Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kinkygirl Alesia, SM Studio Nederland, Amersfoort

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #51
    Yes, and I was with you today Sunday, nice horny kinky Sunday with you, thank you for amazing session!

    Ja heren, ik heb genoten vandaag, haar looks, body en kinky outfit met laarzen doen je al ff in een droom gaan en daarin is Alesia met veel plezier met mij aan de gang gegaan. De lovende recensies hier geven prima weet wat zij je kan bieden. Ik kan deze zondagavond lekker tv kijken met wat napijn aan mijn tepels haha!

    Comment


    • #52
      Er is ondertussen al veel geschreven over Kinkygirl Alesia. Maar oh oh oh wat weet ze je helemaal gek te maken.

      Ik ben nu al meerdere keren bij haar geweest de laatste maanden. Het contact gaat elke keer heel soepel, ze reageert snel, al teasend op wat in de sessie gaat komen.

      Ze ziet er in het echt nog mooier uit dan al op de foto’s.

      Doordat ik nu vaker ben geweest weet ze precies tot waar ze kan gaan bij mij en vertrouw ik haar blind. Ze onthoud ook echt voorkeuren, al is dat deels ook terug lezen in een app gesprek. Zonder te zeggen wat ik wil maakt ze er elke keer een boeiend en ontzettend geil spel van.

      Ook komt ze afspraken na. Laatst tijdens een sessie had ze beloofd dat ik de volgende sessie 2 keer mocht klaarkomen. De volgende sessie liet ze mij 2 keer klaarkomen.

      De laatste sessie heeft ze een filmpje gemaakt waarop ze mij een golden shower gaf, enorm heerlijk om haar dwingende stem terug te horen terwijl ze mij onder plast.

      Volgende week mag ik weer. Heb er nu alweer zin in!

      Comment


      • #53
        Wow wat een dame! Als eerste sessie ooit bij haar vandagag geweest, in het begin zo spannend! Maar wat kan zij iemand gerust stellen en er een geweldig spannende sessie van maken!!

        heerlijk in de opbouw, goed aftastend wat een rookie aankan grenzen opzoeken/verleggen maar niet over gegaan. Zodat ik heerlijk 2x het hoogtepunt heb kunnen bereiken.

        al met al top dame die zeker aan te raden is voor 1ste sessies, op naar onze volgende sessie!

        Comment


        • #54
          Vorige week een bezoek gebracht aan kinky Alesia. Afspraak maken in het engels via de app ging soepel en snel. Wensen doorgegeven via de mail. Dag van tevoren afspraak nog met half uur vervroegd. Ontvangst in House of Dreams is prima. Was wel wat druk, dus kwam aantal keren andere bezoeker tegen of één van de andere dames. Maar ik schaam me niet waarvoor ik kom, dus geen probleem. Binnengekomen bij Alesia mocht ik mij direct uitkleden. Douchen was niet nodig. Ze had voor mij heerlijke netkousen en een jarretels. Had ze zelf ook aan in combinatie met lak/leer body. Oogverblindend. Eerst voor het bed staan en de handen geboeid. Ze genomen te strelen en verwennen.. Het zaakje stevig afgebonden en mijn tepels werden onder handen genomen. Ook al een eerste shot poppers. Na verloop van tijd achterover op bed. Binddoek voor en heerlijk verwend worden met electro op tepels en balzak. Ze bleef poppers geven, ik kreeg er geen genoeg van1. Vervolgens eerst met drie vingers in mijn kontje en daarna geneukt met strapon, die ik eerst mocht pijpen. Wat een heerlijke dame. Daarna volgde facesitting. Wat een heerlijk kontje heeft ze toch. Ik mocht haar constant strelen. Ik werd door de poppers zo opgewonden dat ik smeekte om een golden shower. En dat heb ik geweten. Kousen en jarretels uit en op de grond liggen. Vervolgens kwam Alesia naakt boven mij staan,. Wat een uitzicht. Weer voorzien van poppers en terwijl ik mij zelf aftrok kreeg ik een overdadige shower. De eerste keer dat ik dit mee maakte. Ik spoot over me zelf heen. Daarna douchen en afrekenen. Drie zoenen bij vertrek en beloofd dat ik weer kom. In een woord een geweldige sessie van een prachtige Alesia.

          Comment


          • #55
            Zo vlak voor de jaarwisseling nog een sessie gedaan. Ik zag dat Alesia vandaag en morgen nog in Amersfoort ontving dus snel een afspraak gemaakt en dat was weer vertrouwd een goede kinky sessie. Je ziet haar groeien in het spel door de loop van de laatste 2 jaar. Het is een echte kinky lady geworden die weet wat ze doet. Ze vertelde dat ze van de week ook nog een leuke spannende SM sessie had gedaan met de bekende Meesteres Kelly Kalashnik. Dus ja dan ziet en leert ze ook weer aspecten van het SM spel. Zo ik voel mijn tepels en kontgaatje nog wel even morgen bij het afsteken van het vuurwerk denk ik!

            Comment


            • #56
              today I went to Alesia quickly.
              Sunday the 15th of January is her last day in the Netherlands, and if all goes well she will be back in Amersfoort in mid-March.
              Upon entering I was warmly welcomed. Just a quick shower, and the game could begin.
              I was treated with nipple torture, electro, anal and sounding. Unfortunately, time passed quickly.

              Comment


              • #57
                Van de week plotseling bij Alesia belandt omdat Mrs. Vernice ziek was. Heb ik 45 minuten kunnen spelen met Kinkygirl Alesia want daarna had ze een andere afspraak staan, maar Carina was daarna ook een half uur beschikbaar zodat ik toch aan ruim een uur spel kwam qua SM sessie, en dat is met deze 2 superslanke goodlooking kinky dames altijd prettig en opwindend. Alesia liet me dus in haar sessie niet klaarkomen omdat ik nog naar Carina daarna zou moeten. Geil tepelspel en long lack boots whoreshipping en ook neuken er tussen werd het 1e deel, waarna ik anaal werd genomen met een behoorljke voorbinder. En ik kreeg even 10 minuten de VR bril op voor een geil onderdeel van het spel, heel apart en opwindend. Carina zou het later afmaken met ook een lichte tot stevirige CBT behandeling en daarna een goede diepe fisting al schommelend op de sling

                Ladies thank you both!

                Comment


                • #58
                  Las op de advertenties hier dat ze met een kleine D cup terugkomt

                  Comment


                  • #59
                    Haar grote borsten nu D cup zijn prachtig, haar lingerie vandaag ook, en de airco zorgde voor een ook aangename speltemperatuur. Ik had vanmiddag een weer heerlijk erotische kinky sessie met deze blonde beauty. Nog alleen dit weekend aanwezig en dan weer vakantie voor haar, alleen Carina is er dan nog 1 dag later tm maandagde 19e

                    Alesia gebruikte mij weer heerlijk met haar geile mooie glimlach op haar gezicht en mijn tepels en kontje gloeien nu nog na😂

                    Comment


                    • #60
                      Haar verschijning is oogverblindend, haar nieuwe borsten zijn daarbij heel mooi in verhouding met de rest van haar lichaam. Ze droeg een super sexy outfit die alles heel goed liet uitkomen, tot in de puntjes verzorgt. In het spel met haar zijn we steeds meer electro elementen gaan inbouwen. Daarbij weet ze precies de juiste instellingen te vinden, echt een bijzondere gave die ze heeft. Na een lang en sensueel spel was een enorm intens hoogtepunt het gevolg. Maar je moet natuurlijk niet bang zijn voor stroom :-)

                      Comment


                      • #61
                        Nou ik had die fun vandaag met Alesia in Amersfoorr. Ze zag er weer fantastisch uit, en ook die prachtige nieuwe D cup borstwn zijn prachtig geworden😃, verder weer geil teasen en nippleplay en anale games met speeltjes op de sling schommelend. Geil en kinky!😊

                        Comment


                        • #62
                          leuk kinky uurtje gehad met haar met geile fist sessie op de sling schommelend en ook teasing en niple torture, haar laklaarzen zijn wow, haar body en grote borsten ook, overigens druk daar met SM girls vandaag!

                          Comment


                          • #63
                            Alesia heeft gisteren meegedaan bij mijn eerste ontmoeting met Meesteres Vernice. Het was weer leuk elkaar te ontmoeten. Uitgebreid verslag zal ik geven bij Vernice, maar Alesia haalde weer al haar kinkyspel uit de kast. Ze fiste me weer heel diep, gebruikte een grote strapon en zette 58 naalden in mijn ballen. Haar nieuwe borsten zijn echt heel mooi geworden.

                            Comment


                            • #64
                              Heb hele leuke afwisselende kinky sessie gehad met Alesia, binnenkort gaat ze op vakantie dus was er nog op tijd bij. Met haar geile nieuwe D cup, ook een extra opwindend iets. Goede geile teasing, strap on en nippleplay en fisting en neukmachine. Carina kwam laatste half uur ook nog ff meespelen zodat het een zinderende finale werd met deze 2 kinky beauties🥳

                              Comment


                              • #65
                                kink trio van half uur gedaan met Alesia en Michela. Beide met geile nieuwe grote borsten en in hoge laklaarzen. Geil gebruikt qua tepels, strap on en fisting, helemaal ok dit, en 2 bloedmooie kinky meiden die zich ook top weten te kleden qua kinky style!

                                Comment


                                • #66
                                  Pfff wat heb ik een geweldige ervaring gehad vorige week! Het moest echt eerst allemaal bezinken voor ik iets kon schrijven.

                                  Alls eerst dankuwel Godin Miss Alesia!

                                  Vorige week voor het eerst met deze Godin mogen afspreken. Contact was erg makkelijk en goed te doen, haar engels is ook goed en duidelijk. Na wat vraagjes heb ik een afspraak gemaakt ook al was ik super nerveus en gespannen het was voor mij al heel lang gelden dat ik iets in de BDSM heb gedaan en nu kon ik dat de meest prachtige Godin doen die ik ooit heb mogen ontmoeten.

                                  Godin Alesia is echt geweldig ze wist en zag dat ik best gespannen was en beloofde me dat als goed kwam en het geweldig moment zou zijn.

                                  Na het uitkleden werd ik gelijk vastgebonden en begon ze me gek te maken pfff heerlijke stoute dingen fluisteren in me oren en aanraken waar zij wilt. Ik hing aan haar lippen bij alles wat ze me vertelde en ik kon niks dat maakte het geheel alleen maar beter ik werd gek van opwinding zo'n verschijning daar kan ik als simpele man niks tegen het was een eer om haar leidenvoorwerp te mogen zijn. Daarna liet ze me los en moest ik op me knieen haar benen en voeten aanbidden wat een droomvrouw. Vervolgens naar het bed waar ik ook werd vastgebonden en kennis maakte met elctro play mmm wat lekker is dat ze wist me enorm goed te bespelen ook hoe ze met me kontje speeld was hemels niet eerder heb ik zo genoten van anal play dankuwel Godin! En de ontlading die ik daarna mocht geven aan het einde was zo extreem ik wist niet dat ik zo kon spuiten maaja het is ook wel logisch als je met zo'n geweldige Godin ben.

                                  Bedankt voor alles Godin Miss Alesia tot snel ik kom zeker terug en terug wees maar niet bang Godin.

                                  Nogmaals wil ik House of Dreams bedanken jullie zijn zeer profsioneel en de gastvrouw is zeer lief en behulpzaam. Voor mij op nummer 1 in mijn prive huis top 10.

                                  Groetjes tot snel!!!

                                  Comment


                                  • #67
                                    net al een sessie gehad, best vroeg voor mij op de dag maar Alesia is vandaag haar laatste dag voor haar vakantie en wilde ff kinky relaxen met een mooie meid en zo was ik net in Amersfoort waar ik Michela ook op de gang in top SM kleding en laarzen en ook net als Alesia met haar nieuwe borsten voorbij zag komen. Heerlijk! Met Alesia geil kinky uur beleefd en in de sling ook genomen met strap on en fisting

                                    Comment


                                    • #68
                                      Zelf ben ik ene liefhebber van wat kinky spelletjes en hoef ik geen harde SM en dan ben je bij Alesia aan het goede adres. Ik heb een heerlijk uurtje met haar gehad waarin ze aan al mijn vooraf gestuurde wensen had voldaan. Mijn Nylonfetish kwam aanbod en ik mocht haar heerlijke lichaam body worshippen. Van haar heerlijk lange benen tot haar heerlijke kontje. Hmmm een genot om te verwennen. Daarna vingerde ze mij om me klaar te maken voor haar strapon. Met verschillende formaten in verschillende standjes genomen. Het was een genot! En het leuke van Alesia is is dat ze het op een erotische manier doet waarbij het lijk op een soort GFE zonder dat je bij haar intiem gaat. Ik vond het erg opwindend en heb er van genoten!

                                      Eind september is ze weer terug in Amersfoort!

                                      Comment


                                      • #69
                                        Vandaag heerlijke sessie gehad waarbij de sling een centrale rol speelde waarin ik als lijdend voorwerp lag terwijl Alesia van alles met mij deed en mij gebruikte. Ik voel nu nog steeds mijn tepels en kontgaatje😇

                                        Comment


                                        • #70
                                          die lange benen in die prachtige laarzen en die billen en mooie volle grote borsten, ja Alesia ziet er kinky en geil uit en dan moet het nog beginnen qua sessie en spel, time flies, en ze heeft me geil en ook erotiserend aangepakt, weer eens een genot om in de sling te hangen en genomen te worden door haar

                                          Comment


                                          • #71
                                            Vandaag heerlijke sessie gehad met Alesia, die weer in een geweldige outfit verscheen. Heb oa tussen haar hoge veterlaklaarzen geneukt, nippleplay, strap on, fisting en lichte cbt. Uur vloog om

                                            Comment


                                            • #72
                                              Vandaag kinky erotisch uur gehad in Amersfoort met Alesia en dat was lekker, de tijd vloog om en dat is een goed teken. Alles is wel geschreven over deze fijne kinkygirl😊

                                              Comment


                                              • #73
                                                ze dendert ook de top binnen van beste kinkygirl/Meesteres van Nederland/Belgie zie https://www.smdome.com/favoriete-mee...sen-en-waarom/ , mooie plek 6

                                                Comment


                                                • #74
                                                  Vandaag sessie gehad met haar vriendin Carins met een geil kinky finale met Alesia erbij, en ze mij beide gek maakte vsn genot😉

                                                  Comment


                                                  • #75
                                                    Op de zondag een sessie heeft wel iets aparts vind ik omdat je dag dan anders is qua ritme en gevoel, en lekker rustig op de weg, dus ik vond dat al geslaagd, en met Alesia ook een leuke sessie gespeeld met erotische sm en teasing maar ook geil anaal spel en fetish bootwhoreshipping met haar benen en top laarzen voor mij een extra bonus!

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X