Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Alexa, Amsterdam

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Alexa, Amsterdam

    Naam: Alexa
    Leeftijd: 27 jaar
    Uiterlijk: Oosteuropees
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: B/C
    Siliconen: waarschijnlijk niet

    https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-o.../7224128-alexa

    Ik heb haar een uur bezocht in Amsterdam (ze heette toen nog anders) voor E150.

    Afspraak maken verliep geheel via WhatsApp, wat bij deze categorie dames gebruikelijk is. Ze komt nogal kortaf over, bijna 'bitchy', dus ik vond het ook wel spannend wat voor dame ik IRL zou aantreffen. Ze vroeg ook naar een foto van me, daar heb ik geen probleem mee verder. Verder de communicatie kort en bondig gehouden. Je wordt naar een straat gestuurd en na een kleine puzzeltocht stond ik bij haar binnen. Parkeren is betaald daar, maar er schijnt gratis parkeren niet ver vandaan te kunnen.

    Een mooie, blonde Russische dame, beslist mooier dan op haar foto's. Slank strak lichaam met mooie borsten in verhouding. Ze spreekt goed Engels en is ook heel lief. Douchen vond ze kennelijk niet nodig dus vrij snel op bed beland en bezig gegaan.

    Ze neemt vrij veel initiatief, zoenen blijft heel beperkt. Verder is ze heel meegaand, maar nu heb ik ook geen heel speciale eisen. Vingeren, 69, verschillende standjes het was allemaal geen probleem. Lekker geknuffeld ook. Na het hoogtepunt bleef ze nog even naast me liggen en een beetje speels 'frunikken', dus ook nog iets van een naspel. Wat ik ook wel bijzonder vond was dat ze naakt afscheid van me nam, heb ik nooit verder ergens meegemaakt.

    Wat een leuke extra mogelijkheid is, is een trio dat ze aanbiedt samen met Natasha die in hetzelfde huis ontvangt. Dit heb ik zelf (nog) niet meegemaakt overigens. Ik ken alleen de enthousiaste verhalen van anderen.
Working...
X