandloperfiguur met volle billen
    • 1.60m
    • Spreekt Engels & Duits
    https://www.smstudio-almere.nl/kinky-jay/
    https://www.smstudio-amersfoort.nl/kinky-jay/
    https://www.kinky-jay.com/

    Ontvangt wisselend in SM Studio Almere & Amersfoort. Vanwege de lockdown in Duitsland waar zij normaal ontvangt is ze nu vaker in Nederland, zo komt ze in januari weer met haar knappe blonde vriendin Mrs. Thalea in Almere en Amersfoort, en a.s. zondag komt Kinky Jay naar Amersfoort. Ik was bij haar een paar weken terug in Amersfoort (Soesterweg 269-271).

    Leuke hartelijke kinky meid met mooie volle rondingen, volle billen maar niet dik, gewoon volslank met mooie vormen en heupen en een echte grote E cup. En zeer lange donkerbruine haren, en ze lijkt iets Asian te hebben, maar kan het niet goed thuisbrengen. Ze speelde een leuk en afwisselend spel in perfecte hygiene en goed opgebouwd. Mijn tepels krijgen de nodige aandacht van erotisch tot pijn en door oogcontact met mij te zoeken zocht ze mijn grens goed op. Ook bodywhorshipping deed ze erg goed, en natuurlijk mij anaal te grazen nemen met voorbinddildo en op het eind fisting. Ook een lichte CBT met o.a. kaarsvet en zweepje voerder ze geil en goed uit. Een Meesteres die haar vak verstaat!

  • #2
    Mijn bezoek aan het bekende adres in Amersfoort aan Kinky Jay was een fijne ervaring. Het is een leuke jonge vrouw, spreekt goed Engels, ze heeft een Aziatische look met prachtig lang donker haar. Ze heeft machtig mooie borsten en billen, ze is een type wat je denk ik het beste kan duiden als 'Thick'. Een geweldig zandloper figuur!

    Ze heeft mijn latex fetish uitstekend opgepakt. Terwijl ze mij ontving in lingerie was ik licht teleurgesteld, want ik had gehoopt haar gelijk in latex te mogen aanschouwen. Maar later bleek dit een bewuste keuze om de sessie op te bouwen.

    Ik moet mij uitkleden en ze begon met haar keuring. Dicht liep ze langs mijn lichaam en van boven naar onder keek ze langzaam naar me. Haar hand over mijn billen waarbij ze een paar keer met haar hand op sloeg. Ik moest op mijn knieeën richting de spiegel en ik kreeg een door mijzelf meegenomen latex hoofdmasker op. Toen die goed zat deed ze een beetje glansspray erop en smeerde het over het masker uit, zodat het mooi glimde. Haar handen over mijn hoofd, langs mijn keel. Ze stond achter mij en ik voelde haar machtig grote borsten tegen de achterkant van mijn hoofd en zag hoe ze in de spiegel bezig was met mij.

    Ik werd gedirigeerd naar de wand waar ik met handen en voeten aan vast gemaakt werd. Ze deed een blinddoek bij mij en inspecteerde mijn tepels, om te zien wat ik kon hebben en pakte daar tepelklemmen bij. Onmiskenbaar met een kettinkje eraan want er werd een paar keer flink aan getrokken. Daarna kreeg ik een mondgag in en liep ze weg. De tepelklemmen deden wel pijn maar ik hoorde het onmiskenbare geluid van latex dat ze aan het aantrekken was. Ik werd er heel opgewonden van, want dat is wat ik graag wilde zien.

    Na een paar minuten hoor ik de hoge hakken snel dichterbij komen en krijg ik ook nog een halsband om. En ook mijn pik en ballen worden met een touwtje door haar gebonden. Ze maakt mij los van de muur en beveelt mij om op mijn knieeen te gaan en haar te volgen, terwijl ze trekt aan de halsband. In het midden van de ruimte voor de spiegel zegt ze dat ik mijn blinddoek en de mondgag moet afdoen. En ze staat recht voor mij, met haar geweldige volle billen naar mij toe gericht gehuld in een latex slip, of eigenlijk meer een soort hotpants. Holy shit wat een prachtig uitzicht! Ze duwt haar billen in mijn gezicht en alles schreeuwt in mij dat ik haar billen wil likken, mijn handen erover wil laten gaan. Maar ik moet toch echt wachten tot ze daar toestemming voor geeft.

    Aanraken mag alleen met mijn tong zegt ze, en ik volg met mijn tong haar rondingen waarbij ik ook mijn neus zo diep mogelijk tussen haar grote billen steek om de gevoelige plekjes onder het latex te kunnen beroeren. Ik moet stoppen en mijn handen gaan gebruiken, met wat wax in de hand kan ik haar hotpants van achter en van voor insmeren om het mooi te laten glimmen. Als ze omdraait zodat ik de voorkant kan doen zie ik nog beter het fraaie korset wat ze aan heeft waar haar borsten zowat uitpuilen. En mijn geluk, ook die mag ik laten glimmen!

    Mijn werk heb ik goed gedaan en ze showt voor de spiegel hoe goed het glimt. Maar ze ziet toch twee plekjes die niet zo mooi gedaan zijn. Ik moet die natuurlijk alsnog doen, maar krijg ook nog een straf omdat ik het niet gelijk goed heb gedaan. Ze dirigeert me naar het bed, waar ik op mijn buik moet liggen en ze met een flogger van 1 tot 10 telt voor mijn linkerbil en nog een keer voor mijn rechterbil. De laatste tikken zijn echt heftig.

    Ik mag op mijn rug gaan liggen en ik moet mijn benen spreiden. Met een vinger gaat ze in mijn 'slavepussy' en al gauw worden dat er 2 en 3. Ze doet het op een prettige manier waardoor ik ontspannen dit kan toelaten. Ze pakt er een strap-on bij die volgens haar een prima maatje voor mij is. Ze duwt de strap-on naar binnen en begint al vrij snel in hoog tempo mij te neuken. Ik kreun het uit en ze kijkt me uitdagend aan met haar diepdonkere ogen terwijl haar borsten heen en weer gaan bij elke stoot. Na een tijdje zie ik het zweet een beetje op haar voorhoofd staan, ze gooit echt het tempo erin!

    Als ik voldoende doorgeneukt ben wordt het tijd voor de finale. Ze onderwerpt mij aan breathcontrol en op de beste manier, door met haar grote billen over mijn neus en lippen te gaan. Ze test mij behoorlijk uit, waardoor ik meerdere malen echt flink buiten adem ben. Ze beveelt mij om af te trekken en ik moet het zeggen als ik op het randje ben. "STOP" en ik stop met aftrekken. Ze laat haar billen boven mijn gezicht hangen en wiebelt er een beetje mee. "Breath in" en ik neem een teug adem en ze gaat weer vol op mijn gezicht zitten. "Jerk off again, and I will not go off your face until you cum!" Ik begin als een bezetene af te trekken. Gelukkig duurde het niet al te lang voordat ik klaarkwam, anders had ik lang zonder adem gezeten Grommend kom ik klaar onder haar perfecte billen en een paar seconden later geeft ze mij weer lucht. Heel intens!

    Comment


    • #3
      Gisteren verrassende nieuwe ervaring gehad die ik zeer geil vond, het triokorting van Lady Katharina en Kinky Jay die deze week nog enkele dagen in Almere en zondag in Amersfoort is met haar knappe vriendin Thalea die volgeboekt was.

      Kinky Jay had ik gelezen had haar Venus 2000 Milkingmachine bij zich en volgens mij zijn er in Nederland maar 3 van die machines bij Meesteressen in gebruik waaronder 1 bij Meesteres Vernice in Amersfoort. Nu het was een geile ervaring hoe zo'n machine op je pik wordt aangesloten en de kinky ladies zo nog meer controle over je hebben en daarbij je gaan teasen opgeilen of kinky prikkels gaan geven. En iedere keer dat orgasme uitstellen, ik waande mij in een kinky hemel waarbij ik steeds verder getest werd wat ik kon hebben en ook het orgasme steeds werd uitgesteld, om pas veel later knallend als een grote vuurpijl tot explosie te komen en zo heftig dat ik het nu nog voel op een geile manier!

      Comment


      • #4
        Kinky Jay was van de week bij SM Studio Almere weer eens en ik ben voor het aanbiedingstrio gegaan met Lady Katharina, overigens morgen zondag zijn ze samen in Amersfoort ook met die aktie zie https://www.smdome.com/trio-sessies-...7-9-september/

        Leuk kinky spel gehad met deze 2 totaal verschillende Meesteressen waarbij ik o.a. op de sling geil werd geteasd maar ook werd genomen met voorbinddildo en fisting. Verder tepelspel, masturbeer opdrachten, lichte CBT, kaarsvetspel, en hun adoreren etc. Ja speels, spannend en afwisselend

        Comment


        • #5
          Afgelopen week een trio sessie gehad met Kinky Jay en Katharina. Was voor mij de eerste keer sm, dus best wel nerveus. Maar dat verdween vrij snel toen ze de kamer binnenkwamen. Ze stelden me meteen op me gemak en we bespraken wat ik zoal lekker vond. Daarna kon het spel beginnen.

          Ik werd meteen gespreid vastgebonden, waarna het stimuleren begon. De tepels werden hierbij ook niet overgeslagen. Ook werd er een blinddoek omgedaan, zodat de aanrakingen nog intenser aanvoelde. Intussen werd ik door ze beoordeeld en bespraken ze met elkaar wat allemaal met me zouden doen. Dit wond mij nog veel meer op en toen ze dat merkte, werd een peniskooi omgedaan om een 'accident' te voorkomen.

          Bij de tijd dat ik op bed werd vastgebonden was ik dermate opgewonden dat ik in een soort roes zat. Jay en Katharina gingen om beurten op mijn gezicht zitten, waarbij de andere mijn kont ging bewerken met allerlei toys. Of ik wel eens electro heb gedaan? Nee, maar op dat moment wilde ik dat best wel proberen. Nou, daar heb ik heb zeker geen spijt van gehad.

          De laatste keer vastbinden was met mijn knieën op het bed en mijn armen aan de reling. Vervolgens heeft Katharina mij flink mat haar strapon geneukt, waarbij ik niks anders kon dan mijn hoofd tussen mijn armen
          en het ondergaan. Tevreden hiermee was het de beurt aan Jay met haar fuckmachine. De snelheid werd steeds meer opgevoerd en toen er ook nog een vibrator aan mijn penis werd gezet, was het voor mij te veel en kwam ik keihard klaar.

          Helaas zijn we niet meer aan de melkmachine toe gekomen, maar wie weet is dat nog iets voor in de toekomst. Kinky Jay zal vanaf aankomende week naar Duitsland gaan, maar Katharina kan zeker van mij nog wel een bezoekje verwachten.

          Comment


          • #6
            Ze komt misschien deze zomer weer naar Nederland😉

            Comment

            Working...
            X